Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Huhuja (AC Milan)

  Ibra on vahvistanut haastattelussa, että tulee Italiaan ja seuraan, jonka täytyy alkaa voittaa ja palata tasolleen. Lisäsi vielä, että tarvitsee kovan haasteen jatkaakseen uraansa. Kuulostaa siltä, että saadaan kärkeen ja koppiin change maker! Jes! Vaikka eihän sitä saa nuolaista ennen kuin tipahtaa. Voihan Ibra mennä Bolognaan
 2. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tästä nimenomaisesta aiheesta hyvä kirjoitus: https://acmilan.theoffside.com/2019/12/4/20993107/9-things-a-win-is-a-win-milan-vs-parma-1-0 Onhan se aika erikoista, että kaikki mitään jalkapallosta ymmärtävät tuntuvat olevan samaa mieltä 4-3-3:sta ja Hakanin ja Suson rooleista siinä, paitsi Milanin koutsit. Olisi jo korkea aika kokeilla jotain muuta, koska hyökkäys ei kerta kaikkiaan toimi.
 3. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Sehän on juuri näin. Piolin duuni on laittaa se homma kuntoon. Minä olen ihmetellyt tätä Milanin lukkiutumista 4-3-3 muodostelmaan. En ymmärrä sitä oikeastaan. Ensinnäkään Hakan ei edes ole laituri luontaiselta pelipaikaltaan. Toisekseen Suso on laituriksi hidas, vaikka on kyllä taitava. Eli tästä päästään siihen, että Milan vetää 4-3-3:sta ikään kuin jarru päällä eli ei siten, miten sillä tyylillä useimmiten pelataan; laidoista läpi tuhatta ja sataa ja palloa maalintekosektorille. Tästä syystä Leao sopisi paremmin Hakanin paikalle kuten pake kirjoitti. Toki Milan pelaa jotain omituista 4-3-3 ja 4-3-2-1 sekoitusta, josta ei oikein ota selvää, että mitä se on. + Hakan ja Suso yrittävät niin kovasti ratkaista yksin pelit, että unohtavat syötellä Piatekille.
 4. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tällaisen tulkinnan heittää milantalk.com. "However, there is arguably a much bigger issue up front and that’s the lack of chemistry and understanding in the final third between the front three, as there seems to be a lack of awareness as to what Piatek’s strengths are and how he can potentially be more effective. On several occasions the ball was begging to be played in for the Polish international as he made a clever run off the ball or was in a dangerous position in the box for the cross. Each time whether it was Hakan Calhanoglu or Suso, they chose a different option, and then ultimately chose the wrong option to go to Piatek where he isn’t going to threaten. Suso disappointed as we await his bit of magic every few games, and while Calhanoglu’s work ethic can’t be questioned, he must show more quality to be decisive as he was when Pioli first arrived." SUMMA SUMMARUM: > Piatek, Hakan ja Suso eivät pelaa hyvin yhteen, koska kaikki he ajattelevat intuitiivisesti eri tavalla hyökkäämisestä. >> Jos valmentaja ei osaa opettaa heitä pelaamaan yhteen niin sitten kolmikko on hajotettava.
 5. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kyllä oli tärkeä voitto niin sarjataulukon kannalta kuin joukkueelle henkisesti! En katsonut peliä, mutta seurasin livenä tilastoja ja niiden valossa Milan myllytti huolella. Huolestuttavaa on, että hurjasta hallinnasta huolimatta Milan onnistui maalinteossa vain kerran. Katsoin maalin ja se olikin melkoinen onnenkantamoinen. Onneksi kauden valopilkku Theo oli hereillä iskemässä riparin sisään paikasta, jossa kärkimiehen olisi pitänyt olla. Piatek oli arvioiden mukaan haamu kuten yleensäkin nykyään. Hänet oli ansaitusti vaihdettu jo pois kentältä toisella puoliajalla. Leao oli arvioiden mukaan vaarallisempi, mutta poika ei tunnu viihtyvän boksissa vaan vaeltelee laajalla säteellä. Maalit kuitenkin tehdään maalin edustalta. No, en ala arvostelemaan, koska en nähnyt peliä. Se on kuitenkin selvää, että Milanin kärkikalusto on täysin hampaaton ja helposti puolustettavissa pois. Näin ollen maalintekovastuu jää keskikenttäpelaajille tai mikä pahempaa, puolustajille. Se ei ole tasapainoisen joukkueen merkki. Ja se aiheuttaa myös osittain sen, että odotamme monilta keskikenttäpelaajilta (tai nuorelta Leaolta) mahdottomia, koska hyökkäyksen maalihana on ruostunut umpeen. Pahoittelut voimasanasta: Mikä perkele siinä mättää?
 6. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tätä mietin itsekin välillä. Ainakin Cutrone osaa pelata boksissa eli toisin sanoen ymmärtää kärkipelaajan tehtävän. Väitän että jos Cutronea ei olisi myyty niin hän olisi taas hieman kokeneempana haastanut Piatekin tosissaan ja kova kilpailuasetelma olisi varmaankin siivittänyt Piatekin parempaan kauden starttiin, ja sitä kautta hän ei olisi nyt totaalisessa lukossa. Lisäksi Cutrone olisi kova vaihtoehtoa heittää penkiltä sisään (ellei jopa olisi ottanut avauksen paikkaa). Mutta näissä fantasioissa täytyy ottaa huomioon, ettei Cutrone ole oikein pärjännyt Wolverhamptonissa ainakaan vielä. Aika usein lämmittää penkkiä siellä. Toki alku voi olla vaikea uudessa maassa, uudessa kieliympäristössä, uudessa joukkueessa ja uudessa liigassa. Silti olen sitä mieltä myös, että Cutronen myynti oli iso virhe seurajohdolta, joka tehtiin Piatek-päissään.
 7. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Ehdin katsomaan pelistä vain viimeiset 25 minuuttia eli olen jäävi arvioimaan. Kiitos raporteista! Sen verran näin, että Napoli oli ainakin ottelun lopussa selvästi vahvempi. Peli pyöri vaarallisen näköisesti Milanin päädyssä, mutta onneksi takaiskumaalilta säästyttiin. Pahalta näytti kuitenkin. Muutama huomio: Paqueta on kuriton ja tuntuu valitsevan aika usein väärän ratkaisun eli kun pitäisi antaa helppo omille niin yrittää jotain Eurosport-kikkaa, josta seuraa usein pallon menetys, joka johtaa vaikeuksiin omassa päässä. Giampaolo oli oikeassa tässä asiassa, kun sanoi Paquetan olevan "liian intuitiivinen". Sama koskee Leaota. Kuten Pake sanoi, nuorukainen haluaa palloa niin paljon, että juoksentelee ikään kuin pelin ulkopuolella eli "out of position". Sitten kärkipelaaja ei ole siellä, mistä kärkipelaaja tekee maaleja. Giampaolo oli oikeassa siis tästäkin. Ilman Bennaceria keskikenttä on reikäjuustoa ja täysin ideaton. Calabria oli keskikentällä aivan ok varamies. Ei hyvä, ei huono. Monipuolinen pelimies kuitenkin.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Juu, en minäkään tähän usko, mutta on se kuitenkin kutkuttava ajatus. Milanilla on jonkinlainen projekti ja kohtuullisen vakaa tilanne tällä hetkellä, mutta miehistö suhteessa odotuksiin ei ole kovin houkutteleva yhdistelmä Pochettinon kaltaiselle tekijälle.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Pochettino sai fudut Tottenhamista. Huhujen mukaan Milan oli Pochettinon perässä jo Gattuson seuraajaa etsittäessä, joten tästä heräsi sellainen ajatus, että nyt olisi huippukoutsi vapaalla jalalla. Joku muotoili jossain foorumilla hyvin, että Pochettino on koutsi, joka palkataan viemään joukkue B:stä A:han. Milanille Giampaolon piti olla valmentaja, joka vie joukkueen C:stä B:hen. Se ei onnistunut. Nyt Pioli on valmentaja, jonka tehtävä on pitää Milan C:ssä. Tämä kausi siis on jo pannukakku ja yritetään nyt vain selviytyä se läpi, mutta kaiken tämän valossa voisi ajatella, että Milanin seurajohdon kannattaisi silti kokeilla kepillä jäätä Pochettinon suhteen. Mitä jos ensi kaudella Pioli lähtisi menemään ja Pochettino tulisi aloittamaan uuden projektin?
 10. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Se oli taas Milanille tuttuputtu 75 peliminuutin jälkeinen nukahtaminen, ja Dybala iski armottaa ja taidokkaasti. Siinä näki sen laatueron Juventuksen ja Milanin hyökkääjien välillä. Piatek on tällä hetkellä todella ruosteessa eikä saisi varmaan maaliviivaltakaan sisään. Paikkojakin on alkanut siunaantumaan, joten enää sen taakse ei voi piiloutua. Toisaalta Higuain oli umpisurkea Milanissa, mutta peli taas kulkee. Liekö syy pelikavereissa ympärillä. Helpompihan se on pelata kokeneiden huippujen kanssa. Mutta! Milan pisti joukkueena pystyyn paremman esityksen mitä uskalsin odottaa. Juve oli ajoittain vaikeuksissa ja Milan pelasi hyvin. Hyökkäykset eivät olleet päättömiä, pallo uskallettiin ja pystyttiin pitämään ja kamppailupelaamisessa ei näkynyt pelkoa. Suurta eroa ei ollut pelillisesti – olkoonkin, että Juve ei ehkä ollut parhaimmillaan. Matsia oli kiva katsoa siinä mielessä. Toivottavasti Milan pystyy ottamaan tästä esityksestä positiivisia fiiliksiä Napolia vastaan.
 11. Huhuja (AC Milan)

  Useat eri medialähteet kertovat, että itse Zlatan olisi palaamassa Milaniin. Jos huhu pitää kutinsa niin pukukoppiin astelee häijy päällikkö, joka säteilee itsevarmuutta. Ei varmasti toimi jokaisessa ympäristössä, mutta Zlatan on jo kokenut konkari ja osaa käyttää egoaan hyödyksi. Milanin nuori joukkue tarvitsee lisää itsetuntoa ja -varmuutta, jota Zlatanista voisi tarttua. Asiaa helpottaa se, että Zlatan on yhä hirveässä tikissä ja takoo maaleja, kun paikka tulee. Zlatan on pallollisena noin 100 x parempi kuin Piatek. Voisi kuvitella, että Leao + Zlatan olisi pelottava kärkipari! Molemmat ovat fyysisesti kookkaita ja vahvoja. Molemmat ovat erittäin taitavia. Leao on nuori ja räjähtävä. Zlatan (räjähtävä henkisesti ) ja kettumaisen ovela.
 12. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Oikealta laidalta ei ole oikeastaan edes yritetty hyökätä. Theolla on ollut vasemmalla license to kill ylöspäin, mutta silloin oikea pakki on siirtynyt ikään kuin kolmanneksi toppariksi. Ja sehän tiedetään, ettei hyökkäävät laitapakit ole omimmillaan puolustushommissa (Calabria ja Conti). Tällä uudella wingback-ratkaisulla – mikäli uutiset pitävät kutinsa – Pioli pyrkii eliminoimaan tämän ongelman ja luomaan uhkaa molemmille laidoille. Contilla on toki loukkaantumisia takana, mutta hän on parhaimmillaan nimenomaan hyökkäämään laidalta. Puolustussuuntaan heikompi. Samoin Calabria.
 13. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Sellaisia huhuja liikkuu mediassa, että Pioli olisi heittämässä Juvea vastaan uuden muodostelman. Syy on se, että kolmen alakerralla Milan ei olisi niin altis takaiskumaaleille, joista on nyt alkukausi kärsitty. Toisekseen Conti ja Hernandez toisivat leveyttä ja molemmat ovat vikkeliä ja taitavia poikia ylöspäin. Kolmen topparin linja antaisi paremman turvan jatkuville nousuille. Näin toivotaan myös syntyvän tilaa kahdelle kympille eli Hakanille ja Paquetalle. Samalla taitava Paqueta saataisiin ylemmäs hyökkäysalueelle tekemään temppujaan. Tästä kaikesta toiveena on myös lisääntyvä tarjoilu Piatekille, joka voisi pelata omimmassa roolissaan poacherina. Keskikentän dynamo olisi liukas Bennacer, jonka parina olisi selkeästi puolustava keskikenttäpelaaja. Näin paperilla kuulostaa ihan järkevältä ja tämä systeemi vaikuttaisi vievän käytettävissä olevia pelaajia lähemmäs omia luontaisia pelipaikkojaan ja -tyylejään. Käytäntö voi olla sitten aivan jotain muuta
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Jep, kumma homma tämä Rebicin tilanne. Itse olin sohvaskouttina sitä mieltä, että Rebic olisi erinomainen vahvistus Milanille, mutta toistaiseksi ainakin se arvio on mennyt metsään. On mahdollista, että Rebic kääntää kurssin, mutta mistä sen tietää, kun ei tiedä mikä mättää. Kummempia loukkaantumisia ei ole alla ja kielimuuriakaan ei pitäisi olla. Onko ongelma asenteessa? Eikö tule toimeen muun joukkueen kanssa? Menikö bilevaihde silmään uuden sopimuksen myötä? Onko kyseessä vain "huono" pelaaja? Tai pelaaja, jolla on suuria vaikeuksia sopeutua uudenlaiseen pelikirjaan? Näyttää myös siltä, että Rebic olisi ottanut vähän massaa lisää. Jos se ei ole vain näköharha niin se viittaisi epäurheilijamaisuuteen. Sekin on mahdollista. Se mitä itse olen Rebicin aiempia otteita seurannut niin olen tykännyt kovasti. Fyysinen ja taitava hyökkääjä, joka on parhaimmillaan support striker -roolissa ja pelote boksin lähellä.
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Alkuun positiiviset eli peli alkoi näyttää jo joltakin. Milan oli energinen ja joka jätkältä löytyi taisteluilmettä. Se ei kuitenkaan valitettavasti riitä voittoihin, jos ei osata laittaa paikoista sisään. TOP 6 POINTIT 1. Krunic oli parempi kuin Kessie pallottomana ja pallollisena. Toivottavasti kilpailuasetelma sytyttää Kessiessä jonkinlaisen sisäisen palon pelata paljon paremmin, mitä tällä kaudella on nähty. 2. Molemmat maalit menivät Duarten piikkiin. Harmi sinänsä, koska viime peli oli häneltä hyvä. Ensin nukahti keskitystilanteessa, josta Immobile puski hienon maalin. Sitten Correan 2-1 voittomaalissa luki tilanteen väärin ja ei seurannut miestä vaan säntäsi palloa kohti yhdessä Calabrian kanssa. 3. Leao näytti laiskalta, löysältä ja siltä, ettei paljoa kiinnosta pelata joukkueelle. Voi olla täysin väärä mielikuva, mutta nuoren miehen asenne vähän huolestuttaa. Jotenkin hän ei vaikuta olevan läsnä. Keskittyminen ongelma? Kaveria on hehkutettu paremmaksi Sportingin akatemian tuotteeksi kuin itse CR7, mutta jos määrätietoisuutta ja sisäistä paloa ei löydy niin huipulle on mahdotonta nousta – oli kuinka lahjakas tahansa. Korostan, että tämä on oma tulkintani Leaon esityksistä ja voi osua ohikin. Toivottavasti. 4. Piatek on aivan onneton pallon kanssa. Veikkausliigatasoa. Meille opetettiin jo junnuna, että palloa kuljetetaan pää ylhäällä. Katsokaapa mitä Piatek tekee; hän ei näe mitään ympärilleen, koska pallon hallinta on hänelle jotenkin ongelmallista. Hän on oikeasti hyvä vain yhdessä asiassa: boksissa kärkkymisessä ja yhden kosketuksen ratkaisussa. Aivan turhaa yrittää pelata puolalaiselle seinää tai mitään syöttö- tai kikkakuviota. Hyökkäykset kuolevat siihen yhdeksän kertaa kymmenestä. Piatekin rooli pitää saada kuntoon heti, jos Milan haluaa kamppailla muusta kuin putoamisesta. 5. Bennacer oli jälleen kerran todella hyvä. Nyt vaan paljon peliaikaa hänelle ja joukkueen rakentamista siihen ympärille. 6. Theo on huikea pelote ylöspäin, mutta keskikenttäpelaajan pitää ehdottomasti paikata hänen nousunsa. Näin ei tapahtunut ja Lazio hyödynsi tätä heikkoutta useamman kerran ja tekipä vasemmalle laidalle muodostuneista tiloista pari maaliakin. BONUS Huolestuttavaa on Milanin kyky ryssiä jokainen maalintekopaikka. Esimerkiksi Paquetalla oli täydellinen paikka sijoittaa pallo takakulmaan, mutta taitava brassi sai aikaan vain löysän tuhnun suoraan veskarin syliin. Kuten mainittua, pallo alkaa polttaa Milanin pojilla jaloissa heti kun päästään 30 metriä lähemmäs vastustajan maalia. Aivan sama vaikka olisi 10 vs 2 hyökkäys. Ratkaisut ovat joko aivan onnettomia tai jäädytään totaalisesti. Sitten levitellään käsiä ja hakataan polvillaan nurmea.
×