Jump to content

Siperia

Members
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Siperia

 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei Didakaan niitä nuorimpia ole.
 2. Uusi United-kotipaita

  IMO Niken paidat on paljon parempia kuin Adidaksen. Adilla on paidat tehty saman muotin mukaan, mutta Nikellä on paidoissa eroavaisuuksia. Varsinkin Hollannin uus kotipaita on nätti.
 3. Shevchenkon lähtö, mitä mieltä?

  Ainakin Tonista on puhuttu paljon Shevan seuraajana. Siittä ei sitten tiedä kestääkö Toni Milanissa olevat paineet. Maaleja mies kuitenkin osaa tehdä, eikä ole mikään yhdenkauden ihme.
 4. Shevchenkon lähtö, mitä mieltä?

  SWP näin alkuun, Essien pienin varauksin, Drogba, Forssell.
 5. Pilaako Hoopo Hänninen MM-kisat?

  Siltä se tuntuu, mutta ittelläni tuntuu että se intoilee Barcan puolesta.
 6. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Ja milläköhän perusteella. Tekniikka lähes Ronaldinhon tasoo, hyvällä prosentilla syötöt menee omille, nopea...
 7. Tunnustettua lasta, varmasti on enemmänkin. Ruotsissa oli ainakin yksi.
 8. Chelsea - FC Barcelona 22.2.2006

  Valioliigan suvereeni hallitsija vs. lähes yhtä suvereenisti La Ligaan hallitsija. 1 - 2 Chelsea pelasi passiivisesti, Chelsea pelasi väärin, Chelsea pelasi PASKASTI. Barca pelasi alkuun passiivisesti, siten Dinho heräsi ja Chelsealla ei ollut mitään mahdollisuuksia. Barcakin rikkoi, mutta Barca pelasi jalkapalloa, ja kaiken lisäksi vieläpä kauniisti. Ei ehkä suoraa punaista, ehkä siittä polveen tulleesta taklauksesta keltainen ja siittä mistä tuli punainen, toinen keltainen, ja PUFF! punainen. Del Horno ei pystynyt pelaamaan rehdisti Messiä vastaan, jolla on ikää 18 vuotta. Robben pelasi samalla tyylillä, mutta huonommin. Ja, sitten duumarista tähän väliin. Hän ei ollut hyvä, mutta hän tuomitsi kummallekkin yhtä paskasti. Tuloksen valossa jopa Chelsea saa olla iloinen tuomari työskentelystä, meinaan Terryn&co. lentopalloilijoiden loisto torjunnat. Ja, parempi voitti.
 9. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Myöskin seuran historia ja se että seuralla menee nyt huonosti lisäävät paineita Garylle, tosin Rooney taitaapi olla ainakin pelillinen johtaja. Barcalla taas menee hyvin, eikä tällä hetkellä ole kauehasti paineita liigan puolelta. Pelillinen johtaja on mielestäni eräs Ronaldinho, henkinen on taas Puyol.
 10. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Katso ensinnäkin kieliasu.Toiseksi, Rooney taitaa olla ManUn pelillinen johtaja. Kolmanneksi, tää vertailu on turhaa.
 11. Webmaster on ihan oikeessa(mä oon oppinu) Tuo äänestys on viime vuodelta, jolloin Rooneyn oli parempi. Messi on tällä hetkellä aivan liekeissä, Rooneystä en tiedä, kun en pelejä ole nähnyt.
 12. Tehdään nyt uusi, kun ei muutakaan tekemistä ole. -------------------Ikerman --------------Ramos------Puyol Cicinho ----------------------Del Horno -----------------Gerrard --------------------- Deco -----Messi ---------------Aimar------------Ronaldinho --------------------Rooney Del Homo vittuun tuolta ja tilalle vaikka Heinze,
 13. Herätellään tätä topiccia. Tämän vuoden -06 osalta, siis jos palkinto jaettaisiin nyt, niin kaksi ensimmäistä sijaa menisivät noin. Viime kaudella palkinto olisi kuulunut Rooneylle, muttei nyt. p.s.oli ihan pakko. p.s.s vaikka kello onkin aika paljon. p.s.s.s väsyttää. p.s.s.s.s. taidan mennä nukkuun.
 14. Huipulla Tuulee

  Ite en ole kannattanut ManU ja Barcaa kauheen pitkää aikaa, mutta jalkapalloakin on tullut vasta vähän aikaa seurattua näin tarkasti. ManUn valitsin pitkälti Cantonan takia, Barcaa kannatan sen takia, että joukkueeni missä pelaan, nimi oli viis vuotta TPV Barcelona.
 15. Huipulla Tuulee

  Ehkä se johtuu gloorihunttaamisesta?
 16. Huipulla Tuulee

  KukaVittuko? Se on muuten ainoo kenet tiedän Chelsean akatemiasta.
 17. La Liga

  1-0 Valdesin hienosta esityöstä Villa pääsi heittää roikkupallon Valdesin pään yli...PRKL VITTU STNA!!!!
 18. Huipulla Tuulee

  Chelsea on tällä kaudella ollut paras joukkue valioliigassa, mutta kyllä se historiakin jotain painaa. Jos vaikka katsotaan ManUn saavutuksia 90-luvulla. Siinä vaiheessa kun Chelsea on saavuttanut jotain samaa luokkaa, voivat he alkaa keskustelemaan paremmuudesta ManUn kanssa. Pari kautta on mennyt heikommin ManUlla, mutta siihen vaikuttavat monta asiaa. Murrosvaihe on meneillään, entisiä mestareita ollaan siirtämässä eläkkeelle ja uutta joukkuetta ollaan rakentamassa. En tiedä kuinka paljon Chelsealla on kypsymässä pelaajia, mutta ainakin ManUlla on tuo juniori-puoli kunnossa. Rossi, Kieran Rickhardson(menikä väärin?), Blake, Bradsley ja sitten jo kunnolla ykkösjoukkueessa pelaavat, eli Rooney ja C.Ronaldo. Chelsealla on mahdollisuus ostaa kaikki parhaat, eikä sekään aina riitä. Ranieri ei saanut lähes rajattomalla budjetilla mestaruutta. Tarvitaan siis hyvä valmentaja ja sitä Mourinho on. Hän on hitsanut Chelsean kasaan ja tehnyt siittä joukkueen joka pelaa tehokasta jalkapalloa. No entäs sitten kuin Rupla-Roman kyllästyy? Entä sitten kun rahat loppuu? Entä jos se tapahtuu ennen kuin Chelsea alkaa tuottamaan voittoa? PUFF!!! Ja Chelsea on konkursissa. Ainahan voi unelmoida...
 19. Kysymyksiä. Onko 13-28.5 välillä mitä pelejä Manchesterissä? Entä paljonko liput maksaa? +jotain muuta yleistietoo. Kiitos.
 20. Siperia All-Star Ryhmitys on 3-4-3 Zlatan Ronaldinho------------Messi Rooney Xavi--------------Lampard Gerrard Sergio Ramos------------Cicinho Rio Ferdinand Antti Niemi Avauksesta: Zlatan ottaa pallon haltuun ja oottaa omia, tai pudottaa ykkösellä Ronaldinholle tai jollekkin muulle. Rooney on puollustavammassa roolissa ja vaihtelee paikkaa Lampardin kanssa. Xavi rakentaa enmmän ja Stevie rikkoo ja puollustaa eniten keskikentän pelaajista. Keskikenttä tosin on aika puollustava muutenkin. Puollustus tukee hyökkäystä, ja Cicinhon näkeminen kärjessä ei ole harvinaista. Rio joskus nousee ylös, mutta silloinkin hän menee tekemään vain maalin. Niemi on sitten puollustuksen viimeinen lukko ja todella hyvä lukko onkin. Subs: VDS, Woodgate, Puyol, Cravesen, Tainio, Totti ja Adriano.
 21. La Liga

  No kyllähän se varmasti vituttaa, kun paikan vie mies joka seisoo paikallaan ja kun vastustaja tulee vierelle, rikkoo tätä. Kyllä Viikinki muutakin osaa, on esim. paljon parempi kuin Carcia pelinrakentamisessa.
 22. Barcelona-Athletic Bilbao

  Pistäs videoo tuosta tilanteesta, niin saadaan selvyys.
 23. Barcelona-Athletic Bilbao

  Eipä kai. Ehkäpä sitten olisi tullut juttua Barcan puolelta siittä että Eto'olle oli huudeltu jotain rasistista. Se saattaa myös vaikuttaa, että Eto'o lähtee Africa nations cuppiin. Meinaan, kun Eto'o olisi siellä menisi pelikieltokin siinä sivussa. Myös se räkäisy näkyi videokuvassa. Kyllähän Bilbaon pelaajalle olisi voinut siittä Decon tilanteesta antaa yhden ottelun pelikiellon.
 24. Barcelona-Athletic Bilbao

  Wilson, toi on jo liikaa. Tahalteen räkäs.
 25. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Juu, kyllä ymmärsin. Ja Ronaldinhon kohdalla olet kyllä kanssa oikeassa.
×