Jump to content

Heek

Members
 • Content count

  225
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Heek

 1. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kiinnostavia näkemyksiä, kiitos niistä pake ja GAM. Gattuson Napoli tosiaan oli parempi. Mutta herranenaika mitä pelaajia hänellä on käytössään. Koulibaly eli kullipalli on aivan mieletön toppari. Tekee hurjia nousuja ja kikkailee, voittaa jokaisen tilanteen ja rakentelee peliä aivan suvereenisti. Entäs sitten kipittäjät Mertens, Callejon ja Insigne? Hattivattijengi lukee toistensa ajatuksia ja mahanaluset on täynnä jalkoja. Pikkuisia ukkoja, mutta vahvoja vääntäjiä, joilla pallo on jalassa kuin liimattuna. Lisäksi Napolin laitapakit olivat väsymättömiä raatajia ylös, alas ja mihin suuntaan tahansa. Kikkojakin löytyy vaikka omassa päässä. Toisin sanoen Gattusolla on todella hyvä nippu, jota piiskata. Takana pitkä kokemus yhdessä pelaamisesta. Ja tähän soppaan Rino on tuonut omat tuliset mausteensa, jonka seurauksena on väkevä keitos. Milan oli huonompi ja väsyneempi. Silti pystyi kamppailemaan 2-2 vierastasurin. Se on hyvä suoritus! Zlatan oli todella huono eilen. Hävisi kaksinkamppailut, jotka olisi pitänyt voittaa ja se heijastui muuhun hyökkäyspelaamiseen. Huonoja ratkaisuja pallollisena. Milanin hyökkäyspeli parani heti, kun Rebic siirtyi keskelle ja Leao vasemmalle. Zlatan on kova tekijä vielä, kun hyvä päivä osuu kohdalle, mutta iän myötä off-pelejä vaikuttaa tulevan useammin. Leao oli pirtsakka. Ehkä GAM on oikeassa hänen suhteensa. Toivotaan! Milanin MOTM oli Bonaventura, kuten pake samaan suuntaan uumoili. Jack tuli askiin ja valoi uskoa tiimiin, sen näki kehonkielestä ja siitä, miten hän tsemppasi muita. Sitten hommasi hienosti pilkun ja pelasi muutenkin hyvin. Toivottavasti Milan sai tästä torjuntavoitosta henkisiä paukkuja seuraaviin tärkeisiin peleihin! Roma ja Napoli voi pudotella pisteitä Interiä ja Juvea vastaan.
 2. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tulee kuuma matsi. Veikkaan, että Gattuso haluaa näyttää Milanin seurajohdolle ja agitoi joukkonsa liekkeihin. Enemmän kaahausta kuin järkevää pelaamista. Siinä on Milanin sauma taktisesti, jos pää pysyy kylmänä. Itseluottamus on Juve-voiton ja nykyformin myötä korkealla. Myös ottelun panos on suuri. Onneksi vanha kettu Ibra on kunnossa 💪
 3. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Sarri voi selitellä pimennyksiä, mutta tosiasia on se, että Milan pelasi helvetin hyvin. Käsivirhe > rankkarimaali > momentum > toinen maali > paine > ansaittu voitto Milanille. Juve ei edes ollut mitenkään erityisen hyvä. Rabiot teki uskomattoman soolomaalin ja Ronaldo sai lahjapaikan Romagnolin ja Kjaerin hetkellisestä sekaannuksesta ja yhteen törmäyksestä. Pelillisessä mielessä Milanilla ei ollut hätäpäivää. Olette jo hyvin ruotineet matsin, joten ei siitä sen enempää. Oli ihana katsoa tällaista peliä! Omasta mielestä MOTM oli Kessie. Kuten olen sanonut monta kertaa, ainesta on vaikka mihin, kun se oma paikka on löytynyt. Kessiestä on pidettävä kiinni kynsin ja hampain. Yhdessä Bennacerin kanssa Kessie muodostaa todella kovan keskikentän keskustan. Kjaer on toinen, joka täytyy pitää, kuten pake kirjoitti. GAMille annan vähän periksi Leaon suhteen. Potentiaalia on ja lisääntynyt peliaika näyttää tekevän Leaolle hyvää. Mutta katsotaan nyt ☺️ Pioli on löytänyt joukkueen sydämen ja yhteisen kielen. Sinänsä sääli, että taas aloitetaan uusi projekti.
 4. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kjaer täytyy signata aivan ehdottomasti 👍
 5. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Muutama lisähuomio: Saelemaekers oli jälleen hyvä. Pidän nopean belgialaisen taidosta ja rauhallisuudesta pallon kanssa. Vaivatonta pelaamista. Älykäs pelaaja, joka ei tee juurikaan virheitä. Vielä pitää saada varteen lisää voimaa, mutta Milanilla on käsissään kehityskelpoinen nuori pelaaja, joka pystyy nostamaan nyt nähtyä tasoaan vielä reippaasti. Hakan teki taas maalin ja näyttää, mihin pystyy, kun peli kulkee. Nyt turkkilaisen pitäisi kyetä nostamaan pelinsä tasaisemmalle tasolle. Ailahtelua on ollut liikaa, kuten me kaikki tiedämme. Rebic on oma suosikki, joten en ala häntä enää hehkuttamaan. 😎 helvetin tärkeä pelaaja meille ja Milanin pitää pystyä tekemään sopparista pysyvä.
 6. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Helpot rahat taas vedonlyönnistä pois 😀 ei oo siis tarkoitus keulia, mutta uskoin Milanin voittoon ja hyvään kertoimeen. Kuten mainittua, Laziolta puuttuivat syömähampaat ja Milan oli vakuuttava jo SPALia vastaan hyökkäyspäässä, vaikka maaleja ei tullut odotetusti. Draivi kuitenkin oli nähtävissä. Otti todella päähän, että Ruutu sössi matsin lähettämisen, mutta onneksi Veikkaus TV pelasti illan. Sitten omiin arvioihin: Kjaer & Romagnoli -topparipari jatkaa vakuuttavaa pelaamista. Aivan hirmuinen kaksikko takalinjalla. Heidän pelaamistaan on lähes orgasmi seurata ja varmasti se tuo paljon luottamusta myös keskikentän pelaamiseen. Kessie. 💪 Milan voi pistää miehen unsellable-listalle. Kaveri on löytänyt sen position keskikentällä, mistä kirjoitin täällä jo kauan sitten. En yritä ottaa sulkia hattuun vaan näkihän sen sokea Reettakin, että tuollaisilla ominaisuuksilla puolustava rooli on kuin nakutettu miehelle. Ja kasvuvaraa on yhä. Kessiestä voi tulla aivan sairaan hyvä, maailmanluokan DM. Bonaventura & Ibra. Oli ilo nähdä kokeneen osaston palo ja anti joukkueelle. Vielä löytyy! Theo oli myös sisuuntunut. Aivan hirmuisia nousuja laidalta, vaikka viimeistely oli luokatonta. Tarjoaa silti yllättävää vaaraa vasemmalta vastustajan näkökulmasta, joka on tärkeä optio Milanin pelaamisessa. Calabria oli heikko tullessaan sisään. Paqueta sen sijaan on mitä ilmeisimmin päättänyt näyttää olevansa hyvä pelaaja. Oikeita askeleita oikeaan suuntaan, mutta vielä on hiomista kulmissa. Pioli on tehnyt erinomaista työtä. Tässä sen näkee, että kun valmentajalle antaa aikaa, asiat alkaa loksahdella. Kohta taas bootataan 😂 kaduttaakohan toimistolla?
 7. Huhuja (AC Milan)

  Oma arvio Leaosta on se, että hän on erittäin lahjakas nuori pelaaja, joka on herkässä vaiheessa. Ura voi lähteä isoon kiitoon tai sitten hieman enemmän matalalentoon. Luonnollisesti toivon, että Leao syttyy Milanissa kukkaan, mutta samaa olen toivonut monen muunkin lupaavan nuoren hyökkääjän kohdalla ja joutunut pettymään (siis siinä mielessä, että Milan ei saanutkaan heistä hyökkäyksen talismaaneja, siis huippukärkeä). Leaosta nimittäin voi tulla maailmanluokan keskushyökkääjä tai sitten ihan hyvä -osaston hyökkääjä, joka pelaa huippusarjassa, muttei kylvä kauhua. MUTTA SITTEN VILLI HUHU! Kuulemma Romagnoli siirtyy ensi viikolla Atletico Madridiin isolla rahalla, jotta Ragnick saa rahoitettua Upamecanon hankinnan. Ööö... en usko. Ei istu omaan järkeen sitten millään. Mutta tällaista huhua levittää sempremilan-sivusto. https://sempremilan.com/milan-to-sacrifice-romagnoli-to-atletico-madrid-in-e50m-deal-and-sign-upamecano-report
 8. Huhuja (AC Milan)

  Tässä vähän erilainen huhu: Milan olisi mahdollisesti lähettämässä Leaon lainalle kasvamaan. Selvää on, että jos portugalilaisesta on lupausta suuremmaksi pelaajaksi niin sen saavuttamiseen tarvitaan paljon peliaikaa. Sassuolon kaltaisessa seurassa se voisi olla mahdollista. Yritetään siis samaa mitä tehtiin Niangin kanssa eli historia toistaa itseään. Itse vähän veikkaan, että Niangin kaltainen tarina on tässäkin edessä eli että lainakausien jälkeen Leao jatkaa matkaansa pois Milanosta johonkin helpompaan sarjaan. https://sempremilan.com/tuttosport-milan-begin-talks-over-swap-deal-with-sassuolo-involving-rafael-leao
 9. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Katsoin matsin ja otin vedonlyönnissä kiinni sekä Milanin voiton, että molemmat maalintekijät Oli vahva fiilis, että nuori Milan on nyt vahvassa lyönnissä. Pioli on saanut vakautettua peliä ja löytänyt oikeita rooleja pelaajille, joista malliesimerkkinä Kessie. Todella hyvä peli taas Kessieltä, vaikka selostajan mukaan oli täysin näkymätön. Rikkoi vastustajan peliä ja oli koko ajan siellä missä pitikin. Ei harhasyöttöjä vaan hyvä tatsi ja pelin kierrättäminen. Kessie on nykyformissa aivan keskeinen pelaaja Milanille. Pidin jälleen Rebicin esityksestä, koska kroaatista huokuu oikeanlainen vaara. Menee tilanteisiin kunnolla ja tappajan asenteella, ja sillä tavalla se maalikin tuli. Roma aloitti pelin paremmin, mutta Milan otti hommaa haltuun ottelun edetessä. Lisäksi topparipari Kjaer & Romagnoli oli jälleen erittäin hyvä. Tanskalainen on ollut kyllä melko uskomaton diili Maldinilta (eikös se ollut Maldinin masinoima kaappaus?). Tästä on taas hyvä jatkaa europelien metsästystä! Nyt tuntuu olevan positiivinen vire joukkueessa ja mitään puristamista ei näy. Pioli on tehnyt todella hyvää työtä ottaen huomioon erittäin vaikean tilanteen niin koronan vuoksi kuin Milanin tulevaisuuden suunnitelmien vuoksi.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Futiksessa tää huhumyllyjen pyörittäminen on aivan kaameaa. Hirveää spekulointia. Lähellekään edes puolet huhuista ei pidä paikkaansa. Oon tyyliin lukenut miljoona kertaa, että vaikka joku Messi olis lähdössä viimein Barcelonasta... futissivustot varmaan keksii aiheita, jotta tulee klikkejä
 11. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tämä kysymys riippuu pitkälti siitä, millä ryhmityksellä mennään. Jos pelataan 4-3-3 niin SES mahtuisi mielestäni avaukseen vasemmalle laidalle (olettaen, että Rebic pelaisi keskushyökkääjänä). Jos ajatellaan Piolin 4-2-3-1 -systeemiä niin siinä tapauksessa SES olisi supersub ja Locatelli voisi mahtua keskikentän keskustaan. Balotellia en ottaisi mukaan sotkemaan joukkueen hyvää ilmapiiriä. Taitojensa puolesta mahtuisi avaukseen, mutta kun pää ei vaan kestä niin se niistä taidoista. Sääli, koska pidin todella paljon Balotellista Milanissa. GAMilta hyvä avaus, joka näyttää hyvin sen, että ei Milan ole päästänyt ainakaan korvaamattomia kultakimpaleita karkuun (vaikka pidän Locatellin myyntiä edelleen virhearviona).
 12. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Oli kiinnostava juttu ja hyviä pointteja. Voin olla väärässä Leaon suhteen ja toivottavasti olenkin. Täytyy myös muistaa, että Leao ei ole luontainen keskushyökkääjä vaan laitahyökkääjä – hänestä yritetään tehdä kärkipelaaja Milanissa. Leao on aiemmalla peliurallaan ollut pelaaja, joka elää pallosta ja haluaa tehdä sillä show-juttuja. Nyt kun joutuu kyttäämään enemmän niin ei kiinnosta. Voihan se olla motivaation puutetta, mutta hänen olisi syytä löytää se motivaatio jostain, koska Ragnick tuskin löysäilyä ja silmien pyörittelyä kauan katselee. Oli paidan selässä mikä nimi tahansa.
 13. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tähän skenaarioon uskon itsekin. Piolikin sanoi, että Leaon on annettava enemmän. Portugalilaisen uran suunta on kiinni nyt siitä, korjaako hän asenteensa ja kasvaa henkisesti. Näytti maalin jälkeen kameroille vielä eleillä, että "suut suppuun". Ylimielinen kersa. Hänen saamansa kritiikki on ollut ansaittua ja aiheesta, joten jos sitä ei tajua niin huono juttu. Jos ei meno muutu niin Ragnickin koulusta tulee nopeasti potkut. Se on selvä juttu.
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Selitän vielä auki tulkintaani Leaosta: Omassa elämässä olen nähnyt monia hyökkääjäpelikavereita, joilla fysiikka ja taidot ovat olleet huippuluokkaa, mutta henkinen puoli aivan onneton. Eli kiukutellaan pikkulapsen tavoin, kun ei tule täydellistä syöttöä. Pelikaverit tekevät kaikki virheet, vaikka itse sijoittuisi huonosti. Sitten levitellään käsiä ja aletaan osoittaa mieltä kikkailemalla, löysäilemällä, tyhmillä rikkeillä – ja menettämällä pallo typerissä paikoissa ynnä muuta. Tällainen pelaaja ei pelaa joukkueelle vaan omalle herkälle egolleen. Keskittyminen menee omaan mielipahaan ja joukkue maksaa viulut. Jonnekin osuu huippupeli ja kasa maaleja, mutta kaikenlainen tasaisuus puuttuu. Sama ylimielisyys ja käsitys omista kyvyistä heijastuu treeneihin. Esimerkiksi Ibra on äärimmäisen temperamenttinen kentällä ja treeneissä, mutta antaa silti 100% joukkueelle joka tilanteessa. Hän pystyy käsittelemään omaa valtavaa egoaan siten, ettei taannu pikkulapseksi vaan on henkisesti kivikova ammattipelaaja. Se on ratkaiseva ero esimerkiksi Ibran ja Balotellin välillä. EN VÄITÄ, ETTÄ LEAO OLISI TÄLLAINEN, mutta jotain sen suuntaista käytöstä olevan näkevinäni ja se vähän mietityttää.
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tärkeä ja hieno voitto! Neljä tehtyä maalia on todella hyvä juttu joukkueen itsetunnolle, mutta antaa liian ruusuisen kuvan Milanin pelistä; Lecce puolusti todella huonosti. PLUSSAT MOTM oli ehdottomasti Hakan. Turkkilainen oli mukana jokaisessa Milanin matsissa ja oli yksi harvoista Milanin pelaajista, joka ei antanut juurikaan harhasyöttöjä. Milanin pelaamisessa näkyi ruoste pallonhallintatilanteissa. Jopa lyhyet syötöt olivat lähes järjestään huonoja, joita katsoessaan Litti pyörittelisi päätään, mutta laitetaan se pelitauon piikkiin. Tatsi löytyy kyllä. Kessie on nousemassa liigan keskikenttämiesten eliittiin. Franck the Tank! Todella tasaista ja hyvää tekemistä. Puolustussuuntaan jämäkkä jyrä ja ylöspäinkin on annettavaa. Pioli on tehnyt hyvää työtä Kessien vahvuuksien tunnistamisessa ja heikkouksien minimoinnissa. Ennen Kessien harteilla oli liikaa hyökkäyspelaamista, joka häiritsi Kessien sijoittumista. Se vika jäi vähän piiloon norsunluurannikkolaisen uskomattoman fysiikan vuoksi. Pioli on saanut Kessien sisäistämään makelelemaisen tai kantemaisen roolin, jossa Kessie on nähtävästi aivan kunkku. Ja voi kehittyä edelleen. Kjaer & Romagnoli on muodostanut pelottavan voimakkaan toppariparin, joka täydentää toisiaan ja pelaa hyvin yhteen. Toivottavasti Kjaer ei loukkaantunut pahasti. Kjaer oli tässäkin matsissa todella hyvä paitsi puolustussuuntaan mutta myös vastahyökkäysten rikkomisessa ja pallollisena. Rebic paransi merkittävästi Juve-pelistä ja jätti karatepotkut tällä kertaa pois. Karvasi energisesti ja haisteli hienosti läpiajon, josta pääsi iskemään hallitun maalin. Pientä hakemista vielä kärkipelaajan sijoittumisessa, mutta hyvä peli omalta suosikilta. Tästä pelistä Rebic sai varmasti hyvää itseluottamusta. Gabbia tuli vaikeaan paikkaan, kun Kjaer loukkaantui, ja sai ottelusta varmasti hyvää ja elintärkeää kokemusta: aiheutti pilkun Babacarin hyvästä filmauksesta ja tuomarin herkän pillin vuoksi. Ei siis varsinaisesti pelillinen plussa, mutta tästä lähtien Gabbia osaa älykkäänä pelaajana pelata vastaavat tilanteet paremmin. Bonaventura pelasi semi-hyvin. Hakeutui hyvin paikoille, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan, vaikka tuikkasikin maalin. Silti lupaava ja pirteä esitys. Sama arvio Castillejolle. MIINUKSET Leao teki maalin Contin upeasta tarjoilusta, mutta näytti taas laiskalta ja herkästi turhautuvalta luovuttajalta. Tämä voi olla ylireagointia ja väärä tulkinta, mutta... En tiedä onko se vaan televisiokuvan ja oman ennakkoluulon yhdistelmä, mutta nuori portugalilainen vaikuttaa jotenkin henkisesti löysältä. Puuttuu sellainen tappajan himo tehdä maaleja, joka monilla kovilla tekijöillä kuten vaikka Ibralla on. Olen tästä ennenkin maininnut. Taitoa ja fyysisiä avuja Leaolla on enemmän kuin Veikkausliigassa yhteensä, mutta henkinen kantti hieman jännittää allekirjoittanutta. Ei kuitenkaan ole ihan teinipoika enää vaan parikymppinen kaveri, jonka pitäisi olla jo asenteeltaan ammattilainen. Voi olla – ja toivottavasti olenkin – väärässä Leaon suhteen ja näen ihan omiani. Toivon tottakai, että Leao nousisi potentiaalinsa tasolle. Ei varsinaisesti miinus, mutta pieni kritiikki tai jälleen oma ylitulkinta: Theo on erinomainen pelaaja, joka huomasi, että pelihän sujuu leikiten ja alkoi ylimieliseksi. Fysiikka ja tekniikka riittivät ottelun vaatimuksiin helposti, jonka seurauksena ranskalaisen kehonkielessä alkoi näkyä ylimielisyyttä. Ei hyvä asenne, jos haluaa kehittyä absoluuttiselle huipputasolle – minne potentiaali kyllä riittää, jos pää kestää. Bennacer oli unessa, mutta muu joukkue ympärillä ja huono joukkue vastassa paikkasi toistuvat virheet. Huonoa sijoittumista, huonoja syöttöjä ja huonoja ratkaisuja. Ei todellakaan 50 miljoonan hintalapun arvoinen esitys. Varmasti taso paranee tästä.
 16. Huhuja (AC Milan)

  Jos haluatte lisätietoa Kalulusta, niin tässä kiinnostava analyysi tämän nuoren ranskalaisen kyvyistä. Yksi poiminta: "Even if he plays these long balls very often, Kalulu has outstanding passing statistics. In fact, he plays the sixth-most passes in National 2 (57,87 per 90 minutes). His average pass length is 19,51 meters. Nevertheless, incredible 88,52% of his passes are successful. This is a number that is similar to the statistics of Milan´s creative centre-back Romagnoli with 92.2% of his passes being accurate. But, here it is important to mention that the Italian plays only 51,77 passes per 90 minutes." https://serieaanalysis.com/analysis/recruitment-analysis/pierre-kalulu-at-ac-milan-2019-20-scout-report-tactical-analysis-tactics
 17. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Näinhän se on, mutta sillä on merkitystä, miten asiat hoidetaan. Avoimuus ja keskustelu ovat niitä keinoja, millä vaikeista tilanteista voidaan edetä. Olen saanut sen kuvan, että Gazidis ei ole kovin keskustelevaa tyyppiä vaan johtaa etäältä – ja toimii myös muiden selän takana. Sellainen aiheuttaa epävarmuutta ja sitä kautta jännitteitä.
 18. Huhuja (AC Milan)

  Lueskelin kaverista ja katselin vähän videota niin näppärä poika on kyseessä. Yllättävän fyysinen. Todella hyvä vasen jalka. Tarkkoja syöttöjä ylöspäin ja lähtee nopeasti.
 19. Huhuja (AC Milan)

  Pelit ja mestaruudet voitetaan keskikentällä, vaikka puolustusta ja hyökkäystä aina seurataan. Milanin edellinen suuruuden aika onnistui Pirlon, Gattuson ja Seedorfin ansiosta. Liverpool nousi Gerrardin ja kumppaneiden uroteoista, Manussa konehuonetta pyöritti Scholes, Barcassa Xavi ja Iniesta jne. Bennacerista ei siinä mielessä ole varaa (eikä mitään järkeä) luopua. Kyllä Milan varmasti tekee kaikkensa pitääkseen kiinni Bennacerista. Keskikentän kovan luokan tekijät ovat painonsa arvoisia kullassa ja Bennacerilla on valtava potentiaali. Huhuissa kerrotaan koko ajan, miten Milan yrittää löytää Bennacerille "sitä oikeaa" kumppania keskikentälle. Monia nimiä on läväytelty tiskiin, mutta jatkuvasti myös samat nimet pyörii kuten esim Florentino Luis. Jos Bennacer lähtee niin jostain pitäisi löytää korvaaja – ja se olisi vaikea tehtävä.
 20. Huhuja (AC Milan)

  Sinänsä huolestuttavaa, että Bennacerilla on ulosostopykälä ja Manchester Citylla on rahaa maksaa se. Eikä varmaan Cityn europelipanna vaikuta asiaan, koska Milan ei europelejä pelaa (suurella todennäköisyydellä). Jos Guardiola tarjoaa Bennacerille avauksen roolin – mikä on todennäköistä, jos hän kerran soittelee Bennacerille – niin voi pojat olla niin, että menetämme keskikentän talismaanimme. Toisaalta 50 miljoonaa euroa on paljon rahaa, jonka Milan voi investoida kokonaisuudessaan Ragnickin projektiin. Sillä saa monta nuorta piilevää talenttia Toivotaan, että Ibrahimovic kertoo omasta Barcelona-kokemuksestaan Bennacerille, ettei kannata mennä... Lisätään vielä, että jos Bennacer menee niin seuraava lähtijä on varmaankin Donnarumma. Ja jos Donnarumma menee niin Romagnoli ei jää katselemaan, että mitäs tästä nyt tulee. Nyt kyllä vähän hirvittää.
 21. Huhuja (AC Milan)

  Näinhän se on, että voi käydä vielä vaikka niin, ettei Ragnick syystä tai toisesta tulekaan ja sitten on taas tilanne täysin auki.
 22. Huhuja (AC Milan)

  No nyt! Huhuissa mainitaan jo Norjan ihmelapsi Martin Odegaard! Tässä kuulemma Ragnickin TOP5-lista (yksi lukuisista): - Denzel Dumfries, oikea laitapakki (PSG) - Kristoffer Ajer, keskuspuolustaja (Celtic) - Rodrigo De Paul, keskikenttä (Udinese) - Martin Odegaard, keskikenttä (Real Sociedad / Real Madrid) - Luka Jovic, hyökkääjä (Real Madrid) https://sempremilan.com/report-elliott-give-green-light-as-rangnick-builds-five-man-e110m-wish-list-to-begin-overhaul
 23. Huhuja (AC Milan)

  Götze voisi olla kelpo hankinta ja saksankielisenä Ragnickille mieluinen "liittolainen" pukukopissa. Lisäksi siirtosumman puuttuminen miellyttänee Milania, mutta Götzen palkkapyyntö voi olla suuri. Saksan kielen taito on varmasti merkittävä syy myös Hakanin kaavailtuun merkittävään rooliin. Hän osannee avata Ragnickin ajatuksia pelikavereilleen. Huhuja on liikkeellä nyt paljon ja joka viikko Milaniin liitetään paljon eri pelaajia. Todellisuudessa ehkä 3-4 saapuu ja muutama myydään. Lähtijöiksi on kaavailtu mediassa ainakin Bonaventuraa, Musacchiota ja Paquetaa. Mahdollisesti myös Ibran pelit Milanissa ovat pelatut. Hankintalistalla on kuulemma hyökkääjä Jovic, joka olisi huhujen mukaan mahdollista saada lainaan Real Madridista. Rebic ja Jovic pelasivat Frankfurtissa erittäin hyvin yhteen, joten ajatus tästä duosta kiehtonee Milania. Tarina kertoo, että Ragnick olisi saamassa 100 miljoonan euron budjetin hankintoihin. Tähtäimessä ovat kuulemma Bakayoko (Monaco), Szoboszlai (Salzburg) ja Florentino Luis (Benfica). Jos tämä pitää paikkansa niin oma veikkaukseni on se, että Bakayokoa yritetään hankkia, jos Florentino Luisin osto ei onnistu. Kyseessä ovat aika saman tyyliset pelaajat, joista Luisilla on suurempi potentiaali. Huhuissa ovat toistuvasti pyörineet myös Sassuolon laituri Jeremie Boga sekä Fiorentinan toppari Nikola Milenkovic.
 24. Huhuja (AC Milan)

  Jotenkin on erikoista, ettei Maldinille vaikuta mediatietojen mukaan löytyvän roolia Milanista. Maldini tietysti haluaa tehdä merkityksellistä työtä – kyllähän sen ymmärtää, kun miettii hänen ja sukunsa historiaa seurassa. Kyllä Gazidiksen olisi syytä kääntää kaikki kivet ja kannot, että saadaan Paolo pidettyä mukana. Ja toki Maldini voisi itse tulla vähän vastaan myös.
 25. Huhuja (AC Milan)

  Tässä vielä Ragnickin pelillinen visio Red Bull -joukkueissa hänen omin sanoin. Koska taktiikka on toiminut niin oletettavasti Ragnick yrittäisi varioida sitä tai tuoda sellaisenaan Milaniin. Toki Italian liigan puolustusvoittoisuus saattaa vaikuttaa jollain tavalla. En tiedä. Kiinnostavaa kuitenkin! Jäsentelin Ragnickin teesit numeroiduiksi pointeiksi. So how does the team play in a Red Bull way? Here are the principles: 1. Add maximum possibility to the team and act, don’t react. So you need to dictate the game with and without the ball, not through individuals. 2. Use numerical superiority and let the ball run directly whenever possible, with no unnecessary individual action and with no fouls. 3. Use transitions, switch quickly. Try to win back the ball within five seconds with aggressive pressing. After winning the ball back, play quickly straight away, play direct and vertically towards the opponent’s goal, surprise the disorganised opponent to get into the penalty area and shoot within ten seconds of winning the ball back. At Hoffenheim, we did research and showed that the likelihood of scoring is within eight seconds of winning back the ball. In training we have a countdown clock and the target is to score within 10 seconds. Jürgen Klopp has said that the best playmaker is ‘perfect counter-pressing’. 4. The more a team sprints (i.e. the more the players sprint) faster to win back the ball then there is a greater likelihood they will score a goal once they have won it back quickly.
×