Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Heek last won the day on January 25

Heek had the most liked content!

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. A.C. Milan, Coppa Italia

  Nyt oli pojat sellainen tuomarifarssi, että taju lähtee. Zlatanille punainen? Ihan perus rike INTERIN KENTTÄPUOLISKOLLA. Jos tuollaisista jaellaan keltaisia niin Interin olis pitänyt saada ainakin kolme punaista. Rankkari oli ihan täyttä paskaa. Samoin vapari. Ja entäpä 10 minuuttia lisäaikaa? 10? Dumari Valeri oli niin surkeassa kunnossa, että loukkaantui.... Käsittämätöntä touhua. Hävettää Italian liigan puolesta.
 2. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Leao voi siinä vielä onnistua. Olen suolannut portugalilaista henkisestä pehmeydestä ja laiskuudesta kentällä, mutta siinä on näkynyt parannusta. Leaolla on tarvittava fysiikka keskushyökkääjäksi ja pelinluku on parantunut. En vielä mene sanomaan, ettei Leaosta tulisi hyvää keskushyökkääjää.
 3. A.C. Milan, Coppa Italia

  Ihan kiinnostavaa sekin, että Tatarusanu on vuoren varmasti valmistautunut tähän matsiin, koska tiesi hyvissä ajoin, että pelaa saletisti. Toivotaan, että kokenut kassari on psyykannut itsensä voittomoodiin ja ottaa ne tärkeät kopit tänään. Sen lisäksi Milanin tietysti pitää tehdä maaleja. Vähän huolestuttaa keskikentän syöttökoneiden puuttuminen. Meite tosin ihailee Pirloa ja mitä olen katsonut hänen highlighteja youtubesta niin pitkät pallot näyttävät olevan aika tarkkoja. Tänään pitää löytyä vauhtia laidoilta ja siellä ovatkin todennäköisesti kiiturit Leao ja Saelemaekers. Jos Milan meinaa murtaa Interin puolustuksen niin nopeat vastahyökkäykset laidoista ovat se avain.
 4. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Hyvä siirto Colombolle ja Milanille. Colombolla on vielä pyöreyttä poskissa. Toisin sanoen hän on todella nuori kärkipelaajaksi pääsarjatasolla ja scudettosta kamppailevassa joukkueessa, mutta potentiaalia on paljon. Hän tarvitsee peliaikaa ja monipuolista kokemusta kentältä, jotta se potentiaali voi realisoitua vahvuuksiksi. Cremonesen puikoissa häärii entinen Milan-pomo Braida, jonka kanssa Maldinilla on hyvät suhteet. Uskon, että siirrossa on mietitty se puoli kuntoon, että Colomboa ei lähetetty penkkiä kuluttamaan. Cremonesea valmentaa Fabio Pecchia, jolla on vyöllään yli 300 otttelua pelaajana Serie A:ssa. Ollut Rafa Benitezin apuvalmentajana muun muassa Real Madridissa ja koutsannut itse Hellas Veronan Serie A:han. Pitäisi olla siis aivan kelpo käskyttäjä. Peliajasta Colombo kilpailee veteraanihyökkääjä Daniel Ciofanin ja AS Romasta lainalla olevan slovenialaisen nuoren Zan Celarin kanssa. Hyökkäysosasto ei siis ole tukossa, joten peliaikaa on tiedossa. Toivotaan, että ensi kaudeksi Milan saa Colombosta "uuden hyökkääjän".
 5. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Katsoin myös pelin ja harmitti niin paljon, että vasta nyt tulin tänne kirjoittelemaan, kun pahimmat huurut ovat laskeneet. Ero joukkueiden välillä oli selkeä ja Atalanta oli parempi kaikessa. Se romutti omaa uskoa scudeton mahdollisuudesta. Mutta... Eipä hätäillä. Juve näytti aivan yhtä surkealta Interiä vastaan. Silti Inter pelasi Udinesen kanssa 0-0. Atalantakin on hävinnyt pisteitä. Toisin sanoen: näitä sattuu! Atalanta oli taktisesti fiksumpi tässä pelissä ja kaiken kukkuraksi fyysisesti enemmän läsnä, joka toi yliotteen. Täytyy kuitenkin muistaa, että Milanilta uupui keskikentän avainpelaajat Bennacer ja Hakan. Se tietysti vaikuttaa Atalantan kaltaista huippujoukkuetta vastaan. pake on täysin oikeassa Castillejon suhteen. Sitähän me ollaan tuskailtu täällä foorumilla jo pitkään. Samu on ihan hyvä pelaaja, muttei huippupelaaja. Hyviä joukkueita vastaan hän ei kykene nostamaan pelinsä tasoa. Sitä ylimääräistä vaihdetta ei löydy, koska sitä ei ole. Uskon, että Pioli on hyvin tietoinen tästä asiasta, mutta sille on hyvin vähän tehtävissä, kun Saelemaekers tyhmäili punaisen edellisessä matsissa ja ketään muutakaan ei ole – paitsi nyt Super Mario! Olin illanistujaisissa ja katsoin pelin melko sivusilmällä, joten en pysty kommentoimaan Meiten tai Mandzukicin esityksiä kovin tarkasti. Se kuitenkin kävi selväksi, että 1) Meite ei ole kovin suureksi avuksi hyökkäävänä keskikenttäpelaajana 2) Mandzukic on selkeä upgrade Castillejoon verrattuna. Luottavaisena suhtaudun siihen, että Milan löytää sisua Inter-matsiin ja että tämä tappio ennemminkin kirittää, kuin lannistaa. EDIT: Theo Hernandezin vire on kateissa. Sanoin tästä jo aiemminkin, että Theo näyttää siltä, että pelaaminen ei kiinnosta pätkääkään. Turhautuu ja nostelee käsiä. Ei "kärsi" kentällä. Jokin on henkisellä puolella pielessä? Tai ehkä vastustajat osaavat pelata hänet nykyään pois? Sama meno kuitenkin jatkui Atalantaa vastaan kuten sempremilanin arviossakin todetaan: "Theo Hernandez: Theo looked very very poor in this match. He didn't track back on defence much and those amazing runs we are accustomed to seeing just weren't there, many of those runs amounted to nothing. 5/10"
 6. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Tottakai tauko näkyy jonkin verran, mutta uskon Mandzun saavuttavan vireen kohtuullisen nopeasti. Perustelen tätä Mandzukicin mittavalla kokemuksella, ammattiylpeyden tuomalla harjoitteluetiikalla, henkisellä kovuudella ja motivaatiolla. Tämän lisäksi Milanin isähahmo Zlatan ei päästä ketään helpolla ja uskon Mandzukicin omaksuvan nopeasti joukkueen tavat ja taktiikat. Jos olen kuitenkin väärässä niin Mandzukicin läsnäolo ainakin voi kirittää Leaota ja Rebiciä. Hauge nyt tippuu nokkimisjärjestyksessä, mikä voi olla ihan hyvä juttu sekä joukkueen että norjalaisen kannalta. Viime pelit ovat näyttäneet, että Hauge ei ole vielä lähimainkaan valmis pelaaja, vaikka potentiaalia on paljon. Häneen kohdistuvat odotukset eivät tule nyt niin raskaina, joka antaa treeni- ja työrauhaa ja sitten Hauge voi olla valmiimpi väläyttelelemään taas, kun paikka tulee. Täytyy myös muistaa, että Jens-Petter on aika nuori kaveri ja asuu ensimmäistä kertaa elämässään uudessa maassa, opettelee uutta kieltä ja vielä pandemian aikana. Hänelle on tullut paljon kaikkea uutta tosi nopeasti, joten on ihan normaalia, että se näkyy otteissa. Uskon, että Milan saa Haugesta vielä hyvän pelaajan, kun maltti on mukana.
 7. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Tässä on tosi mielenkiintoinen juttu Milanin siirtomarkkinapolitiikasta ja sen muutoksesta parempaan suuntaan. Nämä myynnit olivat olennainen osa nykyisen joukkueen rakennusprojektia. https://cultofcalcio.com/assessing-milans-2020-outgoing-transfer-market-session/
 8. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Mandzukic on ehdottomasti vahvistus. Ihan sama, vaikkei ole pelannut kymmeneen kuukauteen. Raudanluja ja parkkiintunut ammattilainen tietää, missä kunnossa on. Halusi varmasti stimuloida itseään uudella haasteella hieman kuten Zlatan teki, ja Milan oli avoin antamaan mahdollisuuden. Zlatan treenaa kovaa ja Mandzukic tekee saman perässä. Rebic saa maajoukkuekaverin joukkueeseen ja Milan lisää pelotetta sekä kovuutta hyökkäykseen. Mandzu tosin otti ysipaidan ja sehän on nähty, miten Milanin yseillä on jo vuosia mennyt 😂 no, me ei olla taikauskoisia.
 9. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Kiitos rapsasta GAM! Itsekin tietysti katsoin ja kuten sanoit, rutiinivoitto. On muuten todella hieno asia, että Milan on nykyään joukkue, jolla on niin suuri usko omaan tekemiseen ja vahva identiteetti, että Milan voi lähteä hakemaan "rutiinivoittoja". Toista se oli vielä edellisellä kaudella. Muutos on ollut valtava lyhyessä ajassa. Koko seuraorganisaatio on tehnyt upeaa työtä ja löytänyt yhteisen sävelen ja vision, jonka eteen tehdään töitä johdonmukaisesti. Kun organisaatio on balanssissa ja Maldinin kaltainen johtohahmo on läsnä, se heijastuu vahvasti kentälle. Nuoret pelaajat ovat ottaneet isoja harppauksia ja kehittyvät vauhdilla. Tulee rauha myös tällaisen pohjolan milanistan sydämeen No joo, sitten oma hot take matsista. Zlatan taas näytti kaikille . Voin kuvitella, että Milanin pojilla on aika kiva pelata, kun kärjessä jyrää ruotsalainen leijona. Kaksi maalia ja ehdoton MOTM. Seuraavaksi näkyvin hahmo kentällä oli tuomari Abisso. Kuten GAM kirjoitti, tuomarilla ei ollut oikein mitään linjaa ja jakeli lappuja ihan miten sattuu. Ei ollut ottelu dumarilla näpeissä. Onneksi Milan tällä kertaa hyötyi siitä lyhyellä tähtäimellä, mutta kärsi pitemmällä tähtäimellä: Romagnoli ja Saelemaekers ovat nyt sivussa tärkeästä Atalanta-ottelusta. Ja Saelemaekersista puheen ollen... Noh, intoa riitti. Naamasta näki, kuinka pettynyt ja epäuskoinen Sälä oli, kun lensi suihkuun. Aika pieniä rikkeitä molemmat ja tuomarin käsi meni taskulle tosi helposti. vastaavasti monta muuta lappua jäi viheltämättä. En siis ala Saelemaekersia syyttämään lapuista. Hänen virheensä oli liiallinen lataus, mutta sellaista tapahtuu ja nyt kävi näin. Varmasti Saelemaekers oppii tästä jotain futiksen kyynisyydestä. Kalulu oli jälleen kerran loistava korvatessaan Kjaerin (hänellä ei kuulemma ole vakavaa vammaa vaan Pioli päätti viisaasti säästellä tanskalaista, kun mahdollisuus oli). Myös Calabria oli hyvä, vaikka kerran meinasi lahjoittaa harhasyötöllä läpiajon vastustajalle. Laukoi tolppaan ja antoi kuitenkin aivan loistavan läpipallon Zlatanille, josta ruotsalainen teki hallitusti 2-0 maalin. On ilo nähdä, miten Calabaria on kasvamassa yhdeksi joukkueen tukipilariksi ja johtohahmoksi. Tonali ja Kessie puolestaan laittoivat juntan keskikentälle. Hyvä ottelu molemmilta. Samoilla linjoilla GAMin kanssa myös siitä, että Meite antoi kelvollisen ensiesiintymisen tullessaan Tonalin tilalle. Jos malttaa jatkossakin pelata simppeliä ja käyttää vahvuuksiaan niin hänessä on ainesta rotaatiopelaajaksi, joka voi tehdä uran Milanissa. Hauge antoi hyvän passin Zlatanille, josta oli lähellä tulla hattutemppu, mutta muuten norjalainen superjunnu oli melko näkymätön. Pelaa ihan hyvää perus syöttöpeliä, mutta ei pysty kunnolla tuomaan uhkaa laidaltaan. Omaan silmään näyttää, että Haugen pelistä puuttuu aggressiivisuutta ja röyhkeyttä. Vähän sellainen kiltin ja epävarman oloinen tuolla vasemmalla laidalla. Asia on ehdottomasti korjattavissa ja ehkä Mandzukicin tulo kyseiselle pelipaikalle näyttää Haugelle mallia, miten vastustaja pidetään varpaillaan (ja miten varpaille vähän astutaan). Diaz ja Hauge tarvitsevat molemmat lisää myös fysiikkaa. Vielä aika keveitä poikia. Oho, tästä tulikin ajatusten Tonava. Lopetan tähän. Loppuun lisään vielä, että Dalot ei ole kotonaan vasemmalla laidalla ja eipä siellä oikeallakaan ole tullut viime aikoina ihmeellisiä esityksiä, vaikka pitikin itse C. Ronaldon hiljaisena Juvea vastaan. Nykyfutiksen laitapakin pitää pystyä tarjoamaan jotain myös ylöspäin.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Tässä siirtoikkunassa Milan on siis hankkinut lainalle keskikenttäpelaaja Meiten Torinosta. Diiliin kuuluu osto-optio 8 miljoonalla eurolla. Aika lailla riskitön diili Milanille, joka voi kuitenkin osoittautua kelpo kaappaukseksi, jos Meite istuu kuin sukka Milanin pelitapaan ja Kessien varamieheksi. Heekin arvosana 7/10. Mario Mandzukic pestattiin Milaniin 6 kuukauden sopimuksella, joka jatkuu automaattisesti vuodella, jos Milan selviytyy Mestareiden liigaan. Jälleen kerran hieno peliliike Maldinilta ja Massaralta. Mandzukic on sarjavoittaja ja todella kokenut hyökkääjä, joka voi pelata piikissä että laidalla. Tuo kokemusta nuoreen joukkueeseen. Osaa tehdä maaleja ja ei pelkää isoja otteluita. Raporttien mukaan kroaatti on myös hyvässä kunnossa ja motivoitunut. Vaikka ikää on 34 niin vuorottelemalla toisen nestorin Ibran kanssa Milan pystyy takaamaan kärkipelaajilleen riittävästi lepoa. Samalla Colombon sekä Leaon paineet vähenevät, joka voi edesauttaa heidän kehittymistään. Heekin arvosana 8/10. LISÄÄ HUHUJA: Milan on kuulemma tarjonnut sopimusta laituri Florian Thauvinille. Marseillessa on härdelli päällä ja on mahdollista, että Thauvinin sopimus katkeaa ennenaikaisesti, joka antaa Milanille sauman iskeä väliin. Olisi erittäin tervetullut vahvistus oikeaan laitaan, vaikka Thauvinin pelaajaprofiili on mielestäni aika samanlainen, kuin Castillejolla. Thauvin osaa pelata myös keskellä. Heekin arvosana 7/10 Chelsean toppari Tomori on ilmeisesti myös tulossa lainalle Milaniin. Osto-optio on lehtitietojen mukaan 30 miljoonaa, jota Milan tuskin käyttää ellei jotain aivan maagista tapahdu. Eipä Tomorille ole edes paljon peliaikaa luvassa, kun Kjaer ja Romagnoli on ykköstopparipari ja Kalulu on nouseva nuori tähti – toki häntä saatetaan kaavailla enemmän oikean pakin tontille. Tomori tulee siis varamieheksi, jos tulee. Haluaa varmasti peliaikaa, joka on ollut Chelseassakin kortilla, joten jos sitä ei tule niin toivottavasti pystyy silti pitämään game facen eikä tuo häiriöitä joukkueen harmoniaan. Heekin arvosana 5/10
 11. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Juu, ei ole helppo matsi ainakaan paperilla. Diego Godin, Nainggolan, Simeone... Cagliarilla on hyviä ukkoja kentällä. Toivottavasti sardinialaisten kadonnut vire ei löydy vielä tähän matsiin. Milanin on saatava kolme pinnaa, koska Inter pesi eilen Juventuksella nurmen pintaa. Katsoin ottelun ja Juvella ei ollut mitään palaa. Interiä ei saa päästää ihan kantaan kiinni.
 12. Huhuja (AC Milan)

  Mandzukic on kuulemma Milanossa ja huomenna (tai tänään) maanantaina rustataan nimet paperiin. Tarina kertoo, että Mandzu on hirmu tikissä ja jo Atalantaa vastaan mukana.
 13. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Elliott, Gazidis ja Maldini toimivatkin siis viisaasti, kun eivät roiski rahoja joka suuntaan. Mitenhän käy stadionprojektin, jos Inter on maksuvaikeuksissa? Toivottavasti ei vaikuta siihen.
 14. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Tässä jonkinlainen vilkaisu Meitén kykyihin. Hyvin samanlainen keskikentän jyrä, kuin Kessie. Tämä siirto voi muuten tehdä hyvää Kessielle, joka joutuu kilpailutilanteeseen paikastaan. Voi kehittää Frank the Tankia entisestään. EDIT: Siirto voi hyvinkin osoittautua onnistumiseksi, vaikka Meité on ensipuraisulla tuntematon nimi. Low risk, high reward. Meité on 26-vuotias, joten ei junnu enää, mutta vielä melko nuori pelaaja lähestymässä parhaita pelivuosiaan. Mahdollisuus siirtyä Milanin kaltaiseen suurseuraan ja huipputason treeniolosuhteisiin varmasti sytyttää Meitéa kehittymään pelaajana. Lisäksi Milanin joukkuehenki on hyvä, joten uusi tulokas oletettavasti otetaan sydämellisesti vastaan (kuulemma Meité on soitellut jo Kessien kanssa). Ja kuten yllä nostin esiin, Kessie saa kirittäjän ja samalla myös mahdollisuuden lepoon. Meité osaa jo pelata kahden keskikenttäpelaajan systeemissä ja tuntee Italian liigan. Tällä tavalla myös Tonali voidaan vapauttaa luovempaan rooliin, koska hänen ei enää tarvitse tuurata Kessietä. Jos jostain syystä Meité ei kuitenkaan sopeudu ja pärjää niin lainadiili loppuu kauden päättyessä. Toisaalta Meité voi yllättää ja vakiinnuttaa paikkansa rosterissa, jolloin siirrosta voidaan tehdä pysyvä kohtuulliseen 8 miljoonan euron hintaan. Se ei ole huippufutiksessa paljon hyvästä ja luotettavasta keskikenttäpelaajasta, joka istuu joukkueen systeemiin (mikäli Meitésta tulee sellainen).
 15. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Tästä siirrosta ei mitään mielipidettä, koska en tiedä Meitésta oikeastaan mitään. Tsekkailin perus Transfermarkt-profiilin jne, mutta siinä kaikki. Näppituntuma on, että tällä siirrolla hankittiin köyhän miehen Kessie eli lihasta keskikentälle. Pelitaidoista en sitten tiedä.
×