Jump to content

maatiaas

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About maatiaas

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2013-14

  Noniin,, ekalta puoliajalta mentiin siis 1-0 tilanteessa. Montolta hieno maali!! Positiivista on ollut Taarabtin esitys tänään. En ole ymmärtänyt miksi jotkut sanovat ettei osto-optiota tulisi käyttää hänen kanssaan. On ehkä ainoa hyökkäävistä pelaajistamme joka ei tyydy "helppoihin" neppailusyöttöihin hyökkäyspäässä, vaan etsii ratkaisua ja ennen kaikkea haluaa ratkaista!! Mielestäni tälläistä esimerkkiä tarvitaan joukkueeseen!! Asia johon itse olen kiinnittänyt huomion on se, että hyökkäyspelaamiseem saataisiin paljon lisää jos laitapakit olisivat hyökkäyksissä mukana, mutta en oikein luota Boneran ja Porno Konstan hyökkäämiseen enkä puolustamiseen, joten saattaa olla ihan hyvä etteivät paljoa nouse sieltä, ja ehkä se on ollut Seedorfin ohjr heille. Ei huonoa, eiköhän voitto irtoa tänään!! FORZA MILAN
 2. Milan 2013-14

  Oioiooi pitkästä aikaa on oikeasti nauttinut tämän rakkaan seuran pelistä! Upeaa saada toinen voitto putkeen ja toivotaan että niitä saadaan pari lisää joukkueen hengen kannalta. Peli oli ehkä sitä parasta mihin nykymilan pystyy ja oli paljon hienoja hyökkäyksiä ja pari hienoa maalia! (Kakalle superpeukku) Huomaa että Seedorfkin rupeaa rentoutumaan, sillä oli kuulemma huutanut Boneralle, että syö kenkänsä jos vanha ukko tekee maalin! Bonerahan jopa kuljetti pallon melkein boksiin saakka yhden kerran Leikki sikseen, nyt tuntuu hyvältä kun saatiin onnistumisia! Olisin halunnut nähdä Binhon sijasta mielummin Cristanten tai Pazzon kentällä, vaikkei Binho huonosti pelannutkaan, mutta tämä on pieni syy valittaa, kun miettii mistä tähän on tultu. Mitään fiksua en tässä tunneryöpyssä jaksa kirjoittaa, mutta eurooppaliiga on edelleen täysin mahdollinen, ja toivotaan että nyt näistä parista viime matsista saadaan lisäboostia! FORZA MILAN
 3. Lippuja Milanin peliin

  Ite kävin syksyllä kattomassa Milan - Celticin ja yllätyin miten helposti liput sai italiassa paikan päältä, vaikka matsi oli seuraavana päivänä. Jos ei oo välttämätöntä että hommaat etukäteen liput, niin pitäis riittää että etit italiasta tälläsen Milan fanien kantabaarin tai kahvilan (niitä löytyy kun paikallisilta kysyy) ja ne osaa ohjeistaa. Ite hain liput passin kanssa ihan pankista, ja oli ihan maalin eessä ja tais olla alle 40!
 4. Milan 2013-14

  VOI VOI VOI kun tehään vaikeeksi!!!! Menee pikkuhiljaa hermot kun ei millään saada näitä ns ''helppoja'' pelejäkään hoidettua. Jumalauta Milanin pitäisi Torino kaataa kotona tosta vaan!!! En ymmärrä että miksi Kaka'ta pitää peluuttaa väkisin! Kaikki varmaan näki miten kauhean matsin Kaka pelasi? 1vs1 haastoja yritti varmaan kymmeneen otteeseen muttei varmaan yksikään onnistunut? Miksei sille voida antaa lepoa? Kaka näytti tänään ja parina viime viikkona oikeastaan surkealta, toivottavasti vain väsymyksestä johtuen. En vieläkään hiffaa miten jatkuvasti Robinho, Muntari ja Bonera voi pelistä toiseen avata.... Koko kauden oon sanonut että ''kyllä ne sieltä avauksesta jossain vaiheessa häviä..'' Toivotaan nyt että Bonera vaihtuu Ramiin, Binho Taarabtiin ja Muntari Essieniin. En vain kestä katsoa heitä enään. Ei heistä kukaan ole mitenkään paskoja, eivätkä ole syy milanin heikkouteen, mutta näiltä jannuilta viikosta toiseen samaa joka viikko. Monennettakohan kertaa Binho tuli penkille vihellysten saattelemana? Italialaisessa futiksessa puhutaan paljon ''personalitasta'', ja junnujen pelejä katsoessa italialaiset arvostavat nuoria pelaajia jolta sitä löytyy, eli persoonallisuutta. Binho ei ole sitä koskaan minusta osoittanut. Muntarin pelityyli ja taso eivät mielestäni riitä, ja Bonera nyt on Bonera. Saattaa joskus tehdä maagisia pelinlukemisia tai katkoja, mutta sitten yhtäkkiä kusee kaiken, ja se ei ole kauhean hyvä topparille. Hyvä nähdä että annetaan nuorille tsäänssejä, ja vaikkei tänään kumpikaan tuonut mitään lisää, niin toivottavasti Mister uskaltaa jatkossakin heittää niitä kentälle! Vaikeaa miettiä mitään positiivista vaikka pari hyvää serie a matsia on alla... Suunta on ylöspäin!
 5. Milan 2013-14

  HUUHHUUH mikä loppu! Voitto ja 3 pistettä on se mitä tarvittiin, ja mitä koko keväältä tarvitaan, jotta porukan fiilis saadan vähän ylöspäin. Meni taas hermot Balon kävelyyn ja filmaamiseen, mutta kyllä se vapari maali antoi taas luvattoman paljon anteeksi Jotenkin tuntuu väärältä että mies avaa joka viikonloppu, kun ei siellä kentällä paljoa tee, mutta jotenkin saa aina sen maalin aikaiseksi. Ja en varmaan ole ainoa joka sai kylmiä väreitä Pazzinin tuulettaessa! De Sciglio pelasi mielestäni jälleen hyvän ottelun ja minulla on kova usko kaveriin. Topparikaksikolta hyvää vääntöä, ja Rami ainakin avasi ihan hyvin peliä muutamaan otteeseen! Urbyltä hyviä kuljetuksia, muttei mielestäni ole pitemmän päälle oikea ratkaisu tulevaisuuteen, mutta menkööt nyt. Amelian avauksista nyt ei tarvitse edes puhua, mutta muuten ihan kelpo matsi. Kaka - Honda - Binho akselilta aika hajanaista kuljettelua ympäriinsä, mutta eiköhän se yheispeli vielä löydy! Tuntuiko muista, että Hondan fysiikka ei kaksinkamppailuissa oikein tunnu riittävän? Itse huomasin monissa 1vs1 tilanteissa hänen jäävän jalkoihin? Muuten tuo kyllä paljon lisää joukkueeseen! Montolivo ei ole tällä kaudella oikein vieläkään saanut minua täysin vakuuttuneeksi, eikä kapteenin nauhaa ansaitsisi. De Jongilta taas ihania liukkareita ja hänen peliään on ilo katsoa! Tärkeintä siis tänään oli saada hoidettua ne 3 pistettä, vaikka ei parhaalla pelillä tullutkaan. Suunta ylöspäin!
 6. Milan 2013-14

  Ei ole pitkään aikaan tultua kirjoiteltua tänne, ihan vain siksi, että tuntuu että jokaisen pelin jälkeen puhutaan samoista ongelmista, enkä itse kauheasti niihin jaksa syventyä, mutta hyvä että muut jaksaa pitää keskustelua yllä. Jotenkin vain tuntuu oudolta, että Sassuolo, joka on hävinnyt 4 matsia putkeen, tekemättä maaliakaan, tulee ja teke 4 maalia milanin verkkoon ja juhlii voittoa. Tästä ''kirouksesta'' on täällä aiemmin puhuttu, että milan tuntuu rikkovan kaikki negatiiviset ennätykset. Taas sitä mitä koko kausi on oikeastaan ollut; huonoa keskittymistä alussa, (ok, teimme 2 maalia) ja sitten lopussa kauheaa vääntöä ja yritystä. Mutta lopussa paineet ovat kovimmillaan ja ne näkyvät esimerkiksi jo perinteeksi tulleessa Balon kaatuilussa boksissa. Jotenkin tuntuu, että palaset eivät millään loksahda paikoilleen, ja se on tärkeä asia menestyvässä joukkueessa. Penkillä istuu (ja osa on kentälläkin) potentiaalisia pelaajia joista ei saada mitään irti, lasaretissa parhaimpia pelaajia (etenkin alkukaudesta), puolustus ei MILLÄÄN toimi VAIKKA SEN HUONOUDESTA ON PUHUTTU KOKO KAUSI, niin minusta tuntuu että merkkausvirheet ovat arkipäivää ja pahimpana asiana minua huolettaa Allegrin naama kentän reunalla, joka näyttää kaikelta muulta kuin varmalta, ja uskon että se vaikuttaa pelaajiinkin. Hyvää ottelussa oli Cristanten ihan ok esitys ja Hondan varmat otteet. Ikävä on niitä aikoja kun katsoi Milanin otteluita oikeasti tunteella, niin että niissä oli merkitystä ja panosta. Nykyään tuntuu siltä, että jokainen häviö vie meidät lähemmäksi Allegrin potkuja, ja vaikkei kaikki ole hänen syytään, niin odotan hänen jälkistä aikaa jo nyt.
 7. Milan 2013-14

  Maajoukkuetauko vielä kesken, mutta yksi mielenkiintoinen aihe koskien tulevaa viikonlopun peliä Torinoa vastaan; Milannewsissa on pohdittu puolustuslinjaa seuraavaan otteluun josta on todennäköisesti sivussa Abate, De Sciglio, Silvestre, Bonera sekä Antonini. Todennäköinen topparipari on Mexes ja Zapata. Sitten laitapakin tontit ovatkin aivan auki. On huhuttu Zaccardoa molemmille puolille sekä Urbya. Zaccardolla pitäisi olla ainakin motivaatiota näyttää, mihin jannu pystyy. Mutta ehkä se mielenkiintoisin vaihtoehto mitä muunnuassa Franco Colombia (entinen valmentajalegenda) ehdotteli, olisi laittaa Niang oikeaksi pakiksi! Erittäin mielenkiintoista seurata mitä tapahtuu. Ehkä vähän optimismia, mutta ratkaisisi vähän ongelmaa Niangin peliajan suhteen, kun hyökkääjiä/hyökkääviä pelaajia löytyy, niin ehkä Niang tekisi "balet" ja osoittaisi taitojaan siellä. Mitä mieltä muut ovat? Puolustus on kapea, mutta Colombian sanoin: "jos sinulla ei ole sitä, sinun täytyy keksiä se." (Se non li hai devi inventarti qualcosa) Forza milan!
 8. Milan 2013-14

  Sellasta tänään! Voitto päällimäisenä mielessä, posiitivista oli Marion ja Matrin yhteispeli, vaikkakin ei mennyt syötöt ihan kohdilleen, oli hieno nähdä että Max on hakenut jotain taktisia jutttuja tällä siirrolla! Poli pääsee pikkuhiljaa paremmin mukaan peliin. Vähän tollanen nuori ja liikkuvanpi versio Montysta. Mollemilta hyvää pallon liikuttelua. Muntarin taso ei vaan mielestäni ole Milanin tasoa suurissa peleissä, mutta menee rotaationa näissä keskikastin joukkueita vastaan. De Jong on vaan BEAST!!! Linja pelasi hyvän, varman pelin. Mexes ja Zapata molemmat teko pari hasardia - mutta ne paikattiin hyvin. Abate toi mieleen Nestan parilla upealla liukkarilla.. Urby tuo hyvää kilpailua vasemman pakin tontille. Binholta hyvää vääntöä, ehkä hänestä pelimies saadaan pikku tauon jälkeen! Varmasti helppttava maali! Harmi että Faaraota nähtiin niin vähän tänään.. Mitä penkityksen taustalla oli? Oliko vaan lepuutus? Jollain tietoa? Anyway, hyvää tsemppiä, tälläinen rutiinivoitto, josta on hyvä jatkaa! Bravi ragazzi!! Forza milan!!
 9. Huhuja (AC Milan)

  Boatengin siirto on nyt jo epävirallisesti ilmesesti julkistettu. Schalken omistaja on jo mennyt lehdistölle ilmeisesti tyytyväisenä ja summaksi huhuttuin 12 miltsiä. Tämå myynti avaa ovia. On puhuttu Hondasta (koko kesä) , Kaka huhut lähti taas eilen liikkeelle kun ei saa peliaikaa, ja Astorin uskotaan olevan back in the game kun saatiin kassaan lisää rahaa. Tosiaan tota Matri juttua en tajua.. Onko se siis jo vahvistettu siirto? Mielenkiintoisia aikoja mennään nämä viime hetket!!
 10. Milan 2013-14

  1-1 tasurinyhväys sieltä sitten tuli. Vähän kaksjakoiset fiilikset. Paljon voidaaan pistää kesälomam piikkiin mutta ei kaikkea. Ei hyvää eikä huonoa, jos mietitään että kyseessä vielä kauden eka matsi. Toivotaan ettei Boatengin loukkaantuminen ole vakavempi. Hyvät vaihot mr. Allegri teki; Niang ja Poli olivat hyvä piristys joukkueelle. Hyvä että saatiin tosipeli alle ennen viikonloppua, ensi keskiviikkona homma pitää sitten laittaa kasaan. Faarao väläytteli, mutta niin teki oikeastaan muutkin. Ei ollut varmaan yhtäkään jätkää joka saisi puhtaat paperit koko 90 minuuttisesta. Kaikilla oli vähän sellaista näennäistä väläyttelyä. Tästä suunta ylöspäin! Forza milan fino alla morte!
 11. Milan 2013-14

  Arvonta vastus arvottu ja 20- sekä 27, päivä Milan ottelee Psv Eindhovenia vastaan. Ehkä se yksi pahimmista mitä noista pystyi saamaan, mutta hyvä sinänsä että saadaan kunnon testi vielä ennen liigaa. Eiköhän tämä hoideta!
 12. Financial Fair Play

  Samaa mietin.. Koska niitä sanktioita mätkitään "isoille" jengeille jotka pistävät rahaa palamaan??. Rupee meinaan pelottamaan se ajatus että kohta jalkapallo menee siihen, että muut kasvattaa pelaajia, ja nimeltämainitsemattomat yhden käden sormella laskettavat "sheikki" joukkueet ostavat millä summilla tahtovat. Joku sanoo että tää on "urheilubisnestä", mutta tää laji minun mielestä pilataan tällä ajatuksella. Tää on jalkapalloa; tunteita, intohimoa ja rakkautta lajia kohtaan. Ei rahaa. Sekava viesti, mutta menkööt, pistän sen huonon päivän piikkiin, mutta ihan tosi käsi sydämellä: Kuinka moni haluaa jalkapallon menevän tähän suuntaan?
 13. Milan 2013-14

  Allegrin mukaan Abate ja Mexes ovat pelikunnossa Chämppäri-karsintaan! Binho ja De Sciglio pitäisi kuntouta ennen Serie An avausottelua, eli ihan hyvältä tää näyttää!
 14. Huhuja (AC Milan)

  Mielenkiintoinen huhu tuli vastaan Milannewsissä, jossa kerrottiin Milanin ja Interin miettivän tuplavauhtokauppaa Kuzmanovic-Nocerino sekä Boateng-Ranocchia. Ranocchia ('88) ja Kuzmanovic ('87) ovat molemmat nuorempia kuin Boa ja Noce (molemmat '85), ja mielestäni meillä on 1-2 keskikenttää liikaa, ja 1-2 puolustajaa liian vähän, joten Boa pois kuluttamasta penkkiä, ja Ranocchia vahvistamaan pulustusta. Kyllä, tiedän että Boatengissä on potentiaalia, mutta en halua nähdä Boaa reserveissä, kun puolustus tarvii vahvistuksia. Kuzmanovicissa näen isompaa potentiaalia kuin Nocessa tällä hetkellä. Mielestäni tämän voi laittaa harkintaan. Mitä muut mieltä?
 15. Huhuja (AC Milan)

  Noniin tämä kesähän on lähtenyt hyville raiteille! Nuoria pelaajia pyörii huhuissa ja niitä pitkään toivottuja turhakkeiden myyntejä tapahtuu. Huhuissa pyörii tällä hetkellä vielä Honda ja Ljajic. Molemmilla hyviä yhteisiä ominaisuuksia, mutta myös omia erityispiirteitä. Ljajic 21 vuotiaana houkuttelee, muttei ole välttämättä mikään huippuluokan vahvistus, joka ei tosin ole Hondakaan, mutta tuo silti mielikuvitusta ja pelinavaamista. Minua vähän silti kauhistuttaa että jos molemmat otetaan niin yläkertaan saattaa tulla pientä "ylitarjontaa". Kilpailua pelipaikoista pitää olla, mutta vuosien saatossa on nähty että voittavissa joukkueissa jotka ovat voittaneet siis pokaaleja, pelaajilla on ollut käsitys omasta roolistaan joukkueessa. Esim barca ja juve. Ensi kauden pelisysteemiä voidaan vain arvailla, mutta 6 pelaajaa siinä linjan yläpuolela tulee tod näk olemaan: veska + 4 puolustajaa, niin avauspaikoista keskikentällä ja hyökkäyksessä kilpailee jo nyt Montolivo, Nocerino, Balötelli, El Shaarawy, Boateng, ja Pazzini ja De Jong kun ovat kuntoutuneet. Tähän lisätään nuoret Poli, Niang ja se Serie B:ssä kymppipaikkaa pelannut junnu jonka nimi ei mistään tule mieleen. Sitten tähän vielä Honda ja/tai Ljajic. Siinä on 12 pelaajaa pahimmillaan. Sitten vilkaistaan puolustusta, joka on ohut ja heikko. De Sgcilio ja Abate ovat ihan ok. Topparipari Mexes Zapata riittää Serie A tasoon, muttei Champions Liigassa vie pitkälle. Mitä mieltä olette? Innostuttiinko liikaa nuorista potentiaalisista hyökkäävistä pelaajiasta? Tasapaino joukkueen rosterin leveydestä puuttuu mielestäni. Syksyllähän se sitten nähdään. Hienoa silti että nuoria pelaajia tuodaan joukkueeseen. Pelottaa vain ajatus että Ljajic, Niang ja Poli juuttuvat pelistä toiseen penkille. Mielipiteitä? Ketä ulos/sisään vielä? Edittiä vielä se että kirjotin tämän viestin olettaen sitä että Binho lähtee.
×