Jump to content

Erpo

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Erpo

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/09/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Niinpä. Paskaa peliä ja vielä paskempaa säkää.
 2. Tuo on kyllä täysin totta. Tämä vaatii vaan kyllä todella paljon cojonesia Moyesilta vaihtaa pelitapaa, puhumattakaan Rooneyn tai RVP:n penkittämisestä. Onhan siellä koirankopissa vielä Nanikin jolla taitoa riittää sillepäälle halutessaan. Nyt on sen verran paukkuja hyökkäyksessä että kilpailu pelipaikoista on todella kovaa. Toivottavasti tämä ei ilmene kiukutteluna vaan tasonnostona kentällä.
 3. Juurikin näin. Matalla on potentiaalia olla RVP:n kaltainen maali(paikka)taikuri, joka vetelee kaneja hatusta vaikka peli ei muuten kulkisi. Mielenkiintoista on kuitenkin nähdä miten kaveri vaikuttaa pelitapaan. ManU:n pelifilosofiaan on kuitenkin kuulunut aina leveällä pelaavat laidat, ja käsittääkseni Mata leikkaa paljon keskelle. Rooneylla, RVP:llä, Januzajlla tai Nanilla tuskin on mitään ongelmia keskikaistafutiksen kanssa ja Kagawaa se saattaisi jopa piristääkin. Toisaalta nyt olisi maailmanluokan laituri heittelemässä niitä oikeasti tarkkoja kesoja sinne boksiin leveältäkin. Kyllä minulle maistuisi pereinteinenkin peli kunhan vaan se verkko heiluu. Ennen kaikkea toivon tämän siirron tuovan boostia henkiselle puolelle. Toivottavasti joka jampan peli vapautuu ja uskalletaan olla luovia ja luotetaan siihen että osataan voittaa pelejä.
 4. Pisti taas kyllä vihaksi toinen puoliaika. Pelistä hävisi kaikki yritys ja taas alkoi näkyä se tältä kaudelta tuttu paniikki, kun kaveri rupee kirimään. Chelsealle pisteet pirteästä tokasta puoliskosta. Rafa teki ihan fiksut vaihdot varsinkin Hazardin kohdalla, mutta ei se selitä miksi United lopettaa prässäämisen ja ylöspäin pelaaminen tyystin. Helppohan se täältä sohvalta on tietysti huudella, mutta todella kummallinen ilmiö.
 5. Ei viimeistelyssäkään ollut moittimista.
 6. EURO 2012 finaali: Espanja - Italia

  Veikkaisin melko nyhjäämistä olevan. Espanja ei anna Italialle palloa, ja jää pallottelemaan toisilleen rangaistusalueen tuntumaan. Italian puolustus on näissä kisoissa ollut niin hyvin kuosissa että vaikeaa sinne on päästä jos puolustuskannalle sattuvat. Mitä Pirlon ja Iniestaan tulee, niin toivottavasti Iniestalta ei nähdä samanlaisia koiruuksia kuin viime MM-finaalissa. Onneksi ei ole Webb tuomaroimassa peliä.
 7. Lohko C

  Onhan se Barca/Espanja pallottelukin aika piinaavaa katseltavaa jos ei satu joukkueita kannattamaan. Se ajaa vastustajan vetäytymään ja polustamaan tiukasti ja peli jumahtaa siihen 30-metriin. Eikä se minun mielestä väärin ole jos haluaa voittaa ottelun. Silloin pitää valita paras taktiikka ja pelata omilla vahvuuksillaan. Niin olisi Unitedinkin pitänyt tehdä 2009 finaalissa, koska voitettu peli on AINA parempi kuin hävitty. Ja mitä Chelsean tyyliin tulee, niin ei tuommoista taktiikkaa nähty viime kaudella kuin muutamassa ottelussa. Esim Valioliigamatsit Unitedia vastaan olivat ehkä kaksi kauden parasta/viihdyttävintä ottelua mielestäni.
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Hurjalta kuulostaa. Toitvottavasti olisi edes jonkinmoinen totuuden siemen tämän takana. En kyllä pistäisi vastaan.
 9. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Mahtavuutta. Kagawa tuo todennäköisesti sitä paljon kaivattua hyökkäys- ja pelintekovoimaa yläkertaan. Odotukset ja luotto on kaveria kohtaan korkealla. Saisikohan seiskapaita uuden omistajan?
 10. Uudet pelipaidat

  Komppaan täysin. Ainakin omaan silmään näyttää melko pyjamaiselta. Toisaalta pidin kyllä aluksi tämänkin kauden paitaa rumana, mutta kyllä sekin komealta näyttää näin kauden loppupuolella. Onhan se sentään Manchester Unitedin pelipaita.
 11. De Gea on tulessa. Hallintaa on, mutta kovin on nihkeää hyvien maalipaikkojen luominen. Tosiaankin United hyökkää ilman vasenta laituria, ja se näkyy hyökkäysten yksipuolisuutena.
 12. Syö miestä. De Gean ansiosta mahdollisuus jatkopaikkaan on vielä olemassa, mutta ei tällaista esitystä pitäisi tällaiselta joukkueelta nähdä.
 13. Ahdistavaa... Vähän samanlaista meininkiä kuin Ajax pelissä. Carrick ja Rio nyt äkkiä ottamaan homma haltuun. David De Gea alkaa olemaan parasta mitä Espanjalainen urheilu on minulle antanut.
 14. UCL 2011-2012

  Veikkaisin että syy on juuri tuossa että riski ohilaukaukseen kasvaa. Paineet ja jännitys on mestarienliigan pudotuspeleissä tms, niin valtavat että alkaa siinä kokeneenpaakin konkaria jännittämään. Maalin mahdollisuudet ovat aina paremmat kun osuu maalipuiden väliin.
 15. Milan 2011-12

  Lähinnä meinasin sitä, että ainoa mitä ottelusta on puhuttu on kuinka tuomari teki Milanin vastaisia päätöksiä. Käsittääkseni San Sirolla pelattiin myös futista.
×