Jump to content

Mika Rainti

Members
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Mika Rainti

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  Kävin ensimmäisen kerran Stamford Bridgellä toukokuussa1988 jolloin CFC voitti karsinoissa Ossie Ardilesin Blackburnin. Kerry Dixon oli tähti. Chelsea kuitenkin putosi kakkoseen. Keväällä 1996 Chelsea hävisi kirvelevästi FA cupin välierissä Manulle.Asuin silloin Englannissa. Siitä lähtien olen ollut vahvasti Bluesin mies.
 • Interests
  Alaskan Malamutes
 • Occupation
  Mental Nurse
 • Minä kannatan:
  Chelsea
 1. Chelsea FC 2018/2019

  Hyvään analyysi LRM lta. Itse toivoisin että siirtokielto pysyisi voimassa . Omista lainapelaajista ja viime kaudella pitkään loukkaantuneista löytyy mielestäni riittävästi laadukkaita pelaajia ettei edes tarvitsisi lähteä siirtomarkkinoille vaikka hankintalupa olisikin. Varsinkin hätäostokset ovat Chelsealla menneet usein vikaan. Edellä mainittujen lisäksi voisi palata lainalta Kurt Zouma. Bakayoko on ilmeisesti halukas jäämään Milaniin. Ampadun erinomaiset kyvyt on nähty, mutta viime kausi meni loukkaantuneena tai penkillä. . Van Ginkel on vielä kunnolla näkemättä Chelsean paidassa, mutta potentiaalia miehessä on .
 2. Chelsea - FA Cup 2018/2019

  Ottelu sujui kuten moni varmaan ennustelikin. Sarri ei ole tehnyt mitään muutoksia edellisisten tappioiden jälkeen. Samat pelaajat, sama taktiikka. Pidettiin kyllä palloa, mutta pari pallon menetystä ja Manu teki maalit. Parempi voitti. Mitähän on tiedossa Wembleyllä sunnuntaina?
 3. UEFA Champions League 2016–2017

  Ekan jakson perusteella Kuipersin arvostus nousi huikeasti. Uskaltaa todellakin olla puolueeton eikä lähde viheltämään kevyitä kosketuksia. Tällä menolla ei tule toistoa PSG -pelin tuomaripelleilyyn.
 4. Chelsea FC 2015/2016

  Täällähän käy manut ja poolit vittuilemassa . No suotakoon se heille. No Tappio tuli taas . Kotijoukkue oli parempi koska suoraviivaisuus, itseluottamus ja rohkeus oli korkeampi kuin meillä. Ironista oli kun Vardy joka teloi ensin Hazardin teki kohta perään maalin. Teki maalin paikasta joka tällä kaudella Costalle on liian vaikea.
 5. Chelsea FC 2015/2016

  Erityisesti joukkue joka on kriisissä tarvii ainakin oikeudenmukaisia tuomioita. Kun voittaminen on vaikeata ja itseluottamus kadoksissa niin tuska vaan maksimoituu kun rankkari- ja paitsiotuomiotkin menee väärin.
 6. Chelsea FC 2015/2016

  Olen aikaisemminkin hämmästellyt näitä nykysääntöjä. Kolme ottelun pelikielto ja mistä?? Pientä naamaan hieromista., uhittelua. Hämmästelin Gabrielinkin saamaa punaista. Joku hipsaisu ja siitä ulos. En olisi antanut yhtään punaista korttia CHE-Ars-pelissä. Mihin tämä menee jos peleissä täytyy olla niin helvetin korrektisti. Jos pelitilanteessa selkeästi estetään toista etenemästä niin silloin voi korttia vilauttaa, mutta joku pelitilanteen ulkopuolinen uho. Läpsikööt.
 7. Siirtohuhut (Chelsea)

  En ole koskaan ollut vakuuttunut Pedrosta vaikka toissa kaudella maaleja mukavasti tekikin. Onhan hän peruslaadukas kaveri, mutta mikähän hänessä on parempaa kuin esim Schurrlessa. No eipä Pedron tulevat esitykset voi Cuadradon saamisiin verrattuna juuri alemmas mennä. Toivottavasti kyynisyyteni on vain minun ja saadaan paljon onnen hetkiä hyökkäyspelaamiseen.
 8. Chelsea FC 2014/2015

  Ei mitään uutta tämän vuoden peleihin...paitsi että voitettiin. Pelihän kulki mallikkaasti vartin verran sitten taas haluttiin saada lkatsojille jännää. Voi hlvetti , olis se mukava joskus katsoo rentonakin Chelsean peliä. . Tosiaan jatkossa Zouma avaukseen. Mies joka menee tilanteisiin ja yleensä voittaa ne. Ei montaa virhearviointia ole peleissään tehnyt.
 9. Chelsea FC 2014/2015

  Näin pelistä vain highlightsit. Atkinson jätti selkeät Chelsea- pilkut viheltämättä. Lopussa ehkä Burnleylläkin olisi ollut kohtuus kitistä heille kuuluvasta pilkusta. Hoki-dumari Seppo Mäkelä aikoinaan sanoi mielestäni aikas oudon kommentin; tuomarin tehtävä on pitää peli tasaisena. Taisi Atkinson olla samoilla linjoilla. Ei häviöllä olevalle ja ennakkoon altavastaajajoukkueelle kuulu antaa mitään säälipäätöksiä.Nyt tapahtui näin. Mitä Maticiin tulee niin ymmärrän Serbin reagtion koska Barnes olisi voinut pistää hänet pitkälle sairastuvalle. Typeräähän se töniminen oli varsinkin kun tänä päivänä noista tuuppimisista saa kohtuuttoman kovia rangaistuksia. Siinä ei ketään vahingoitettu.
 10. Chelsea Capital One Cup 2014-2015

  Vaikea tietää astuiko Costa tahallaan vai ei. Joka tapauksessa hän ei tehnyt kaikkea estääkseen osumaa , mutta ei myöskään hakenut osumaa. Törkeä se ei todellakaan ollut. Tämä on tätä päivää että jälkikäteen veivataan videonauhaa ja annetaan tuomioita. Jossakin törkeyksissä ymmärrän tämän, mutta toivon hartaasti ettei videopäätökset tästä enää laajene. Mielestäni pelin luonnollisuus ja vapaus kärsii jos jokaisesta virheestä annetaan tuomioita. Pelistä tulee entistä tarkempaa formulamaista sääntöjen kyttäämistä. Pienet nilkkimäisyydet ja vittumaisuudet antaa peliin suolaa ja tunnetta.
 11. Chelsea 2013-2014 - Mourinhon paluu

  Chelsea näytti taas parastaan kun oli ennakkoon vahva joukkue vastassa. Pool oli lopulta melko aseeton tai ei ainakaan Chelsean puolustuksella hätää ollut. Erityisesti ilahduin Schwarzerin varmasta pelistä, oikeastaan vain yksi pikku haparointi. Ba kykeni pitämään hyvin palloa ja Mikelin virheetön yksinkertainen peli olivat muut suuret ilonaiheet. Mutta Matic taisi ollla ottelun paras. Mutta tämähän ei välttämättä riitä muuhun kuin että Cityllä on nyt tie auki. Joka tapauksessa tämä voitto kantaa +++ keskiviikon peliin.
 12. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Olishan se ollut hienoa ratkaista liigamestaruus keskinäisessä pelissä, mutta voitte nyt tuuletella Deanin suuntaan.
 13. Chelsea 2013-2014 - Mourinhon paluu

  Olisihan meidän pitänyt ratkaista peli toisessa päädyssä monta kertaa, mutta karmeaa että linjuri näkee jotain mitä ei koskaan tapahtunutkaan ja näin lähes ratkaisee valioliigamestaruuden.
 14. Chelsea UEFA Champions League 2013-2014

  Hieno ja ansaittu jatkopaikka. Alun parikyt minuuttia meni jännittäessä eikä pelistä tullut mitään. Schurrlen (kentän paras pelaaja) maalin jälkeen homma kääntyi. Nyt oli asenne kunnossa mm Cech tuli tilanteisiin päättäväisyydellä. Vaikka lopussa Luiz palloja menettikin niin mielestäni pelasi yhden kauden parhaista peleistään. Tästä on Chelsean helppo jatkaa .
 15. Chelsea UEFA Champions League 2013-2014

  Ekalla jaksolla oli vielä hyvääkin peliä, mutta toinen jakso oli aneeminen. PSG:n toinen ja kolmas maali olivat tosiaaankin halpoja eikä Cech kään ollut valppaana. Pahalta näyttää kummassakin kilpailussa missä VIELÄ mukana ollaan, mutta onko venymiskykyä? Siitä tiedetään viikon sisällä.
×