Jump to content

Copa M

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Copa M

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Uusimaa
 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Muistelen lukeneeni, että medical olisi suoritettu Monacossa, joten ei vielä tiedä?
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Näyttäisi siltä, että Sturrige on tulossa chelseasta lainasiirrolla pooliin. Jostain ihmeen syystä pidän tätä vaihtoehtoa jopa hyvänä. Se mitä täällä vuodatellaan Andyn näyttöpaikoista on mielestäni turhaa, eiköhän miehelle ole näyttöpaikat annettu treeneissä, mutta ainakin itselleni on muodostunut Andystä se kuva että kyseinen pelaaja on kohtuullisen laiska ja ehkä jopa hieman asennevammainen. Ja kun liverpoolin pelejä on nyt muutama ollut niin jokainen pelaaja tekee suuren määrän töitä, jopa Suarez tekee edellis kautta enemmän hommia. Uskon että Andyn kohtalo on nimenomaan sinetöitynyt tuolla asenteella, toisin sanoen mies ei sovi Rodgersin joukkueeseen.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mutta kyllä ois hiljaista tälläkin foorumilla jos ei olisi siirtoikkunoita keksitty
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Eipä taida osua nykyisiin kuvioihin, ainakaan palkkansa puolesta. Veikkaan että Ko. herran kuukausipalkalla maksaisi useamman veikkauliigaseuran kulut pitkäksi aikaa. Pool kun on muutenkin vähän yrittänyt karsia kuluja. Ja täytyy sanoa että ei olisi varmaan muutenkaan paras vaihtoehto enlannin kentille?
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ainakin ensimmäisen 40 minuutin perusteella miestä tuskin minnekään lainataan saati sitten myydään. Tämän päiväisen esityksen perusteella mahtuu oikein hyvin barcan avaukseen.
 6. Tätä on kyllä pakko kommentoida sen verran, että Suarez on liian itsekäs pelaaja. Paikkoja se kyllä saa luotua liukuhihnalta mutta kun itse ei osaa viimeistellä ja kavereille ei voi syöttää niin se maagisuus vähän karisee...
 7. Täytyy vaan todeta tän päivän pelistä, että heti kun Liverpool uusii koko puolustuslinjan ja vaihtaa Suarezin viimeistelykykyiseen kärkeen voidaan alkaa odottaa menestystä. Tänään ei ollut poolilla yhtään hyvää pelaajaa kentällä, pari jamppaa sentään yritti mutta ei se ihan riitä. Ennen tän päivän avausta oli pieniä varovaisia odotuksia menestyksestä, mutta ei nyt enää hirveästi vakuuta. No vielä olis pari viikkoa aikaa hommata neljä pelikelpoista puolustajaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista.
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kertokaapas viisaammat milloin tämän siitoikkunan takaraja on?
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ja edukaasti... Ehkä tämä on jokin tukiostos Italian taloudelle?
 10. Amerikkalaisittainhan lyhyt ja yksinkertainen olisi McAnfield's Stadium... I'm lovin it
 11. Stadium of Kentuky fried chicken? Ois ainakin omaperäinen.
 12. Olen jo jonkin aikaa ollut sitä mieltä, että Poolin tuleva valmentaja on AVB, joten nyt on oiva tilaisuus laittaa omat ja lainatut rahat AVB:n nimeämisen puolesta. enkä ota nokkiini vaikka joku haluaa hyödyntää tämän tipsin Ehkäpä jo huomenna on rivi hymyileviä heppuja Anfieldin nurmen reunalla paistattelemassa medialle?
 13. Niin, miten kävikään viimeksi kun palkattiin valmentaja joka on loistanut pienten seurojen peräsimessä? Muistaakseni herra Roy H. ei ihan loisteliaasti onnistunut. Martinezissa on samoja piirteitä kuin hodarissa, eli saa keskinkertaisista pelaajista parhaat puolet esiin. No odotellaan nyt vielä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
 14. Liverpool F.C 2011-2012

  Itselläni tulee vain Pepe Reinan nimi mieleen.
 15. Liverpool F.C 2011-2012

  Peliä en valitettavasti tänään nähnyt, mutta ilmeisesti draaman kaari on ollut onnistunut. Hienoa että tahtovoittoja saadaan väännettyä ja oikeat miehet pystyvät pelejä ratkomaan. Täytyy kyllä todeta että ainakin hetkellisesti usko valoisammasta tulevaisuudesta voimistui tämän voiton myötä, mahtavaa! sen verran täytyy kritisoida manageria, etten kyllä ymmärrä minkä ihmeen takia tuota kehäraakki carraa pitää väkisin työntää kentälle, kun ei se peli vaan enää luonnistu. Yhdessä Skertelin kanssa ovat varmasti valioliigan vaarallisin kaksikko (eikä missään positiivisessa mielessä). mutta nyt ilo irti finaalipaikasta!
×