Jump to content

Mika Rainti

Members
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mika Rainti

 1. Chelsea FC 2018/2019

  Hyvään analyysi LRM lta. Itse toivoisin että siirtokielto pysyisi voimassa . Omista lainapelaajista ja viime kaudella pitkään loukkaantuneista löytyy mielestäni riittävästi laadukkaita pelaajia ettei edes tarvitsisi lähteä siirtomarkkinoille vaikka hankintalupa olisikin. Varsinkin hätäostokset ovat Chelsealla menneet usein vikaan. Edellä mainittujen lisäksi voisi palata lainalta Kurt Zouma. Bakayoko on ilmeisesti halukas jäämään Milaniin. Ampadun erinomaiset kyvyt on nähty, mutta viime kausi meni loukkaantuneena tai penkillä. . Van Ginkel on vielä kunnolla näkemättä Chelsean paidassa, mutta potentiaalia miehessä on .
 2. Chelsea - FA Cup 2018/2019

  Ottelu sujui kuten moni varmaan ennustelikin. Sarri ei ole tehnyt mitään muutoksia edellisisten tappioiden jälkeen. Samat pelaajat, sama taktiikka. Pidettiin kyllä palloa, mutta pari pallon menetystä ja Manu teki maalit. Parempi voitti. Mitähän on tiedossa Wembleyllä sunnuntaina?
 3. UEFA Champions League 2016–2017

  Ekan jakson perusteella Kuipersin arvostus nousi huikeasti. Uskaltaa todellakin olla puolueeton eikä lähde viheltämään kevyitä kosketuksia. Tällä menolla ei tule toistoa PSG -pelin tuomaripelleilyyn.
 4. Chelsea FC 2015/2016

  Täällähän käy manut ja poolit vittuilemassa . No suotakoon se heille. No Tappio tuli taas . Kotijoukkue oli parempi koska suoraviivaisuus, itseluottamus ja rohkeus oli korkeampi kuin meillä. Ironista oli kun Vardy joka teloi ensin Hazardin teki kohta perään maalin. Teki maalin paikasta joka tällä kaudella Costalle on liian vaikea.
 5. Chelsea FC 2015/2016

  Erityisesti joukkue joka on kriisissä tarvii ainakin oikeudenmukaisia tuomioita. Kun voittaminen on vaikeata ja itseluottamus kadoksissa niin tuska vaan maksimoituu kun rankkari- ja paitsiotuomiotkin menee väärin.
 6. Chelsea FC 2015/2016

  Olen aikaisemminkin hämmästellyt näitä nykysääntöjä. Kolme ottelun pelikielto ja mistä?? Pientä naamaan hieromista., uhittelua. Hämmästelin Gabrielinkin saamaa punaista. Joku hipsaisu ja siitä ulos. En olisi antanut yhtään punaista korttia CHE-Ars-pelissä. Mihin tämä menee jos peleissä täytyy olla niin helvetin korrektisti. Jos pelitilanteessa selkeästi estetään toista etenemästä niin silloin voi korttia vilauttaa, mutta joku pelitilanteen ulkopuolinen uho. Läpsikööt.
 7. Siirtohuhut (Chelsea)

  En ole koskaan ollut vakuuttunut Pedrosta vaikka toissa kaudella maaleja mukavasti tekikin. Onhan hän peruslaadukas kaveri, mutta mikähän hänessä on parempaa kuin esim Schurrlessa. No eipä Pedron tulevat esitykset voi Cuadradon saamisiin verrattuna juuri alemmas mennä. Toivottavasti kyynisyyteni on vain minun ja saadaan paljon onnen hetkiä hyökkäyspelaamiseen.
 8. Chelsea FC 2014/2015

  Ei mitään uutta tämän vuoden peleihin...paitsi että voitettiin. Pelihän kulki mallikkaasti vartin verran sitten taas haluttiin saada lkatsojille jännää. Voi hlvetti , olis se mukava joskus katsoo rentonakin Chelsean peliä. . Tosiaan jatkossa Zouma avaukseen. Mies joka menee tilanteisiin ja yleensä voittaa ne. Ei montaa virhearviointia ole peleissään tehnyt.
 9. Chelsea FC 2014/2015

  Näin pelistä vain highlightsit. Atkinson jätti selkeät Chelsea- pilkut viheltämättä. Lopussa ehkä Burnleylläkin olisi ollut kohtuus kitistä heille kuuluvasta pilkusta. Hoki-dumari Seppo Mäkelä aikoinaan sanoi mielestäni aikas oudon kommentin; tuomarin tehtävä on pitää peli tasaisena. Taisi Atkinson olla samoilla linjoilla. Ei häviöllä olevalle ja ennakkoon altavastaajajoukkueelle kuulu antaa mitään säälipäätöksiä.Nyt tapahtui näin. Mitä Maticiin tulee niin ymmärrän Serbin reagtion koska Barnes olisi voinut pistää hänet pitkälle sairastuvalle. Typeräähän se töniminen oli varsinkin kun tänä päivänä noista tuuppimisista saa kohtuuttoman kovia rangaistuksia. Siinä ei ketään vahingoitettu.
 10. Chelsea Capital One Cup 2014-2015

  Vaikea tietää astuiko Costa tahallaan vai ei. Joka tapauksessa hän ei tehnyt kaikkea estääkseen osumaa , mutta ei myöskään hakenut osumaa. Törkeä se ei todellakaan ollut. Tämä on tätä päivää että jälkikäteen veivataan videonauhaa ja annetaan tuomioita. Jossakin törkeyksissä ymmärrän tämän, mutta toivon hartaasti ettei videopäätökset tästä enää laajene. Mielestäni pelin luonnollisuus ja vapaus kärsii jos jokaisesta virheestä annetaan tuomioita. Pelistä tulee entistä tarkempaa formulamaista sääntöjen kyttäämistä. Pienet nilkkimäisyydet ja vittumaisuudet antaa peliin suolaa ja tunnetta.
 11. Chelsea 2013-2014 - Mourinhon paluu

  Chelsea näytti taas parastaan kun oli ennakkoon vahva joukkue vastassa. Pool oli lopulta melko aseeton tai ei ainakaan Chelsean puolustuksella hätää ollut. Erityisesti ilahduin Schwarzerin varmasta pelistä, oikeastaan vain yksi pikku haparointi. Ba kykeni pitämään hyvin palloa ja Mikelin virheetön yksinkertainen peli olivat muut suuret ilonaiheet. Mutta Matic taisi ollla ottelun paras. Mutta tämähän ei välttämättä riitä muuhun kuin että Cityllä on nyt tie auki. Joka tapauksessa tämä voitto kantaa +++ keskiviikon peliin.
 12. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Olishan se ollut hienoa ratkaista liigamestaruus keskinäisessä pelissä, mutta voitte nyt tuuletella Deanin suuntaan.
 13. Chelsea 2013-2014 - Mourinhon paluu

  Olisihan meidän pitänyt ratkaista peli toisessa päädyssä monta kertaa, mutta karmeaa että linjuri näkee jotain mitä ei koskaan tapahtunutkaan ja näin lähes ratkaisee valioliigamestaruuden.
 14. Chelsea UEFA Champions League 2013-2014

  Hieno ja ansaittu jatkopaikka. Alun parikyt minuuttia meni jännittäessä eikä pelistä tullut mitään. Schurrlen (kentän paras pelaaja) maalin jälkeen homma kääntyi. Nyt oli asenne kunnossa mm Cech tuli tilanteisiin päättäväisyydellä. Vaikka lopussa Luiz palloja menettikin niin mielestäni pelasi yhden kauden parhaista peleistään. Tästä on Chelsean helppo jatkaa .
 15. Chelsea UEFA Champions League 2013-2014

  Ekalla jaksolla oli vielä hyvääkin peliä, mutta toinen jakso oli aneeminen. PSG:n toinen ja kolmas maali olivat tosiaaankin halpoja eikä Cech kään ollut valppaana. Pahalta näyttää kummassakin kilpailussa missä VIELÄ mukana ollaan, mutta onko venymiskykyä? Siitä tiedetään viikon sisällä.
 16. Chelsea 2013-2014 - Mourinhon paluu

  Vaihteeksi kontrolloidumpi esitys. Puolustus toimi hyvin eikä sähläilyjä juuri ollut. Ei noita nollapelejä paljoa tällä kaudella ole ollut. Kolme pistettäkin olisi ollut tarjolla varsinkin kun Arsenal ei ole viime aikoina ollut parhaassa vireessään. Ekalla jaksolla Lampardin veto olis voinut pudota pari senttiä ennen ylärimaa. Williankin pääsi Hazardin syötöstä hyvään paikkaan, mutta sai vain löysän kudin. Tokalla jaksolla Arsenalkin sai vähän säpinää hyökkäyspäässä, mutta onneksi sinisillä oli asenne ja tolkku puolustuspelaamisessa. Obi oli mielestäni Chelsean paras tänään.
 17. Chelsea UEFA Champions League 2013-2014

  Niukka voitto Bucurestista vaikka hallinta sinisillä oli selvä. Sehän tässä harmittaa ettei peliä pystytä tappamaan vaan jätetään tasapelin tai tappion uhka pelin loppuun asti. Luultavasti pudotuspeliin saadaan rankingiltaan ei liian korkea joukkue. Zenit, Milan,Galatasaray, Leverkusen tai Olympiakos.
 18. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Paska maku jäi kauden molemmista Pool-peleistä. Molemmissa menetettiin johto, osin voi syyttää itseä, mutta enemmän jotain muuta. Syksyn Chelsean kotipelissä Suarez teloi (kait vahingossa) Terryn pitkälle sairaslomalle ja teki myöhemmin tasoitusmaalin. Tänään hänet olisi pitänyt poistaa kentältä, mutta sai jatkaa siellä. Sitten kun tuomari ei osannut kelloakaan, niin tämä purija pääsi tasoittamaan ajassa n. 96min 45sek. Lisäaikaahan annettiin 6min joka sekin oli mielestäni ylimitotettu. Chelsealla oli rajaheitto jotain 96.10. En ymmärrä mikseivät pitäneet palloa itsellä vaan antoivat Poolille vielä mahdollisuuden. Ensi kauden kohtaamisia Poolin kanssa odotan. Mahtaako Suarez uskaltaa tulla vierailemaan Bridgelle.
 19. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Niin tämä peli melkein sössittiinkin. Tokan jakson alusta alkaen oltiin hätää kärsimässä eikä Benitez tehnyt mitään. Torresilla oli loppuminuuteillaan kaksi hyvää juoksua, mutta muuten hän oli kentän huonoin.
 20. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  On Chelsea Abrahamovitsille harrastus tai bisnes, niin minusta vaikuttaa että hän ottaa joukkueensa menestyksen enemmän tosissaan kuin moni muu valioliigaseuran omistaja. Ehkä Abra ei otakaan Chelseata vain kylmänä bisneksenä vaan menee turhan äkkinäisesti sörkkimään alueelle mihin ei omistajuudestaan huolimatta pitäisi, eli tekee välillä järjettömiä managerivaihdoksia. Miten lienee esim MCityn sheikin (uskonnollisesta suuntautuneisuudesta en ole varma) kiinnostuksen joukkueensa pelin toimivuuteen? Joka tapauksessa pelkästään Abran vajaan 10 vuoden hallinnan aikana Chelsea on menestynyt jopa hitusen paremmin kuin MCity koko 130 vuoden historiansa aikana.
 21. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Luulen, että Benitezin suurin ongelma tulee olemaan saada luotettavat suhteet varsinkin vanhaan kaartiin (Lampard, Terry...). Nämä kys. pelaajatkin alkavat olla kyllästyneitä jatkuvaan managerien vaihtoon, varsinkin kun muutoksiin ei ainakaan nyt ollut pätevää syytä. Rafalla ei ole varaa kuitenkaan pitää Terryä eikä Lampardia penkilläkään kun johtajiakin tarvitaan kentällä. Ja sitä paitsi Terry on edelleenkin parhaimissa peleissään tänäkin kautena osoittanut olevan Englannin ykköstoppari. Sitä en tiedä mikä on sijoitus maailmanlistalla.
 22. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Onhan noita Abran äkkivetoja ennenkin ollut, mutta tämä on jo paksua. Viime kädessä se on tietysti hänen leikkilaatikkonsa mitä hän myllertää, mutta eikö voinut tällä kertaa odottaa edes kauden loppuun. Mitä Abra luulee saavuttavansa?
 23. Chelsea: UCL 2012/2013

  Pahaa pelkään, että Ukrainassa pelataan tasan. Voi kuullostaa selitykseni ohuelta , mutta mielestäni Terryn loukaantuminen käänsi Liverpool pelin tasuriksi ja sitä kautta vaisu WB-peli ja nyt tämä. Vaikea löytää johtajaa tällä hetkellä Chelsean pelaavista miehistä.
 24. Chelsea: UCL 2012/2013

  Olipas vaisu esitys, taas. Joukkueessa ei ole kärkipelaajia jotka tekisivät maaleja. Vaikka Juventus maalinsa hieman onnekkaasti saivatkin, olivat he parempia kuten WB:kin viime lauantaina. Chelsea on tästä kilpailusta ulkona. Vaikka voittasimmekin tanskalaiset, Ukrainassa pelataan tasan. Se on selvä.
 25. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Turhauttavaa. Hyökkäyksestä puuttuu viimeistelijä. Tänäänkin tuli Drogbaa ikävä. Sturridgella ja Moseksella oli todellakin paikkansa, Torres ei tainnut päästä edes vastustajan maalia kohti. WB:n keskityksistä molemmat johtivat maaliin. Chelsean toistakymmentä kulmaa jäivät WB:n puolustuksen ulottuville. Kotijoukkue oli parempi. Ehkäpä Chelsealla on parempaa tiedossa Torinossa.
×