Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  783
 • Joined

 • Last visited

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Katsoin sekä Milanin ja Interin matsit – oi oi mikä jännitysnäytelmä jää viimeiselle kierrokselle. Eilisen Cagliari-Inter -matsin perusteella pidän hyvin todennäköisenä, että Inter voittaa viimeisen kotiottelunsa Sampdoriaa vastaan. Lautaro Martinez tekee tällä hetkellä maaleja ihan sama mistä paikoista ja muutenkin Interin joukkue on laadukas ja kovassa iskussa. Näin ollen Milan ei saa hävitä Sassuololle. Tasuri sopii, mutta takkiin ei saa tulla. Se on tietysti helpommin sanottu kuin tehty, koska ottelu on ensinnäkin vieraspeli ja toisekseen Sassuolo on joukkue, joka kykenee hyvänä päivänä kampittamaan. Sassuololla ei ole kummempaa panosta ottelussa (voi nousta voitolla sijalta 11. sijalle 9.), joka voi joko tehdä siitä vaarallisemman hyökkäyspäässä. Uskaltavat yrittää temppuja. Scamacca, Raspadori ja Berardi... siinä on vaarallinen kolmikko. Jännäksi menee pojat!
 2. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Toivotaan, että Pioli sekä kokenut kaarti Zlatan, Giroud, Kjaer ja Florenzi osaavat sanoa oikeat sanat joukkueelle, jotta ei tule vielä mukavuus puseroon tai ylilatausta. Sen verran taikauskoinen olen (en ollenkaan, mutta silti), että en ala mitään povaamaan. Kaksi kovaa peliä jäljellä ja maksimaalinen suoritus täytyy saada joukkueesta irti. Pisteitä ei puolivaloilla saa. Nämä ovat niitä hetkiä kaudesta, kun varjoissa olleilta pelaajilta saisi tulla "yllättäviä" onnistumisia – kuten eilen Saelemaekers sekä Messias syöttivät molemmat maalin mieheen. Esimerkiksi Krunic voisi näyttää arvostelijoilleen kaapin paikan
 3. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Olipahan matsi! Mittaamattoman tärkeä voitto – henkisellä puolella enemmän, kuin kolme pistettä. Piolin mukaan Zlatan oli sanonut jätkille ennen Verona-matsia jotenkin niin, että "Kaikki muistavat ne Milanin pelaajat, jotka ovat voittaneet mestaruuden. Jos haluamme tulla muistetuiksi, meillä on kolme peliä jäljellä sen saavuttamiseen". Ilmeisesti toimi, koska Milan pelasi isolla sydämellä. Kuten sanottua, kokenut Zlatan on arvokas nuorelle joukkueelle kentällä ja kentän ulkopuolella. En ala sen enempää runoilemaan – tyydyn vain toteamaan, että kokonaisuutena oli yksi kauden hienoimpia otteluita punamustilta. Sen näki, että koko joukkue oli todella päämäärätietoinen ja pelasi iloisesti yhteen. Leao ei luistanut yhtään prässipelissä, Saelemaekers ei peippaillut päämäärättömästi, Tomori oli rautaa, Kalulu oli joka paikassa, syötöissä oli luovuutta... *** Ei mitään epäselvyyttä, kahden maalin mies ja synttärisankari Sandro Tonali – MOTM. Teki itseasiassa kolme maalia, mutta yksi hylättiin paitsiona. Hänestä on kasvamassa suuri keskikenttäpelaaja Milanille ja eilen nähtiin, että on sitä jo. Kasvupotentiaalia on kuitenkin vielä paljon ja nuorukainen on omistanut jalkapallosydämensä Milanille. Huikea pelaaja, jonka esityksistä me milanistat saadaan onneksi nauttia. ** Leao voisi myös ansaita MOTM-tittelin, koska ilman hänen yksilösuorituksiaan laidalta Tonali ei olisi maalejaan tehnyt. Tässä pelissä nähtiin astetta kypsempi Leao – vasemman laidan kauhu puolustajille. Ohittaa hyvänä päivänä kenet tahansa ja onneksi kypsymistä on näyttänyt tapahtuvan ja niitä hyviä päiviä tulevan useammin. Taso ei enää heittele niin pahasti laidasta laitaan. Toivottavasti jatkopahvi onnistuu pian. * Vaikea sanoa kuuluuko yksi tähti Tomorille vai Kaulululle niin annan sen molemmille. Vaikka yksi menikin omiin niin se oli enemmän keskikentän syy ja Veronan hyvyyttä kuin toppariparin vika. Muuten Veronan pelätty hyökkäyskolmikko pysyi hyvin pimennossa. Tomori ja Kalulu keräsivät pääpallot ja piinasivat vastustajia nopeudellaan. Kalulu teki jopa tempokuljetuksia hyökkäysalueelle. Hurja esitys kaksikolta! Risuja on nyt vaikea jakaa, koska yksikään pelaaja ei ansaitse kolmea, kahta tai edes yhtä miinusmerkkiä, mutta heitän parit puolimiinukset: - Theo taisi olla hieman ylilatautunut, ja se näkyi huolimattomuutena useammassa tilanteessa. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. Theon fysiikka on vertaansa vailla ja taidotkin ovat huipputasoa, mutta kun kehitys yltää pääkoppaan niin kaverista voi tulla maailman paras vasen pakki. Vielä siihen on matkaa, vaikka jo nyt kyseessä on aivan huikea pelaaja. - Messias syötti upeasti Florenzin 3-1 maalin, mutta epäonnistui sitä ennen läpiajossa laukomalla yli. Siitä pieni miinus, koska oikean laidan tehottomuus on jatkunut niin pitkään ja edes huippupaikoista ei saa sisään. Muuten hyvä peli Messiakselta sekä Saelemaekersilta, joka lunasti kakkossyötön 2-1 voittomaaliin.
 4. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Ja kun otetaan vielä huomioon Milanin joukkueen nuori ikä niin kyllä tämä ihmettä lähentelee. AC Milanin seuraorganisaatio on osoittanut voimansa ja sen, että siellä tehdään asioita fiksusti ja todella sitoutuneesti. Jotenkin näin... 1. Omistaja Elliott & CEO Gazidis ovat viisaasti pysytelleet erossa urheilupuolesta ja pitäytyneet talousasioissa. 2. Maldini ja Massara ovat saaneet "vapaat kädet" toteuttaa joukkueen rakentamista – annettujen taloudellisten raamien puitteissa. 3. On valikoitu ja rekrytoitu loistavat skoutit. 4. Pioli on saanut työrauhan ja täyden tuen seuralta (tarkoittaa muun muassa sitä, että huonoista peleistä ei panikoiduta ja syntipukkeja ei etsitä). Maldini ja Massara ovat tiiviisti mukana arjessa, mutta kunnioittavat Piolia ja tämän ratkaisuja 100% – täten myös joukkue kunnioittaa Piolia, jolla on selkeä asema päävalmentajana. 5. Joukkueeseen on hommattu konkareita, jotka eivät jäähdyttele (Zlatan, Giroud, Kjaer ja Florenzi). He opettavat nuorille pelaajille henkistä lujuutta ja sitä, mitä huippuammattilaisen elämä on. 6. Nuoriin pelaajiin on luotettu ja heitä on kasvatettu: Leao, Kalulu, Theo, Tomori... Kuvaavaa oli se, että kaikki odottivat Milanin hankkivan topparin Kjaerin loukkaannuttua, mutta sen sijaan Kalulu saikin ison vastuun ja sai pitää sen, koska näytti pystyvänsä siihen. Miettikääpä kuinka paljon se nostattaa Kalulun itsetuntoa pelaajana? 7. Ja viimeiseksi se liima, millä edellämainitut kohdat on sidottu yhteen: yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta. Ehkä eniten Maldinin ja Massaran vaikutuksesta AC Milaniin on jälleen istutettu se kauan kadoksissa ollut eetos siitä, että kukaan ei ole mahtavampi kuin seura. Seura ennen kaikkea. Kaikki asiat tehdään joukkueen eteen. Joukkueena voitetaan ja hävitään. Unelmoidaan joukkueena. Joukkueella on arvot ja tavat toimia. Niitä jokaisen on kunnioitettava jokaisena päivänä. EDIT: Lisään vielä, että on hienoa nähdä miten esimerkiksi Maldini kommentoi asioita mediassa. Hän ei koskaan puhu pelaajien esityksistä (paitsi yleisesti kehuen) tai puutu millään tavalla Piolin ratkaisuihin – oli tulos mikä tahansa. Hän puhuu vain seurasta kokonaisuutena. Toisin sanoen hän antaa koko arvovaltansa joukkueen taakse, muttei koskaan käytä sitä joukkuetta vastaan edes tulkinnanvaraisesti. Hän puhuu aina "meistä". Maldini ei ikinä itke edes tuomareista, vaikka olisi selkeitä virheitä Milania vastaan. Tämä tyyli, että tekosyitä ei etsitä muista, on mestareiden tapa ajatella – jollainen Maldini on. Sitä ajattelua hän valaa koko seuraan. Samoin Pioli ei koskaan syytä ketään yksittäistä pelaajaa. Saattaa puhua teknisistä virheistä tai nukahtamisista, mutta aina ottaa itse vastuun tappioista jne. Aika monet muut valmentajat saattavat julkisesti vaatia joltain pelaajalta enemmän tai suolatakin, mutta Pioli ei sellaiseen lähde. Epäonnistunut pelaaja kyllä tietää epäonnistuneensa ja syyt siihen käydään varmasti läpi sisäisesti – ja niistä yritetään ottaa opiksi.
 5. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Milanilla on sinänsä ihan ok penkki Serie A -tasolle. Vaikkapa nyt Krunic ja Saelemaekers ovat molemmat kohtuullisen laadukkaita pelaajia, jotka osaavat toteuttaa Piolin visioita erittäin hyvin. Kaikki muu onnistuu paitsi maalien tekeminen Maalintekijöistä ja ylipäätään maalintekotilanteiden luojista Milanin penkillä onkin sitten ollut paha uupelo. Se on johtunut pitkälti myös loukkaantumisista: Rebic ja Zlatan olleet liian paljon poissa eikä korvaajia ole ollut; lainalla ollut Pellegri oli koko ajan loukissa, nuori Maldini on raakile, myös Lazetic on raakile, oikean wingerin tontille ole kuin Messias ja Saelemaekers, josta kumpikaan ei pysty tasaiseen hyökkäyspään suorittamiseen. Tähän epäyhtälöön kun lisätään vielä kymppipaikan Diazin maali- ja syöttöhanojen totaalinen kuivuminen niin on suorastaan uskomatonta, että Milan johtaa sarjaa ja voi voittaa koko liigan. Joukkueessa on yksi hyökkääjä, joka on onnistunut tekemään kaksinumeroisen määrän (10) maaleja: Leao. Giroud on tehnyt 9 häkkiä ja Zlatan 8. Maalipörssin johtaja Immobile on tehnyt yksin yhtä monta maalia (27), kuin Milanin hyökkääjäkolmikko yhteensä. Jopa Lazion keskikenttäpelaaja Milinkovic-Savic on tehnyt 10 maalia (ja syöttänyt vielä 11 päälle). Vertaillaanpa vähän: > Napolin hyökkääjäkolmikko Insigne (10), Mertens (11) ja Osimhen (13) = 34 maalia. > Juventuksen hyökkääjät Vlahovic (23), Dybala (9) ja Morata (8) = 40 maalia. > Interin hyökkääjät Martinez (17), Dzeko (13) = 30 maalia Tästä voisi ajatella, että ehkä Milanin puolustus vain on niin rautaa, että sillä voitetaan sitten kilpailijat. Tilastojen valossa näin ei ole sillä Inter on päästänyt sarjassa vähiten maaleja (29) ja Milan toiseksi vähiten (30), mutta eivät Juventus tai Napoli ole sen huonompia 31 päästetyllä maalilla. Taitaa pojat olla niin kuten Tami "Aurinkokuningas" Tamminen sanoo: WIN THE RIGHT GAMES! Mutta ei tosiaankaan vielä puhuta Milanin suhteen mistään mestaruudesta... kolme kovaa peliä jäljellä, joista täytyy kerätä vähintään 7 pistettä (2 voittoa, yksi tasuri), jotta scudetto tulee kotiin.
 6. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Lisäys vielä Interin pelistä, että Barella joutui tulemaan vaihtoon ottelun loppupuolella. Polvi näytti aika pahalta – ei oikein voinut varata painoa jalalle ja siinä näkyi joku ihme möykky polvilumpion kohdalla/alapuolella. Voi olla, että pelit on pelattu Barellan osalta vähäksi aikaa ja se tietäisi ongelmia Interille. En kenenkään loukkaantumista toivo tai sellaisesta iloitse, mutta mestaruustaistelun kannalta Barellan mahdollinen pahempi loukki on todella iso takaisku Interille, jolla on enemmän pelejä jäljellä, kuin Milanilla.
 7. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Oli siinä Dzekon sukelluksessa mun mielestä mahdollisuus viheltää rankkari ja silloin usein tuomarit viheltävät. Leaon tilanteessa olisi myös ollut, koska ei se ollut puhdas kylki kylkeen vaan Ikone pelasi miehen kylmäksi boksissa yrittämättä edes palloa, johon Leao olisi ehtinyt. Mutta siinä oli se kylki-kylki-kontakti, joka jätti liikaa tulkinnan varaa... No, ei jäädä murehtimaan! Milan otti äärimmäisen tärkeän voiton Fiorentinasta, vaikka tiukille meni. Kuitenkin joukkue osoittaa pelistä toiseen niin vahvaa uskoa ja halua voittamiseen, että se on hyvä asia. Toki voidaan keskustella siitä, että olisiko Milanin täytynyt naulata matsi jo aikaisemmin: Giroudilla oli veskarin kanssa 1 vs. 1 ja tsippasi ohi. Leao puolestaan tykitti pilkun kohdalta pallon Kuuhun. Karmivia epäonnistumisia juuri niiltä pelaajilta, joiden pitäisi tehdä joukkueen maalit. Onneksi Leao osui niin tippuu gorilla selästä. Heekin tuomiot: MOTM menee omissa papereissa jakoon Leaon ja Maignanin välillä. Molemmilta pelin pelastanut suoritus. Maignan otti aivan mielettömän torjunnan Cabralin puskuun ja Leao teki voittomaalin. Oli myös hyvä, että alakerta pääsi pitämään nollan "pitkästä aikaa". Interiä ja Laziota vastaan Tomori oli ajoittain pihalla kuin lumiukko, joten tämä oli hänelle tärkeä onnistuminen jatkoa ajatellen. Kalulu oli jälleen kerran huikea. Siitä pojasta kasvaa Milanille vielä aivan huikea pelaaja. Toppariosasto meillä on hyvin kuosissa. Theo näytti koko joukkueelle, miten taistellaan. Hän on kasvamassa johtavaksi pelaajaksi paitsi peliesitysten myös henkisen johtajuuden puolella. Keskikentällä Kessie ja Tonali hoiti homman hyvin, mikä ei ole ihan yksinkertainen juttu Fiorentinan tasoista joukkuetta vastaan. Kovaa kamppailua. Sitten risuja: Diaz, Diaz, Diaz... jälleen kerran – jälleen kerran – viimeiset ratkaisut onnettomia. Itseluottamus taitaa olla todella matalalla, kun Diaz ei myöskään lauo enää mistään eikä hae jalkaa vapaaksi. Hakee aina syöttöä ja siirtää vastuuta maalinteosta, mutta ne syötötkään eivät napsu kohdalleen ja hyvät tilanteet kuivuvat kasaan. Fysiikka eikä nopeus ei riitä väännöissä vastustajien kanssa. Ja tosiaan tilaisuuksia on ollut, mutta se voi olla, että Diaz on yksinkertaisesti saavuttanut oman maksiminsa ja tästä tie on vain alaspäin. Junior Messias: ei ollut paljon annettavaa otteluun. Messiaan todellinen taso alkaa olla nyt myös nähty ja se ei riitä sellaiseen vastuurooliin, mikä hänelle oli tarjolla. Rotaatiopelaajana voisi olla ok, mutta ei ole Milaniin avauksen mieheksi. Suurta kehitystä nimittäin on tuskin odotettavissa yli 30-vuotiaalle pelaajalle, vaikka toki joskus niin käy. Siihen ei kannata kuitenkaan betsata oikean wingerin pelipaikalla. Giroud saa myös risuja siitä tsipistä... Tsiisus, olipahan hassi. Muuten tuttuun tapaan vahvaa vääntöä pääpalloissa jne, mutta viimeinen silaus jäi piippuun. Toivottavasti saa siitä positiivista raivoa seuraavaan matsiin. Pioli saa plussaa hyvistä vaihdoista. Krunic tasapainotti hieman keskikenttää, vaikka ei olekaan mikään virtuoosi. On kuitenkin älykäs pelaaja eikä höntyile miten sattuu. Rebic toi rebicmäistä aggressiota kentälle, mitä tarvittiin Fiorentinan puskemiseen selkä seinää vasten. Zlatan toi oman preesensinsä boksiin, joka pakotti merkkaamaan häntä. Lopulta Leaolle syntyi tilaa tehdä maali.
 8. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Huomasitteko muuten, että Inter hävisi Bolognalle?
 9. Huhuja (AC Milan)

  Barcelona haluaa ja saa muka kaikki. Vastikään seura ei kyennyt pitämään Messiä, koska talousvaikeudet. Toki Messin liksa 30 miljoonaa, mutta silti. Media vähän hypettää.
 10. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Tottahan se on, että scudetto on Interin hävittävissä, ja niin voi käydä, vaikka en itsekään Interin kompurointiin suuremmin usko (varsinkin, kun Milanin täytyy kaataa vielä muun muassa Fiorentina ja Atalanta). Mutta eipä hätää: Interillä on kuusi matsia vielä jäljellä, Milanilla neljä, joten meillä on lepoetu. Yksi Interin matseista on Coppa-finaali Juventusta vastaan. Kova rasitus loppukauteen eikä epäonnistumisen varaa juurikaan ole. Kyllä se tuo paineita Inzaghille kuormittaa parhaita miehiään. Jossain vaiheessa se väsymys näkyy ja toivottavasti joku vastustajista pystyy käyttämään sen hyväkseen. Esimerkiksi Coppa-finaalia ennen Inter kohtaa Empolin, joka kaatoi eilen (24.4.) sarjakolmosen, Napolin, lukemin 3-2. Kaiken lisäksi Empoli nousi 2-0 asemasta voittoon. Ei Inter voi mennä takki auki näihin loppukauden otteluihin... mutta toivottavasti menee. Eikä se vaadi kuin yhden tasurin ja Milanin voiton niin asetelma on jälleen toisenlainen eli sellainen, joka aiheuttaa lisää paineita Interille. Muun muassa juuri Bologna pelasi Juven kanssa tasan, vaikka otti kaksi punaista korttia. Pelasi myös Milanin kanssa tasan. Miksei pitäisi myös Interin aisoissa? Aina voi toivoa.
 11. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Huh huh, olipahan matsi eilen! Raju kamppailu, jossa kumpikaan joukkue ei halunnut antaa tuumaakaan periksi. Alku oli karmea: tällä kertaa Tomori-Kalulu toppariparin nukahduksesta vastasi Kalulu, joka merkkasi Immobilen väärältä puolelta. Junnumainen virhe, mutta sanottakoon, että Immobile on maailmanluokan hyökkääjä ja erittäin taitava tekemään itselleen tilaa ja ajoittamaan juoksuja. Ehkä se vain näytti siltä, että pääsi luvattoman helposti iskemään keskityksen sisään, koska on niin vaikeasti pideltävä. Jos rehellisiä ollaan niin en uskonut Milanin voittavan ottelua, vaikka pelaaminen sinänsä näytti hyvältä. Syy oli se, että maalin tekeminen näyttää tällä hetkellä niin toivottoman vaikealta. Milan joutuu luomaan +10 hyvä maalipaikkaa tehdäkseen yhden maalin ja se on kohtuuttoman tehotonta. Giroud sitten onnistui liukumaan tasoituksen sisään Leaon hyvästä esityöstä. Sitten tahkottiin lisää paikkoja, mutta aina se viimeinen kuti jäi piippuun... Voittoon tarvittiin lopulta toinen konkari, nelikymppinen Ibra, tekemään sen oikean viimeisen ratkaisun: sijoittui oikein boksissa, havainnoi ympäristöään, näki Tonalin maalin edessä, voitti kamppailun ja puski pallon hallitusti Tonalille, joka ei enää epäonnistunut metrin päässä maaliviivasta (sitäkin on nähty muun muassa Kessieltä). Maldini ja Massara ovat varmasti huomanneet suurimman kehityskohteen Milanin joukkueessa ja sehän on juuri nämä hyökkäysalueen viimeiset ratkaisut ja maalien tekeminen. Esimerkiksi Giroud oli suorastaan raivoissaan, kun Theo syötti liian kovan ja korkean passin kohti maalia juoksevan Giroudin ulottumattomiin. Tällaisia helppoja virheitä tulee ihan liikaa ja Piolin on syytä miettiä, miten ihmeessä hyökkäyspään ratkaisuja saadaan kehitettyä. Ottelun loppupuolella esimerkiksi Leao oli jo niin väsynyt, että jokainen ratkaisu alkoi epäonnistua. Pioli teki hyvän vaihdon tuodessaan Rebicin kentälle. Kaiken maailman mediapuhetta on muka ollut Rebicin asenteesta – ihan höpöhöpöä. Rebic on aina ollut yritteliäs kentällä vaikka ei olisi kulkenutkaan. Aina taistelee, ei jätä juoksuja kesken jne. Ja kuten pake kirjoitti, sai aikaan enemmän 25 minuutissa kuin Diaz tänä vuonna. Summa summarum: Milanin pelaaminen näyttää hyvältä, paikkoja pystytään luomaan paljon, mutta tehottomuus vaivaa. Siihen on onneksi lääkkeitä: nykyisten pelaajien kehitys sekä uusien, oikeasti laadukkaiden täsmähankintojen tekeminen. Piolin sapluuna on hyvällä mallilla. Vika ei ole valmennuksessa vaan pelaajien laadussa. Ja tosiaan, tärkeä voitto! Edelleen ollaan mukana scudettojahdissa ja nyt pitää vain toivoa Interin epäonnistumista. Yksi tasuri riittää, jos Milan voittaa kaikki loput. Jännä loppukausi saadaan taas ja mikäs sen hienompaa futisfanille
 12. Huhuja (AC Milan)

  Zlatan syötti eilen melko tärkeän voittomaalin
 13. Huhuja (AC Milan)

  Juuri näin. Kirjoitinkin ensimmäiseen Zlatan-postaukseen, että uskon Milanin tarjoavan sopparia selvästi pienemmällä summalla.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Yleisempänä asiana on hienoa voida todeta, että Milanin houkuttavuus pelaajamarkkinoilla on mullistunut lyhyessä ajassa. 1. Ensinnäkin AC Milan on jälleen kilpailukykyinen joukkue, joka pelaa Mestareiden liigassa ja taistelee Italian mestaruudesta jo toista kautta putkeen. Se kertoo siitä, että seurassa tehdään systemaattista ja pitkäjänteistä hyvää työtä; johtoporras tietää, mitä tekee ja joukkueessa on hyviä pelaajia. 2. Milan on ponnahduslauta uralle: joukkueessa ei ole (vielä) superstaroja, joita ei voisi pullauttaa avauksen paikalta pois. Tätä ajatteli varmasti myös Divock Origi, joka arvatenkin haluaa Milanissa tulla ykköshyökkääjäksi. Aika näyttää miten se onnistuu, mutta nykyiseen Milaniin tulevat pelaajat kokevat saavansa reilun mahdollisuuden näyttää. 3. Milanin talous on laitettu kuntoon ja seura on johdonmukainen toimissaan: vakaus on aina hyvä asia. Maldini on ikoni, jota jalkapallomaailma arvostaa. 4. Mikäli Investcorp nyt sitten ostaa Milanin niin se on myös signaali, että rahaa on. Lisäksi Milan haluaa rakentaa uuden modernin stadionin. Kaikkien näiden tekijöiden yhteisvaikutuksesta Milan on yhtäkkiä erittäin houkutteleva vaihtoehto myös merkittäville pelaajille. Ja se on myös itseään toteuttava asia: jos Investcorp tekee jonkun statement-hankinnan eli ostaa jonkun oikeasti hyvän ison nimen niin se lisää jälleen seuran uskottavuutta.
 15. Huhuja (AC Milan)

  Zlatanin tapauksessa puntarissa on muutakin kuin näytöt kentällä. 1. Valtava PR-arvo (ei kannata väheksyä) 2. Ensiluokkainen esimerkki nuoremmille pelaajille treeneissä 3. Huokuu voittamisen tahtoa ja sellaista röyhkeyttä, jota nuorempien pelaajien täytyy oppia 4. Pelaa aina isolla asenteella ja keskittyneesti 5. Osaa mentoroida nuorempia pelaajia Ja jos tämän kaiken lisäksi pystyy tulemaan vaihdosta kentälle ja tekemään maaleja niin sehän on erittäin hyvä diili. Ei Zlatan tavoittele ykköshyökkääjän paikkaa enää vaan haluaa lopettaa ns kunnialla. Eli pelikuntoisena ja muutaman spektaakkelimaisen maalin tehneenä.
×