Jump to content

Siperia

Members
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei Didakaan niitä nuorimpia ole.
 2. Uusi United-kotipaita

  IMO Niken paidat on paljon parempia kuin Adidaksen. Adilla on paidat tehty saman muotin mukaan, mutta Nikellä on paidoissa eroavaisuuksia. Varsinkin Hollannin uus kotipaita on nätti.
 3. Shevchenkon lähtö, mitä mieltä?

  Ainakin Tonista on puhuttu paljon Shevan seuraajana. Siittä ei sitten tiedä kestääkö Toni Milanissa olevat paineet. Maaleja mies kuitenkin osaa tehdä, eikä ole mikään yhdenkauden ihme.
 4. Shevchenkon lähtö, mitä mieltä?

  SWP näin alkuun, Essien pienin varauksin, Drogba, Forssell.
 5. Pilaako Hoopo Hänninen MM-kisat?

  Siltä se tuntuu, mutta ittelläni tuntuu että se intoilee Barcan puolesta.
 6. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Ja milläköhän perusteella. Tekniikka lähes Ronaldinhon tasoo, hyvällä prosentilla syötöt menee omille, nopea...
 7. Tunnustettua lasta, varmasti on enemmänkin. Ruotsissa oli ainakin yksi.
 8. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Myöskin seuran historia ja se että seuralla menee nyt huonosti lisäävät paineita Garylle, tosin Rooney taitaapi olla ainakin pelillinen johtaja. Barcalla taas menee hyvin, eikä tällä hetkellä ole kauehasti paineita liigan puolelta. Pelillinen johtaja on mielestäni eräs Ronaldinho, henkinen on taas Puyol.
 9. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Katso ensinnäkin kieliasu.Toiseksi, Rooney taitaa olla ManUn pelillinen johtaja. Kolmanneksi, tää vertailu on turhaa.
 10. Webmaster on ihan oikeessa(mä oon oppinu) Tuo äänestys on viime vuodelta, jolloin Rooneyn oli parempi. Messi on tällä hetkellä aivan liekeissä, Rooneystä en tiedä, kun en pelejä ole nähnyt.
 11. Tehdään nyt uusi, kun ei muutakaan tekemistä ole. -------------------Ikerman --------------Ramos------Puyol Cicinho ----------------------Del Horno -----------------Gerrard --------------------- Deco -----Messi ---------------Aimar------------Ronaldinho --------------------Rooney Del Homo vittuun tuolta ja tilalle vaikka Heinze,
 12. Herätellään tätä topiccia. Tämän vuoden -06 osalta, siis jos palkinto jaettaisiin nyt, niin kaksi ensimmäistä sijaa menisivät noin. Viime kaudella palkinto olisi kuulunut Rooneylle, muttei nyt. p.s.oli ihan pakko. p.s.s vaikka kello onkin aika paljon. p.s.s.s väsyttää. p.s.s.s.s. taidan mennä nukkuun.
 13. Chelsea - FC Barcelona 22.2.2006

  Valioliigan suvereeni hallitsija vs. lähes yhtä suvereenisti La Ligaan hallitsija. 1 - 2 Chelsea pelasi passiivisesti, Chelsea pelasi väärin, Chelsea pelasi PASKASTI. Barca pelasi alkuun passiivisesti, siten Dinho heräsi ja Chelsealla ei ollut mitään mahdollisuuksia. Barcakin rikkoi, mutta Barca pelasi jalkapalloa, ja kaiken lisäksi vieläpä kauniisti. Ei ehkä suoraa punaista, ehkä siittä polveen tulleesta taklauksesta keltainen ja siittä mistä tuli punainen, toinen keltainen, ja PUFF! punainen. Del Horno ei pystynyt pelaamaan rehdisti Messiä vastaan, jolla on ikää 18 vuotta. Robben pelasi samalla tyylillä, mutta huonommin. Ja, sitten duumarista tähän väliin. Hän ei ollut hyvä, mutta hän tuomitsi kummallekkin yhtä paskasti. Tuloksen valossa jopa Chelsea saa olla iloinen tuomari työskentelystä, meinaan Terryn&co. lentopalloilijoiden loisto torjunnat. Ja, parempi voitti.
 14. Huipulla Tuulee

  Ite en ole kannattanut ManU ja Barcaa kauheen pitkää aikaa, mutta jalkapalloakin on tullut vasta vähän aikaa seurattua näin tarkasti. ManUn valitsin pitkälti Cantonan takia, Barcaa kannatan sen takia, että joukkueeni missä pelaan, nimi oli viis vuotta TPV Barcelona.
 15. Huipulla Tuulee

  Ehkä se johtuu gloorihunttaamisesta?
×