Jump to content

GerardPique

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GerardPique

 1. Fifa Ultimate Team

  Myin eilen kaikki pelaajani ja osti niillä rahoilla (~80k) Gold Packeja IF-Messin/Rooneyn/Fabregasin toivossa. Paras pelaaja kenet sain olikin sitten Fat-Frank, josta irtosi 8k. Niillä rahoilla ostin sitten taas uuden Packin ja sieltä sattui tulemaa NANI!! Hänet myin 55k ja ostin rahoilla Seria A/Kolumbia joukkueen. Tässä linkki joukkueeseen:http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kMnKWm18nHRJT:ps3 Yhden Gold Packin ostin ja siellä vilahtikin musta kortti, valitettavasti se oli vain 77 overall Didot. Toivotaan, että uudella joukkueella lähtee pelit rullamaan, koska aivan kohta alkaa Division 1. ensimmäinen peli. Turpaan tulee luultavasti ja oikeen kunnolla.
 2. Paitsio FC PS3 | Season 13 - Uutta nousua hakemassa

  Sori, putki jatkui, ei pääse pelaaan
 3. Paitsio FC PS3 | Season 13 - Uutta nousua hakemassa

  Pyydän nöyrimmin anteeksi, etten ole pelaillut torstaisen aamun jälkeen. Syynä tähän on pitkäksi venynynt "putki", noin 40min sitten löysin vihdoin kotiin. Mutta nyt poika on tullut kotiin ja valmiina pelaamaan.
 4. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Taitaa jäädä tällä viikolla meikän pelailut aika vähäisiksi tai olemattomiksi, painaa lukio pahasti niskaan ja treenitkin vievät joka päivästä sen pari tuntia. Toivottavasti jossain välissä kerkeäisin parit pelit pelaamaan.
 5. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  20.00 jälkeen olen aika varmasti linjoilla, pelejä jos saatas aikaan.
 6. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Tälläsen viestin sain tänään verkkokauppa.comilta.. Hei, Tilaamaanne tuotetta 45890 "FIFA 12 PS3-peli + kuljetus kaupanpäälle, alv 0% -hintaan Ahvenanmaalta" ei valitettavasti pystytä toimittamaan sinulle julkaisupäiväksi. Euroopanlaajuinen runsas kysyntä on yllättänyt EA:n levypainon eikä tuotetta saatu tarpeeksi Suomeen. Tästä seurasi se että emme saaneet kaikkia haluamammiamme määriä maahantuojalta Ahvenanmaalle. Seuraava erä saapuu maahantuojalle huomenna, joten saamme peliä varastoon arviolta maantaina. Pahoittelemme tilannetta puolestamme. Noh, eipä mene nyt koko koeviikko pilalle.
 7. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Hei! Olisin halukas tulemaan uutena pelaajana mukaan. PSN saakuu. Pelipaikka toivomuksena olisi CAM,LM,RM, mutta eiköhän kaikki paikat jotenkin luonnistu, lukuunottamatta CB ja GK.
×