Jump to content

*Yang*

Members
 • Content count

  115
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by *Yang*

 1. Eremenko JR vai Litmanen?

  Kummasta pelaajasta itse tykkäät enemmän? Kummalle enemmä peliaikaa kymppipaikalle maajoukkueessa? Kumpi?? Eli tänne vähän kilpailua paremmuudesta... Omasta mielestäni Eremenko JR on nykykunnossaan parempi, mutta se Litin pelisilmä on yhä "ihan sika hyvä". Eremenko on hyökkäävämpi, Litillä taas enemmän tuota pelinrakentajan verta...Mutta kylläs sanoisin että Eremenkoa kannattaa enemmä peluutta maajoukkueessa kymppipaikalla..Tai sitten Liti kymppipaikalle ja Junior Forsselin kanssa kärkeen. Mitä mieltä itse ootte?
 2. Kuka voittaa?

  Ja muita kysymyksiä ja kaikki MM-kisoihin liittyvä tänne vaan! Tässä alkulohkot: Lohko A: Saksa, Ecuador, Puola, Costa Rica. Lohko B: Englanti, Paraguay, Ruotsi, Trinidad ja Tobago. Lohko C: Argentiina, Norsunluurannikon tasavalta, Hollanti, Serbia ja Montenegro. Lohko D: Meksiko, Angola, Portugali, Iran. Lohko E: Italia, Ghana, Tshekki, Yhdysvallat. Lohko F: Brasilia, Australia, Kroatia, Japani. Lohko G: Ranska, Togo, Sveitsi, Etelä-Korea. Lohko H: Espanja, Tunisia, Ukraina, Saudi Arabia Kovia lohkoja ainakin lohko C ja lohko E. Mielenkiintoisin lohko mun mielestä on tuo D. Ja sitten tietysti pitää seurata lupauksia Robinho, Messi. Ja Ronaldinhoa nyt pitää aina seurata! xD...Nyt vaan kaikki kisoihin liittyvä tänne vaan!! Alkulohkojen spekulointia, voittajaehdokkait, uutisia..jne.
 3. Jalkapalloaiheisia elokuvia

  Juu, tuota Dream Teamia tuli katottua ja aivan sysipaskahan se oli. Ja koukkuun jäin Tuossahan fudis jäi vähän taka-alalle mutta kuitenkin... Ja taas Pelinaisia tuli kanssa vähän kahteltua, ja ja...niin, mitäs siitä nyt voisi sanoa...enemmän fudis esillä kuin Driim Tiimis mut ei kuitenkaan kovin paljoa.. Eli katseltu on...
 4. -------------Ronaldo--------------------- -------------------------Rooney---------- -----Ronaldinho-------------------Messi--- --------------------Deco---------------- --------------Makelele-------------------- ----Gio--------------------------G.Neville-- -------------Rio--------Puyol----------- -----------------Casillas-------------- Subtitle: Croonaldo, Park Xavi, Eto'o Geremi, Belletti, Terry, Carra Kaka, Van Bommel Manager: Rjikaard
 5. Forssell

  Jep, pääsis Miklu pistelee Van der Vaartin namupassei sisää. Juu, ja onhan HSV ihan kelpå porukka muutenkinn... Mitäs muit joukkueit Miklun peräs taas onkaa?
 6. ...jossa tähdet syntyvät?

  Niin, mutta esim. Englannissa jalkapallo onkin paljon suurempi juttu, joten sinne katsomoon raahaudutaan vaikka -50 pakkasella... Ja lähinnä pointtini oli tuossa että jos nyt vaikka esim. Vilkkumaan Maija esiintyy puoliajalla, enemmän katsojia tulee, ja uudet katsojat huomaakin kuinka viehättävä laji onkaan... Utopiaa, utopiaa...
 7. ...jossa tähdet syntyvät?

  Jos nyt näitä katsojamääriä tässä katsellaan, niin nehän ovat aika perseestä... Ja mä ehdottaisin semmosta että tehtäis noist peleist semmosia pikku "tapahtumia". Kalja ja -makkaratelttoja ja joku puoliaika "show"....? Ja enemmän mainontaa. Mutta totta sekin että täällä kylmässä Joulupukin maassa ei oikein nuo ilmat mitään parhaimpia ole, edes kesällä, joten "ongelma" sekin.. Ja sitten kun katsojamäärät nousee, SHOW MUST GO ON!
 8. Valinnat PFA Player of the year

  Itseäni vähän ihmetyttää tuo Croonaldon paikka tuossa joukkueessa....Pelasi nääs sen verran tahmean alkukauden, ja jos kerran Carragherikin joukkueessa Rion alkukauden tahmeudesta johtuen..Tai sit ei Mut joo, onnittelut Väinölle ja Steveenille! Seuraavana vuonna Väinö voittaa molemmat..
 9. Kun DHL paketin toi !

  Huhhuh! Mihis matsii liput on, vai onko kaikkiin? Kyllä mullekki kelpais, täytyy myöntää..
 10. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Damn jätkät, jotain rajaa...
 11. Roger Millan kulmalipputanssit ovat jääneet kyllä mieleen Ja Ronaldinhon käsimerkki.
 12. Englannin MM-kisa joukkue

  Provoa pukkaa:D
 13. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Taisi Luis meinata sitä että Barcalla olisi paremmat pelaajat kuin ManUlla..kai...
 14. Musiikkihöpötys-otsikko

  System Of A Downin Hypnotize levy tuli eka mieleen... Upeaa sekomusaa Tässä ote heidän biisistään Vicinity of Obscenity: "Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie banana banana banana terracotta" Heh..
 15. Eli tämmöisen aiheen tein, koska aattelin että tästä voisi syntyä keskusteluakin. Itse en ainakaan oikein ymmärrä tätä rankingia, katsokaapas vaikka itse: FIFA:n maajoukkueranking, helmikuu 2006: 1. Brasilia 2. Tshekki 3. Hollanti 4. Argentiina 5. Ranska 6. Espanja 7. Meksiko 7. USA 9. Englanti 10. Portugali 11. Turkki 12. Nigeria 12. Italia 14. Tanska 15. Ruotsi 16. Kamerun 17. Egypti 18. Japani 19. Kreikka 19. Saksa Itseäni mietityttää ainakin Saksan sija: 19. Edellä Kreikka, USA (noinkin korkealla!), Egypti..jne. Nostaako Kreikan EM-voitto heidät vai Saksan edelle?! Ja Egypti...Kaikki ilmottautukaa joitten mielestä Egypti on parempi kuin Saksa... Tämä lista on kyllä täyttä puutaheinää jos minulta kysytään.
 16. Hyvä teksti, Web. Onhan se hyvä että edes joku pitää...
 17. Miten voin lähettää fanipostia?

  0100100, Miten voimme auttaa?
 18. Chelsea - FC Barcelona 22.2.2006

  Juu, itsekkin ihmettelin suuresti kentän kuntoa! On se kumma kun on varaa hankkia 50 miljoonalla turhia hankintoja (lue: Essien), mutta kenttää ei pystytä pitämään kunnossa!! Vai...Oliko se taktinen veto, huono kenttä, Chelsealle etu... Nyt on Chelsealla kyllä vaikeat ajat edessä. Barcalla kaksi vierasmaalia, Chelsealla yksi maali. Seuraava ottelu Barcan kotikentällä. Ei hyvältä näytä.
 19. Ronaldo mahdollisesti lähdössä

  Hyvät perustelut...
 20. Ronaldo mahdollisesti lähdössä

  Mitäs hölmöä siinä nyt olisi??
 21. Roma liekeissä

  Ei Italialla mitään mahdollisuuksia oo ollukkaa... Mut joo., mitäs muuten Totille kävi että pitää olla sivussa??
 22. Ronaldo mahdollisesti lähdössä

  Juu, lähdöstähän ollu keskustelua juu.. Mutta veikkaan että jos lähtee niin menee Interiin. Ja eikös jossain vielä ollut jotain sensuuntaista että olisi vaihto, Adriano Realiin ja Ronaldo Interiin? Mutta se nyt on aika kaukaahaettua.,
 23. Videot

  Itselläni ei näkynyt kuvaa tuosta antamastasi linkistä, OuZox. Ääni kyllä kuului. Mutta saattaahan se omasta koneestanikin johtua... "onko muuten tietoa kuinka kauan smith olisi poissa?" ..Kauan..
 24. Hankkikaa Maniche

  Chelskiinhän mies sitten lopulta meni... Mites on, ManUn kannattajat, kelpaisiko Maniche nyt? Ainakin tarvetta olisi...vai?
×