Jump to content

Typooni

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Typooni

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/14/1986

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Suomi
 1. Fifa 12

  Terve, mistä noita ratingejä ja potentiaaleja löytyy?
 2. Fifa 12

  FIFA 12 huimassa alennuksessa Macille Gametreemacista 14,99$ FIFA Soccer 12 (Mac) ‹ Sports Mac Games ‹ GameTree Mac - Download Great Mac Games Ja muitakin koskettava omakin tarjous vielä voimassa ja myös Mac-pelaajille: Alusta: PC/MAC Mainostetaanpa taas, kun koskaan ei voi olla liikaa aktiivisia pelaajia: (muutama näiden ilmoitusten perusteella onkin seuraan eksynyt ja ainakin yksi jäänyt erittäin ratkaisevaan rooliin) (pienet sille ) Jos jotakuta kiinnostaa Pro Clubs -pelit omalla Virtual Prolla suhteellisen hyvässä seurassa (~3200 rating / ~550 Overall ranking, mahd. korkeimmalle ränkättyjä suomalaisia PC-puolella) niin saa ottaa yhteyttä. Edelleenkin pakollisina vaatimuksina ovat Mumblen käyttäminen (Mumble) ja täysi-ikäisyys mieluiten 20+v. , tiimin ikähaarukka on tällä hetkellä n. 23v. - 45v. tai jotain. Tiimissä on tällä hetkellä 4-6 aktiivista pelaajaa eri ikäluokista ja eri puolilta Suomea ja etsimme kaikenlaisia pelaajia, tällä hetkellä ei mitään tiettyä positiota ole haussa, mutta esim. jopa maalivahtikin tai ANY(varauksin) tulee kyseeseen, jos kiinnostus ja taidot siihen positioon ovat korkeat. Tiimi ei todellakaan ole mikään ammattimaisesti pelaava joukkue joka haluaa olla maailman paras, vaan pelaamme rennosti yhteispeliä korostaen ja pienistäkin onnistumisista nauttien ja kannustaen säilyttäen pelaamisen riemun. Mumble-puheohjelman käyttäminen mahdollistaa vaativampienkin kuvioiden suunnittelun etukäteen ja taktisen yhteisymmärryksen säilymisen kentällä. Olemme myös avoimia ehdotuksille taktiikoiden suhteen ja esim. voimme vaihdella pelaajien halujen mukaan vapaapotkujen/kulmapotkujen/rankkareiden antajia ym. Ottakaa ihmeessä rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi ja keskustellaan lisää asioista ja kysymyksistä. Lisätkää Origin-nimi: Typooni ja laitan sitten Originissa jatkolinkit joukkueeseen ja meidän Mumbleen. Ja FIFAa omistamattomille vinkki: FIFA 12 Origin (EA) Downloader CD-Key hinta 18,5€ ja toimii moitteettomasti. Otamme myös siis uusia pelaajia, mieluiten kuitenkin sellaisia joilla on kokemusta yksinpelistä, demosta tai aikaisemmista FIFA-versioista/urheilupeleistä...
 3. Fifa 12

  Peliseuraa Okei kokeillaan laittaa tännekin kyselyä, kun edellinen tiimi kaatui omaan mahdottomuuteensa, tuli rikastettua sitä vähän liikaa joten pysytään tällä kertaa kotimaisissa voimissa: Jos jotakuta kiinnostaa Pro Clubs -pelit omalla Virtual Prolla suhteellisen hyvässä seurassa niin saa ottaa yhteyttä. Tällä kertaa pakollisina vaatimuksina ovat Mumblen käyttäminen ( http://mumble.sourceforge.net/Main_Page ) ja täysi-ikäisyys mieluiten 20+. Tiimissä on tällä hetkellä neljä pelaajaa eri ikäluokista ja eri puolilta Suomea ja etsimme kaikenlaisia Virtual Pro -pelaajia. ANY:kin tulee kyseeseen, jos kiinnostus ja taidot siihen positioon ovat korkeat. Tiimi ei todellakaan ole mikään ammattimaisesti pelaava joukkue, joka haluaa olla maailman paras, vaan pelaamme rennosti yhteispeliä korostaen ja pienistäkin onnistumisista nauttien ja kannustaen säilyttäen pelaamisen riemun. Mumble-puheohjelman käyttäminen mahdollistaa vaativampienkin kuvioiden suunnittelun etukäteen ja taktisen yhteisymmärryksen säilymisen kentällä. Olemme myös avoimia ehdotuksille taktiikoiden suhteen ja esim. voimme vaihdella halujen mukaan vapaapotkujen/kulmapotkujen antajia ym. Ottakaa ihmeessä rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi ja keskustellaan lisää asioista ja kysymyksistä. Lisätkää Origin-nimi: Typooni ja laitan sitten Originissa jatkolinkit joukkueeseen ja meidän Mumbleen. Alusta: PC Ja FIFAa omistamattomille vinkki: http://ezykey.net/index.php?route=product/product&path=82&product_id=76 hinta 16,5€ ja toimii moitteettomasti. Otamme myös siis uusia pelaajia. joilla kokemusta demosta tai aikaisemmista FIFA-versioista/urheilupeleistä.
 4. Fifa 12

  Okei kokeillaan laittaa tännekin kyselyä, kun edellinen tiimi kaatui omaan mahdottomuuteensa, tuli rikastettua sitä vähän liikaa joten pysytään tällä kertaa kotimaisissa voimissa: Jos jotakuta kiinnostaa Pro Clubs -pelit omalla Virtual Prolla suhteellisen hyvässä seurassa niin saa ottaa yhteyttä. Tällä kertaa pakollisina vaatimuksina ovat Mumblen käyttäminen ( http://mumble.sourceforge.net/Main_Page ) ja täysi-ikäisyys mieluiten 20+. Tiimissä on tällä hetkellä kolme pelaajaa eri ikäluokista ja eri puolilta Suomea ja etsimme lähinnä keskikentälle pelinrakentajaa ja mahdollisesti laituria / tehokasta hyökkääjää. Puolustaja/maalivahtikin/ANY(varauksin) tulee kyseeseen, jos kiinnostus ja taidot siihen positioon ovat korkeat. Tiimi ei todellakaan ole mikään ammattimaisesti pelaava natsijoukkue joka haluaa olla maailman paras, vaan pelaamme rennosti yhteispeliä korostaen ja pienistäkin onnistumisista nauttien ja kannustaen säilyttäen pelaamisen riemun. Mumble-puheohjelman käyttäminen mahdollistaa vaativampienkin kuvioiden suunnittelun etukäteen ja taktisen yhteisymmärryksen säilymisen kentällä. Olemme myös avoimia ehdotuksille taktiikoiden suhteen ja esim. voimme vaihdella halujen mukaan vapaapotkujen/kulmapotkujen antajia ym. Ottakaa ihmeessä rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi ja keskustellaan lisää asioista ja kysymyksistä. Lisätkää Origin-nimi: Typooni ja laitan sitten Originissa jatkolinkit joukkueeseen ja meidän Mumbleen. Alusta: PC Ja FIFAa omistamattomille vinkki: http://ezykey.net/index.php?route=product/product&path=82&product_id=76 hinta 16,5€ ja toimii moitteettomasti. Otamme myös siis uusia pelaajia. joilla kokemusta demosta tai aikaisemmista FIFA-versioista/urheilupeleistä.
×