Jump to content

Copa M

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Copa M

 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Muistelen lukeneeni, että medical olisi suoritettu Monacossa, joten ei vielä tiedä?
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Näyttäisi siltä, että Sturrige on tulossa chelseasta lainasiirrolla pooliin. Jostain ihmeen syystä pidän tätä vaihtoehtoa jopa hyvänä. Se mitä täällä vuodatellaan Andyn näyttöpaikoista on mielestäni turhaa, eiköhän miehelle ole näyttöpaikat annettu treeneissä, mutta ainakin itselleni on muodostunut Andystä se kuva että kyseinen pelaaja on kohtuullisen laiska ja ehkä jopa hieman asennevammainen. Ja kun liverpoolin pelejä on nyt muutama ollut niin jokainen pelaaja tekee suuren määrän töitä, jopa Suarez tekee edellis kautta enemmän hommia. Uskon että Andyn kohtalo on nimenomaan sinetöitynyt tuolla asenteella, toisin sanoen mies ei sovi Rodgersin joukkueeseen.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mutta kyllä ois hiljaista tälläkin foorumilla jos ei olisi siirtoikkunoita keksitty
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Eipä taida osua nykyisiin kuvioihin, ainakaan palkkansa puolesta. Veikkaan että Ko. herran kuukausipalkalla maksaisi useamman veikkauliigaseuran kulut pitkäksi aikaa. Pool kun on muutenkin vähän yrittänyt karsia kuluja. Ja täytyy sanoa että ei olisi varmaan muutenkaan paras vaihtoehto enlannin kentille?
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ainakin ensimmäisen 40 minuutin perusteella miestä tuskin minnekään lainataan saati sitten myydään. Tämän päiväisen esityksen perusteella mahtuu oikein hyvin barcan avaukseen.
 6. Tätä on kyllä pakko kommentoida sen verran, että Suarez on liian itsekäs pelaaja. Paikkoja se kyllä saa luotua liukuhihnalta mutta kun itse ei osaa viimeistellä ja kavereille ei voi syöttää niin se maagisuus vähän karisee...
 7. Täytyy vaan todeta tän päivän pelistä, että heti kun Liverpool uusii koko puolustuslinjan ja vaihtaa Suarezin viimeistelykykyiseen kärkeen voidaan alkaa odottaa menestystä. Tänään ei ollut poolilla yhtään hyvää pelaajaa kentällä, pari jamppaa sentään yritti mutta ei se ihan riitä. Ennen tän päivän avausta oli pieniä varovaisia odotuksia menestyksestä, mutta ei nyt enää hirveästi vakuuta. No vielä olis pari viikkoa aikaa hommata neljä pelikelpoista puolustajaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista.
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kertokaapas viisaammat milloin tämän siitoikkunan takaraja on?
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ja edukaasti... Ehkä tämä on jokin tukiostos Italian taloudelle?
 10. Amerikkalaisittainhan lyhyt ja yksinkertainen olisi McAnfield's Stadium... I'm lovin it
 11. Stadium of Kentuky fried chicken? Ois ainakin omaperäinen.
 12. Olen jo jonkin aikaa ollut sitä mieltä, että Poolin tuleva valmentaja on AVB, joten nyt on oiva tilaisuus laittaa omat ja lainatut rahat AVB:n nimeämisen puolesta. enkä ota nokkiini vaikka joku haluaa hyödyntää tämän tipsin Ehkäpä jo huomenna on rivi hymyileviä heppuja Anfieldin nurmen reunalla paistattelemassa medialle?
 13. Niin, miten kävikään viimeksi kun palkattiin valmentaja joka on loistanut pienten seurojen peräsimessä? Muistaakseni herra Roy H. ei ihan loisteliaasti onnistunut. Martinezissa on samoja piirteitä kuin hodarissa, eli saa keskinkertaisista pelaajista parhaat puolet esiin. No odotellaan nyt vielä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
 14. Liverpool F.C 2011-2012

  Itselläni tulee vain Pepe Reinan nimi mieleen.
 15. Liverpool F.C 2011-2012

  Peliä en valitettavasti tänään nähnyt, mutta ilmeisesti draaman kaari on ollut onnistunut. Hienoa että tahtovoittoja saadaan väännettyä ja oikeat miehet pystyvät pelejä ratkomaan. Täytyy kyllä todeta että ainakin hetkellisesti usko valoisammasta tulevaisuudesta voimistui tämän voiton myötä, mahtavaa! sen verran täytyy kritisoida manageria, etten kyllä ymmärrä minkä ihmeen takia tuota kehäraakki carraa pitää väkisin työntää kentälle, kun ei se peli vaan enää luonnistu. Yhdessä Skertelin kanssa ovat varmasti valioliigan vaarallisin kaksikko (eikä missään positiivisessa mielessä). mutta nyt ilo irti finaalipaikasta!
 16. Liverpool F.C 2011-2012

  Melko hyvä olisi tuo avaus... Toivottavasti Carra pysyy penkillä, kuten myös Spearing. Maxia toivoisin avaukseen, mutta Kennyltä ei paljon luottoa ole herunut joten Maxi lienee korkeintaa penkillä. Eiköhän Andy ja Suarez ole molemmat avauksessa. Bellamyllä oli kyllä taas viime pelissä niin hyvä draivi päällä, että tulee varmasti vaihdosta hyvällä asenteella kentälle (toivottavasti ratkaisemaan).
 17. Liverpool F.C 2011-2012

  Kyllähän nuo seuran vakuuttelut voi jättää ihan omaan arvoonsa. Ainakin jääkiekkomaailmassa alkaa aina siinä vaiheessa tapahtua kun seurajohto ilmoittaa luoton valmennukseen olevan 100%. Yleensä näissä tilanteissa menee korkeintaan kuukausi ja tossu heilahtaa. Jos viikonloppuna tulee pataan evertonilta niin varmasti jotain tapahtuu myös valmennuskuvioissa.
 18. Liverpool F.C 2011-2012

  Saattaa hyvinkin pitää paikkansa. Ehkä uusi valmentaja onkin Jose Mourinho
 19. Liverpool F.C 2011-2012

  Mulla on ollut jo hetken sellainen kutina, että uusi manageri on jo valittu ja sopimuskin allekirjoitettu. Comolli sai nyt kenkää kun uusi mies haluaa rakentaa oman joukkonsa mieleisekseen. Veikkaan edelleen AVB:ta.
 20. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Aina varma tietolähde, Veikkaaja, tietää kertoa että Juventus aikoo ostaa Suarezin Poolista 25M€:lla. Ehkäpä herraa ei kuitenkaan laiteta vielä "lihoiksi". Tai voisihan Italiasta hommata sitten vaikka Paton korvaamaan
 21. Liverpool F.C 2011-2012

  Tuskin peli veskaan kaatuu, voi jopa olla positiivinen vaikutus. Puolustus saattaa keskittyä tekemiseen kunnolla ja pelata joka tilanteen ajatuksella, koska maalivahtiin ei ole ehkä 100% luottoa. Toivotaan että eilinen voitto antoi lisää uskoa. Mutta tosi asia on kuitenkin se, että everton on viime aikoina ollut kovassa iskussa ja tulevat varmasti hyökkäämaan hieman eri temmolla kuin blackburn.
 22. Liverpool F.C 2011-2012

  On kyllä nyt hiukka jo surkuhupaisaa. Nyt vaan odotellaan josko vielä yksi veska saisi punaisen... Nyt on kyllä jo sen kokoinen apina joukkueella selässä, että oksat pois.
 23. Liverpool F.C 2011-2012

  Ensimmäinen puoliaika kertoi koko kuvan nyky Poolista, alku oli hieman vaisu ja tunnusteleva. Kun muutama syöttö saatiin omille alkoi peli hieman vapautua ja paikoitellen oli jopa ihan toimivan näköistä. No sitten tuli 1-0 Andyn rauhallisen puolustuspään kikkailun jälkeen, kun kliininen viimeistelijä Maxi laittoi tyhjiin mahtavasta alustuksesta. Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin, itseluottamus kasvoi ja syötöt olivat entistä varmempia ja pallo liikkui hyvin. sitten tulikin pelin käännekohta, 2-0 maali joka aiheutti taas hyvänolon tunteen, josta johtuen pelaaminen muuttui löysäksi ja huolimattomaksi. Kaiken sitten kruunasi Flannon järkyttävä syöttö alas päin, täytyy tosin todeta, ettei Donikaan olisi paljon kömpelömmin tilannetta voinut pelata. 2-1 maalissa puolustus oli sitten jälleen omimmillaan, eli pihalla kuin lintulauta. Jos puolustuksesta vaihtaa muutaman kaverin, niin voisi menestystä jo odotellakin, nyt puolustus on niin arvaamaton että tuskin kukaan koko joukkueessa luottaa siihen ja jatkuva pelko aiheuttaa nähtyä päätöntä ryntäilyä ja paniikkia. Tällä pelillä nyt ei ole juurikaan merkitystä, mutta tuskin tuo uusi maalivahtitilanne ainakaan auttaa viikonloppua ajatellen, kukahan nostetaan kakkoseksi? Ehkä Maxi pääsee kentälle, ainakin viimeistelyprosentti on kohdallaan...
 24. Liverpool F.C 2011-2012

  Vahvasti kyllä tuoksahtaa siltä, että KK siirretään muihin tehtäviin, herralle tuskin annetaan kenkää, se olisi jo liian julmaa tuollaiselle seuraikonille? Itse veikkaan, että Villas Boas on seuraava Liverpool valmentaja?
 25. Liverpool F.C 2011-2012

  En tiedä mistä tuo tieto juontuu, mutta ainakaan minussa ei herätä suuria tunteita. Ehkä ei ainakaan rakennettaisi joukkueen runkoa brittipelaajista. Tuskin kuitenkaan Kennyn asema on vielä uhattuna, mutta cup-ottelu evertonia vastaan saattaa jo ruveta kääntämään vaakakuppia jos otteet jatkuu yhtä paskoina.
×