Jump to content

vilpas

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About vilpas

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/07/1988

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Ei ollut niitä vahvimpia pelejä poolilta. Eka puoliaika oltiin paniikissa, toisella päästiin jo vähän peliin mukaan ja otettiin se jopa hallintaan. Vidicin maali oli paitsio mutta kyllähän noita mokia tuomareille aina välillä sattuu. Loppukiri oli piristävää nähdä mutta se viimeinen silaus jäi vielä puuttumaan. Sturridge kyllä vaikuttaa jo nyt loistavalta hankinnalta, toivottavasti on ens pelissä jo avauksessa.
 2. No niin oli. Oota vaan ku se antaa vielä pari pilkkua poolille ihan ilman syyttä niin sit voin alkaa pitää sitä liigan parhaana tuomarina
 3. Aika tylyä. Kyllä manu on ollu selvästi parempi ja vois johtaa parillakin maalilla mutta onneksi ei ole vielä ku vasta kerran omissa soinnut. Sturrea vaan kentälle niin saadaa hyökkäykseen vähän lisää luovuutta, kaksinkamppailuit hävitään tyystin. Kaikki on viellä mahdollista mutta kyllä tässä pitää paljon pelin muuttua. Webbi ollut hyvä!
 4. Täällähän luodaan jo hyvää tunnelmaa viikonlopun peliä varten
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Pakko olla eri mieltä tosta Sterlingin munaravaajaudesta, ei ehkä oo ihan oikee muoto . Mun mielestä hän sortuu vähän liiankin usein haastamaan vastustajia kikoilla, vaikka tuntuu että voisi monesti mennä ihan vaan juoksemalla ohi. Ei sillä että mieluummin noin päin, mutta esimerkisksi Bale tekee monesti varaallisia nousuja pelkästään sillä kovalla vauhdilla
 6. Fifa Ultimate Team

  Hei onko fifa 12 web appi enää olemassa ku en sitä jostain syystä löytänyt. Olisin vain lahjoittanut vanhan tiimini kaverille!
 7. Vieläkin vähän ketuttaa toi eilinen matsi vaikka eihän myö siitä pisteitä ansaittuukkaan. Fakta on se että tuskin liverpool olisi noista tottenhamin paikoista maaleja saannut tehtyä ja pelottaa taas ajatellakkin monta maalia spurs olisi tehnyt noista paikoista mitä pool sai luotua. Manulla olisi yksi piste poolia vähemmän jos persien maaleja ei laskettaisi. Toki joku niitä maaleja manulle silti tekisi, mutta kyllä taas eilen näki sen karun tosiasian että se kliininen viimeistelijä joukkoeesta puuttuu. Paljon hyvää tuossa pelissä silti on ja uskon että "pelkästään" parilla hyvällä hankinnalla pystytään vaikuttamaan tuloksiin merkittävästi. Tulokset kauden peleistä toki harmittaa mutta pelien katsominen ei ole silti turhauttavaa, ainakin verrattaessa hodarin aikaan. Rodgerssin pelifilosofia on jo nähtävissä ja edelleen ainakin itselläni on täysi luotto kaveriin.
 8. Swansea oli odotetun vaikea vastus. Kyllähän tuo peli oli voitettavissa, mutta ei tasuria nyt vääryytenä voi kuitenkaan pitää. Ekalla jaksolla pelattiin paremmin kuin toisella mutta kyllä se niin vaan on, että paikoista pitää tehdä paremmalla prosentilla. Pepe oli tänään loistava, vaikka itsellä on alkanut luotto Pepeen vähän horjumaan. Suarezilta ei kummonen päivä mutta kyllähän tosta kaverista heikkonakin päivänä näkee että kyseessä on huippupelaaja. Se mikä tässä huolestuttaa on Gerrard. Tykkään siitä miten Rodgers valistee kookoonpanon pelaajan näyttöjen perusteella, joten jopa kapulle voisi penkitys olla pikkuhiljaa ihan paikallaan. Jotenki ei vaan tunnu omaksuvan Rodgerssin oppeja. Hyvä tästä kuitenkin tulee, eiköhän nuo tasurit ala kohta voitoiksi kääntymään!
 9. FIFA 13 Career Mode

  Harmitti ku pelasin ekan veikkausliigakauden lahdella ja voitin liigan sekä cupin mutta en päässyt silti eurooppaan pelaamaan. Nyt oon tehnyt silleen että oon korvannut veikkausliigan joukkoeilla SPL-liigan joukkoeet (saman verran joukkoeita). Fc-lahdella lahdella pelaan juuri eurooppaliigan lohkovaihetta ja hyvin pelittää!
 10. Kyseessä oli paitsioliputus eikä coatesin rike ikävä kyllä. Paha moka oli tuomarilta mutta sattuuhan näitä
 11. FIFA 13 Career Mode

  Fc-lahdella alotin kautta pelaamaan. Kiitti puplic enemylle tosta vinkistä, onhan toi veikkausliiga hieno lisä vaikka en kyllä hirveästi sarjaa seuraakkaan. Pohjanpalon sain kaudeksi lainalle ja hyvin se niitä maaleja mättää. Puolet kaudesta pelattu ja kolme pistettä olen hjk:n perässää ja legendaryllä vedetään, kyllä tällä jengillä vähintään eurooppaliigaan vielä mennään.
 12. Miksei viestini näy?

  Joo kyllä se vähän harmitta ku tänne välillä jotain raapustaa ja teksti tulee vasta usean päivän kuluttua, lähinnä sen takia en ole tänne kirjoitellut. Toivottavasti joskus pääsee tänne sitte kirjottamaan ihan kunnolla!
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Fakta on se että Carroll ei vaan sovi Rodgerssin pelisysteemiin. Se ei tarkoita että Andy olisi huono pelaaja, eikä mulla ole pienintäkään epäilystä etteikö hänestä voisi kehittyä vielä ihan huippupelaaja, se ei vaan tapahdu Rodgerssin alaisuudessa. On se Gomezkin huippupelaaja mutta ei vältämättä toimisi liverpoolisssa. Se että Carrolista maksettiin päätön summa ei ole Rodgerssin vika, eikä todellakaan Andyn. Andy halutaan myydä ja se on nyt ainoa järkevä vaihtoehto, niin pelaajan kuin joukkoeen kannalta. Se että tekeekö Carroll esim. newcastlessa 30 maalia niin on mulle ihan sama, tärkeintä on tehdä livepoolista Rodgerssin näköinen joukkoe!
 14. Manchester City 11/12

  lostavaa city!!!
 15. Fifa Ultimate Team

  Eilin tuli 46 onlineturnaus voitto, ennen kesää menee sata rikki. Senttiäkään en ole oikeata rahaa joukkoeseen pistänyt. http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dJNWlvWobcMwl
×