Jump to content

Merseyside2

Members
 • Content count

  3,356
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Merseyside2

 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Maailman kolmanneksi kallein pelaaja tosiaan. Lopulta ihan hyvä, että saatiin nyt tämäkin saaga päätökseen. Kunhan korvaaja pelaaja on tasoa Lemar tai Mahrez niin hyvä.
 2. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Firmino huusii putaa ja locoa. Holgatelle bannia tiedossa aiheettomasta yllytyksestä, mikäli tuo tosiaan tutkintaan menee. Sattumoisin Holgaten twitteristä oli löydetty homophoobisia kommentteja ja mies päättikin eilen pelin jälkeen poistaa Twitter tilinsä. Jos olisin Everton purkisin sopimuksen heti, kun kyseessä ei ole edes mikään kummoinen pelaaja.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ihan hyvä olisi ylipäätään saada tämä spekulaatio ja epävarmuus pois, mikä Coutinhon yllä on. Korvaavia pelaajia saadaan aina ja Kloppilla alkaa olla Poolissa aika kova record hankinnoissa ja erityisesti pelaajien kehittämisessä. Mahrez olisi jees ja on itseasiassa tehnyt 7+8 tehot Coutinhon 7+6 vastaan. Tilastot eivät toki kerro kaikkea ja Coutinho on Mahrezia parempi pelaaja tietenkin, mutta pätevä korvaaja algerialainen olisi. Lemar sitten kesällä, jos Monaco ei tammikuussa suostu myymään. Noh, enää 27 päivää tammikuuta jäljellä, joten ratkaisuja nähdään pian. Pool ei ikkunan loppumetreille asti ala odottelemaan.
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ja nyt kaikki nuo otettu alas. Joku hauska veijari päässyt koodailemaan Niken sivuja uuteen uskoon.
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Samoin myöskin Wengerin. Onkohan osa jtn Niken mainoskampanjaa siis vain.
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Toisaalta kun miettii et yläkerran Fab Fourista Pool on maksanu vain 110 miljoonaa puntaa, niin 120 miljoonaa kahteen ongelmakohtaan eli keskikenttään ja toppariin ovat aika ymmärrettävä ja toivottu ratkaisu. Eiköhän Kloppo hiljakseen aja VVD:tä sisään, kuten Oxin kanssa. Kuntokuurille ja pelisysteemit selväksi. Evertonia vastaan voi toki Cupissa tulla debyytti. Jos VVD:n tulo vähentää alakerran yksilövirheiden määrää, on hän jo ennen muita kohtia otettaessa huomioon onnistunut hankinta.
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Tärkeä palanen joukkueen selkärunkoon sekä johtavaksi pelaajaksi noin muutenkin tämä hankinta. 75 miljoonaa puntaa on tietysti jäätävä määrä rahaa, mutta katsoo millä hinnalla esim. Stones, Lukaku ja Pogba ovat liikkuneet niin sopii nykypäivän teemaan. Iso korsto joka ohjaa puolustusta ja on hyvä liikuttamaan palloa. Olen sanonut joskus, että Poolin joukkue kaipaa ilkeyttä niin Mane, VVD ja Keita tuovat kyllä sitä rutkasti lisää. Harvoin myöskään Pool hankkii pelaajaa joka lähtökohtaisesti hankinnan hetkellä menisin jokaisen Valioliigaseuran avaukseen, tai saatika käytä 75 miljoonaa puntaa niin hyvä näin. Tosissaan ollaan Kloppin projektin kanssa ja pelimerkkejä annetaan pokaaleista haastoon. Loistavaa. Hehkutusvideo vielä loppuun.
 8. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Ox oli eilen keskikentän kurko. Näyttää päässeen sisälle nyt Kloppin filosofiaan sekä itse joukkueeseen. https://www.youtube.com/watch?v=osee5PR3TQ4 Otti myös reportterin idioottimaisen kysymyksen hyvin haltuun.
 9. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Ketsuppipullo aukeaa jossain pelissä. Sunnuntaina uusi mahdollisuus siihen.
 10. 23.9.2017 Southampton vs Manchester United@St. Mary`s Stadium

  Kannattaisi ehkä Mourinhon tai entisten Manu kapteenien keskittyä siihen omaan tekemiseen, eikä aina itkuparkua Conten tai Kloppon suuntaan. Mane sai punaisensa kun kenkä osui Edersonia naamaan. Vastaavia tilanteita on nähty muutamia, mutta punaisia ei. Ei pahemmin näy Robsonin kaltaisia kynäniekkoja vaatimassa samaa kohtelua.
 11. 23.9.2017 Southampton vs Manchester United@St. Mary`s Stadium

  Klopp ei tietääkseni ole vielä astunut kentälle kun vastus juoksee metrin päästä ohi ja huutaen ties mitä siinä miehen korvaan. Ei ole ensimmäinen, eikä viimeinen likainen temppu Mourinholta. Pitkät bannit vaan.
 12. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Dortmundissa Kloppilla oli "myös onni" ettei Bundesligasta löydy Taylorin kaltaisia Manchesterista lähtöisiä olevia tuomareita jotka pistetään viheltää Poolin peli.
 13. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Coutinholle ja Oxille pelituntumaa lisää. Viikonlopulle jotain asetelmia haetaan, joskin se on tietysti oma pelinsä sitten. Leicesterillä kun ei Europelejä ole niin saa nähdä panostavatko tähän sitten enemmän pistämällä esim. Mahrezin ja Vardyn avaukseen. Muista Leicesterin pelaajista en olisi huolissani.
 14. Englannin Valioliiga 2017/2018

  Kun palkkaa tulee tilille vuodessa noin 8 miljoonaa puntaa ja sulla on seurassa lähes kaikki valta, niin helposti tulee deluusioita asioiden laidoista. Helpottaa myöskin päätöstä pysyä paskamyrskyn keskellä, kun rahaa tulee noin paljon kaudessa ja potku-uhat käytännössä 0.
 15. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  35 laukausta, 1 maali. Miksi viimeistely on yhtäkkiä vaikeaa?
 16. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Hamann on tunnettu räksyttäjä. Muutenkin mediaseksikästä joka seuran kohdalla haukkua kaikki huonon pelin jälkeen. Poolin puolustspelaamista auttaisi jo se, että Can & Hendo kaksikosta toinen korvaantuu Coutinholla tai Lallanalla. Pallovarmuutta ja oikea-aikaista prässäämistä, sekä juoksunopeutta. Can ja Hendo ovat klassisia b2b diesel-vetureita. En kyllä tiedä miten Wijnaldumista saa ryntäilevän pelaajan, on enemmänkin Lallanan tavoin järkeviä prässejä tekevä pelaaja sekä pallo jää hyvin koukkuun. Can vaikuttaa tällä hetkellä olevan yhä edelleen liian epätasainen pelaaja. Lovreninkin ongelmat ovat mielestäni päänsisäisiä. Kyllähän eilisenkin missin putsaisi jokainen foorumistikin, mutta miehellä aivot jäädyttää kehon. Katsoo vierellä olevan Matipin rentoutta tekemisessä niin se puuttuu Lovrenilta täysin. Gomezia voisi kokeilla Matipin parina jossain vaiheessa, joskin tammikuussa on pakko reagoida CB tilanteeseen.
 17. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Hyvä esitys, pari nukahdusta ja omissa soi. Turhan tuttua. Ei ihme, että Klopp Keitan tohon keskikentälle halusi pörräämään. Noh vielä joudutaan vähän aikaa odottamaan. Moreno on kyllä kuin eri pelimies tätä nykyä. Coutinholta aika selvää yliyrittämistä, mutta eiköhän tuo rytmiin pääse kohta mukaan. 3-1 maali ja Pool olisi voinut takoa rumatkin lukemat, noh nää on näitä. Lohkoaan Pool johtaa tässä vaiheessa nyt kun Spartak ja Maribor pelasivat 1-1. Kyllähän noi muut ottelut pitää voittaa ja lohkovoitto sitten kaiken järjen mukaan ratkaistaan Sevillassa.
 18. Valioliigavalmentajien potkut

  Sammy Leehän on jo valmiiksi Crystal Palacessa joten eiköhän siellä nähdä onnellinen jälleennäkeminen.
 19. Evertonin kausi 17/18

  Evertonilta puuttuu nopeus kentän yläpäästä, jotta voisi todella uhata näitä top 6- joukkueita. Lukakun lähdettyä ei ole enää edes sitä vahvaa jässikkää jolle pelata pallo ylös. Toki puolustaminenkaan ei tunnu nyt Evertonilta onnistuvan tällä hetkellä.
 20. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Punainen tappoi ottelun. Sen jälkeen oli vain kosmetiikkaa. Kloppokin alkoi säästelemään Salahia ja Firminoa jne. Ilman punaista tuolta olisi todennäköisesti jotain mukaan viety. Tasainen ottelu ennen sitä. Onneksi seuraava peli tulee nopeasti joten ei tarvitse tätä märehtiä.
 21. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Luultavasti Kloppo ja seura halusivat Coutinhon olevan poissa muun joukkueen piiristä, kunnes siirtoikkuna sulkeutuu. Ei ole vaikea nähdä, että mies pelihuumorinsa löytää jälleen. Iski Brasilialle yöllä maalinkin.
 22. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Liverpool poltti ikkunassa 80 miljoonan punnan edestä rahaa johon lisätään vielä Solankesta maksettava tribunal. Ei tarvitse olla nerokas älytäkseen, että VVD:n hankinnalla kesän kulutus olisi ollut lähemmäs sitä 200 miljoonaa puntaa.. Noh ei voi mitään, tammikuussa uusi yritys. Liverpool myi pelaajiaan 44 miljoonalla punnalla, josta suurimman osan kattoi Mamadou Sakhon lähtö. Markovic esimerkiksi jäi vielä seuraan, nähdäänköhän jossain Cup pelissä kenties...
 23. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Näille kahdelle toki Arsenal oli valmis tarjoamaan mottipäisiä summia. Kumpikaan ei vielä ole allekirjoittanut, joskin Özilin soppari voi vielä tapahtuakin.
 24. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  On eri asia tapahtuvatko nuo siirrot, mutta se mikä on varmaa, on se, että Pool haluaa ne maaliin viedä. Deadline Day Skylta siis huomenna koneesta päälle.
 25. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Pool on kyllä yhä edelleen Lemarin perässä. Ja VVD:n.
×