Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  231
 • Joined

 • Last visited

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Huhuja (AC Milan)

  Joitain Milaniin liitettyjä pelaajia. Huhuihin tosiaan kannattaa suhtautua suurella varauksella. PUOLUSTUS: Ben Godfrey - vaikka Norwich pelasi putoamisen arvoisesti, brittipakki Ben Godfrey vakuutti monet esityksillään. Väitetysti hänen idolinsa Paolo Maldini on vakuuttanut Godfreyn siirtymään Milaniin. Omar Alderete - Baselin 23-vuotias paraguaylainen toppari. En tiedä hänestä mitään. Serge Aurier - useat toistuvat huhut kertovat Milanin havittelevan Tottenhamin kokenutta oikeaa pakkia, koska Calabria ja Conti eivät vakuuta. Silti kuulostaa oudolta, että Milan maksaisi Aurierista isoa summaa (15 miljoonaa). En oikein usko tähän, mutta mistä näistä tietää. Denzel Dumfries - PSV:n kapteeni ja laitapakki hänkin. Lähes 190 cm ja 24-vuotias. Voi pelata myös topparina. En oikein tiedä mitään muuta, kuin että ilmeisesti hyvä pelaaja. Nikola Milenkovic - Fiorentinan kehuttu toppari. Huhujen mukaan yritetään vaihtaa Paquetaan. KESKIKENTTÄ Florentino Luis - tuoreimpien huhujen mukaan siirtyisi Milaniin kahden vuoden lainalle ja 30 miljoonan osto-optiolla. Ilmeisesti samankaltainen diili, kuin Kessielle tehtiin. Saapa nähdä. Tästäkin on jauhettu iät ajat. Matteo Pessina - Conti-diilin yhteydessä Atalantaan siirtynyt Milan-kasvatti. Nykyään Veronassa ja pelannut hyvin keskikentällä. Milanilla pykälä saada 50% myyntihinnasta, joten Milan voisi ostaa puoleen hintaan takaisin. Agentti nähty Casa Milanissa. HYÖKKÄYS: Federico Chiesa - tarina kertoo, että Milan on tosissaan hommaamassa oikealle laidalle Rebicin veroisen uhkan, ja paalupaikkaa huhuissa pitää Fiorentinan vikkeläkinttuinen Chiesa. Paqueta olisi tässäkin diilissä mukana. Ehkä myös Ricardo Rodriguez. Pioli on koutsannut Chiesaa ja kuulemma erityisesti pyytänyt Gazidikselta Chiesan signaamista. BONUS-HUHUT: Itse Fabio Capello vieraili Casa Milanissa ja rupatteli Maldinin kanssa pari tuntia. Syy voi olla mikä tahansa, mutta joidenkin huhujen mukaan hänelle kaavailtaisiin jotain teknistä roolia seurassa. Bonaventuralle kaavaillaan jatkosopparia Piolin ja Maldinin toimesta ja pelaaja olisi suostumassa jopa palkanalennukseen. Ikää "vasta" 30, joten Jackilla on paljon annettavaa, jos kroppa kestää. Tuntee Milanin ja Milan tuntee Jackin.
 2. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Moro milanistat! En oo ehtinyt lomahuuruissa pyörimään täällä, mutta Milanin matseja olen seurannut. Huh, mikä loppukausi! Pioli teki uskomattoman duunin ja kaivoi jengin kadonneen itseluottamuksen esiin. Sen lisäksi hän sai kaikki pelaamaan vahvuuksillaan - ja ennen kaikkea yhteen, samaa peliä yhteisillä ideoilla. Uskomaton temppu. Leao väläytteli taas eilen. Toivotaan, että ensi kaudella räjähtää ja kunnolla. Jackia tulee ikävä. Omissa papereissa ollut erittäin tärkeä palanen Milanin joukkueessa ja olisi ollut vielä pari-kolme vuotta annettavaa. Mutta kaikki tarinat päättyvät aikanaan ja oleellista on se, että Bonaventuran tarina päättyy Milanissa positiiviseen nuottiin. Huikea pelimies kentällä ja kentän ulkopuolella 🖤❤️🖤 En nähnyt eilisen matsia. Miten esiintyivät nuorukaiset Brescianini ja Maldini?
 3. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Oma mielipide on se, että helvetin hyvä homma, että Pioli saa jatkaa. Nyt jatkanee myös Maldini, joka on osoittanut pelaajahankintakykynsä. Giampaolon kanssa meni vähän vihkoon, mutta ei hänkään huono koutsi ole paperilla. Ei vaan natsannut Milanissa hänen tyylinsä. Pioli voi nyt hengittää vapaammin ja saa varmasti uskoa tekemiseensä. Ihminen hänkin on. Ja ei niin menestyksekäs tausta voi olla piiskuri, koska epäilemättä Pioli haluaa näyttää, että hän osaa hommansa. Antaa varmasti kaikkensa. Joukkue selvästi luottaa ja uskoo Pioliin. Sen voi nähdä kentällä esityksistä. Zlatanilla on myös iso rooli. Uskon, että pelaa ensi kaudella Milanissa ja vielä enemmän pelaajavalmentajan roolissa. Zlatan on maininnut valmentamisen kiinnostavan, ura lähenee loppuaan ja Milan olisi tuttu ympäristö alkaa opetella sitä hommaa pikkuhiljaa. Pioli pääsee nyt rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Voi olla, että Szoboslai ja joku muu jää hankkimatta, mutta eiköhän sieltä sellaisia ukkeleita tule, jotka sopivat tyyliin ja visioon - Maldini ja Massara eivät ole aivan kyvyttömiä siinä hommassa (ja Piolin näkemyksillä on varmasti myös painoarvoa).
 4. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Ragnick pääsee (jos nyt tulee) jatkamaan Piolin työn hedelmiä. En usko, että KAIKKI muuttuu. Tärkeimpien pelaajien pelipaikat ja tehtävät ovat hyvin sementoituneet - Ragnick halunnee vain lisää suoraviivaisuutta. Voihan se olla - ja toivottavasti onkin niin, että Ragnick kaivaa vielä uuden vaihteen tästä miehistöstä. Mutta symppaan kyllä Piolia. Kaveri on tehnyt erinomaista duunia Milanin eteen. Ehdottomasti ansaitsisi jatkopahvin, mutta futisbisnes on mitä on, varsinkin nyky-Milanin kaltaisessa seurassa.
 5. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Olipa vaan esitys Milanilta! Joukkue takoo maaleja aivan poikkeukesellisella tahdilla - vaikka tällainen tahti se Milanilla kuuluu ollakin. Hakan oli erittäin hyvä jälleen. Itseluottamus on palannut tekemiseen eikä pelaaminen mene niin herkästi puristamiseksi. Kessie ja Pioli ovat molemmat sanoneet, että Milan on nyt joukkue, jossa on usko omaan tekemiseen ja hyvä ilmapiiri. Se näkyy joka ukon pelissä, jota aiemmin varjosti itseluottamuksen puute.
 6. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tässä GAM kiinnostava juttu Leaon tilanteesta ja siitä, mitä paken kans ollaan kirjoiteltu: ”On Sunday night against Napoli, he came on with around 30 minutes to go. For pretty much the entirety of his time on the pitch and with no fans in attendance, you could clearly hear Pioli urging and encouraging him to work harder off the ball by pressing, tracking back and putting pressure on the defenders in possession.” https://milantalk.com/2020/07/14/glaring-lack-of-effort-resulting-in-ongoing-pioli-snub-from-starting-xi-for-milan-star/
 7. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kiinnostavia näkemyksiä, kiitos niistä pake ja GAM. Gattuson Napoli tosiaan oli parempi. Mutta herranenaika mitä pelaajia hänellä on käytössään. Koulibaly eli kullipalli on aivan mieletön toppari. Tekee hurjia nousuja ja kikkailee, voittaa jokaisen tilanteen ja rakentelee peliä aivan suvereenisti. Entäs sitten kipittäjät Mertens, Callejon ja Insigne? Hattivattijengi lukee toistensa ajatuksia ja mahanaluset on täynnä jalkoja. Pikkuisia ukkoja, mutta vahvoja vääntäjiä, joilla pallo on jalassa kuin liimattuna. Lisäksi Napolin laitapakit olivat väsymättömiä raatajia ylös, alas ja mihin suuntaan tahansa. Kikkojakin löytyy vaikka omassa päässä. Toisin sanoen Gattusolla on todella hyvä nippu, jota piiskata. Takana pitkä kokemus yhdessä pelaamisesta. Ja tähän soppaan Rino on tuonut omat tuliset mausteensa, jonka seurauksena on väkevä keitos. Milan oli huonompi ja väsyneempi. Silti pystyi kamppailemaan 2-2 vierastasurin. Se on hyvä suoritus! Zlatan oli todella huono eilen. Hävisi kaksinkamppailut, jotka olisi pitänyt voittaa ja se heijastui muuhun hyökkäyspelaamiseen. Huonoja ratkaisuja pallollisena. Milanin hyökkäyspeli parani heti, kun Rebic siirtyi keskelle ja Leao vasemmalle. Zlatan on kova tekijä vielä, kun hyvä päivä osuu kohdalle, mutta iän myötä off-pelejä vaikuttaa tulevan useammin. Leao oli pirtsakka. Ehkä GAM on oikeassa hänen suhteensa. Toivotaan! Milanin MOTM oli Bonaventura, kuten pake samaan suuntaan uumoili. Jack tuli askiin ja valoi uskoa tiimiin, sen näki kehonkielestä ja siitä, miten hän tsemppasi muita. Sitten hommasi hienosti pilkun ja pelasi muutenkin hyvin. Toivottavasti Milan sai tästä torjuntavoitosta henkisiä paukkuja seuraaviin tärkeisiin peleihin! Roma ja Napoli voi pudotella pisteitä Interiä ja Juvea vastaan.
 8. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tulee kuuma matsi. Veikkaan, että Gattuso haluaa näyttää Milanin seurajohdolle ja agitoi joukkonsa liekkeihin. Enemmän kaahausta kuin järkevää pelaamista. Siinä on Milanin sauma taktisesti, jos pää pysyy kylmänä. Itseluottamus on Juve-voiton ja nykyformin myötä korkealla. Myös ottelun panos on suuri. Onneksi vanha kettu Ibra on kunnossa 💪
 9. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Sarri voi selitellä pimennyksiä, mutta tosiasia on se, että Milan pelasi helvetin hyvin. Käsivirhe > rankkarimaali > momentum > toinen maali > paine > ansaittu voitto Milanille. Juve ei edes ollut mitenkään erityisen hyvä. Rabiot teki uskomattoman soolomaalin ja Ronaldo sai lahjapaikan Romagnolin ja Kjaerin hetkellisestä sekaannuksesta ja yhteen törmäyksestä. Pelillisessä mielessä Milanilla ei ollut hätäpäivää. Olette jo hyvin ruotineet matsin, joten ei siitä sen enempää. Oli ihana katsoa tällaista peliä! Omasta mielestä MOTM oli Kessie. Kuten olen sanonut monta kertaa, ainesta on vaikka mihin, kun se oma paikka on löytynyt. Kessiestä on pidettävä kiinni kynsin ja hampain. Yhdessä Bennacerin kanssa Kessie muodostaa todella kovan keskikentän keskustan. Kjaer on toinen, joka täytyy pitää, kuten pake kirjoitti. GAMille annan vähän periksi Leaon suhteen. Potentiaalia on ja lisääntynyt peliaika näyttää tekevän Leaolle hyvää. Mutta katsotaan nyt ☺️ Pioli on löytänyt joukkueen sydämen ja yhteisen kielen. Sinänsä sääli, että taas aloitetaan uusi projekti.
 10. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kjaer täytyy signata aivan ehdottomasti 👍
 11. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Muutama lisähuomio: Saelemaekers oli jälleen hyvä. Pidän nopean belgialaisen taidosta ja rauhallisuudesta pallon kanssa. Vaivatonta pelaamista. Älykäs pelaaja, joka ei tee juurikaan virheitä. Vielä pitää saada varteen lisää voimaa, mutta Milanilla on käsissään kehityskelpoinen nuori pelaaja, joka pystyy nostamaan nyt nähtyä tasoaan vielä reippaasti. Hakan teki taas maalin ja näyttää, mihin pystyy, kun peli kulkee. Nyt turkkilaisen pitäisi kyetä nostamaan pelinsä tasaisemmalle tasolle. Ailahtelua on ollut liikaa, kuten me kaikki tiedämme. Rebic on oma suosikki, joten en ala häntä enää hehkuttamaan. 😎 helvetin tärkeä pelaaja meille ja Milanin pitää pystyä tekemään sopparista pysyvä.
 12. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Helpot rahat taas vedonlyönnistä pois 😀 ei oo siis tarkoitus keulia, mutta uskoin Milanin voittoon ja hyvään kertoimeen. Kuten mainittua, Laziolta puuttuivat syömähampaat ja Milan oli vakuuttava jo SPALia vastaan hyökkäyspäässä, vaikka maaleja ei tullut odotetusti. Draivi kuitenkin oli nähtävissä. Otti todella päähän, että Ruutu sössi matsin lähettämisen, mutta onneksi Veikkaus TV pelasti illan. Sitten omiin arvioihin: Kjaer & Romagnoli -topparipari jatkaa vakuuttavaa pelaamista. Aivan hirmuinen kaksikko takalinjalla. Heidän pelaamistaan on lähes orgasmi seurata ja varmasti se tuo paljon luottamusta myös keskikentän pelaamiseen. Kessie. 💪 Milan voi pistää miehen unsellable-listalle. Kaveri on löytänyt sen position keskikentällä, mistä kirjoitin täällä jo kauan sitten. En yritä ottaa sulkia hattuun vaan näkihän sen sokea Reettakin, että tuollaisilla ominaisuuksilla puolustava rooli on kuin nakutettu miehelle. Ja kasvuvaraa on yhä. Kessiestä voi tulla aivan sairaan hyvä, maailmanluokan DM. Bonaventura & Ibra. Oli ilo nähdä kokeneen osaston palo ja anti joukkueelle. Vielä löytyy! Theo oli myös sisuuntunut. Aivan hirmuisia nousuja laidalta, vaikka viimeistely oli luokatonta. Tarjoaa silti yllättävää vaaraa vasemmalta vastustajan näkökulmasta, joka on tärkeä optio Milanin pelaamisessa. Calabria oli heikko tullessaan sisään. Paqueta sen sijaan on mitä ilmeisimmin päättänyt näyttää olevansa hyvä pelaaja. Oikeita askeleita oikeaan suuntaan, mutta vielä on hiomista kulmissa. Pioli on tehnyt erinomaista työtä. Tässä sen näkee, että kun valmentajalle antaa aikaa, asiat alkaa loksahdella. Kohta taas bootataan 😂 kaduttaakohan toimistolla?
 13. Huhuja (AC Milan)

  Oma arvio Leaosta on se, että hän on erittäin lahjakas nuori pelaaja, joka on herkässä vaiheessa. Ura voi lähteä isoon kiitoon tai sitten hieman enemmän matalalentoon. Luonnollisesti toivon, että Leao syttyy Milanissa kukkaan, mutta samaa olen toivonut monen muunkin lupaavan nuoren hyökkääjän kohdalla ja joutunut pettymään (siis siinä mielessä, että Milan ei saanutkaan heistä hyökkäyksen talismaaneja, siis huippukärkeä). Leaosta nimittäin voi tulla maailmanluokan keskushyökkääjä tai sitten ihan hyvä -osaston hyökkääjä, joka pelaa huippusarjassa, muttei kylvä kauhua. MUTTA SITTEN VILLI HUHU! Kuulemma Romagnoli siirtyy ensi viikolla Atletico Madridiin isolla rahalla, jotta Ragnick saa rahoitettua Upamecanon hankinnan. Ööö... en usko. Ei istu omaan järkeen sitten millään. Mutta tällaista huhua levittää sempremilan-sivusto. https://sempremilan.com/milan-to-sacrifice-romagnoli-to-atletico-madrid-in-e50m-deal-and-sign-upamecano-report
 14. Huhuja (AC Milan)

  Tässä vähän erilainen huhu: Milan olisi mahdollisesti lähettämässä Leaon lainalle kasvamaan. Selvää on, että jos portugalilaisesta on lupausta suuremmaksi pelaajaksi niin sen saavuttamiseen tarvitaan paljon peliaikaa. Sassuolon kaltaisessa seurassa se voisi olla mahdollista. Yritetään siis samaa mitä tehtiin Niangin kanssa eli historia toistaa itseään. Itse vähän veikkaan, että Niangin kaltainen tarina on tässäkin edessä eli että lainakausien jälkeen Leao jatkaa matkaansa pois Milanosta johonkin helpompaan sarjaan. https://sempremilan.com/tuttosport-milan-begin-talks-over-swap-deal-with-sassuolo-involving-rafael-leao
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Katsoin matsin ja otin vedonlyönnissä kiinni sekä Milanin voiton, että molemmat maalintekijät Oli vahva fiilis, että nuori Milan on nyt vahvassa lyönnissä. Pioli on saanut vakautettua peliä ja löytänyt oikeita rooleja pelaajille, joista malliesimerkkinä Kessie. Todella hyvä peli taas Kessieltä, vaikka selostajan mukaan oli täysin näkymätön. Rikkoi vastustajan peliä ja oli koko ajan siellä missä pitikin. Ei harhasyöttöjä vaan hyvä tatsi ja pelin kierrättäminen. Kessie on nykyformissa aivan keskeinen pelaaja Milanille. Pidin jälleen Rebicin esityksestä, koska kroaatista huokuu oikeanlainen vaara. Menee tilanteisiin kunnolla ja tappajan asenteella, ja sillä tavalla se maalikin tuli. Roma aloitti pelin paremmin, mutta Milan otti hommaa haltuun ottelun edetessä. Lisäksi topparipari Kjaer & Romagnoli oli jälleen erittäin hyvä. Tanskalainen on ollut kyllä melko uskomaton diili Maldinilta (eikös se ollut Maldinin masinoima kaappaus?). Tästä on taas hyvä jatkaa europelien metsästystä! Nyt tuntuu olevan positiivinen vire joukkueessa ja mitään puristamista ei näy. Pioli on tehnyt todella hyvää työtä ottaen huomioon erittäin vaikean tilanteen niin koronan vuoksi kuin Milanin tulevaisuuden suunnitelmien vuoksi.
×