Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  246
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Heek

 1. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Tsekkasin Haugen otteet Milania vastaan niin en lähtisi vielä hypettämään. Oli nopea, näppärä ja suoraviivainen kaveri, joka ehkä kärsi itseään huonommista pelikavereista. Mutta tosiaan vasemman laidan hyökkääjä. Milan tarvitsisi omasta mielestä kipeämmin oikeaa laituria. Vasemmalle on jo heittää Rebic ja Leao. Toki Hauge voi soveltua kumpaan tahansa laitaan. Katsotaan sitten, jos nuorukainen hankitaan. PS. Tuskin Milanin kokoluokan seura on yhden pelin perusteella hankkimassa edes ketään vaan on seurannut Haugen otteita muutenkin.
 2. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Itse en katsonut peliä (seurasin livetuloksista vilkuillen), mutta highlightsit tuli väijyttyä heti aamutuimaan. Colombolle heti tärkeä maali! Nuoren kaverin itseluottamukselle aivan oleellista ja hyvä myös koko kautta ajatellen, koska Ibra ei ole aina käytettävissä. Samalla Colombon rajusti nouseva käyrä kirittänee Leaota, jolla lahjoja piisaa, mutta asenne ei ehkä aivan ole ollut sitä, mitä Milanissa huipuksi nousemiseen vaaditaan. Se voi muuttua, kun toinen vielä nuorempi kaveri vieressä alkaa kerätä otsikoita ja ylistystä. Peli osoitti taas sen, että Calhanoglu on huikea pelimies, kun pääkoppa on balanssissa. Toivottavasti Ibra selviää Covidista mahdollisimman pienin oirein. Tärkeä, tärkeä mies joukkueelle. Gabbia on parhaimmillaan todella hyvä toppari, mutta nuorelle pelaajalle ominaisesti peliesitykset ailahtelevat paljon. Olisi hyvä, jos Romagnoli olisi kunnossa ja Gabbia saisi kehittyä vähän pienemmällä vastuulla askel kerrallaan. Uskon, että Gabbiasta voi kehittyä varsin hyvä toppari meille, jos saa tasaisuutta tekemiseensä. Henkinen kantti ratkaisee tässäkin. Mahtavaa, että voitto tuli! Tämä lisää taas joukkueen uskoa, kun vaikeassakin paikassa pystytään täysiä pisteitä kairaamaan.
 3. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Kiitti rapsoista! Luin muuten jonkun haastattelun, missä Calabria kertoi, että hänellä on ollut jotain kentän ulkopuolisia asioita, jotka ovat vaikuttaneet tekemiseen henkisellä puolella, mutta nyt ne on selvitetty ja taas on kiva pelata. En tiedä mistä on ollut kyse (parisuhdeongelmat? perheen terveysongelmat? mafian kiristys? peliongelma? ), mutta henkimaailman hommia joka tapauksessa.
 4. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Peliä en nähnyt muiden menojen vuoksi, mutta highlightsit toki tuli heti aamulla katseltua. Sen perusteella Milanin hyökkäyspeli näytti ajoittain ruosteiselta. Niin Rebic kuin Castillejokin vaikuttivat olevan ns. off the beat. Onneksi on Ibra. Ilman Zlatania nuori Milan olisi pulassa. Luojan kiitos Maldini ja Boban ymmärsivät, että joukkue tarvitsee Ibran kaltaista talismaania, joka puskee kehittyviä pelaajia omaan maksimiinsa ja pelastaa pelejä. Ja onneksi seurajohto ymmärsi kuunnella kokeneita kettuja. Jos katsoitte matsin niin kertokaa, mitä siinä oikeasti tapahtui valitut palat eivät kerro koko totuutta. Miten pelasi Tonali, joka tuli kentälle 77 minuutilla? Entä Brahim?
 5. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Ei tule olemaan helppo peli Milanille, mutta onneksi alla on vapauttava avausvoitto kilpailullisessa pelissä ja uskoa omaan tekemiseen löytyy. Pitkään olen täällä kirjoitellut, että Hakan olisi kovan luokan tekijä, jos itseluottamus löytyy jostain. Nyt se näyttää löytyneen kunnolla ja saamme viimein nauttia pelintekijästä, joka Milaniin hankittiin. Ei näy enää sitä yliyrittävää ja turhautunutta lahjakkuutta, jolla mikään ei oikein onnistunut ja joka joutui kaiken lisäksi pelaamaan väärillä pelipaikoilla. Kiinnostavaa nähdä myös, milloin Tonali pääsee irti ja tuleeko Colombo huilauttamaan Ibraa. Pioli ajaa viisaasti häntä hitaasti sisään. Mahtavaa, kun kausi alkaa!
 6. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Kiitti peliraportista pake! Maldini on käsittääkseni luontainen kymppipaikan pelaaja tai ns second striker. Hänen pitäisi pelata keskellä, mutta jostain syystä Pioli on valinnut toisin. Ehkä kyseessä on kokeilu, että onnistuisiko Maldini laidalla? Saelemakers on ollut hyvä hankinta Milanilta: saatiin erittäin halvalla nuori ja potentiaalinen pelimies, joka pääsi kehittymään huippuseuraan ja huippupelaajien kanssa. Ja Saelemaekers on osoittanut, että kehityspotentiaalia löytyy. Aivan aluksi oli sellaista junnumaista höntyilyä, mutta hänen pelinsä on kypsynyt koko ajan. Kasvavan itseluottamuksen myötä S uskaltaa myös kokeilla rohkeampia ratkaisuja. Uskon, että alkavalla kaudella nuori belgialainen on monta kertaa ilon tuojana. Diaz on todella taitava ja hyvä vaihtoehto oikealle laidalle etenkin sellaisia joukkueita vastaan, joita Milanin pitää dominoida pallollisesti. Hänelläkin on varmaan kova halu näyttää Realille, että osaa pelata ja usein sellainen menee yliyrittämiseksi. Toivottavasti saa nopeasti Milanin tyylistä kiinni ja pystyy käyttämään osaamistaan joukkueen hyödyksi.
 7. Huhuja (AC Milan)

  ESPN:n mukaan Henrik Mkhitaryan on siirtynyt ilmaissiirrolla Milaniin... Oisko kuitenkin Romaan
 8. Huhuja (AC Milan)

  Kyllä muuttui uskomattomaksi tämä siirtoikkuna. Maldini ja Massara osaavat hommansa ja kerrankin vaikuttaa siltä, että Milan toimii harmoniassa koko organisaation voimin. Eteenpäin on menty. Mitä ilmeisemmin Milan on jo hankkinut Bakayokon, Tonalin sekä Brahim Diazin ja nyt huhuissa ollaan tuomassa vielä Chiesa. Huh huh, jos joka rintamalla onnistutaan. Puolustus tarvitsisi vielä vahvistuksia ja vaihdoksia, mutta on tämä meno hurjaa. Ihanaa!
 9. Huhuja (AC Milan)

  Oho! Useat lähteet raportoivat, että Sandro Tonali siirtyy Milaniin. Väitetysti DONE DEAL. Olisi kyllä mahtava hankinta keskikentällä; nuori, taitava, hyvä pelinäkemys, kunnianhimoinen ja vielä kaupan päälle Milan fani, joka buustaa taatusti Tonalia antamaan parhaansa. Lisäksi keskikentän pelipaikoista syntyisi kova kilpailu, joka tsemppaa jokaista jätkää entistä parempaan. Toivotaan, että on totta tämä huhu! https://sempremilan.com/reports-sandro-tonali-to-milan-is-a-done-deal-his-signing-is-imminent "The personal terms were agreed earlier today and Paolo Maldini was able to reach an agreement with Massimo Cellino this evening. In other words, Tonali’s arrival and signing are now imminent."
 10. Huhuja (AC Milan)

  Tarina kertoo, että Milan yrittää tosissaan kaapata Sandro Tonalin kilpailija Interin nenän edestä. Yksi tarjous jo torjuttu, mutta toinen (parempi. kuin Interin) ladattu piippuun. https://www.rossoneriblog.com/2020/08/28/reports-milan-raise-their-tonali-bid-offering-brescia-a-deal-worth-e38-million-15-of-a-future-resale/
 11. Huhuja (AC Milan)

  Hyökkäävä kk-pelaaja Brahim Diaz kuulemma säkissä. 👌 https://sempremilan.com/di-marzio-milan-reach-agreement-with-real-madrid-over-playmaker-transfer-imminent
 12. Huhuja (AC Milan)

  Tätä siirtoikkunaa kun katselee ja miten se Ragnickin hommakin meni puihin niin joidenkin mielestä voi näyttää siltä, että Elliot on myymässä Milanin lähitulevaisuudessa (haluaa voittoa sijoitetulle pääomalle). Stadionprojekti avainasemassa, kirjoittaa Devil's Advocate. Kiinnostava teksti. https://sempremilan.com/devils-advocate-all-signs-point-to-a-sale-but-elliott-risk-setting-milan-back-with-a-costly-summer
 13. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Milanin ja Zlatanin neuvottelut edelleen jäissä – kuten saattaa odottaa, kun Mino Raiola häärii taustalla. Joidenkin uutislähteiden mukaan Milanin omistaja- ja johtoporras kokee, että Ibra on liian ahne, koska hänelle esitettiin varsin hyvä diili seuran puolesta JA ETTÄ Milan etsisi nyt vaihtoehtoa Ibralle. Vapaita agentteja on muun muassa sellaisia, kuin Giroud ja Cavani. Vaikea sanoa mitään, kun ei tiedä neuvottelujen todellista taustaa. Zlatan ja Raiola tietävät, että Milan on pistänyt paljon Zlatanin jatkon varaan ja yrittää nyt tietysti maksimoida kaiken hyödyn. Toisaalta pelaaja on kohta 40 niin jotain suhteellisuudentajua pitäisi olla – vastaavanlaista 6 miljoonan sopparia yhdestä kaudesta Ibra tuskin saisi mistään. Ehkä jostain Kiinasta tai Qatarista. Toivottavasti saavat sopimuksen solmittua ja lyötyä kättä päälle niin Milan voisi tehdä jotain muutakin siirtomarkkinoilla.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Voisi ajatella, että Milan etsii Bennacerille tuuraajaa, kakkosmiestä. Jos yli 50 peliä pitäisi ensi kaudella painaa niin kyllä siinä rotaatiota tarvitaan. Siihen slottiin kai Torreira sopisi, mutta jotenkin en usko tähän. Torreira halunnee päästä jossakin avaukseen ja Arsenal ei varmasti halvalla myy. Huhujen mukaan nuori oma kasvatti Pobega olisi esimerkiksi saamassa roolin edustusjoukkueessa nimenomaan Kessien paikkaajana. Muissa huhuissa kerrotaan, että Milan havittelisi Tonalia ja Bakayokoa ja Florentino Luisia. Itse en usko Tonalin saapumiseen, koska hän on A) kallis B ) hakee ensisijaisesti avauskokoonpanon paikkaa ja C) on ilmeisesti valinnut Interin sen (ja Conten) vuoksi. Bakayoko saattaa olla mahdollinen, mutta hän ei ole bennacermainen regista. Näin ollen Milan todennäköisesti etsii jostain lupaavaa ja pallotaitavaa syöttökonetta keskikentälle. Kohta varmaan pomppaa esiin joku nimi, josta ei olla kuultukaan.
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Roback on pitkä, kookas ja nopea hyökkääjä. Taitava. Tietyllä tapaa zlatanmainen, kun katselin muutaman videon nuorukaisesta. Näillä spekseillä voisi ajatella, että Roback on hommattu Zlatanin oppipojaksi – ottaen huomioon, että Hammarbyn osaomistajana Zlatan on varmasti ollut tietoinen seuralupaus Robackista. Kiinnostavaa kaiken kaikkiaan!
 16. Huhuja (AC Milan)

  Joitain Milaniin liitettyjä pelaajia. Huhuihin tosiaan kannattaa suhtautua suurella varauksella. PUOLUSTUS: Ben Godfrey - vaikka Norwich pelasi putoamisen arvoisesti, brittipakki Ben Godfrey vakuutti monet esityksillään. Väitetysti hänen idolinsa Paolo Maldini on vakuuttanut Godfreyn siirtymään Milaniin. Omar Alderete - Baselin 23-vuotias paraguaylainen toppari. En tiedä hänestä mitään. Serge Aurier - useat toistuvat huhut kertovat Milanin havittelevan Tottenhamin kokenutta oikeaa pakkia, koska Calabria ja Conti eivät vakuuta. Silti kuulostaa oudolta, että Milan maksaisi Aurierista isoa summaa (15 miljoonaa). En oikein usko tähän, mutta mistä näistä tietää. Denzel Dumfries - PSV:n kapteeni ja laitapakki hänkin. Lähes 190 cm ja 24-vuotias. Voi pelata myös topparina. En oikein tiedä mitään muuta, kuin että ilmeisesti hyvä pelaaja. Nikola Milenkovic - Fiorentinan kehuttu toppari. Huhujen mukaan yritetään vaihtaa Paquetaan. KESKIKENTTÄ Florentino Luis - tuoreimpien huhujen mukaan siirtyisi Milaniin kahden vuoden lainalle ja 30 miljoonan osto-optiolla. Ilmeisesti samankaltainen diili, kuin Kessielle tehtiin. Saapa nähdä. Tästäkin on jauhettu iät ajat. Matteo Pessina - Conti-diilin yhteydessä Atalantaan siirtynyt Milan-kasvatti. Nykyään Veronassa ja pelannut hyvin keskikentällä. Milanilla pykälä saada 50% myyntihinnasta, joten Milan voisi ostaa puoleen hintaan takaisin. Agentti nähty Casa Milanissa. HYÖKKÄYS: Federico Chiesa - tarina kertoo, että Milan on tosissaan hommaamassa oikealle laidalle Rebicin veroisen uhkan, ja paalupaikkaa huhuissa pitää Fiorentinan vikkeläkinttuinen Chiesa. Paqueta olisi tässäkin diilissä mukana. Ehkä myös Ricardo Rodriguez. Pioli on koutsannut Chiesaa ja kuulemma erityisesti pyytänyt Gazidikselta Chiesan signaamista. BONUS-HUHUT: Itse Fabio Capello vieraili Casa Milanissa ja rupatteli Maldinin kanssa pari tuntia. Syy voi olla mikä tahansa, mutta joidenkin huhujen mukaan hänelle kaavailtaisiin jotain teknistä roolia seurassa. Bonaventuralle kaavaillaan jatkosopparia Piolin ja Maldinin toimesta ja pelaaja olisi suostumassa jopa palkanalennukseen. Ikää "vasta" 30, joten Jackilla on paljon annettavaa, jos kroppa kestää. Tuntee Milanin ja Milan tuntee Jackin.
 17. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Moro milanistat! En oo ehtinyt lomahuuruissa pyörimään täällä, mutta Milanin matseja olen seurannut. Huh, mikä loppukausi! Pioli teki uskomattoman duunin ja kaivoi jengin kadonneen itseluottamuksen esiin. Sen lisäksi hän sai kaikki pelaamaan vahvuuksillaan - ja ennen kaikkea yhteen, samaa peliä yhteisillä ideoilla. Uskomaton temppu. Leao väläytteli taas eilen. Toivotaan, että ensi kaudella räjähtää ja kunnolla. Jackia tulee ikävä. Omissa papereissa ollut erittäin tärkeä palanen Milanin joukkueessa ja olisi ollut vielä pari-kolme vuotta annettavaa. Mutta kaikki tarinat päättyvät aikanaan ja oleellista on se, että Bonaventuran tarina päättyy Milanissa positiiviseen nuottiin. Huikea pelimies kentällä ja kentän ulkopuolella 🖤❤️🖤 En nähnyt eilisen matsia. Miten esiintyivät nuorukaiset Brescianini ja Maldini?
 18. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Oma mielipide on se, että helvetin hyvä homma, että Pioli saa jatkaa. Nyt jatkanee myös Maldini, joka on osoittanut pelaajahankintakykynsä. Giampaolon kanssa meni vähän vihkoon, mutta ei hänkään huono koutsi ole paperilla. Ei vaan natsannut Milanissa hänen tyylinsä. Pioli voi nyt hengittää vapaammin ja saa varmasti uskoa tekemiseensä. Ihminen hänkin on. Ja ei niin menestyksekäs tausta voi olla piiskuri, koska epäilemättä Pioli haluaa näyttää, että hän osaa hommansa. Antaa varmasti kaikkensa. Joukkue selvästi luottaa ja uskoo Pioliin. Sen voi nähdä kentällä esityksistä. Zlatanilla on myös iso rooli. Uskon, että pelaa ensi kaudella Milanissa ja vielä enemmän pelaajavalmentajan roolissa. Zlatan on maininnut valmentamisen kiinnostavan, ura lähenee loppuaan ja Milan olisi tuttu ympäristö alkaa opetella sitä hommaa pikkuhiljaa. Pioli pääsee nyt rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Voi olla, että Szoboslai ja joku muu jää hankkimatta, mutta eiköhän sieltä sellaisia ukkeleita tule, jotka sopivat tyyliin ja visioon - Maldini ja Massara eivät ole aivan kyvyttömiä siinä hommassa (ja Piolin näkemyksillä on varmasti myös painoarvoa).
 19. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Ragnick pääsee (jos nyt tulee) jatkamaan Piolin työn hedelmiä. En usko, että KAIKKI muuttuu. Tärkeimpien pelaajien pelipaikat ja tehtävät ovat hyvin sementoituneet - Ragnick halunnee vain lisää suoraviivaisuutta. Voihan se olla - ja toivottavasti onkin niin, että Ragnick kaivaa vielä uuden vaihteen tästä miehistöstä. Mutta symppaan kyllä Piolia. Kaveri on tehnyt erinomaista duunia Milanin eteen. Ehdottomasti ansaitsisi jatkopahvin, mutta futisbisnes on mitä on, varsinkin nyky-Milanin kaltaisessa seurassa.
 20. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Olipa vaan esitys Milanilta! Joukkue takoo maaleja aivan poikkeukesellisella tahdilla - vaikka tällainen tahti se Milanilla kuuluu ollakin. Hakan oli erittäin hyvä jälleen. Itseluottamus on palannut tekemiseen eikä pelaaminen mene niin herkästi puristamiseksi. Kessie ja Pioli ovat molemmat sanoneet, että Milan on nyt joukkue, jossa on usko omaan tekemiseen ja hyvä ilmapiiri. Se näkyy joka ukon pelissä, jota aiemmin varjosti itseluottamuksen puute.
 21. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tässä GAM kiinnostava juttu Leaon tilanteesta ja siitä, mitä paken kans ollaan kirjoiteltu: ”On Sunday night against Napoli, he came on with around 30 minutes to go. For pretty much the entirety of his time on the pitch and with no fans in attendance, you could clearly hear Pioli urging and encouraging him to work harder off the ball by pressing, tracking back and putting pressure on the defenders in possession.” https://milantalk.com/2020/07/14/glaring-lack-of-effort-resulting-in-ongoing-pioli-snub-from-starting-xi-for-milan-star/
 22. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kiinnostavia näkemyksiä, kiitos niistä pake ja GAM. Gattuson Napoli tosiaan oli parempi. Mutta herranenaika mitä pelaajia hänellä on käytössään. Koulibaly eli kullipalli on aivan mieletön toppari. Tekee hurjia nousuja ja kikkailee, voittaa jokaisen tilanteen ja rakentelee peliä aivan suvereenisti. Entäs sitten kipittäjät Mertens, Callejon ja Insigne? Hattivattijengi lukee toistensa ajatuksia ja mahanaluset on täynnä jalkoja. Pikkuisia ukkoja, mutta vahvoja vääntäjiä, joilla pallo on jalassa kuin liimattuna. Lisäksi Napolin laitapakit olivat väsymättömiä raatajia ylös, alas ja mihin suuntaan tahansa. Kikkojakin löytyy vaikka omassa päässä. Toisin sanoen Gattusolla on todella hyvä nippu, jota piiskata. Takana pitkä kokemus yhdessä pelaamisesta. Ja tähän soppaan Rino on tuonut omat tuliset mausteensa, jonka seurauksena on väkevä keitos. Milan oli huonompi ja väsyneempi. Silti pystyi kamppailemaan 2-2 vierastasurin. Se on hyvä suoritus! Zlatan oli todella huono eilen. Hävisi kaksinkamppailut, jotka olisi pitänyt voittaa ja se heijastui muuhun hyökkäyspelaamiseen. Huonoja ratkaisuja pallollisena. Milanin hyökkäyspeli parani heti, kun Rebic siirtyi keskelle ja Leao vasemmalle. Zlatan on kova tekijä vielä, kun hyvä päivä osuu kohdalle, mutta iän myötä off-pelejä vaikuttaa tulevan useammin. Leao oli pirtsakka. Ehkä GAM on oikeassa hänen suhteensa. Toivotaan! Milanin MOTM oli Bonaventura, kuten pake samaan suuntaan uumoili. Jack tuli askiin ja valoi uskoa tiimiin, sen näki kehonkielestä ja siitä, miten hän tsemppasi muita. Sitten hommasi hienosti pilkun ja pelasi muutenkin hyvin. Toivottavasti Milan sai tästä torjuntavoitosta henkisiä paukkuja seuraaviin tärkeisiin peleihin! Roma ja Napoli voi pudotella pisteitä Interiä ja Juvea vastaan.
 23. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tulee kuuma matsi. Veikkaan, että Gattuso haluaa näyttää Milanin seurajohdolle ja agitoi joukkonsa liekkeihin. Enemmän kaahausta kuin järkevää pelaamista. Siinä on Milanin sauma taktisesti, jos pää pysyy kylmänä. Itseluottamus on Juve-voiton ja nykyformin myötä korkealla. Myös ottelun panos on suuri. Onneksi vanha kettu Ibra on kunnossa 💪
 24. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Sarri voi selitellä pimennyksiä, mutta tosiasia on se, että Milan pelasi helvetin hyvin. Käsivirhe > rankkarimaali > momentum > toinen maali > paine > ansaittu voitto Milanille. Juve ei edes ollut mitenkään erityisen hyvä. Rabiot teki uskomattoman soolomaalin ja Ronaldo sai lahjapaikan Romagnolin ja Kjaerin hetkellisestä sekaannuksesta ja yhteen törmäyksestä. Pelillisessä mielessä Milanilla ei ollut hätäpäivää. Olette jo hyvin ruotineet matsin, joten ei siitä sen enempää. Oli ihana katsoa tällaista peliä! Omasta mielestä MOTM oli Kessie. Kuten olen sanonut monta kertaa, ainesta on vaikka mihin, kun se oma paikka on löytynyt. Kessiestä on pidettävä kiinni kynsin ja hampain. Yhdessä Bennacerin kanssa Kessie muodostaa todella kovan keskikentän keskustan. Kjaer on toinen, joka täytyy pitää, kuten pake kirjoitti. GAMille annan vähän periksi Leaon suhteen. Potentiaalia on ja lisääntynyt peliaika näyttää tekevän Leaolle hyvää. Mutta katsotaan nyt ☺️ Pioli on löytänyt joukkueen sydämen ja yhteisen kielen. Sinänsä sääli, että taas aloitetaan uusi projekti.
 25. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kjaer täytyy signata aivan ehdottomasti 👍
×