Jump to content

AndK0

Members
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

About AndK0

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1984

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 • Interests
  Sähly
 • Occupation
  Opiskelija
 1. Nyt täytyy kyllä puuttua siihen kun täällä sanotaan Ronaldoa yliarvostetuksi. Häntähän on jo viimeiset viisi vuotta haukuttu vanhaksi läskiksi lasinilkaksi ja silti aina Ronaldo on noussut ja näyttänyt arvostelijoilleen sillä parhaalla tavalla: Tekemällä maaleja uskomattomalla vauhdilla. Wikipediasta nopeasti katselin nuo tehot: 1993-1994 Cruzeiro EC 14 Games (12 Goals) 1994-1996 PSV Eindhoven 46 (42) 1996-1997 FC Barcelona 37 (34) 1997-2002 Internazionale 68 (49) 2002-2007 Real Madrid 98 (69) 2007-present AC Milan 02 (2) Lisäksi Ronaldo on kaikkien aikojen eniten maaleja MM-lopputurnauksessa tehnyt pelaaja. Mielestäni aika hyvät tehot viiden metrin viivalla seisoskelijalle. Kyllähän kaveri usein näyttää haluttomalta ja laiskalta kentällä, mutta mielestäni jos tekee melkein 0,8 maalia per peli yli kymmenen vuoden ajan euroopan huippusarjoissa saa vaikka istua koko pelin 5m viivalla.
 2. Obafemi Martins

  Silti edelleen kaipailisin niitä lähteitä noille "Oban ikä on tarkastettu hampaista ja se on 30" -väitteille..
 3. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  En minäkään mihinkään Crouch-vihaajiin kuulu ja mielestäni kaveri saakin vähän liikaa paskaa niskaan muilta kannattajilta ulkomuotonsa takia. Kuitenkin minua tuossa Crouchissa nyppii se kun jotkut pool-kannattajat elelevät pilvilinnoissa(Sama juttu Käräkerin kanssa mutta ei siitä nyt sen enempää tässä) ja kuvittelevat Crouchin kuuluvan valioliigan top10-hyökkääjiin ja miehen arvoksi kuvitellaan joku vaatimaton 12 miljoonaa puntaa.. Jos kaveri irtoaisi 3-4 miljoonalla sitten voisi harkita meille 3. hyökkääjäksi. Kyseessä on kuitenkin todella yksipuoleinen hyökkääjä ja lisäksi aika huono maalintekijä.
 4. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Niin hinnaksi mainittiin jossain paskassa britti-tabloidissa 12 miljoonaa. Voinhan minäkin sanoa, että Stephen Carrin hinta on 35 milj. mutta eipä tuo hänen arvoaan yhtään nosta. Ei kai nyt edes kukaan poolin kannattaja ole oikeasti sitä mieltä, että petteri olisi 12 miljoonan punnan arvoinen..
 5. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Ei kiitos Crouchille. Vaikka mielestäni kaveria haukutaan aivan liian paljon, hinnassa on kuitenkin aivan liikaa ilmaa. SWP voisi olla lainadiilillä ihan hyvä vaihtoehto. Tällöin saataisiin Solano siirtää pysyvästi pakiksi ja oikealle laidalle jäisi vielä Milner ja SWP. edit. ja jos Crouchilla tosiaan on hintaa tuo 18 miljoonaa niin mieluummin ostaisin vaikka keksejä koko rahalla. ja tuo 18 miljoonaakin toteutuisi vain jos villa saadaan pooliin... Ei Jumalauta. Joku 4-5 miljoonaa tuosta janarista on ihan maksimi. Vähän alkoi jo usko Roederiin palata viime pelien johdosta, mutta nyt jos yli 10 miljoonaa € mennään tuosta kaverista maksamaan niin voi morjens..
 6. Obafemi Martins

  Mistähän tällaista tietoa olet saanut, että Oba on kieltäytynyt tuosta testistä? Vaikuttaisi vain pahasti joltain brittilehdistön "uutiselta". Ai Obako ei tarvitse monta maalipaikkaa.. Minun mielestäni hänellä on eniten parannettavaa juuri sillä saralla. Häneltä puuttuu juuri se mikä erottaa huippumaalintekijät perushyökkääjistä, kyky tehdä niitä helppoja maaleja. Kyky sijoittaa pallo hallitusti maaliin. Oba yrittää joka tilanteessa tällätä pallon hirveällä voimalla maalin katton, toki tuo johtaa joskus hienoihin maaleihin, mutta mieluummin 10 räkämaalia kun 7 hienoa maalia. Watford-pelissä Oba teki kaksi maalia joten ei häntä siitä pelistä oikein voi hirveästi haukkuakkaan, mutta silti luvattoman moni hyvä hyökkäys päättyi siihen kun Martins antoi aivan uskomattoman huonon syötön tai yritti riplailla noin 5 vastustajan läpi. Niin no yleensä ottaen hyökkäävän pelityylin joukkueet tekevät enemmän maaleja joten aika luonnollista että tästä seuraa myös se, että hyökkääjät saavat enemmän maaleja.. Ihan OK hankintahan tuo Roederilta oli tarjontaan nähden. Mutta jotenkin tuntuu, että kaverit odottavat ihan oikeasti hänestä jotain uutta Sheareria. Pitkäikaisena Inter-fanina olen kuitenkin sitä mieltä, että ei Obasta maalikuningasta tule. Ehkä joku 15-20 maalin mies hyvällä säkällä. Monta kertaa Oban Inter-aikanakin oli sellainen fiilis, että nyt Oba vihdoin alkaa lunastamaan niitä odotuksia mitä häneen on luotu, mutta jotenkin kummasti se kuiva kausi seurasi aina.
 7. Newcastle United

  Shearer muistaakseni sanoi viime kauden lopulla, että ihan heti ei kyllä managerin pesti kiinnosta. Haluaa ensin viettää perheen kanssa aikaa. Käsittääkseni hän kuitenkin on ilmaissut halukkuutensa valmentaa joskus tulevaisuudessa. Mutta siitäkin Shearer on todennut, että ei halua hypätä suoraan valioliigaan.(Eli tätä menoa hän voisi olla jo ensi kaudella NU:n manageri...) Minun käsityksen mukaan Shearer ei ole tällä hetkellä mitenkään virallisesti tekemisissä joukkueen kanssa. Hän oli kai viime kauden lopun aika isossa roolissa sen jälkeen kun Roeder tuli. Se diili kai loppui kuitenkin kun peliura tuli päätökseensä.
 8. 265, Derby della Madonnina

  Sama. Vaikka ehkä valioliiga onkin minulle se ykkösjuttu, seuraan kyllä todella mielenkiinnolla myös Italian ja Espanjan liigaa sen verran kun muilta kiireiltäni ehdin. Ei kai sitä kukaan Italofanikaan voi kiistää, että Italiassa tuota filmausta ja teatteria on hiukan enemmän, mutta kylläpä sitä valioliigastakin alkaa nykyään löytymään.. Tuo on lähinnä tuota true-valiofanien sokeutta tuo"Italiassa filmataan, meillä pelataan reilusti". Jättäkää sitten nämä pelit väliin jos ei kiinnosta teatteri. Minä ainakin sain koko rahalla teatteria tuosta eilisestä pelistä. Ei kovin äkkiä muistu noin tapahtumarikasta valioliigapeliä mieleen.. Aika hauska juttu että pool-fani kritisoi Cafua tuosta. Minulle kun tulee heti ekana tuosta naureskelusta mieleen eräskin Poolin vaalea puujalkapakki.
 9. Pro Evolution Soccer 6

  Jees nyt on ekat testit pc:llä vedelty. Uudistuksia on mielestäni jopa PES-mittakaavalla vähän. Toki parempaan suuntaan on mielestäni taas menty. Tuomarilinja on muuttunut aika selkeästi. 6:ssa ei niin helposti vihelletä noista olkapää olkapäätä vastaan väännöistä mikä on mielestäni selkeä parannus 5:sesta. Kortteja saa myös nykyään helpommin jos taklaus tulee vähänkään takaapäin. Hyvä uudistus sekin. Myös maalivahdit toimivat hiukan erilailla. Pallo ei jää yhtä helposti veskojen käsiin joten reboundeja tulee enemmän. Ehkä jopa liikaa. Muuten maalivahtien animointi on mennyt aika harppauksen eteenpäin. Myös laukaukset lähtevät paljon realistisemmin kuin 5:ssa. En tiedä onko tämä vain omaa kuvitelmaani, mutta mielestäni pelaajat myös osavat paremmin vältellä tuota paitsiossa olemista. Eli summa summarum mielestäni ostamisen arvoinen peli. Tätä kuitenkin ihan varmasti jaksaa taas vuoden vääntää.
 10. Petr Cechin kallonmurtuma

  Samaa mieltä. Vaikka oma mielipiteeni on se, että Hunt tulee tilanteeseen liian lujaa eikä yritäkkään väistää Cechiä. En Huntille kuitenkaan uskaltaisi rangaistusta kun kuitenkin Hunt on se ainut mies kuka tietää mitä tuossa oikeasti tapahtui. Hunt olisi kuitenkin voinut hoitaa tämänkin tilanteen jälkeenpäin siten, että tätä keskustelua ei tarvitsisi näin paljoa käydä. Tuntuu siltä että koko äijää ei edes harmita Cechin loukkaantuminen. Pääasia on kuulutella omaa syyttömyyttään. Pitää väkisinkin ottaa esimerkiksi tähän vähän toisenlainen pelaaja, Scott Parker. Tälläkin kaudella kun Jimmy Bullard loukkaantui pahasti Parkerin kanssa vääntäessään (ihan normaalissa pelitilanteessa) Parker teki kyllä heti selväksi, että kyseessä oli vahinko ja oli aidosti huolissaan Bullardin kunnosta. Kävi muistaakseni jopa tauolla kyselemässä Fulhamin puolelta mikä Bullardin kunto on.
 11. Petr Cechin kallonmurtuma

  Olet kyllä ihme jannu jos tuollaisessa tilanteessa et mitään välittäisi siitä, että juuri tuli potkaistua täydessä juoksuvaudissa vastustajaa päähän. Siis polvella päähän. Se on kuitenkin vähän eri juttu kuin joku nilkoille potkiminen.. En tiedä kuinka suuria nuo yksilön erot ovat, mutta minulla homma menee yleensä ainakin niin, että jos kyseessä on ihan vilpitön vahinko olen varmaan ensimmäisten joukossa kyselemässä vointia. Kaverihan ei edes vilkaise Cechiä päin. Eikä kukaan voi olla huomaamatta tuollaisessa tilanteessa sitä, että polvi osui päähän. Tietenkään niillä anteeksipyynnöillä ei loppujenlopuksi ole hirveästi väliä, mutta kyllä kieltämättä hiukan epäilyttävän kuvan kyseisestä tapahtumasta jättää tuo Huntin käyttäytyminen. Huntin käyttäytymisestä tulee kieltämättä eräs Thatcher mieleen..
 12. Pompey (Portsmouth FC)

  Menee kyllä todella OT:n puolelle: Minäkin kannattaisi todella tuota Alixin ideaa. Usein kuulee ison pomojen valittavan kun nykyfutiksessa filmataan liikaa, mutta kuitenkaan samat kaverit eivät tee asialle yhtään mitään. Tuomarin on todella paha mennä sanomaan pelin aikana oliko jokin tilanne filmaus, ja siten nämä filmaajat usein jäävät ilman rangaistusta. Rohkeasti vain pelikieltoja kehiin noista. Alussa varmaan tulisi pelikieltoja todella paljon, mutta kyllähän pelaajat siihen oppisivat.
 13. Newcastle United - EVERTON 24.9.2006 klo 18.00

  Totta. Varsinkin kun Roeder vieläkin vain haaveilee uusista hyökkääjistä eikä puhu puolustuksen ongelmista mitään.
 14. Newcastle United - EVERTON 24.9.2006 klo 18.00

  No se nyt oli vain sellainen puolitotinen heitto. Tarkoitin tuolla antijalkapallolla lähinnä tuota kun makoillaan 7 miehellä boksissa ja yritetään vain nopeilla vastaiskuilla maalia.
 15. Newcastle United - EVERTON 24.9.2006 klo 18.00

  Ole hyvä vain. Voin pistää lisääkin jos noin helpolla tulee hyvät naurut. No shit Sherlock. Siis oliko se paitsio? Ilmeisesti minunkin pitäisi ruveta käyttämään noita ah niin ihquja hymiöitä. Lopputuloshan oli ihan OK, tosin tuollainen Evertonin pelaama antijalkapallo ottaa aina päähän joten mieluummin olisin harakoille voiton suonut.(Asiaan ei tietenkään vaikuta oman paitani väri.) Tuomarityöskentely ei ollut parasta mahdollista. Lopussakin Rossia vedeltiin 16-alueen nurkalla sukille ilman mitään seurauksia.
×