Jump to content

Grange

Members
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Grange

 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kyllähän Borini on potentiaalinen kymmenen liigamaalin mies. Eihän tuolta mahdottomia voi odottaa, mutta kaveri tuntee Rodgersin pelitaktiikan jo entuudestaan, joten saattaisi saada juonen päästä kiinni melko nopeastikin. Kovasti Roma-fanit tuntuvat kaverista tykkäävän sen perusteella mitä on tullut luettua. Rodgers tuntuu tietävän kaverin kyvyt/potentiaalin, joten mikäpä siinä jos kaveri Pooliin siirtyisi.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Brendan Rodgers on Sigurdsson: "I knew what the market was & I wasn't prepared to pay anything over what I agreed to pay before." "I believed playing football will be most important to him but obviously it was important financially." Vaikuttaa varsin viisaalta kaverilta tämä Rodgers. Toivotaan nyt että tuo Ramirez tulee, mutta ei mahdottoman kalliilla, vaikka onko tuollakaan väliä jos on rahaa.
 3. Lohko D

  Gerrard menee täysin hukkaan tällä taktiikalla. Vaikka Englannin bandwagonissa mennään, niin eipä tuo suuri pettymys olisi vaikka joukkue jäisi alkulohkoon tälläisillä esityksillä.
 4. EM-kisat 2012 Puola & Ukraina

  Kellään muulla kirjautumisongelmia tuohon fantasy-peliin? Itselläni ei ainakaan ole tämän päivän puolella suostunut kirjautumaan sisään. Agger löytyi myös omasta joukkueestani. Hummels sai varmaan kans mukavasti pojoja? Tänään sitten joukkueestani ovat tulessa Modric, Jelavic, Alba sekä Iniesta.
 5. EM-kisat 2012 Puola & Ukraina

  Englanti ei kyllä valitettavasti tämänpäiväisen tasoisilla esityksillä mene alkulohkoa pitemmälle. Puolustuspeli toimi kyllä ihan ok, mutta hyökkäyspäässä oli kyllä niin aneemista meininkiä, että huhhuh. Welbeckin esitys oli (maalia lukuunottamatta) sitä luokkaa, että olen melko varma Carrollin avauspaikasta tuossa Ranska pelissä. En nyt tiedä loukkaantuiko Cahill kuinka pahasti, mutta näyttää Englannilta tippuvan nuita miehiä ihan kiitettävällä tahdilla.
 6. duncan jenkins FC i'm getting in and dated with abuse. by revealing i'm risking loosing my mole but i am hurt by the abuse. contract stage with rodgers #lfc Duncan Jenkins on yleensä luotettavimmasta päästä noista twitter-hepuista, joten näinköhän Rodgers on uusi manageri? Ootellaan virallista tietoa kuitenkin ensin. Itse olisin tyytyväinen tähän valintaan, vaikka eihän tuota kokemusta kaverilla liiaksi ole.
 7. Sky Sports Sky sources understand Roberto Martinez is to meet with Liverpool’s owners in the next 36 hours. Full story to follow.
 8. Kuten Merseyside tuossa mainitsikin niin DOF:n paikka on ilmeisesti täytetty. Tämä siis Duncan Jenkinsilta, joka myös kertoili, että fanit ovat todennäköisesti melko tyytyväisiä mikäli tuo DOF on se nimi, joka hänelle on kerrottu. Veikataanpa, että tuo on Txixi Begiristain tai Rafa. Jen Chang on ilmeisesti uusi LFC Director of Communications. Aika outo nimi, vaikka onhan tuota twitterissä tullut joskus seurattua.
 9. Vähän harmittaa tällä hetkellä tuo Dalglishin lähtö, vaikka olenkin sitä toivonut jo pidemmän aikaa. Omistajat ovat kuitenkin sen verran fiksuja, että tietävät mikä on seuralle parhaaksi ja näin tällä kertaa. Kyllähän tämä vaikuttaa loppujen lopuksi oikealta ratkaisulta. Toivottavasti uusi manageri nimetään jo muutaman päivän sisällä, jotta hänelle jää reilusti aikaa rakentaa tuota palapeliä seuraavalle kaudelle. Mulla ei mitään erityistä suosikkia ole manageriksi, mutta pitkälti samaa mieltä kuin ippe tuosta Martinezista.
 10. Englanti mj.

  Veikataanpa pariin ekaan pelin avaukseksi tälläistä: Johnson-----Cahill-----Terry------Cole -----------Parker------Barry---------- ----Milner------Gerrard-------Young---- ----------------Carroll---------------- Gerrard tulee dominoimaan Rooneyn takana, kun saa oletettavasti hieman hyökkäävämmän roolin kuin tällä kaudella Poolissa. Carroll avaukseen parissa ekassa pelissä Rooneyn ollessa pelikiellossa, sen jälkeen Rooney itseoikeutetusti hänen tilalleen. Eihän nuo valinnat kovin onnistuneilta vaikuta. Eniten ihmetyttää tuo Downing, kaverilla umpisurkea kausi takana ja silti mahtuu joukkueeseen ennemmin kuin Adam Johnson. Noh odotettavissa on, että Englannin pelit päättyvät alkulohkoon. E: Gerrard on odotetusti nimetty kapteeniksi.
 11. Liverpoolin pelaajat maajoukkueissa

  Hienoa, kun Poolin pelaajia pääsi noinkin monta tuohon Englannin joukkueeseen. Pakko kuitenkin ihmetellä tuota Downingin valintaa. Kaverin tehot valioliigassa olivat niinkin kunnioitettavat kuin 0+0 ja tulee silti valituksi, missä pointti?
 12. Liverpool F.C 2011-2012

  Onko muut miettinyt sellaista vaihtoehtoa, kun Kenny nyt tulee todennäköisesti lähtemään, että Rodolfo Borrell nostettaisiin ykkösjoukkueen valmentajaksi tuolta reserveistä? Tehnyt loistavaa työtä reserveissä ja pelaajat ovat melko tuttuja hänelle. Helpottaisi varmaan nousua reserveistä ykkösmiehistöön entisestään, kun olisi tälläinen kaveri peräsimessä joka tuntee pelaajat sieltä läpikotasin. Olisihan tuossa varmasti oma riskinsä, mutta ei mun mielestä ainakaan hullumpi idea.
 13. Liverpool F.C 2011-2012

  Eiköhän tuo jää ikuiseksi arvoitukseksi, että mitkä ne todelliset faktat lopulta olivat. Ihmetyttää vaan, että jos siellä oli selvät todisteet pöydässä, niin miten niiden tutkimisessa voi vierähtää noin tolkuton aika. Fergusonilta taas niin idioottimaisia kommentteja, kuin olla ja voi. Kellä kiinnostaa, että mitä mieltä joku viskinenä on Suarezin jatkosta Pool-paidassa. Ferguson vois muistella, että millaisia pelaajia sieltäkin päin on löytynyt aikojen saatossa. Pieni puhuttelu olisi kyllä paikallaan tuolle Suarezille. Koko joukkueen keskittyminen itse peliin kärsii pahemman kerran, jos näille ihmeellisille tempauksille ei saada loppua. Ei viitsi edes kuvitellä, että kuinka maaginen pelaaja tämäkin kaveri olisi jos saisi kupolinsa kuntoon ja keskittyminen pysyisi oikeissa asioissa. E: http://www.youtube.com/watch?v=2zUK9p4-oIE Eikös Evra muuten laske vähän kättään tuossa, kun Suarez tulee kohdalle? Noh, tämä tästä, parempi varmaan keskittyä oleelliseen eikä näin mitättömään asiaan.
 14. Lapsellista käytöstä Suarezilta, mutta Evra pisti kyllä pelin jälkeen paremmaksi. Melko oksettava kusipää myös tämä ranskalainen. Noh onnet kuitenkin voitosta. Melkoinen oli taso-ero tänään, vaikkakin nuo maalit tuli Poolin käsittämättömistä virheistä.
 15. Hieno matsi tulossa! Pool ei ole koskaan hävinnyt Anfieldillä FA-cup peliä KD:n alaisuudessa, eikä näin tule käymään huomennakaan. Tiukka peli varmasti tiedossa, mutta veikataanpa kuitenkin 2-1 kotivoittoa niille oikeille punaisille. E: Suarezilla on vielä pari peliä jäljellä tuota pelikieltoa.
 16. Liverpool F.C 2011-2012

  Pitkälti samoilla linjoilla Torresin kanssa tuosta aloituskokoonpanosta. Mikäli Bellamy ei ole tänään aloituksessa (uskon vahvasti, että on) niin Johnsonin voisi laittaa wingeriksi tuohon Bellamyn paikalle.
 17. Liverpool F.C 2011-2012

  Ei tällä joukkueella voi haaveilla mistään neljän joukkoon sijoittumisesta.. Keskikentän tekeminen on täysin mielikuvituksetonta + hyökkäyksestä ei löydy Bellamya lukuunottamatta ketään. Pelitaktiikka on niin surkuhupaisaa.. Pitkä roiskaisu ylös ja katsotaan, jos Carroll sattuu vaikka sen voittamaan omille. Adamin taso ei yksinkertaisesti riitä, täysin paskoja syöttöjä ja kokoajan tulee taklaukset rumasti jaloille. Henderson ei uskalla tehdä mitään ja eipä Gerrard ole oikein minkäänlaisessa iskussa. Kaiken tämän muun hyvän lisäksi puolustus antoi vastustajille paikkoja kuin tarjottimella. Noh, tästä ei voi kun parantaa. Keskiviikkona on sitten kasvojen pesun paikka.
 18. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Tarkoitin tuolla Castaignosilla sitä toista hyökkääjää, josta on ollut huhuja. Texeirahan tuo todennäköisesti on joka siellä Hollannissa tällä hetkellä pelaa. http://www1.skysports.com/football/news/12691/7435939/Sow-targets-Liverpool-move "Liverpool, well, that is a dream club. Anyone would be happy, scoring goals in front of the Kop can be the highlight of a career."
 19. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Jos noita huhuja ei olla repäisty viime vuodelta niin Luc Castaignos ja David Texeira ovat tosiaankin ne todennäköisimmät tulijat. Melkoinen pettymys mikäli ostetaan kaksi lahjakasta kaveria ''joukon jatkoksi''. Defoeta on myös huhuttu, mutta eihän tuo oikein sovi Poolin siirtopolitiikkaan. Ei siitä siis sen enempää. http://www.youtube.com/watch?v=a1tCjgd4FpQ&feature=youtu.be
 20. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Llorente has NOT been contacted by LFC. No intention to leave At Bilbao this season. He would cost now 36m euros, but cheaper in the summer. Remy olisi ehkä sopivin ja realistisin näistä huhutuista hyökkääjistä. Spurs vaikuttaa kuitenkin tällä hetkellä todennäköisimmältä vaihtoehdolta Remylle, mutta toivotaan parasta. Veikkauksena vaan, että tuonne hyökkäykseen ei tammikuussa lopulta tule ketään. Kesällä sitten joku kovemman luokan nimi halvemmalla, jos Carroll ei ala kevään aikana tekemään maaleja.
 21. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Speculation: Esteban Granero's agent has claimed that Liverpool are in the market for the Real Madrid ace. Kellään tarkempaa tietoa minkä tason kaveri olisi mahdollisesti kyseessä?
 22. Liverpool F.C 2011-2012

  Kyllähän tuonne hyökkäykseen tarvittaisiin uutta verta.. Kuytista ja Carrollista ei vaan tällä hetkellä ole siihen. Carroll onnistui blokkailemaan pari kutia, ja loput ajasta taisikin kulua kentän pinnassa. Suarezia odotellessa. Paikat oli vähissä, mutta olisihan noista sen yhden voinut tehdä. Palloa saadaan kyllä pidettyä ihan kiitettävästi, mutta kun ei vaan löydy sitä luovuutta, niin tulos on nähdyn kaltainen. Toivottavasti ensi viikolla nähdään liikkeellä selvästi tämänpäiväistä tasokkaampi miehistö.
 23. Liverpool F.C 2011-2012

  Onkohan tuo 3-5-2 vai 5-3-2? 3-5-2 vaikuttaisi järkevämmältä, noh katsotaan.. E: Agger ilmeisesti loukkaantunut? Yllättävän pitkään pysyikin ehjänä.
 24. Liverpool F.C 2011-2012

  Toivotaan, että Gerrard jaksaa pelata tänään alusta lähtien. Tuntuu kuitenkin melko todennäköiseltä tuo kapteenin aloittaminen penkillä. Spearingin pelikunnosta ei ole varmuutta, joten voisi olettaa että Shelvey nähdään tänään avauksessa. Merseysiden kanssa muuten samoilla linjoilla aloituskokoonpanosta, mutta odotan Shelveyn ottavan Gerrardin paikan. Shelveyn ja Downingin maaleilla pisteet jäävät Anfieldille lukemin 2-0.
 25. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Hoilett olisi kyllä ihan mukava lisä rosteriin. Eiköhän voitaisi maksaa se 8m, jos todella ollaan kiinnostuneita tästä pelaajasta? Tässä käy kumminkin taas niin, että kun kokeillaan hankkia viimeiseen asti minimihinnalla niin kaveri menee lopulta muualle. Zaha esiintyi edukseen tuossa liigacupin pelissä ManU:a vastaan, mutta paha lähteä yhden pelin perusteella kertomaan pelaajasta enempää. En kyllä tiedä onko tarvetta hankkia Zahaa, kun sieltä on parin vuoden päästä tulossa reserveistä lupaavia kavereita ykkösmiehistöön. Soldado ei vaihda seuraa tammikuussa, ainakin jos on uskominen Guillem Balagueta. Kesällä tilanne voikin olla sitten toinen.
×