Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  204
 • Joined

 • Last visited

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Huhuja (AC Milan)

  No nyt! Huhuissa mainitaan jo Norjan ihmelapsi Martin Odegaard! Tässä kuulemma Ragnickin TOP5-lista (yksi lukuisista): - Denzel Dumfries, oikea laitapakki (PSG) - Kristoffer Ajer, keskuspuolustaja (Celtic) - Rodrigo De Paul, keskikenttä (Udinese) - Martin Odegaard, keskikenttä (Real Sociedad / Real Madrid) - Luka Jovic, hyökkääjä (Real Madrid) https://sempremilan.com/report-elliott-give-green-light-as-rangnick-builds-five-man-e110m-wish-list-to-begin-overhaul
 2. Huhuja (AC Milan)

  Götze voisi olla kelpo hankinta ja saksankielisenä Ragnickille mieluinen "liittolainen" pukukopissa. Lisäksi siirtosumman puuttuminen miellyttänee Milania, mutta Götzen palkkapyyntö voi olla suuri. Saksan kielen taito on varmasti merkittävä syy myös Hakanin kaavailtuun merkittävään rooliin. Hän osannee avata Ragnickin ajatuksia pelikavereilleen. Huhuja on liikkeellä nyt paljon ja joka viikko Milaniin liitetään paljon eri pelaajia. Todellisuudessa ehkä 3-4 saapuu ja muutama myydään. Lähtijöiksi on kaavailtu mediassa ainakin Bonaventuraa, Musacchiota ja Paquetaa. Mahdollisesti myös Ibran pelit Milanissa ovat pelatut. Hankintalistalla on kuulemma hyökkääjä Jovic, joka olisi huhujen mukaan mahdollista saada lainaan Real Madridista. Rebic ja Jovic pelasivat Frankfurtissa erittäin hyvin yhteen, joten ajatus tästä duosta kiehtonee Milania. Tarina kertoo, että Ragnick olisi saamassa 100 miljoonan euron budjetin hankintoihin. Tähtäimessä ovat kuulemma Bakayoko (Monaco), Szoboszlai (Salzburg) ja Florentino Luis (Benfica). Jos tämä pitää paikkansa niin oma veikkaukseni on se, että Bakayokoa yritetään hankkia, jos Florentino Luisin osto ei onnistu. Kyseessä ovat aika saman tyyliset pelaajat, joista Luisilla on suurempi potentiaali. Huhuissa ovat toistuvasti pyörineet myös Sassuolon laituri Jeremie Boga sekä Fiorentinan toppari Nikola Milenkovic.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Jotenkin on erikoista, ettei Maldinille vaikuta mediatietojen mukaan löytyvän roolia Milanista. Maldini tietysti haluaa tehdä merkityksellistä työtä – kyllähän sen ymmärtää, kun miettii hänen ja sukunsa historiaa seurassa. Kyllä Gazidiksen olisi syytä kääntää kaikki kivet ja kannot, että saadaan Paolo pidettyä mukana. Ja toki Maldini voisi itse tulla vähän vastaan myös.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Tässä vielä Ragnickin pelillinen visio Red Bull -joukkueissa hänen omin sanoin. Koska taktiikka on toiminut niin oletettavasti Ragnick yrittäisi varioida sitä tai tuoda sellaisenaan Milaniin. Toki Italian liigan puolustusvoittoisuus saattaa vaikuttaa jollain tavalla. En tiedä. Kiinnostavaa kuitenkin! Jäsentelin Ragnickin teesit numeroiduiksi pointeiksi. So how does the team play in a Red Bull way? Here are the principles: 1. Add maximum possibility to the team and act, don’t react. So you need to dictate the game with and without the ball, not through individuals. 2. Use numerical superiority and let the ball run directly whenever possible, with no unnecessary individual action and with no fouls. 3. Use transitions, switch quickly. Try to win back the ball within five seconds with aggressive pressing. After winning the ball back, play quickly straight away, play direct and vertically towards the opponent’s goal, surprise the disorganised opponent to get into the penalty area and shoot within ten seconds of winning the ball back. At Hoffenheim, we did research and showed that the likelihood of scoring is within eight seconds of winning back the ball. In training we have a countdown clock and the target is to score within 10 seconds. Jürgen Klopp has said that the best playmaker is ‘perfect counter-pressing’. 4. The more a team sprints (i.e. the more the players sprint) faster to win back the ball then there is a greater likelihood they will score a goal once they have won it back quickly.
 5. Huhuja (AC Milan)

  On kyllä kiinnostavaa nähdä, miten Ragnickin hommat käynnistyy (jos hän nyt tulee ). Paljon on puhuttu hänen filosofiastaan keskittyä nuoriin pelaajiin. Olen lukenut paljon Ragnickin haastatteluja ja ymmärtääkseni se ei ole mikään ehdoton filosofia. Olen saanut sen käsityksen, että se perustuu kilpailuun isojen seurojen kanssa; nuoren lahjakkuuden saa halvalla ja nuoreen on helpompi istuttaa pelilliset asiat, koska nuori pelaaja ei ole ehtinyt vielä fakkiutua johonkin tietynlaiseen peliin. Olen ymmärtänyt, että tämä filosofia koskee vain uusien pelaajien hankintaa. Se ei tarkoita siis sitä, että kun pelaaja täyttää 24 niin hän saa lähtöpassit. Hyvä pelaaja on hyvä pelaaja ja jos hyvä pelaaja sopii valmentajan pelilliseen filosofiaan ja kykenee pelaamaan vaaditulla tasolla niin tuskin Ragnickilla on sen asian kanssa ongelmaa. Lisäksi Ragnickin nuorisojoukkueet ovat osittain liittyneet Red Bullin brändiin. Alla olevat lainaukset ovat tästä haastattelusta. What’s the philosophy driving you? The difference between us and other clubs is that when we sign or scout new players, we are fishing in a very small pond. We only interested in players aged between 17 and 23, as from our experience, when you are 23 you are no longer a talent. If you look at other clubs and their development, you can see that players start their careers earlier than 10 years ago and finish earlier too. So we are only scouting those players. The maximum age is 23. The second difference is that in both clubs, we try to implement and play the same style of football and of course between the two clubs, we make use of synergies that can be developed out of those two factors. Describe the style you’re trying to bring to both teams. When Mr Mateschitz called me, the average age of the two squads was 29. In fact, it was almost 30 at Salzburg and 29 in Leipzig. The players they were signing were signing their last contracts. When he asked what I would change I said, “The commercial slogan says, ‘Red Bull gives you wings’. The target market [for Red Bull] is 16-25, and young people don’t identify themselves with 30 year olds, so you need players the same age or slightly older.” So we have changed the average age in Salzburg to 24 and in Leipzig it’s similar. We have reduced the average age of the whole squad by four years in the last two seasons. You did something similar at Hoffenheim, didn’t you? Yes, at Hoffenheim the average age when we won promotion to Bundesliga was 21.9; it was actually younger than the club’s Under-23 team. But for us [at Red Bull], it didn’t make sense to have an old team if the product is aimed at 16-25 year olds.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Näyttää poijjaat siltä, että Ragnick tulee valmentamaan. Tai mistä näistä ikinä tietää, mutta nyt on jo aika paljon indikaattoreita – Red Bull on nimittänyt Ragnickille seuraajan. Salzburgin uusi Head of Global Soccer on uutistietojen mukaan Oliver Mintzlaff ja hänen työnkuvansa on hyvin samanlainen, kuin Ragnickilla on (tai oli).
 7. Huhuja (AC Milan)

  Ja Leaon kohdalla sitä steppiä seuraavalle tasolle odotetaan Milanissa kuin kuuta nousevaa. Leao on hyökkääjä ja maalintekijät ovat niitä, jotka kiinnittävät suuren yleisön huomion, näkyvät maalikoosteissa ja myyvät paitoja. Milan on asettanut paljon odotuksia Leaon ylle ja siksi Ibrahimovic on myös niin tärkeä, koska Zlatan osaa kokeneena kettuna ja vaativana pelaajana opettaa Leaolle tempun jos toisenkin – ja etenkin asennetta.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Näin se on, ettei Milan aio jatkossa satsata supertähtiin vaan yrittää tehdä niitä itse. Tulevaisuuden joukkuetta yritettäneen rakentaa Donnarumman, Romagnolin, Theon, Bennacerin ja Leaon ympärille. Jokaisella edellä mainitulla pelaajalla on vielä runsaasti kasvuvaraa kehitykselle – myös Romagnolilla. Toivottavasti näistä kavereista pystytään pitämään kiinni. Mutta Milan tarvitsee valovoimaa, joka vetää uusia faneja seuran vaikutuspiiriin. Parhaiten huomiota saa kentällä tapahtuvilla hyvillä esityksillä. Mitä ilmeisimmin sitä haetaan Ragnickin kaltaisen nuorten pelaajien kehittäjän avulla. Paperilla parempia joukkueita vastaan Milan voi pärjätä huippuunsa hiotulla kollektiivisella pelillä. Näin siis toivotaan ja onhan siitä Ragnickin kohdalla näyttöjä.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Mitä ilmeisimmin Singerit halusivat Gazidiksen nimenomaan saneeraamaan Milanin. Eli laittamaan talous kuntoon. Toivottavasti se oma stadion rakentuu pian ja muutakin tapahtuisi. Nythän Gazidis on saanut joitain sponsorisopimuksia aikaiseksi – ja suunnittelee palkkakattoa. Onhan se ihan selvä homma, että Milan tarvitsee uusia rahavirtoja, mutta niitä ei oikein voi luoda ilman urheilullista kiinnostavuutta. Kun Juventus osti Ronaldon, seuran sometilit räjähtivät uusista seuraajista ja paitamyynti toi hetkessä takaisin Ronaldoon käytetyn siirtosumman.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Tässä kiinnostava teksti Yonghong Lin ajasta Milanissa. Tulee vähän valoa lisää siihen, mikä meni pieleen. https://www.forbes.com/sites/chloeberesford/2020/01/08/former-ac-milan-executive-david-han-wants-to-set-the-record-straight/#7b81e9b9719f Tässä myös Yonghong Lin Twitter-tili, jonka hän kertoo perustaneensa oikoakseen vääriä käsityksiä. https://twitter.com/YonghongLi69
 11. Huhuja (AC Milan)

  En väitäkään, että Van Persie olisi ollut maailman helpoin ihminen, mutta hän oli huippufutari. Ei Ibrahimovic ole myöskään maailman helpoin ihminen, mutta hän on myös huippufutari. Ehkä Gazidis ei myöskään ole maailman helpoimpia ihmisiä. Pointti oli vain se, että Van Persie oli kuitenkin loistanut vuosikausia Gunnersissa niin aika ihmeellistä on se, että sukset menivät ristiin sillä tavalla yhtäkkiä.
 12. Huhuja (AC Milan)

  Vuonna 2012 Robin Van Persie siirtyi Arsenalista Manchester Unitediin – ja voitti siellä heti mestaruuden. Sitä ennen Van Persie takoi kovaa jälkeä Arsenalissa kahdeksan vuoden ajan. Van Persien sanat eivät anna kovin hyvää kuvaa Ivan Gazidiksesta jalkapallojohtajana: “It was they who did not offer me a new contract. And there were other episodes with Ivan, how he behaved and how he handled the whole situation. I was disappointed with Gazidis and his behaviour. I thought Arsenal could improve in seven areas and to do it they had to deal with it immediately. Ivan did not agree with even one of those points. And there it is, but this plus the lack of renewal offer made me realise that I was no longer useful there.” Ja Arsenalissa ei mennytkään sitten kovin hyvin. Ei nyt vedetä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta... Gazidis hieman vaikuttaa olevan seurajohtaja, joka luulee itse tietävänsä kaikesta kaiken eikä ota oikeiden jalkapalloammattilaisten näkemystä ja substanssiosaamista huomioon. Tällä tavalla toimivat narsistit. Tällä tavalla toimii muun muassa Donald Trump, joka uskoo tietävänsä kaikesta enemmän kuin huippututkijat – mikä ei tietenkään ole totta. Tällaisella johtamisella saadaan vain huonoja tuloksia. Toivottavasti Gazidis olisi oppinut virheistään. Ei tässä muuta voi toivoa.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Valioliigaan kaadetaan taas öljyrahaa. Toki sen rahan käyttöä säätelevät reilun pelin säännöt eli todennäköisesti lähitulevaisuudessa Newcastle saa uuden stadionin ja seuran näkyvyyttä (eli paitamyyntiä, kiinnostavuutta yms.) kirkastetaan jollain maailmanennätyskaupalla kuten PSG teki Neymarin kanssa. Moni seura kaipaa rahaa koronakriisin jälkeen, joten markkinoilla on varmasti isoja pelaajia. Bale esimerkiksi. Siinä on sellainen palkkasoturi, että liikkuu kyllä, jos hinnasta sovitaan ja nyt Bale saa tuhannen taalan paikan tienata järkyttävän summan rahaa. Voi olla, että Kessie saattaa myös lähteä Pohjois-Englantiin, koska Newcastlen kerrotaan olleen jo aiemmin kiinnostunut Kessiestä ja kohta kun heillä ei ole rahasta pulaa niin miksikäs ei. Ja Milan on väitetysti valmis myymään Kessien. Pochettino on myös vapailla markkinoilla ja pääsisi jälleen luomaan seuran, mutta tällä kertaa isolla siirtokassalla – toisin kuin Tottenhamissa. Kiinnostavia aikoja Nexcastlessa ja markkinahäiriöitä luvassa jalkapalloilevalle maailmalle.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Sitä pidän itsekin mahdollisena, että Tonali voitaisiin saada. Siitä olisi hyvä lähteä rakentamaan keskikenttää Bennacerin ja Tonalin, kahden nuoren ja nousevan pelaajan ympärille. Pidän mahdollisena myös Benfican keskikenttäpelaajaa Florentino Luisia. Kyseessä on nuori pelaaja, joka ei ole vielä todistanut itseään isoissa ympyröissä. On totta, että A-luokan pelaajia on todella vaikea saada – varsinkin, jos palkkakattopuheet pitävät paikkansa. UCL:n puute iso tekijä myös. Ragnickin nimitys tai nimittämättömyys vaikuttaa paljon. Hän voi nimellään, suhteillaan ja osaamisellaan vaikuttaa tiettyjen pelaajien urheilullisiin päätöksiin. Koronakriisi voi myös tasoittaa joukkueiden välisiä voimasuhteita, kun päästään taas pelaamaan, koska harjoittelu ja valmistautuminen on superjoukkueillakin puutteellista. Epävarmuutta on paljon. Yhtäkkiä pelaajien sopimustilanteet ovatkin hieman lyhyempiä ilman peliesityksiä jne. Uskon myös, että koronakriisi tulee vaikuttamaan usean joukkueen valmiuteen ja haluun jatkaa mieletöntä hintakilpailua pelaajista. Tämä johtuu taloudellisista seikoista ja heijastusvaikutuksista, sponsoreiden vaikeuksista jne.
 15. Huhuja (AC Milan)

  Huhuissa kerrotaan, että Ragnick nyt sitten tulee ja että Milanilla olisi iso siirtokesä edessä. Sisään on huhuiltu "uutta Pirloa" eli Sandro Tonalia, turbohyökkääjä Timo Werneriä ja nuorempaa versiota Virgil van Dijkista eli Dayot Upamecanoa. Noh, eipä sitä tiedä mitä uskoa – varsinkaan näinä aikoina. Toivon, että Ragnick tulee, koska sitä on nyt niin paljon hehkutettu ja odotettu. Se toisi selkeyttä ja antaisi selkeän suunnan. Kuvitellaan, että Milan ilmoittaisi, että Ragnick ei tule ja jatketaan Piolin komennossa. Se olisi sinänsä ihan ok, muttei vaikuttaisi kovin kunnianhimoiselta. Uskon, että Singerit ovat erittäin kunnianhimoisia, taitavia johtajia ja hyvin pragmaattisia. Voisi kuvitella, että menestyneen korppikotkarahaston miljardööriomistajat eivät leiki rahalla vaan rakentavat sille tuottoa perustuen tietoon, ei fiilikseen. Näin ollen on perusteltua ajatella, että strategia on määritelty huolella ja rauhassa, ja se strategia on se, että Ragnickin johdolla ryhdytään rakentamaan uutta dynaamista Milania. En ihmettelisi, vaikka Ragnickin seuraajakin olisi mietitty jo valmiiksi ideatasolla. Perustuen yllä kirjoittamaani USKON SEURAAVAAN: 1) Ragnick tulee Milanin peräsimeen ensi kaudeksi ja siitä alkaa uuden aikakauden rakentaminen: nopea, taitava ja aggressiivinen Milan. 2) Milan yrittänee tosissaan ostaa ainakin Sandro Tonalin ja Upamecanon. Eri asia onnistuvatko. Lisäksi Milan on edelleen erittäin kiinnostunut hankkimaan Benfican keskikenttäjyrän Florentino Luisin, jota yritetään huhujen mukaan vaihtaa Lucas Paquetaan. 3) Donnarummaa ei myydä ja hän ei halua lähteä. 4) Ainakin Biglia, Ibrahimovic, Bonaventura, Hakan, Paqueta ja Musacchio vaihtavat maisemaa. Mahdollisesti myös muita vaihdoksia tulee. 5) Ragnickin Milan rakennetaan Donnarumman, Romagnolin, Bennacerin ja Leaon ympärille. Tai siis uskon, että näille nykypelaajille on kaavailtu merkittävä rooli. 6) Myös Rebic kuuluu tähän porukkaan dynaamisuutensa ansiosta ensi kaudella, mutta tulevaisuus sen jälkeen on epävarma hänen sopimustilanteestaan johtuen. VOIN OLLA TODELLA VÄÄRÄSSÄ, mutta perustuen kaikkeen lukemaani olen vetänyt tällaiset johtopäätökset. Teoriassa Ragnickin Milan voisi ensi kaudella näyttää about tältä: -----------Rebic---------- Leao ----- Werner --------------- -------Bennacer ---- Florentino ---- Tonali ------------- --- Theo --Romagnoli ---- Upamecano -- Conti ---- -------------------- Donnarumma ----------------------
×