Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  598
 • Joined

 • Last visited

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Oli tulinen matsi. Juve on vähän sellainen haavoitettu petoeläin nyt ja se näkyi ottelussa: Juve halusi tehdä pelistä todella fyysisen. Ja olihan niitä pelikatkoja ja torikokouksiakin sitten vaikka muille jakaa. Milan oli hyvä ja mielestäni lopulta Juvea parempi, vaikka punamustien lasien läpi ottelua katsoinkin. Molemmilla joukkueilla oli hetkensä, mutta Milan näytti pelillisesti jotenkin paremmalta – ehkä monipuolisemmalta. Tykkään kyllä paljon siitä millaisen virtaavan pelisysteemin Pioli on saanut luotua. Samaa mieltä GAMin kanssa siitä, että Tomori oikeana pakkina ei kuitenkaan ollut hyvä ratkaisu avaukseen. Tomori on todella nopea, joten sinänsä oikean pakin tontti ei olisi hänelle mahdoton, mutta hän ei kuitenkaan ole koulutukseltaan oikea pakki. Näin ollen juurikin ne tärkeät nousut jäivät puuttumaan. Kalulu oli oikean pakin tontille parannus hyökkäysmielessä, vaikka nuorukainen olikin vähän pinteessä puolustussuuntaan. Ja hänen olisi pitänyt tehdä voittomaali tuhannen taalan paikasta, jonka sai hienon nousunsa päätteeksi pelin loppuhetkillä! Se oli myös hyvä reaktiotorjunta Szczesnyltä. Rebic MVP. Todella arvokas maali ja maailmanluokan pusku. Muutenkin uurasti väsymättä ja näytti joukkuekavereille esimerkkiä. Muut plussat menevät Tonalille, Leaolle ja Brahimille. Olivat pirteitä poikia kentällä ja laittoivat Juven tosissaan töihin. Kessien tilanne on vähän huolestuttava: kaveri ei pelaa tällä hetkellä tasollaan. Varmastikin vaikeat sopimusneuvottelut vaikuttavat myös kylmänviileän presidentin mielenliikkeisiin. Voi olla, että jos tilanne jatkuu sekavana niin Pioli antaa enemmän vastuuta Bennacerille ja Tonalille. Toivottavasti Kjaer ei loukannut itseään pahasti. Romagnoli ja Tomori on hyvä pari ja Gabbia kärkkyy mahdollisuutta penkillä, mutta Kjaerin kokemus on kullanarvoista etenkin kovissa Mestareiden liigan otteluissa.
 2. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Kyllä Kessiellä vauhti riittää Valioliigaan, vaikka eilen ei näyttänyt siltä. Hän ei onnistunut pelaamaan siellä omien taitojen ylätasolla, mitä Mestareiden liigan taso vaatii. Se kielii Milanin seurajohdolle ja potentiaalisille ostajille ehkä siitä, että pelaaja ei ole vielä valmis kirkkaimpiin valoihin. Ongelma oli mielestäni Milanin keskikentän pallollinen kyvyttömyys Liverpoolin gegenpressin alla. Olisi pitänyt liikuttaa palloa nopeasti ja silloin se melkein edellyttää intuitiivista toimintaa niin pienessä tilassa ja ajassa. Toisin sanoen keskittyminen pitää olla 100% ja syöttökuviot prässin alta ennalta harjoiteltuja. Jos yksikin pelikaveri jättää liikkumatta tyhjään tilaan niin härdelli on valmis – ja eilen niin kävi monta kertaa. Tässä voi olla vikaa myös Piolin laatimassa taktiikassa... Joka tapauksessa sekä Kessien että Bennacerin ratkaisut olivat suoraan sanottuna huonoja. Kumpikaan ei ollut valmis Liverpoolin tasoiseen vastustajaan. Mielestäni sekä Kessien että Bennacerin suurin heikkous oli keskittymisen herpaantuminen. Molemmat uinuivat ja olivat siksi myöhässä koko ajan. Täytyy myös huomioida, että Liverpool liikutti palloa niin hyvin, että kahden äijän keskikenttä joutui sinkoilemaan joka suuntaan ja se kävi jopa Kessien fysiikan päälle. Tuolla tasolla kun ottaa louhikkokosketuksen (kuten Kessie eilen monta kertaa) niin kaveri on jo niskassa. Tuolla tasolla, kun nukahtaa sekunniksi niin on jo myöhässä (kuten Bennacer eilen monta kertaa). Yritän sanoa, että jotkut Milanin yksittäiset pelaajat näyttivät heikoilta, koska Liverpool oli kollektiivina niin älyttömän vahva. Kuten sanottua, yksi maailman parhaista joukkueista. Nyt meidän nuorukaiset kuitenkin saivat ensikäden kokemuksen siitä, mitä pelaaminen maailman huipulla vaatii. Toivottavasti moni inspiroitui ja sisuuntui siitä ja laittaa uuden treenivaihteen silmään. Sillä tarkoitan myös kognitiivista treenaamista eli valmiutta ja kykyä keskittyä tekemään niitä oikeita ratkaisuja entistä lyhyemmässä ajassa yms. EDIT: Olihan se hienoa ihailla Mo Salahin silkkistä kosketusta ja käsittämätöntä jalkojen nopeutta. Milanilla ei ole aivan vastaavan tasoisia kavereita heittää hyökkäykseen ja harvalla joukkueella maailmassa on. Täytyy myös muistaa, että Liverpoolilla on jokunen milljardi enemmän rahaa joukkueen kehittämiseen ja pelaajien hankkimiseen, kuin Milanilla.
 3. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Olipahan matsi! Liverpool oli odotetun kova. Milanin nuoret pojat olivat selkeästi alkushokissa, kun Pool laittoi heti ison vaihteen silmään. Mutta mitä vielä: Mike koppas pilkun ja Milan sai henkeä päälle. Yks kaks yllättäen kaksi hienoa maalia nopeiden hyökkäyksien päätteeksi. Peli olisi voinut kääntyä meille mikäli keskikenttä olisi ollut matsissa mukana: Kessie ja Bennacer olivat molemmat heikkoja tänään. Kessie voi unohtaa 9 millin vuosipalkat jossain PSG:ssä, koska sillä liksalla pitää olla Mestareiden liigassa tekijämies. Tänään ei näyttänyt riittävän keskittyminen, kondis eikä pallotatsi. Bennacer pelasi kuin junnu aika-ajoin: typerä käsivirhe boksissa, harhasyöttöjä, itsensä ajamista ahtaisiin tiloihin, väärin sijoittumista ja kirsikkana kakun päällä maalisyöttö Hendersonin voittomaaliin. Siis aivan totaalinen aivopieru puskea kulma keskelle parhaaseen maalintekosektoriin… Calabria joutui myös palaamaan maan pinnalle: puolusti hyvin, mutta hyökkäyssuuntaan ei pystynyt mihinkään. Vielä täytyy kasvaa ja kehittyä. Leao oli eka puoliskolla hyvä, mutta näytti siltä, että bensa loppui heti toka puoliskon alkuun. Treeniä lisää. Milanin parhaat olivat omissa papereissa Rebic (MVP), Brahim ja Kjaer. Myös Tomori oli vahva, vaikka eka Liverpoolin maali merkittiin hänen omaksi maalikseen. Huono tuuri kävi siinä. Liverpool ansaitsi voiton. Sen näkee tilastoistakin. Milan ei ole ihan valmis vielä absoluuttiselle huipputasolle, enkä sitä odottanutkaan. Onhan tuo hirveä paikka mennä Anfieldille ensimmäiseen Mestareiden liigan koitokseen! Siinä näkyi jännitys ja kova pelin tempo ja taitotaso löi pojat ällikällä. Se johti keskittymisen puutteeseen ja aika monessa tilanteessa klassisesti nukuttiin kentällä. Silti kaksi maalia Liverpoolin verkkoon ja hyvä taistelu. Siitä on otettava itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen! Seuraavassa pelissä Milan on taas vähän valmiimpi. Forza rossoneri!
 4. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Minusta tuntuu, että ottelusta tulee vähän sellainen laitapakkien taisto. Kloppin systeemissä sekä Alexander-Arnold oikealla että Robertson vasemmalla nousevat aggressiivisesti mukaan hyökkäyksiin ja pelaavat korkealla gegenpressiä. Näin ollen Theolla ja Calabrialla on pitkät iltapuhteet tiedossa. Liverpoolin topparit ja keskikentän pohjan pelaajat pyrkivät tappamaan tyhjän tilan, joka vapautuu nousevien laitapakkien selustaan, mutta siellä voisi Leaon ja Saelemaekersin nopeudelle olla tilaa. Oletan, että Milan yrittää käyttää laitoja hyväksi, mutta se edellyttää Liverpoolin vahvan prässipelin purkamista nopeasti. Tässä Tonalilla ja Kessiellä on iso tontti hoidettavana. Jännittävää!
 5. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Liverpool on yksi maailman parhaimpia joukkueita – kaikki kunnia heille. Mielestäni Pool on myös yksi Valioliigan sympaattisimmista suurseuroista, jota minun on helppo kunnioittaa ilman ikäviä fiiliksiä toisin kuin vaikkapa ylimielisiä Manchesterin suurseuroja. Illan ottelusta tulee huikea enkä uskalla tulosta lähteä veikkaamaan. Kuten GAM sanoi Liverpool on erittäin vahva vastustaja varsinkin Anfieldilla, mutta toivon mukaan Poolin kundit yllättyvät siitä millainen Milan heitä tulee haastamaan. Vaikka Klopp on yksi maailman parhaita koutseja, pidän silti kiinni siitä tuntumasta, että Milanilla on tässä ottelussa yllätysmomentti. Tietysti Liverpool on skoutannut Milanin huolella ja tietysti Milan myös tietää tämän. Pioli voi nykäistä odottamattoman ässän hihasta, ja jos kaikki menee nappiin, Milan voi hakea hyvän tuloksen mukaansa. Kävi miten kävi niin arvokkaita oppirahoja on tulossa Milanin nuorelle joukkueelle!
 6. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Tuoreimpien tietojen mukaan Zlatanilla on jotain häikkää akillesjänteen kanssa ja ei pelaa Liverpoolia vastaan. Paha menetys! Onneksi Giroud on kunnossa ja kokenut konkari kantamaan vastuun. Lisäksi on pelannut vuosikausia Liverpoolia vastaan, joten tuntee pakkikaluston sinänsä hyvin.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Manchester City saattaa olla seura, joka tulee tosissaan tavoittelemaan Theo Hernandezia. Futismedian mukaan Milan suostuisi luopumaan Theon palveluksista noin 65 miljoonan euron hintaan ja City saattaa olla valmis maksamaan sen. Ensinnäkin öljyrahaa on ja toisekseen City on joutunut hyllyttämään vasemman pakkinsa Benjamin Mendyn, joka joutuu oikeuteen seksuaalirikossyytteideen vuoksi. Ellei tule täysin vapauttavaa tuomiota niin Mendy tuskin jatkaa Cityssä pr-syistä. Näin ollen Man City tarvitsee uuden vasemman pakin ja seuralle ei tunnetusti kelpaa mikään muu kuin world class. Vieläpä kun Harry Kaneen varatut 150 miljoonaa euroa säästyivät niin seuralla on painetta vähän törsäillä taas.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Minulle se avasi sitä, millainen tyyppi Raiola on: häikäilemätön bisnesmies, joka sattuu olemaan erinomainen pelaaja-agentti pelaajien näkökulmasta. Hänellä ei varmaankaan ole monia tyytymättömiä asiakkaita. Raiola edustaa pelaajia eikä seuroja ja hänen tehtävänsä on saada paras mahdollinen diili pelaajilleen. Sen eteen hän on valmis tekemään aika lailla mitä vaan mikä ei suoranaisesti ylitä lain rajoja. En minä häntä siitä tuomitse. Ja juttu avasi myös sitä, että ei Raiola ole ahne (tai vaikka olisi niin se ei ole se ongelma) vaan hänen asiakkaansa. Vaikka Raiola on konna neuvotteluissa, toimii hän vain asiakkaansa mandaatilla. Ibra haluaa olla Milanissa ja sopimusten kanssa ei ole mitään ongelmia. Donnarumma sen sijaan halusi itse lähteä vapaana agenttina – ei Raiola siitä ollut vastuussa. Sama koskee Haalandia ja muita hänen tallinsa pelaajia. Seurojen ei pitäisi suhtautua sinisilmäisesti pelaajiinsa. EDIT: Donnarumma toimi tavallaan törkeästi AC Milania kohtaan, koska Milan antoi hänelle kaiken ja sitten Donnarumma järjesti asiat niin, että seura ei saanut hänestä edes mitään rahaa. Hän antoi seuran ymmärtää, että haluaa jäädä, mutta kusettikin kaikkia päästäkseen lihavamman tilipussin ääreen. Olisi edes sanonut suoraan, että myykää minut, mutta niin hän ei tehnyt. Väitän, että se ei ollut Raiolan tekosia. Hänen intressinsä ei ole saada pelaajalle huonoa peeärrää – päinvastoin.
 9. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Bakayokon kohdalla pelaamattomuus näkyi. Lisäksi tullut uutena kaverina Milaniin, joten pelikavereiden liikkeet Piolin systeemissä yms. eivät ole vielä tuttuja eivätkä voisi ollaakaan. Uskon, että Bakayoko tulee olemaan vielä hyödyllinen pelaaja tällä kaudella, jos nyt vaan ei joutuisi pitkään olemaan poissa loukkaantumisen takia. Eli pettymys siinä mielessä, että loukkaantui! Florenzi ei puolestaan ollut hyvä eikä huono. Toistaiseksi jokaisessa pelissä hän on pelannut melko konservatiivisesti, mikä lienee Piolin mieleen, koska Florenzi on saanut peliaikaa. Piolin systeemissähän oikea laita on ollut tarkoituksellisesti puolustavampi, koska taitavimmat hyökkäysorientoituneet pelaajat ovat vasemmalla laidalla.
 10. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Kiitos rapsoista! Itsekin tuli tottakai matsi jännitettyä ja omat kuumat otteet (ei missään järjestyksessä) seuraavaksi: Tonali on matkalla korkean tason keskikenttäpelaajaksi. Olipa hienoa taas katsoa nuorukaisen pelaamista. Nopea, vahva kamppailuissa, juonikas, hyvät ja oikea-aikaiset syötöt jne. Ja mikä parasta, hän voi kehittyä edelleen paljon. Pioli on sanonut, että Brahimin pitää kokeilla vaikeita juttuja, koska hän pystyy siihen. Minusta aivan oikea asenne. Eilen ei kuitenkaan pallo totellut Brahimia niin hyvin, kuin olisi voinut, mutta juuri tuollaista pelaamista hänen pitääkin näyttää eli rohkeaa haastamista ja odottamattomia juttuja. On saanut selvästi lisää kovuutta ja muskelia viime kauteen nähden. Vielä voisi tulla ripaus lisää. Zlatan, Zlatan, Zlatan... paluu kentille kuin satukirjasta! Tuollaisen kaverin läsnäolo joukkueessa tekee jokaisesta pelikaverista päätä pidemmän. Se on mieletön hyöty ajatellen Mestareiden liigaakin. Usko omaan tekemiseen Milanin leirissä on korkealla ja se näkyi. Romagnoli oli pirun hyvä eilen. Kapteeni on sisuuntunut taistelemaan avauksen paikasta ja se on äärimmäisen hyvä asia. Pelasi hyvin yhteen Tomorin kanssa ja muodostivat yhdessä fyysisen toppariparin, johon Lazion hyökkäyspeli pysähtyi kuin seinään. MOTM oli Ante Rebic. Oli pelipäällä eilen ja se näkyi, vaikka kaveri ei paljon hymyile. Syötti upeasti Milanin maalit ja oli muutenkin pelissä läsnä. Tätä lisää! Taisin aiemmin kirjoittaa, että Rebic tarvitsee pientä ketutusta ja halua näyttää, että kentällä alkaa kulkea. Nyt se positiivinen kiukku on löytynyt sieltä. Leao – aivan eri pelaaja, kun saa lempipaikallaan hääriä. Ollut hyvä tämän kauden matseissa ja meno ei hyytynyt edes yhtä sarjan kovimpia joukkueita vastaan. Onnistumisten sarja ja tasaisuus on tärkeä juttu pelaajan kehityksen kannalta ja tämä kausi voi hyvinkin olla läpimurto Leaolle. Hyvältä näyttää tekeminen eikä näy enää sitä pään pyörittelyä ja hölkkäämistä. Näyttää tietävän, mitä häneltä kentällä odotetaan ja osaa myös tehdä sen omimmalla pelipaikallaan.
 11. Huhuja (AC Milan)

  Tässä on mielenkiintoinen juttu Raiolasta liittyen tähän ketjuun: https://www.is.fi/urheilulehti/parhaat/art-2000008239489.html
 12. Huhuja (AC Milan)

  Toki emme voi tietää neuvotteluiden oikeaa tilannetta. Seurajohto tuskin vuotaa medialle mitään, joten luultavasti futismedian tiedot ovat peräisin Kessien agentilta tai vaikka toimittajan mielikuvituksesta. Voihan se olla, että kohta savupiipusta tulee valkoista savua. Ja äkkiä ne vanhat jutut unohtuu, jos Kessie tekee pitkän sopparin ja kertoo mediassa halunneensa sitä koko ajan. Ymmärrän tietenkin, että pelaaja haluaa mahdollisimman hyvää liksaa. Ei se ole väärin, hyvästä työstä kuuluu maksaa. Kiristys ja kusetus on tietenkin asia erikseen: se on alhaista toimintaa ja väärin, mutta emme tiedä onko niin tosiasiassa tapahtunut. Katsellaan nyt rauhassa.
 13. Huhuja (AC Milan)

  No nyt on sellaisiakin huhuja, että Maldini olisi vähän soitellut ympäriinsä ja tullut siihen tulokseen, ettei Kessielle ole tehty sellaisia tarjouksia, mitä hänen agenttinsa väittää. Nämä futismedian jutut voivat olla siis ihan mitä vaan; ei näistä tiedä onko mukana kuinka paljon totta vai ei, koska lähteitä ei koskaan mainita jne. En nyt kuitenkaan usko, että seurojen urheilupomot valehtelisivat toisilleen, koska se olisi todella huonoa bisnestä. Peli voi olla kovaa, mutta jos Maldini soittaa ja kysyy jotain niin vaikea on kuvitella, että kollega valehtelisi päin naamaa. Sellaisella olisi kauaskantoisia seurauksia monessa mielessä. Eli jos Maldini on soitellut ja saanut tällaisia tietoja niin se saattaa Kessien agentin huonoon valoon. Tämä taas vaikuttaa Milanin neuvotteluasemaan. He voivat esiintyä laupiaana samarialaisena ja tarjota Kessielle 5-6 miljoonan palkkaa bonuksineen hyvän tahdon eleenä (näyttää, että Kessie on arvostettu ja ansaitsee sen). Samalla kiristysmekanismi putoaa neuvotteluista pois. Jos taas Maldini ei ole soitellut mihinkään – mitä en usko, koska jalkapallobisnes vaatii melko jatkuvaa kontaktien ylläpitämistä ja neuvottelemista – niin sitten tilanne on taas aivan ilmassa. Mistä näistä tietää, mutta toivottavasti Kessien jatkopahviasia saadaan pian kuntoon. Näitä tällaisia saagoja on nähty Milanissa ihan riittävästi vähäksi aikaa. EDIT: Lisätään vielä, että ainoa huhumylly, jota pidän luotettavana on Fabrizio Romano, ja on huomionarvoista, että hän ei ole twiitannut Kessien tilanteesta oikeastaan mitään – ainakaan vielä. Jos jotain isoa on tapahtumassa, Romano yleensä tietää siitä ja nostaa sen esiin, mikäli siinä on totuuden siemen.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Lisään vielä, että uskon Milanin hankkineen Yacin Adlin osittain vakuutukseksi, koska Bennacerin sopimuksessa on 50 miljoonan ulosostopykälä, jota Milan ei ole onnistunut neuvottelemaan uusiksi. Bennacerin sopimus loppuu vasta 2024, mutta jos nyt tulee hyvä kausi niin Man City, Chelsea, Manu, Tottenham, Barcelona, Real Madrid, PSG, Bayern, Juve tai herra paratkoon vaikka Inter voi tulla ja viedä Bennacerin maksamalla ulosostosumman. Silloin Milanilla on jo valmiina taitava pallollinen keskikenttäpelaaja laittaa tilalle.
×