Jump to content

odo-dude

Members
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About odo-dude

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/20/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Itä- Helsinki
 • Interests
  ManUtd, fudis, perhe...
 • Occupation
  Nuoriso-ohjaaja
 1. Niin, sehän on rike (käsittääkseni, varmaksihan en osaa väittää) jos vastustaja juoksee päin esim. palloa puskevaa pelaajaa, ilman yritystäkään osua palloon. Eikö? Ja olisitko siis eri mieltä tilanteesta, jos Drogba olisi juossut päin Evansin ylhäällä olevaa polvea, ja vaikkapa murtanut nenänsä? Brownin kaatuminen taisi juu olla hieman heppoinen, mutta meinasin sitä vaan että siitä ManU pelaajat taisivat valittaa, eivätkä paitsiosta. Mutta maali on tullut, peli hävitty, joten ei siitä sen enempää. Ehkäpä tässä väittelyssä ei nyt muutenkaan niin hirveästi keskusteltavaa ole enää, näkökannat tullut kaikilta esille ja me ei niitä mahdollisia pelikieltoja kuitenkaan jaeta. Tai ainakaan mua ei oo kutsuttu kurinpitolautakuntaan siitä keskustelemaan. Ei muuta kuin viikonloppuja!
 2. PE:lle sen verran, että en mäkään karatepotkuja hirveämmin jakele peleissä (toisaalta olenkin 10paikan mies, enkä pakki kuten Evans...), mutta siis yritin selventää sitä faktaa että jalat ei aina välttämättä tikku suorana alaspäin puskutilanteissa ole. Evansin potkun/suojauksen/tahattoman jalan heilautuksen tahallisuuden tietää varmasti vain Evans itse, mutta tosiaan niinkuin sanottua Jonnyn taustan tietäen, tuskin tahallinen oli. Mazin kanssa samoilla linjoilla siitä, että kaikki ManU:n pelaajat protestoivat varmaankin DD:n rikettä Brownia kohtaan, eikä paitsiota, ainakin itse pelin tiimellyksessä se oli ensimmäinen huomio minulta.. Sitä en kiellä,etteikö Drogbaa olisi tilanteessa sattunut, varmasti sattui. Enkä kiellä Evansin rikettäkään, mutta myös peräänkuuluttaisin DD:n omaa vastuuta tilanteessa. Näki jo pitkältä ettei kerkeä palloon, kuitenkin juoksi kohti Evansia (vaikkakin saattoi hieman yrittää hillitä vauhtiaan) jne. Edelleen nostaisin tuon edellisessä viestissä olleen mv esimerkin ylös.
 3. Kannetaan nyt sitten omakin sanallinen korsi tähän DD vs Evans kekoon. Drogba varmastikin sai keltaisensa sen takia, että ei edes yrittänyt palloon hypätä, oli vain juoksemassa Evansia päin. Näin minä sen näkisin. Peliä katsoessani, live tilannetta siis, olin raivona DD:lle ryntäämisestä Evansia päin ilman edes yritystä palloon, en siinä kummempaa potkua Evansilta huomannut, kuten ei varmaan tuomarikaan. Itse melkein koko elämäni (korkeallakin tasolla) pelanneena, voin kertoa että ei se aivan epänormaalia ole että puskiessa tekee ns. linkkarin, eli päätä eteenpäin, samalla alavartaloa eteenpäin taivuttaen. Tai että yrität saada lisävoimaa puskuun jalkoja heiluttamalla ilmassa. Kannattaa vaikka itse kokeilla. Se on varmastikkin fakta, että Drogbaa sattui tilanteessa, sen verran kovaa Evansiin jalkaan juoksi. Omasta mielestäni liioitteli kipuaan, mutta never know tosiaan, niinkuin PE sanoi. Ihmetyttää se, että ensin ei pääse ylös itse, sen jälkeen pystyy huutamaan ManUn pelaajalle/tuomarille keuhkot pullollaan jotain, ja sen jälkeen jopa käveleminen jälleen sattuu kovasti. Evans suojeli itseään Drogban juoksulta, mutta jalka oli juuri pahassa kulmassa, DD:n kannalta. Samahan on esim. maalivahdin kanssa, joka ottaa tuollaisen pallon itselleen. Pallo käsiin ja polvi/jalka eteen, kuin kutsuen ivallisesti hyökkääjää juoksemaan siihen. Eikö?
 4. Siirtohuhut (ManUtd)

  Itse ainakin ottaisin Zlatanin enemmän kuin avosylin ManU:n miehistöön ensi kaudella. Taitoa löytyy tosiaan mielettömästi, pelisilmää jne. Ja kolikon kääntöpuoli? C.Ronaldolla ei sitä ole? Rooneyllä ei sitä ole tappojahtausten kanssa? Aivan. Eikös Zlatan nyt(kin) taistele Serie A:n maalikuninkuudesta,että eiköhän se muutaman kelpo pelin ole siellä vääntänyt, eikä vaan lonninnut kentällä...Valjun fyysisyyskään tuskin olisi ongelma, aikamoisen vaikealta on näyttänyt miehen horjuttaminen olevan saapamasmaassa. Niin kauhea kuin se onkin, niin mielummin Zlatan kuin Tevez. On kuitenkin tuo kliinisyys maalinteossa aivan eri luokkaa miehillä. Miettikäähän nyt; Rooney ja Ronaldo laidoilla, Berba ja Zlatan kärjessä. Ei se paskemmalta kuullosta ainakaan mun korvaan, vaikka aika samantyyppisiä pelaajia Berban kanssa ovatkin.
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 09/2010

  Niinpä. -EiNiinLegenda- Ododuden mielestä myös ManUn tulisi hankkia kyseiset pelaajat. Myös Franck Ribery menee samaan kastiin. Ja varmaan sitten asiaakin. Hyypiälle voisi (myös) tulevaisuuden kannalta tehdä hyvää siirto johonkin pienempään seuraan. Maajoukkue saisi näin säännöllisesti pelaavan kapteenin, ja Samin itsensä kannalta (oletan siis että hän jatkaa uraansa valmentajana?) hän näkisi myös muita harjoitusympyröitä (metodeja jne.) Kyllä, niitä on varmasti muutama metodi jo tullut vuosien ja seurojen myötä nähtyä mutta tuskinpa nyt yhden Allardycen metodit siihen lisää pahaa tekisi. Saas ny nähä kuiteskii.
 6. Cristiano Ronaldo

  Niinpä, sairas on mies. Suomessahan on jo käytäntö,että jokainen, joka jättää kumppaninsa tekstiviestillä, joutuu hoitoon. Samoin kaikki miespuoliset jotka hoitavat ihoaan kosteusvoiteilla saatikka he, jotka käyttävät ihokarvojenpoistogeeliä. Itse olen välttänyt avohoidon juuri sillä seikalla,että olen luopunut puhelimestani sekä ajan partani ilman vaahtoa. Vaihtoehtoisesti saatan jättää partani ajamatta. Helsingin Kalliossa samankaltaisiin, partansa ajamatta jättäneisiin, huonoihoisiin miehiin törmää vielä useammin. Mutta onneksi kaikki olemmekin vapaalla jalalla! Onneksi lehti nosti kissan pöydälle ja pääsemme keskustelemaan arasta aiheesta laajemminkin. Tsiisus.
 7. Tottahan tuo on, että kaverisarja Helsinki Cupissa on mennyt enemmän ja enemmän rugbyn suuntaan, mutta ilmeisen vähän noita joukkotappeluita ja muita sen suuntaisia tempauksia on ollut? Tai ainakaan minun tietooni ei ole tullut. Itsekkin osallistunut (ja itse asiassa niellyt finaalin katkeran tappion) ko. sarjaan, joskin sarja järjestettiin silloin ensimmäistä ja toista kertaa. Tottahan toki silloinkin (mukaanlukien me) kaljoiteltiin, mutta omin silmin katsottuna "hyvässä hengessä". Joukkueet lisääntyneet, samoin osallistujien skaala. Mitä enemmän joukkueita, sitä enemmän mahtuu myös rähisijöitä. Onhan noissa kilpasarjan puoleisissa otteluissa nähty joukkotappeluita, katsojia myöten, mutta aika marginaalista tämä kuitenkin on. Tottahan se on,että jos kaverisarjassa on 30joukkuetta, ja kaksi niistä rähisee, on prosentti huomattavasti suurempi kuin B-junnuissa, jossa rähisijöitä on samat kaksi joukkueellista, mutta osallistujamäärä on 130 joukkuetta. Ihan suuntaa antavana esimerkkinä. Ja sitten Jaqo:lle.. Laittakaa kaveriporukka pystyyn, menkää harrastesarjaan tahi 7.divariin (ainakin Uudellamaalla on noin monta divaria..), siellä saa/ voi pallotella ilman reenausta, ja hyvin luulisi pysyvän mukana. Ei vaadi hirveitä rahallisia satsauksia, vaan kavereiden sitoutumista.
 8. Hei hei hei... Tänään olisin menossa Sporttiin katselemaan FA- cuppia, löytyyköhän Mr. Maz sieltä, alennuksista voisin nauttia tänään? Jos herra löytyy paikalta, mistäköhän moisen ilmestyksen tunnistaa?
 9. Viikko 11 4/11/07 Juventus- Inter

  Pakko tarttua aiheeseen "puolueettomilla" silmillä. ...Ketkä eivät ainakaan minun mielestäni sikailleet tässä pelissä laisinkaan. Ainakaan samassa mittakaavassa kuin Chiellini. Zlatan tosiaan kiehahti pelin jälkeen, mutta _vasta_ pelin jälkeen. Se,kenen mieli ei olisi kiehunut Zlatanin saappaissa, käsi ylös! Ai,ei ketään? Niinpä. "Puun takaa", kyynärpäällä päähän...Hmm. That's the spirit! Rangaistavaa toki on myös Zlatanin käytös, mutta Chiellini se rotta on tässä asiassa... Vanhoihin sikailuihin vertaaminen ei ainakaan minun mielestäni ole mitenkään tekopyhää, eletään hetkessä. Itse peli ei mitään hienouksia esittänyt, molemmilla oli paikkansa. Inter oli niskan päällä, ja olisi ansainnut (tai ei se ainakaan huutava vääryys olisi ollut) voiton. Toisella puoliajalla olisi pitänyt ratkaista, mutta niin Zlatan kuin Suazokin epäonnistuivat yrityksissään.
 10. Liverpool FC 07-08

  Joo,olipa siinä pelissä tapahtumia ihan mukavasti. Evertonin punaisissa korteissa / Poolin pikeissä ei mitn epäselvyyksiä, ei siinä mitään...Tai noh; olihan dumari antamassa Hibbertille jo keltaista kunnes Gerrard kävi antamassa oman mielipiteen kortin väristä - johan mieli muuttui. Mutta muutenhan oli aika todella surkea tuo dumme. Kuyt olisi omasta mielestä pitänyt ajaa ilman muuta ulos, katsokaapa jostain hidastuksesta se hyppy vielä kerran(joo,olette varmasti katsoneet jo muutamaan kertaan..) Kaveri on kuitenkin n. puoli metriä ilmassa kun on Evertonin pelaajan kohdalla. Onneksi pystyi väistämään hypyn. Juu,ei tule nappulat edellä,mutta mitä sitten? Luulen että polvet edellä tyylilläkin olisi saattanut hieman kirpaista. Ja nähtiinhän toissa kaudella (?) C. Ronaldollekin punainen, osumatta kaveriin, pienemmällä vauhdilla. (tämä siis vain esimerkkinä ja vertailukohtana) Sitten tämä lopun hässäkkä: mielestäni aivan päivänselvä pilkku! Liverpooliganille(ja myös muille kiinnostuneille); katso footytuben kooste pelistä, niin näet molemmat kädet selvästi, ja koko ajan repimässä Lescottia nurin. Ja sen jälkeen voit täällä myöntää tuomarivirheen. Noh,tämä on jalkapalloa ja näitä virheitä sattuu kaikille. Tuntuu vaan että tällä kaudella jotenkin paljon enemmän tuomarivirheitä kuin ennen? Mutta varmasti katsojilla on riittänyt verenpaineen nousua ja laskua (riittää varmasti vieläkin), tunteita on tämä peli varmasti herättänyt ja sehän on jalkapallon tarkoituskin! Iso peli, isot tunteet. Toisaalta, jos olit kutsunut ystäväsi katsomaan ensimmäistä kertaa maailmanluokan jalkapalloa, ei hän sitä saanut ainakaan tuomarin muodossa.
 11. Manchester United 07-08

  Päätäni en pantiksi laita, mutta vasemmasta kädestä pikkurillin sen puolesta, että ManU yritti vaihtaa FA- cupin otteluitaan vuonna 200, seurajoukkueiden "MM-kisojen" vuoksi... Mutta ainakin Enkuissa ManU fanien keskuudessa nousi älämölö siitä,miksi ei ressuilla pelattu cupia, ja täten olisi voinut ensinnäkin siis osallistua siihen, sekä mahdollisesti olla mukana vielä pokaalijahdissa ykkösringin tullessa auringon alta. Tuosta hyllystä löytyvästä "Manchester United - Beyond the promised land" - DVD:stä nämä kaikki info muistaakseni löytyy, mutta ainakaan nyt en jaksa sitä tietoa sieltä etsiä... Jos jollain muulla löytyy samainen teos, voi ottaa selvää. On muuten kerrassaan hieno teos, kertoo juurikin 99- triplasta, vuodesta 2000, kurkistus seuran kulisseihin... Ja sorry offtopic.
 12. Cristiano Ronaldo

  Ehhehheeh, toi on hauska tyyppi tuo "Public Enemy". Oikeesti on. "Ronaldo on ainakin minun mielestäni todella yksipuolinen pelaaja. Tämä kausi vielä meni juoksuvoimalla ja harhautustaidoilla" Joo,mä ymmärrän että jos pelaat pääasiallisesti sisäänleikkaavaa wingeriä, niin juuri nämä ko. taidot ovat aika tarpeettomia siinä. Varsinkin kun osaa n. 103 erilaista harhautusta (liikkeessäkin) ja kipittää satasen öbaut 11sekkaan. "Gattusoa vastaan ei pärjännyt fyysiesti millään. " Tää oli kans helmi. Gattuso luultavasti tämän pallon sitkein äijä pelaamaan palloa. Sitkeyteen kun laitetaan vielä aikamoisen patukkamainen vartalo, niin moni pelaaja "ei pärjää fyysisesti millään". Ja sitten tässä tulee paljastus siitä,että hemmo on täällä "vain" jutustelemassa ilman kummempaa tietämystä asiasta; "Vasemmalla jalalla en ole Ronaldon laukovan kovinkaan usein." Eli olet nähnyt ManU:lta öööö...kaksi peliä? Niinpä. Noh, mutta luultavasti (ja toivottavasti) Ronaldo haluaa ja pystyy kehittymään. "Isoja" vastaan tosiaankin hieman pimennossa,toivottavasti tähän tulee kehittymistä... Vaikkakin taso on nytkin jo ihan kiitettävä, kuitenkin yhdessä maailman parhaista liigoista (ellei parhaassa) valittiin vuoden parhaaksi pelaajaksi. Ihan mukiinmenevästi tuokin. Ainiin. Eihän Enemy tietenkään halua vaihtaa maailman tämän hetken parasta wingeriä toiseen, koska on jo 22- vuotias(eli vanha), potentiaalinsa käyttänyt filmaaja. Heillä kun on laiturit filmaamattomia,nuoria ja rajattoman potentiaalin omaavia yksilöitä.
 13. UCL-välierä: Liverpool - Chelsea

  Sori offtopic ja "onelineri",mutta olisko jollain jotain striimilinkkiä peliin, voisihan tuota peliä katsella näin vapun jälkimainingeissa...
 14. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Huumorimiehiä? Huumorinkukka, kaunis kukka. Edit: Sori OffTopic, oli vaan pakko...
 15. Inter-cet-tiamo

  Hep! Itselleni on jäänyt kesän tapahtumista ja tuomioista hieman utuinen kuva, tai enemmänkin pääni on saanut sekaisin Juve- kannattajien kovasti toitottama syyttömyys ja todisteiden puuttuminen. Antiko tuolla jo postailikin että "Juve tuomittiin lähinnä julkisen sanan luoman mielikuvan perusteella ja faktoja ei oikeastaan löytynyt..." Laitetaan seuraava(-t) kysymykset oman asiantuntemattomuuden ja tyhmyyden piikkiin: 1. Jos Juvea & muita seuroja vastaan EI OLLUT TODISTEITA, miten heidät on voitu tuomita? 2. Onko Italian urheilutuomioistuimen tuomarit lukeneet paikallista Veikkaajaa ennen päätöksen julkistamista, ja ottaneet loppusanoikseen lauseita lehdistä? Epäilen. 3. Miten faktoja voi OIKEASTAAN löytyä, tai OIKEASTAAN olla löytymättä? Ilmeisen pieniä faktoja? Olen Romanistan kanssa aivan samaa mieltä, Serie A on varmastikkin nyt huomattavasti "puhtaampi" sarja kuin vaikkapa 2vuotta sitten. Itsekkin olen mielelläni ollut Juvea vastaan jo monta vuotta esim. CL:ssä, ja Serie A:n pelejä katsoessani voisin myös katsella Juvea. Tasokas fudis kelpaa lähes aina! Juu, sääli on sairautta, itse taidan kuolla siis sääliin.
×