Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  269
 • Joined

 • Last visited

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Voi perskele... No nyt saa Tatarusanu näyttää sitten kokemuksensa ja paiskia hommia palkan eteen. Toivottavasti ei vaikuta puolustuslinjan psyykeeseen eli että eivät ala varmistelemaan, kun Gigio ei ole veräjän vartijana.
 2. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Tärkeä voitto taas. Milan on aika erilainen joukkue, kuin vuosi pari sitten. Ja lähes kymmenen vuotta sitä ennen. Piolin Milanilla on selkeä tyyli pelata ja katsojana tietää suurin piirtein, mitä odottaa. Milan pelaa nykyään joukkueena, mitä on ilo seurata. Tonalin heikko arvio ei mielestäni ole aivan oikein. Ei pelannut niin huonosti. Ei kyllä hyvinkään, mutta ensimmäinen startti ja sopeutuminen on kesken. Yritti pelata perusvarmaa ja hakee vielä paikkaansa Piolin systeemissä. Otteet takuuvarmasti paranevat. Castillejo on kyllä aikamoinen sählä kentällä. Ainakin omaan silmään spanskin pelaaminen näytti koheltamiselta, mutta onneksi tulos oli hyvä. Henkilökohtaisesti pidän Saelemaekersista enemmän oikealla laidalla. Hauge teki Milan-uran avausmaalin Saelemaekersin hyvästä syötöstä! Ja hienosti. Hyvä juttu itseluottamuksen kannalta, jonka seurauksena on helpompi tavoitella omaa potentiaalia, joka on Haugella kova. Brahim Diaz on taikuri. Toivottavasti Maldini onnistuisi jotenkin kusettamaan pelurin Realista pysyvällä siirrolla. Voi kyllä olla tekemätön paikka. Kessie ansaitusti MOTM. Milanin tärkeimpiä pelaajia ehdottomasti. Zlatan oli puolivaloillakin hyvä. Kuten GAM sanoi niin polvet suorana seisoskeli, mutta silti joukkue hyötyi hänestä. Toivottavasti maanantaina olisi pirteämpi Romaa vastaan, joka on aika paljon Celticiä kovempi joukkue.
 3. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Cristiano Ronaldosta on tullut CR7, koska hänellä on loputon palo kehittää itseään ollakseen paras. Se menestyksen nälkä on aivan mieletön – ja harvinainen taito (tai ominaisuus). Erityise vaikea pitää yllä pitkään kuten Ronaldo on tehnyt. Jos Leao pystyisi kehittämään edes sen suuntaisen nälän niin hänestä voisi tulla yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Pidetään peukkuja, että Zlatanista tarttuu sellaista työmoraalia Leaoon. Jalkapalloileva maailma on nähnyt paljon huippulahjakkaita pelaajia, joiden tähti on palanut lyhyen hetken äärimmäisen kirkkaana ja sitten hiipunut tasaisesti satunnaisia välähdyksiä lukuunottamatta. Näitä riittää paljon, mutta heitetään nyt revolverilla lonkalta Robinho, Balotelli ja Cassano. Toivon sydämeni pohjasta, että Leao ymmärtää itse potentiaalinsa ja sen kuinka hyväksi hän voi tulla, JOS työnteko alkaa maistua mansikoilta JA JOS hän oppii pääsemään pettymyksistä yli henkisellä kovuudella (pelin sisällä ja muutenkin).
 4. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Katsoin derbyn ja ai ai että oli mannaa! Zlatan on kyllä uskomaton ukko: pari viikkoa koronassa ja ei muuta kuin derbyyn dominoimaan 39-vuotiaana. Jokainen voi kokeilla perässä Leao antoi toiseen maaliin todella hienon syötön, ja sitä ennen kusetti vastustajan ihan kahville. Kaverilla on kaikki ominaisuudet tehdä tuhoja huipputasolla, kunhan (jos) mentaalipuoli asettuu uomiinsa. Samaa Zlatan sanoi Leaosta pelin jälkeen. Koko joukkue pelasi siten, ettei se jättänyt faneja kylmäksi eli 110% lasissa. Tykkäsin! Kessie oli keskikentällä taas aivan käsittämätön. Aivan mieletön pelaaja.
 5. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Lisään vielä, että esimerkiksi Ibralle ei olisi lyöty isoa sopparia pöytään, jos Milan olisi isossa kusessa rahan kanssa. Se oli merkki siitä, että homma on aika hyvin hallussa.
 6. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Voi olla, mutta ainakaan mitään indikaatiota siihen suuntaan ei toistaiseksi olla saatu. Pelaajia ei ole ainakaan "julkisesti" kaupiteltu. Ja Elliott ymmärtää rahan päälle erittäin hyvin. Uskon, että sitä firmaa ei yllätetä kovin helposti niin sanotusti housut kintuissa. Riskit on arvioitu ja kulurakenteet tarkistettu. Itse en usko, että mitään merkittäviä myyntejä tullaan näkemään, koska Elliott hoitaa sijoitustaan Milania pitkän tähtäimen suunnitelmalla, johon kuuluu arvon nostaminen, joka edellyttää Mestareiden liigaan paluuta kohtuullisen lyhyellä tähtäimellä. Koronarokote tulee todennäköisesti ensi vuoden aikana – ehkä jopa vuoden alkupuolella. En näe, että olisi järkevää hakea lyhyttä pikavoittoa kulujen paikkaamiseen sillä kustannuksella, että urheilullinen menestys vaarantuu, kun Elliott voi aivan helposti lainata sellaisen summan Milanille – jos tarve vaatii. Sivuhuomautus: Caldara on loukannut taas polvensa ja voi olla, ettei Atalanta toteuta osto-optiota. Saa nähdä, mutta on mahdollista, että Caldara palaa lainalta Milaniin.
 7. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Se on just näin ja sen siirtoikkunan loppukin osoitti: läheteltiin yksityiskoneita Ranskaan ja verkot oli vesillä joka suunnassa. Ei vain napannut yksikään kala. Niinpä M&M päätti odottaa tammikuuta ja hintojen laskua.
 8. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  En usko. Myyntejä ja muita taloudellisia peliliikkeitä tehtiin jo: Paqueta myytiin, Laxalt meni lainalle, Suson myynti konkretisoitui fiskaalisesta, useiden pelaajien sopimuksia ei jatkettu... Milanilla on ollut luvut tiedossa jo hyvän aikaa – eivät he niitä lehdestä lukeneet. Sen sijaan voi olla, ettei ketään osteta tammikuussa, jos topparia ei saada sopivaan hintaan. Nyky-Milan ei maksa ylihintaa.
 9. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Nyt Milanilla on hieman kusiset paikat: Islanti on laittanut Italian U-21 joukkueen karanteeniin, joka estää Gabbian ja Tonalin paluun Italiaan. Gabbialla myös todettu korona. Toivottavasti Romagnoli on pelikunnossa. Keskikentän särkymävara nolla. Ja sieltä se derby tulla jolkottaa. Interillä on myös omat koronahuolet: Bastoni, Skriniar, Nainggolan ja Gagliardini ovat antaneet positiiviset testit. EDIT: Italian joukkue pääsee takaisin Italiaan kahdella erillisellä lennolla; toisessa positiiviset ja toisessa negatiiviset.
 10. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Hyviä ja aiheellisia pointteja GAM. Mutta futiksessa kuitenkin joskus on niin, että hyväkään pelaaja ei toimi kokonaisuuden osana. Tai tietyssä liigassa on vain vaikeampaa Suso oli meille pitkään elintärkeä pelaaja. En suinkaan väheksy spnskia. Hän on omilla vahvuuksillaan pelatessaan parhaimmillaan erinomainen, mutta Milanissa se ei vain enää toiminut. Tähän vaikuttaa pelaajien välinen dynamiikka, valmentajan vaihdokset ja ylipäätään kaikki, mitä seurassa tapahtuu. Susosta tuli siinä mielessä riippakivi, että hänen taikansa loppui ja joukkueen peli oli pitkälti liian riippuvainen hänen onnistumisistaan. Toisin sanoen maisemanvaihto oli varmaankin win win kaikille osapuolille. Ja mitä Andre Silvaan tulee niin en pitänyt häntä missään vaiheessa huonona pelaajana. Päinvastoin. Italiassa hänen parhaimmat ominaisuutensa eivät kuitenkaan päässeet esiin muutamia välähdyksiä lukuunottamatta. Ehkä oli niin, että tarvittiin erilaista pelaajaa, koska Milanin tyyli ei tukenut Silvan ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla eikä hän täten kyennyt tukemaan joukkuetta. Futisjoukkueen rakentaminen on sellaista palapelin tekemistä. Kun palaset loksahtavat kohdalleen niin pelaajista saadaan se paras irti ja minimoidaan heikkoudet. Itse uskon Rebiciin paljon. Työteliäs, taitava, sinnikäs ja peloton. Ei ole ollut nyt parhaassa formissa, mutta pelaajan historia näyttää, että Rebic on parhaimmillaan silloin kun peli vaatii eniten. Henkinen kantti on hurja. Kyllä Rebic vielä astuu esiin.
 11. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Ja tosiaan tammikuun siirtoikkuna on ihan kohta niin voi olla, että silloin hommataan se toppari.
 12. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Ja sitten vielä: Tonali. Bennacerin sopimuksessa on se surullisen kuuluisa 50 miljoonan ulosostopykälä, jonka olemassaolo on päänsärky Milanille. Se aktivoituu seuraavan syksyn siirtoikkunassa, jolloin rahaseurat tulevat apajille. Mikäli Bennacer sitten lähtee, Milanin kassaan kilahtaa 50 miltsiä ja paikkaaja Tonali on heti valmiina astumaan framille. Well played Milan, well played.
 13. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Lisätään vielä, että Rebicin sopimuksen sorvaaminen ja vaihto Andre Silvaan oli myös hieno peliliike. Siihen meni varmasti paljon energiaa ja säätöä, mutta tapahtui. Tästä vielä pongoja Milanille. Tärkeä "siirto". Ibran jatkosopimus oli vaikea, mutta maaliin meni sekin elintärkeä juttu. Nyt vielä Donnarumman ja Hakanin nimet paperiin niin molto bene. Epäilen, että siirtomarkkinoilla kitsasteltiin osittain tämän takia, koska rahaa pitää olla, jotta saadaan pidettyä kiinni yhdestä maailman parhaista maalivahdeista ja viimein korkean potentiaalinsa tasolle kasvavasta Hakanista. Molemmat ovat oleellisia palasia Milanin strategiassa. Mainittakoon vielä, että Kessie on Milanille aivan yhtä tärkeä ja paikoin tärkeämpikin pelaaja kuin edellä mainitut, joten hänelle myös täytyy ehdottomasti tehdä huikea jatkopahvi.
 14. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Kiitos GAM siirtoikkunan purkamisesta ja esillelaitosta Olen positiivisesti yllättynyt: + Tonali saatiin, vaikka epäiltiin sitä täällä + Brahim Diaz on erinomainen lainahankinta + "sitä oikeaa" oikeaa laitapakkia etsitään tosissaan ja usea nuori kaveri saa nyt näyttöpaikan ottaa tontti omakseen (Theo lukittu vasemmalle hamaan tulevaisuuteen) + Simon Kjaer on yksi parhaista hankinnoista viimeisen 5 vuoden aikana + riippakivistä päästiin eroon (Biglia, Halilovic, Suso) - Laxalt olisi ollut mielestäni hyödyllinen varamies vasemmalle, mutta ehkä hän olisi halunnut pelata enemmän ja se on voinut vaikuttaa mentaliteettiin jotenkin - olisin halunnut pitää Bonaventuran, mutta toisaalta Hakanin nousu "tasolleen" on täyttänyt sen roolin paremmin kuin hyvin - topparia ei saatu ja siitä tulee pitkän kauden aikana vielä päänvaivaa (hätätapauksessa Pioli peluuttaa Kessietä topparina) Summa summarum: Milanin perustuksia rakennetaan viisaasti. Luojan kiitos Gazidis ja kumppanit ovat kuunnelleet Maldinia ja Massaroa ja antaneet heille riittävästi valtuuksia. Jos minullekin tulee rauhallinen ja hyvä olo Maldinin viisautta ja voimaa huokuvasta läsnäolosta niin eiköhän koko seuraorganisaatio pelaajista huoltajiin tunne saman. Sellainen on tärkeää. Forza Milan! Suunta näyttää hyvältä, koska se näyttää selkeältä pitkästä, pitkästä aikaa. Milanilla on suunnitelma ja sitä toteutetaan johdonmukaisesti. Se on todella hienoa ja kantaa vielä hedelmää.
 15. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Interiä vastaan jos lähdetään hädin tuskin täysi-ikäisellä hyökkäyskalustolla niin kylmää kyytiä tulee. Ja voi tulla muutenkin. Spezia-peli oli sikäli hyvä, että pari kautta sitten olisi saanut jännittää rystyset valkoisina, että nytkö tämä ryssitään. Nyt on tekemisessä aivan eri ääni kellossa ja jokainen pelaaja näyttää suurin piirtein tietävän tehtävänsä kentällä - jopa Hauge, joka on ollut kaksi päivää seurassa. Pioli on tehnyt erinomaista valmennustyötä. Heikommat pitääkin voittaa rutiinilla, jos haluaa olla huippujoukkue. Tonali oli kiva nähdä avauksessa, mutta vielä ei Sandro ole aivan kotiutunut. Se ottaa aikansa. Leao oli boksissa tappava - toivottavasti imee oppia ja huomioita siitä, missä kannattaa olla hyökkäysalueella. Veikkaan, että Ibra on saattanut mainita asiasta.
×