Jump to content

olpe

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About olpe

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. Siirtohuhut

  Paitamyynneistä sen verran, että Real Madrid myi pari vuotta sitten muistaakseni noin 1.5 miljoonaa paitaa ja jokaisesta myydystä paidasta taisi kilahtaa noin 15€ Real Madridin tilille. Kaikki "paitamyynneillä kuitattiin ostokustannukset" - puheet ovat täyttä sitä itseään.
 2. Milloin Kagawa on viimeksi saaanut mitään positiivistä aikaan kentällä ollessaan ?
 3. Siirtohuhut

  En oikein ymmärrä näitä Gundogan huhuja. Kaveri on ollu lasaretissä lähes koko kauden ja tainnut pelata yhdessä liiga-ottelussa koko kaudella. Kaveri tuleva kunto on täysi kysymysmerkki, ja kaveri näyttää olevan vielä kunnon loukkaantumiskierteessä. Maailmanluokan peluri toki kunnossa ollessaan ja vahvistaisi melkein jokaista Valioliigan joukkuetta huippukuntoisena. Heikommalla tuurilla olisi käsissä taas uusi Hargreaves..
 4. Loukkaantumiset

  Elikkäs maajoukkuepelit on nyt pelattu, eivätkä ne nyt aivan putkeen menneet United-pelureiden osalta. Van Persie vaihdettiin puoliajalla pois Unkari-ottelussa ja Kagawa loukkasi selkänsä harjoituksissa ennen Irak peliä. Kagawan kohdalla taitaa olla kyse lähinnä pienestä vaivasta, ja hänen tulisi olla kunnossa jo viikonloppuna, mutta van Persien kohdalla puhutaan jopa pahimmillaan puolen vuolen huolista. Toivotaan nyt kuitenkin, että miehille ei tullut mitään pahempia vammoja ja että erityisesti van Persien kohdalla selvittäisiin säikähdyksellä.. Toteutuessaan nämä loukkaantumiset olisivat kyllä erittäin vaikeat korvattavat, sillä van Persietä ei tällä hetkellä oikein voida korvata mitenkään Berban myynniin ja Rooneyn loukkaantumisen takia. Kagawan nyt voidaan ehkä jotenkin vielä korvata Cleverlyllä (joka tuskin kuitenkaan pysyy kunnossa viittä ottelua pidempään...) Lisäksi Evans loukkasi nilkkaansa harjoituksissa... Onhan tämä nyt aika erikoista, jos jatkuvasti on se 2-6 avauksen pelaajaa lasaretissa. Olisiko pienen tuuletuksen aika fysio-osastolla?
×