Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  425
 • Joined

 • Last visited

About Heek

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Football & rock'n roll!
 • Minä kannatan:
  ACMilan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Huhuja (AC Milan)

  Jep. Jos koko seura on ilman järkevää suuntaa niin hankala siinä on pelaajien onnistua. Nyt tilanne on toinen ja Milanilla on selkeä strategia, miten mennään eteenpäin. Seurajohto on myös aiempia kokoonpanoja kärsivällisempi, pitkäjänteisempi ja johdonmukaisempi, joka on oikea tie kasvuun. Nyt on jo nähty hurjaa kehitystä useiden pelaajien kohdalla ja kasvuvaraa löytyy vielä runsaasti. Tuntuu myös, että Pioli on kehittynyt valmentajana ja nauttii Milanissa luottamusta. Sitä vain on niin malttamaton fani (minä siis) että näitä asioita on välillä vaikea huomata muutaman huonon pelin jälkeen. Kyllä Milan on menossa oikeaan suuntaan ja toivottavasti se suunta pitää. Joukkueelle on muodostunut runko, joka olisi tärkeä pitää kasassa ja sitten rakentaa sen ympärille lisää ja enemmän.
 2. Huhuja (AC Milan)

  Ja samaan hengenvetoon totean saman, mikä nousi edellä jo esille, että tarjoilu antaa mahdollisuuden hyökkääjälle onnistua. Vähissä ovat Zlatanin kaltaiset poikkeusyksilöt, jotka taikovat maaleja ja maalipaikkoja tyhjästä. Belotti on tottunut niukkaan tarjoiluun Torinossa, joten siinäkin mielessä hän sopisi Milaniin, kuin nenä päähän No ei, vitsi. Piolin futiksessa Milan luo itse asiassa melko mukavasti maalipaikkoja (muutamia pelejä lukuunottamatta, jolloin pelaajien motivaatio on ollut kateissa).
 3. Huhuja (AC Milan)

  Samaa mieltä kuin pake, että Belotti on yksi Serie A:n parhaista kärkipelaajista. Tai ainakin minä olen sitä mieltä. Tietysti jos karkkikauppaan saisi avaimet käteen niin haluaisin Milaniin jonkun maailman huippukärjen eli 20-30 maalin miehen, mutta se ei ole realismia. Jos mietitään, että Euroopan TOP10 seurojen arvot ovat useita miljardeja ja Milan on Forbesin listauksessa sijalla 16. alle 600 miljoonan euron arvollaan, niin ei siinä tilanteessa voida oikein kilpailla kirkkaimmista tähdistä. Näin ollen jos Zlatan saa jatkaa vielä vuoden ja siihen rinnalle hankitaan joku 15 maalin mies kuten Belotti niin se olisi jo äärimmäisen hieno juttu.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Sellaista on kyllä tapahtunut, että lahjakkaat omat junnut on myyty muualle pilkkahintaan, mutta nyt täytyy muistaa, että Milanissa on uudet miehet puikoissa. Omistajat ovat vaihtuneet ja samoin koko seuraorganisaatio. En usko, että Locatellin myynnin kaltaisia katastrofeja tullaan näkemään – ainakaan yhtä paljon. Maldinilla on ymmärrystä pelaajien kehittymisestä ja vaikka jokainen siirto ei tietenkään osu niin uskon, että typeriä virheitä nähdään vähemmän. Jokaista nuorta pelaajaa seurataan ja arvioidaan uuden seurastrategian myötä tarkasti. Jos Colombo osoittaa jatkuvaa kypsymistä ja kehitystä niin tuskin tulppaa vedetään hänen veneestä auki. Uskon Colombon kuuluvan Milanin suunnitelmiin ainakin sen verran, että kaveria seurataan ja tuetaan jokunen vuosi aktiivisesti. Jos kehitys loppuu niin sitten on eri asia. Nythän on niin, että Colombo on saanut lainaseurassaan Serie B:n Cremonesessa peliaikaa niukasti: kahdeksassa ottelussa on tilastoihin merkitty vain yksi maali ja yksi keltainen kortti. Se ei ole kovin lupaavaa ja Colombon markkina-arvo huitelee vasta yhdessä miljoonassa. Mutta... Kyseessä on nuori kaveri ja vielä on paljon aikaa ottaa kehitysaskelia.
 5. Huhuja (AC Milan)

  Lisätään vielä, että mikäli Zlatanin jalkapalloura on taputeltu vedonlyöntiomistusten myötä niin pidän lähes varmana, että Milan yrittää tosissaan ländätä Belottin ykköshyökkääjäksi. Belotti on kokenut, mutta ei vanha. Itse asiassa hän on hyökkääjä parhaassa iässä. Belotti tuntee Italian liigan, kuin omat taskunsa ja kannattaa Milania. Il Gallolta voi odottaa tehoja myös UCL:ssä, jos sinne päästään, koska kansainvälistä kokemustakin on. Lisäksi Belottin hintalappu tuskin kohoaa pilviin, koska hän ei todennäköisesti tee jatkopahvia Torinon kanssa varsinkaan silloin, jos tietää Milanin haluavan hänet. En ainakaan keksi parempaa vaihtoehtoa johtamaan Milanin hyökkäystä.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Hyvä katsaus pake ja samoilla linjoilla ollaan täällä suunnassa. Vlahovic olisi mieluisin hankinta kärkeen, koska se voisi olla "pysyvä ratkaisu" eikä mikään kokeilu. Eli nuori kaveri, joka pelaa jo hyvällä tasolla Italian liigassa, mutta voi kehittyä vielä hurjasti. Bonuksena vielä se, että Vlahovicin agentti EI OLE Mino Raiola rahat tiskiin vaan! Kyllä Milanilla pelimerkkejä riittää, mutta eri asia on miten sitä massia voi käyttää, koska Milanin edelliset seurapomot romuttivat taloutta niin, että Milan joutui Financial Fair Play -regulaation hampaisiin. Aiemmissa siirtoikkunoissa on nähty, miten Maldini & Massara -duo on tuonut pelaajia niin sanotusti tutkan alta. Eli huhuissa on pyörinyt vaikka mitä pelaajia ja sitten lopulta on hankittu aivan tuntemattomia kavereita. Niinhän kävi myös Kjaerin kohdalla. Uutinen siirrosta tuli aivan puskista. Jos UCL-paikka saavutetaan niin se tekee Milanin siirtomarkkinat ennakoitavammaksi, koska sitten niitä isoja kaloja on taas mahdollisuus kalastella.
 7. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Voi olla, että Zlatania ei nähdäkään Milanissa ensi kaudella – eikä missään muuallakaan. Mediatietojen mukaan Ibrahimovic nimittäin omistaa osuuden vedonlyöntifirmasta, joka on ankarasti kielletty pelaajilta UEFA:n, FIFA:n ja kaikkien organisaatioiden sääntöjen mukaan. https://sempremilan.com/aftonbladet-ibrahimovic-risks-ban-from-football-for-owning-stake-in-betting-company-the-situation
 8. Huhuja (AC Milan)

  Edessä on todella monimutkainen siirtoikkuna, koska Maldinilla ja Massaralla on mieletön määrä palloja ilmassa. On palaavia pelaajia kuten Caldara sekä mahdollisesti Conti sekä Laxalt. Tähän vyyhtiin sisältyy useita mahdollisia tapahtumaketjuja. Lainalta tulee takaisin keskikenttäpeluri Pobega, joka voi olla kehittynyt käyttökelpoiseksi syvyyspelaajaksi. Entä miten käy Calhanoglun ja Donnarumman kanssa? Jos molemmat tai jompi kumpi lähtee niin korvaajia pitää toden teolla etsiä. Entä miten käy Mestareiden liigan? Pelataanko siellä vai ei? Jos pelataan niin rahaa on ainakin 40 miljoonaa euroa enemmän ja tähän voidaan laskea päälle kasvavat sponsoritulot. Tämän lisäksi chämppäripaikan avulla voidaan houkutella tiettyjä pelaajia, jotka eivät välttämättä olisi kiinnostuneita siirtymään Milaniin ilman UCL-pelejä. Entäpä sitten Mario Mandzukic? Jos UCL-paikka aukeaa niin kroatialainen saa vuoden jatkopahvin. On ollut läytännössä koko ajan loukkaantunut, joten seurajohto ei ole pystynyt kunnolla arvioimaan millainen ase Mandzukic voi olla. Tämä tekee kärkiosaston tilanteesta epäselvän. Kannattaako hankkia joku semi-hyvä kärki vain sen takia, että joku pitää saada, jos ne mieluisimmat vaihtoehdot eivät osu haaviin? Vai pystyykö kärkipari Zlatan-Mario tekemään tuhoja riittävästi tulitukenaan nuori Leao? Ei käy kateeksi geeämmän hommaa EDIT: Unohtui Romagnolin tilanne. Täytyykö alkaa hommata uusi toppari, joka ei ole mikään raakile? Entäpä sitten vasemman pakin tontti? Ei voida olettaa, että Theo dominoi siellä koko pitkän kauden. Pitää olla leveyttä sielläkin.
 9. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Olen samaa mieltä, ettei Castillejo kykene tasoaan nostamaan. Pelaa jo nyt taitojensa ja fyysisen suorituskykynsä ylärajoilla useissa otteluissa ja enempään ei vain riitä. Rebic sen sijaan mielestäni pystyy kehittymään. Se on jo nähty, että hyvänä päivänä hän on uhka ketä tahansa vastaan. Kehityspiste onkin siinä, että miten niitä hyviä päiviä tulisi enemmän ja tasaisesti. Leaolla sen sijaan on vielä rutkasti kasvunvaraa pelitaidollisissa asioissa, tilanteiden lukemisessa, fysiikassa ja vaikka missä. Hänellä on kaikki eväät tulla todelliseksi huippupelaajaksi. Sitähän me jännitetään, että miten se kehityskäyrä menee. Toivottavasti hyvin
 10. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  No nämähän ovat vain minun henkilökohtaisia tulkintoja ja voi olla, että menee aivan metsään. Jos Leao näyttää, että turvat tukkoon ja alkaa sitten jättää 100% itsestään kentälle ja ryhtyy latomaan ja syöttämään maaleja tasaisen tappavaan tahtiin niin mahtava homma. Näytöt ovat ainoaa valuuttaa, millä huipulle noustaan. Silloin saa tuulettaa ihan miten haluaa (jos Di Canion tuuletuksia ei oteta huomioon). Mutta kuten GAM sanot itsekin, ihmisiä ne pelaajatkin on. Se tarkoittaa myös sitä, että inhimillinen reaktio kuten tuuletus voi kertoa jotain myös pelaajan mielenmaisemasta tai asenteista. Jos pitää aiheellista kritiikkiä mussuttamisena niin se voi kertoa itsereflektion puutteesta tai siitä, että keskittyy liikaa kentän ulkopuolisiin asioihin. Tai sitten ei. Voin tulkita aivan väärin. Ehkä Leao osoitti tuuletuksen jollekin tietylle taholle, joka selittäisi asiaa tarkemmin. Ei voi tietää. Ehkä ylitulkitsen. Ehkä kiinnitin asiaan huomiota, koska Leao on pelaaja, joka on näyttänyt ajoittain flegmaattiselta peleissä, vaikka työmoraali onkin pikkuisen parantunut. Moni junioritähti ei nouse täyteen potentiaaliinsa, koska tekemisestä puuttuu realismi. Kun on aina ollut kentän lahjakkain niin silloin saattaa raaka työnteko ja sen edellyttämä nöyryys unohtua. En sano, että Leao on tällainen, mutta ainakin hänen juniorivalmentajansa mukaan treenaaminen ei varsinaisesti kuulunut Leaon vahvuuksiin. Lopetan mussutukseni tähän. EDIT: Tämä ei ole vertaus, mutta muistamme Mario Balotellin. Käsittämättömän lahjakkaan pelaajan, jonka elekieli oli huolestuttavaa. Jonkin aikaa sitä lentoa kesti, mutta käyrä osoitti tasaisen loivasti alaspäin. Tätä nykyä pelaa Serie B:ssä, mutta uskallan väittää, että toisenlaisella asenteella Balotelli pelaisi jossain maailman huippuseurassa. Leao on täysin eri luontoinen kuin Balotelli, mutta erilaisesta persoonatyypistä huolimatta lopputulos voi olla samanlainen, jos asenteessa on jonkinlaisia säröjä. Toivon todella, että Leao osoittaa kaikki epäluuloni hänestä vääräksi ja nousee Milanissa todelliseksi huippupelaajaksi. Olen ensimmäinen, joka hurraa hänen onnistumisilleen. Samaan aikaan kuitenkin olen seurannut kaverin tekemisiä tiiviisti ja omaan silmään osuu sellaisia merkkejä, jotka tulkitsen niin, että olen huolissani siitä kykeneekö Leao nousemaan potentiaalinsa tasolle.
 11. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Tulee nyt aika pahasti myöhässä oma ottelurapsa, kun ei ole ehtinyt kirjoitella. Matsin tottakai katsoin. Päällimmäisenä siitä jäi Mieleen Zlatanin punainen, joka vaikuttaa järjettömältä kortilta, jos Zlatan ei kerran loukannut dumaria. Eihän se nyt niin voi olla, ettei tuomarille saa sanoa muka mitään tai yhtään haastaa vihellyksiä. Ihan normaalia jokaisessa pelissä. Jokin väärinkäsitys taitaa olla kyseessä, mutta se ei Milania helpota, kun pelikieltoa tulee. Hyökkäyspelissä Zlatan oli nimittäin äärimäisen tärkeä palanen jälleen kerran. Hänellä on fysiikkaa ja voimaa vääntää boksissa, taitoa pelata pienessä tilassa ja peliälyä ratkoa tilanteita. Dalot oli laidallaan hyvä ja moni muukin onnistui, kuten Rebic, joka näytti tässä pelissä siltä viime kauden komeetalta, joka hän oli. Theo oli myöskin paremmin pelissä mukana, mitä on viime aikoina nähty. Bennacer vahvistuu peli peliltä. Paljon positiivisia asioita kuitenkin, joiden päälle Milan voi rakentaa. Leao teki maalin ja sai siitä itseluottamusta. Se on tärkeää, kun Zlatan on taas poissa. Täytyy kuitenkin sanoa, että ärsyttää Leaon tuuletus. Ärsyttää itse asiassa aina kun joku pelaaja näyttää maalin jälkeen kameralle käsieleen, että mussutuksen voi lopettaa. Se on typerää. Ensinnäkin se lähettää viestin, että pelaaja keskittyy liikaa julkisuuteen. Toisekseen se antaa viestin, että kritiikki on muka ollut perusteetonta "mussutusta". On aika harhaista kuvitella niin. "If you can't stand the heat stay out of the kitchen" sanoisi parikin lätkävalmentajaa. Jalkapalloilijat ovat viihdebisneksessä ja heidän edesottamuksiaan kentällä seuraa miljoonat ihmiset. Jos joku pelaa huonosti niin siitä tulee palautetta ja kyllä se usein pohjaa todellisuuteen. Ei Leao ole ollut mitenkään poikkeuksellinen tekijä tällä kaudella. Jos hän kuvittelee jotain muuta niin hänellä on vielä pitkä matka kuljettavanaan tullakseen huippupelaajaksi. Lopetan räntin
 12. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Luin itsekin sen kommentin. Tällainen sensuuri ei oikein ole mahdollista eikä järkevää huippufutiksessa. Raiolan agentuuri on merkittävä toimija, jonka tallissa on useita huippupelaajia – ja tulevia huippupelaajia. Eikä bisnekseen tule sekoittaa liikaa tunteita. Mitä jos Raiola tekisi vastavetona jotain, mikä vaikeuttaisi Milanin asetelmia? Millainen viesti boikotti olisi muille pelaaja-agenteille? Milanin kanssa on vaikea tehdä bisnestä? Ei hyvä. Mirabelli osoitti kommentillaan oman kyvyttömyytensä suurseuran johtamiseen. Raiola on paatunut ja taitava verenimijä, joka tekee aina kaikkensa saadakseen diileistä mahdollisimman paljon rahaa pelaajalle ja sitä kautta tietysti itselleen. Siten se homma toimii. Ymmärtääkseni todella monet Raiolan pelaaja-asiakkaat pitävät hänestä paljon. Hän on ikään kuin "pelaajien puolella" – muka. EDIT: Kiistatonta on se, että Milan on mokannut Donnarumman sopparineuvottelut ja sitä kautta antanut kaikki valttikortit Raiolalle. Nyt hän vain käyttää niitä saadakseen asiakkaalleen parhaan mahdollisen diilin.
 13. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Olet oikeassa, mutuilin Bernardeschin suhteen vanhasta muistista. Enkä tajunnut, että Raiola häärii sielläkin taustalla itse asiassa Raiola on varmaan syöttänyt tämän huhun lehdistölle. On se konna.
 14. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Se voi pojat olla myös niin, että Romagnoli lähtee. Ei liene sattumaa, että agenttina tässäkin katastrofioperaatiossa häärii Raiola. Eli sama laulu: Romagnoli vaatii suurta palkankorotusta, jota Milan ei halua maksaa. Ja miksi haluaisi, koska Romagnoli ei ole pelannut kovinkaan hyvin tällä kaudella. Kehityskäyrä on ollut alaspäin. Joitain huhuja olen lukenut, että Juve haluaisi vaihtaa Romagnolin laitapelaaja Bernardeschiin. Milanille se sinänsä voisi olla aivan hyvä diili, koska 1) Milan tarvitsee oikean laiturin, joka osaa myös hyökätä 2) Tomori on syrjäyttänyt Romagnolin. Juve taas haluaa säästää rahaa eikä lähteä toppariostoksille, joten heillekin tämä kelpaisi. Mutta tämä diili tarkottaisi sitten sitä, että Milan joutuu lähtemään toppariostoksille – ellei sitten paluupostissa tuleva Matteo Caldara "korvaa" Romagnolia. Ensi kauden ykköstopparipari olisi Tomori–Kjaer ja sitten Caldara–Gabbia -tandemi soittaisi toista viulua. On tässä näitä liikkuvia osia!
 15. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Kyllä se tässä maailmassa on raha mikä puhuu. Jos PSG oikeasti tarjoaa vaikka viiden vuoden sopimusta hintaan 12 miljoonaa euroa kausi niin Donnarumma tienaisi 20 miljoonaa euroa enemmän, kuin mitä se olisi mahdollista Milanissa. Se on aika paljon rahaa. Gigio ei myöskään ole mikään poikanen enää vaan ikäänsä nähden kokenut pelaaja, joten lähteminen ulkomaille ei olisi kynnyskysymys. Kiinaan hän ei tuolla summalla lähtisi, mutta PSG on seura, joka voi taistella Mestereiden liigan voitosta. Pelikavereina olisivat muun muassa supertähdet Kylien Mbappe, Neymar ja maajoukkuekaveri Verratti. Seuraorganisaatiossa on Milanista tuttu mies Leonardo. Minä uskon, että jos 12 miljoonan tarjous PSG:stä pitää paikkansa, Gigio lähtee. Ei Milan pysty vastaamaan sellaiseen hulluun rahaan. Hakanin suhteen olin vielä jokin aika sitten sitä mieltä, että pitäisi ehdottomasti pitää. Nyt mieli on muuttunut. Perustelut alla. Calhanoglu vaatii viittä miljoonaa euroa kaudesta. Se ei ole mahdoton vaatimus pelaajalta, joka pyörittää ja ratkoo joukkueen pelejä kymppipaikalta. Ainoa ongelma on se, että Hakan ei ole sellainen illasta toiseen. Silloin tällöin tulee huippupeli, mutta useammin Hakan huitoo ilmaa turhautuneena. Muun muassa Sampdoriaa vastaan Turkin taikuri näytti täysin aseettomalta. Pikku prässi ja Calhanoglun peli sekoaa. Entä sitten, kun vastaan tulee eurooppalaisia kovia joukkueita? Ja me kaikki tiedetään millainen mielialapelaaja Calhanoglu on. Jos hän joutuu tyytymään omasta mielestään "paskaan" soppariin niin millä mielin hän pukee jatkossa päällensä punamustan paidan? Tuleeko kentälle niin sanotusti "vain töihin"? Ehkä Calhanoglun on aika hakea parempaa palkkaa ja uusia haasteita muualta. Milan voisi korvata Hakanin hankkimalla oman kasvattinsa Matteo Pessinan takaisin Atalantasta -50% alennuksella (myytiin sellaisella klausuulilla, että Milan saa 50 pinnaa tulevasta myyntihinnasta ja jos Milan ostaa itse niin ostosummasta puolet palautetaan).
×