Jump to content

Jusba

Members
 • Content count

  724
 • Joined

 • Last visited

About Jusba

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/01/1982

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Riihimäki
 • Interests
  Salibandy , penkkiurheilu
 1. M: Pelipaitoja

  Myydään seuraavat aidot pelipaidat: Manchester United -pelipaita juhlakaudelta 2001-2002. Pelipaita käännettävä malli, jossa toinen puoli valkoinen ja toinen puoli kullanvärinen. Paita aito ja erittäin hyvässä kunnossa. Koko reilu S. Hinta 30 € Hollannin maajoukkueen vieras-pelipaita kausilta 2002-04. Paidassa V.Nistelrooy ja nro 10 painatus selässä. Hinta 20 € Manchester United musta vieraspelipaita. Paita käytössä kausilla 2003-05. Paidassa Ronaldo 7 -painatus selässä ja hihassa Champions League -hihamerkki. Paita erinomaisessa kunnossa. Hinta 30 € Tarjoa rohkeasti. Kaikki paidat huippukunnossa ja aitoja. [ATTACH]206[/ATTACH] [ATTACH]207[/ATTACH] [ATTACH]208[/ATTACH] file:///C:/DOCUME%7E1/JUSSIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/JUSSIS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tuskin nuo säännökset Realia koskee, Eiköhän Blatter anna Valkoisille erivapauden peluuttaa millaista jengiä kuin vain haluavat. Siihen malliin Sepp-herra on ainakin hehkuttanut Ronaldon siirtoa Madridiin, samalla kiroten Englantilais-jengien ylivaltaa ja heidän velkarahalla tehtyjä joukkueitaan... Olisi mielenkiintoista tietää mistä tuo Realin siirtohin käyttämä raha tulee, vai tehdäänkö pelaajakaupat nykyään osarilla?
 3. Siirtohuhut (ManUtd)

  Lyon confirms Benzema deal Eli Benzema siis viimeisin Realin haaviin uinut huippupelaaja. Erinäisten tietojen/huhujen mukaan ManU olisi jo muutaman päivän neuvotellut sekä pelaajan, että seuran kanssa siirrosta, mutta Real olisi maksanut huomattavasti enemmän Benzeman palveluksista kuin ManU. Siirtosumma on BBC:n mukaan 30 M£ ja voi nousta 35 M£ asti. Hieman huonolta näyttää SAF:n kannalla tuo Ronaldon jättämän aukon täyttäminen miehistössä. Valencia on hänen suora korvaajansa oikean laiturin tontille, mutta kuka pystyykään korvaamaan hänen tekemänsä maalit, vaparit ja tekemään peliä siinä samalla. Nyt SAF puntia pinoon ja Ribery OT:lle... Toinen vaihtoehto olisi Realin Sneijder. Mies tuskin kovin tyytyväinen kun Kaka ja Ronaldo saapuivat valkoisiin. Tuskin mahtuu kolmea hyökkäävää keskikenttäpelaajaa kovin usein avaukseen.
 4. Aalborg-Man United 30.9

  Samaa mieltä Nanin esityksestä. Jatkuvasti yrittää ratkaisua kaukolaukauksilla, tai sitten hautoo palloa liikaa eikä anna helppoa syöttöä heti kaverille.Tällä hetkellä olisi aika penkittää Nani ja antaa Parkille peliaikaa. Eilen myös Ronaldo sortui samaan neppailuun ja olikin joukkueen huonoimmat eilen Nanin kanssa. Rafaelin esitys oli kyllä mainio. Pelasi todella aktiivisesti ylöspäin, eikä pelkää pitää palloa. Erittäin lupaava esitys.
 5. Liverpool - Manchester United 13 September 2008

  2-1 turpaan ja peli oli vieläkin huonompaa kuin Zenitiä vastaan. Lopputulos on juuri sitä mitä pelitapahtumien tapaan oli oikeutettua odottaa ja Liverpoolilla oli paikkoja tehdä vielä maali tai kaksi, mutta vain Poolin (Kuytin) onneton viimeistely piti lukemat näinkin inhimillisenä. Peli oli kaikkiaan todella luokatonta ja SAF:n luoma taktiikka, siis mikä vitun taktiikka?? Manun aikainen johtomaali oli ehkä enemmän haitaksi kuin hyödyksi, sillä johtomaalin jälkeen aloite luovutettiin kokonaan kotijoukkueelle ja Liverpool pääsi pyörittämään peliä mielensä mukaan. Kun pallo saatiin takaisin omille lyötiin se pitkänä kärkeen, jossa Berbatov oli joko yksin tai pallo meni suoraan vastustajalle. Pelissä ei ollut mitän ideaa vaan palloa roiskittiin täysin vailla ideaa ja toivottiin että oma mies voittaa kaksinkamppailut. Tästä päästiin toiseen asiaan; Liverpool oli liikenteessä huomattavasti paremmalla asenteella ja voitti lähes kaikki kaksinkamppailut. Riera vai Brownia 100-0 laidalla ja veli Ruskea olikin koko sakin surkein tänään, kruunaten esityksen omalla maalilla. SAF oli myös antanut avauskokoonpanon paikan Carrickille joka oli täysin keskenkuntoinen tämän kaliiberin otteluun. Scholesilla ei pysynyt pallo koukussa lainkaan ja hänelle tuli todella paljon pallonmenetyksiä ja harhasyöttöjä. Anderson oli pimenossa, mutta ei tehnyt myöskään mitään erityisiä virheitä. Kärjessä Rooney oli palloa roiskittaessa täysin hyödytön ja Berba ei saanut riittävästi tarjoulua jalkaan. Tevez raatoi tuttuun tapaansa kovalla temmolla ja onnistuikin maalinteossa. Lopun kruunasi Vidicin toinen keltainen ja pelikielto Chelsea-otteluun. No toisaalta joukkueen tällä esityksellä ei hänestäkään juuri olisi Bridgellä apua... Vaikka ManU olikin paska tänään, täytyy silti nostaa hattua Liverpoolille. He tulivat kovalla asenteella otteluun, eivätkä häkeltyneet aikaisesta takaiskusta. He laittoivat todella paljon painetta ManU keskikentälle ja puolustukseen ja tämä pakotti ManUn roiskimaan palloa pitkänä. Lopulta koko ottelu vituttaa, sillä lauantai-päivälle olisi ollut mutakin käyttöä kuin kiduttaa itseään tällaista ManU-esitystä katsoessa. Fletcher takaisin avaukseen !!
 6. Louis Saha

  Eli ManU päästi miehen toistaiseksi ilmaiseksi ja lopullinen siirtosumma määräytyy Sahan Evertonissa pelaamien otteluiden perusteella. Tuo ManU:n säätämä 6-7 M£ koostuu palkoista jotka ManU olisi Sahalle joutunut ilman sirtoa maksamaan.
 7. City uuteen omistukseen?

  Näin kommentoinaan Wright-Phillipsin pääsemistä vihdoin avasukokoonpanon mieheksi Cityssä, yhden ottelun ajaksi...
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Hienoista naurahtelua aiheuttaa myös Skysportsin 'uutinen' Spursin tehneen tarjouksen Emile Heskeysta, jonka korvaajaksi Frazier Campbell siirtyisi Wiganiin. Mikä olisi sopiva hintalappu vastikään Englannin maajoukkueympyröihin palanneelle Heskeylle? City tod.näk. ostaa hänetkin Tottenhamin nenän edestä... EDIT 2: ja sama linkin muodossa Heskey set for talks EDIT: Berbatov having United Medical Linkki puhukoon puolestaan...
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Berbatov Fails Medical BERBATOV FAILS MEDICAL Man Utd doctors have been unable to locate a spine... Näin siis joku irvileuka lohkaissut BBC:n foorumilla, eikä kovin kauas osu totuudesta... Suurella mielenkiinnolla odotan huomista aamua, kun siirtoikkunan viimeiset 5 tuntia pyörähtävät käyntiin. Odotettavissa tod. näk.Cityn tekemät tarjoukset kaikista Euroopan huippupelaajista ja lisäksi COM -stadionille haalitaan vielä LeBron James, Tiger Woods ja Michael Jordan... EDIT: Kuten Alix yllä jo ehtikin kirjoittaa, tuo BBC:n liveseuranta ei tarjoa niinkään paljon oikeita uutisia, vaan tämän hetken parasta komediaa. Tässä eräs suosikkini tämän illan siirtohuhuista. Tänään monet bongarit päivystävät seurojen harjoituskeskusten ympäristössä, mutta Derbyn leirissä siis hyvin hiljaista...
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tämä voi pitää paikkansa, varsinkin kun Robinho on hyvin suurella varmuudella Chelsean pelaaja tämän illan päätyttyä. Kovin on tosiaan säpinää viime hetkillä. Ja kaikkea tuskin ollaan vielä nähty. City kerrotaan olevan muutaman muunkin kovan nimen perässä, niminä mainittu David Villa ja Mario Gomez.
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Olin itse juuri tarttumassa kyseiseen aiheeseen. Tämä Bulgaarien keskittymä Cityssä tuskin voi olla vaikuttamatta ainakin hitusen Berbatovin päätökseen tulevasta työnantajastaan.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  BBC:n reaaliaikaisen siirtoseurannan mukaan useat lähteet kertovat Berban olevan nimenomaan Carringtonissa, vahvistaen tuon Guidon kirjoituksen. ManU ainakin pystyy tarjoamaan CL-futista, mutta tuskin samaa liksaa mitä kaupungin toisella laidalla olisi luvassa. Mikäli Berba kuitenkin siirtyy Cityyn, voidaan ainakin huumorilla muistella Berbatovin viimeaikaisia lausuntoja 'unelmasiirrosta' ManU:n riveihin.... EDIT: Samalla kun SAF (oletetusti) esittelee Berbatoville paikkoja Carringtonissa, on Mark Hughes havaittu pelaamassa golfia ennen tapaamistaan Berbatovin kanssa... Jos yleensä siirtoikkunan viimeinen päivä on ollut hienoinen antikliimaksi ja pettymys, tekee tämä päivä kyllä aikamoisen poikkeuksen. Tapetilla on kuitenkin vielä Arsenalin mahdolliset vahvistukset Liverpoolin muutamat hankinnta, Robinho-Case ja tietenkin juuri Berbatov-saaga.
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Jos tuon Benzema huhun ainoa lähde on Wikipedia, jota käyttäjät voivat muokata, en pitäisi juttua kovin uskottavana vaikka siirtosummana lukisi 35 M£. Benzeman hinta olisi varmasti lähempänä 30 M£, mikäli Lyon hänet edes ylipäätään suostuisi myymään. Kyllä Berbatov oli SAF:n ainoa hankintakohde ja tällä kertaa City nokitti SAF:ia ja kunnolla.
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Näin tosiaan osaa kertoa Skysports, joten siinä meni se kauan odotettu vahvistus ManU-hyökkäykseen. Muutaman kuukauden jahkailun jälkeen SAF:n 'oppipoika' Hughes tulee ja nappaa muutamassa tunnissa Bulgaarin Skotin nenän edestä. Tästä munauksesta tuskin voi syyttää ketään muuta kuin kaksikkoa SAF-Gill ja heidän nuukuuttaan siirtosummassa. Hughes - Berba bid accepted Tässä vielä linkki skysportsin uutiseen. EDIT: Daily Mail -lehden mukaan ManU olisi tehnyt Berbatovista uuden tarjouksen mallia 20 M£ + Campbell, toivoen tämän varmistavan Berbatovin siirron lopulta OT:lle. Aika näyttää...
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Erinäisten huhujen mukaan tänään uudet omistajat saanut Manchester City olisi tekemässä jättitarjousta Berbatovista ja näin yrittää kaapata Bulgaarin SAF:n nenän edestä vielä siirtoikkunan viime hetkillä. TÄmä uhkakuva jos toteutuu saa SAF syyttää täysin itseään tämän siirtosaagan ryssimisestä. Tämä juttu on uutisoitu jo usealla nettisivustolla ja ottaen huomioon että rahaa Cityllä löytyy ja paljon ja sen että Spurs varmasti myisi pelaajan ennemmin Cityyn kuin Unitediin, täytyy tätä pitää todellisena vaihtoehtona Berbatovin tulevana työpaikkana. ManU:n puolesta puhuu kuitenkin CL-jalkapallo, jota tuskin vielä muutamaan vuoteen City Of Manchester -stadionilla pelata. Mielen kiintoiset vajaa 12 tuntia siirtoikkunaa vielä jäljellä.
×