Jump to content

Mr W

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 1. Kun nyt kerran on täällä ollut keskustelua tuosta lippujen hankkimisesta ja linkittämisestä niin kysynpä samalla tämmöistä: Onko sellainen mahdollista, että "lainaan" yhden kaverin / useamman kaverin jäsenyyksiä ja anon lippua/lippuja niillä? Eli tuleeko lippuihin hakijan nimi vai onko sillä edes väliä? Voinko siis anoa kahta lippua Arvo Aatoksen ja Kelmu Kojootin nimillä/jäsenyyksillä ja mennä sitten peliin kaverini kanssa? Kuinka tarkkoja asiasta ollaan paikan päällä ja pitääkö tällaisesta lipunhaltijan muutoksesta ilmoittaa mahdollisesti johonkin One Unitediin tai vastaavaan?
 2. Mites toi oikein onnistuu että saa useamman kuin yhden lipun sen arvonnan kautta?
 3. Keskiviikkona on sitten tämän viikon ensimmäinen todellinen huippuottelu tiedossa, kun Italian jätit saapuvat vierailulle. Kellään tietoa mistä ottelun näkisi Tampereella? Viasatin ohjelmistosta kun kattoi niin peli tulisi siltä HD-kanavalta, mutta mikäs paikka tätä kanavaa näyttäisi?
 4. Pakko myöntää, että oli kyllä todella mielenkiintoinen tilanne se Ronaldon hylätty maali kulmapotkusta. Olen nähtyäni videomateriaalia tapahtuneesta ehdottomasti sitä mieltä, että maali olisi pitänyt hyväksyä. Tässä vielä linkki jos joku ei ole nähnyt tapausta, Canalilla kun ei tilannetta näytetty ollenkaan. Ja tuossa linkissä kun alkaa katsoa siinä 9 minuutin kohdalla niin näkee kyseisen tilanteen: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1958314/ Mitä mieltä olette? Eihän tuossa mitään väärää ole, vaikka onhan tuo aika siinä ja siinä tuo Rooneyn kulmapotkun anto.
 5. Unitedin Carling Cup 08-09

  Heitetään tää kysymys nyt vaikka tänne, ku kuitenki tän päiväseen peliin jotenki liittyy. Eli mikä on Viasatin tilanne nykyään? Ennenhän sieltä on näkyny näitä Carling Cupin pelejä todella hyvin. Näkyiskö mahdollisesti myös Derby-ManU tänään? Kyllähän näitä paikkoja löytyy, joilla Viasat-oikeudet ovat, niin voisi vaikka mennä johonkin katsomaan... Koneelta kun en oikein jaksaisi vahdata. Sen verran tiedän, että Viasatilla on tapahtunut jotain kanavauudistuksia ja että ilmeisesti nykyään ei enää ole erillisiä sport 1, 2 ja 3 -kanavia. Vai...? Mutta mikä ihmeen järki siinä on ollut??!! Selailin tässä hieman eri nettisivuja ja huomasin että kun menee katsomaan Viasatin suomenkielisten sivujen kautta ohjelmatietoja Viasat Sport kanaville, ei näy juurikaan mitään ohjelmia. Menin sitten vastaaville Ruotsin sivuille ja siellä taas kerrotaan että nykyään tarjolla on sellaisia kanavia kuten mm. Viasat Fotboll, Viasat Sport, jne. Ja ohjelmatiedoista näin että Derby-ManU todellakin lähetetään Viasat Fotboll -kanavalla. Mutta tämäkö koskee nyt vain Ruotsia? Eikö Suomessa ole enää olemassa mitään Viasat Sport kanavaa? Mistäs esim. UCL-pelit sitten tulee jatkossa? Vielä viime vuoden puolella minulla oli tämä Viasat Kulta -paketti kaikkine Sport-kanavineen, mutta tätäkö ei siis enää voi tilata Suomessa? Tuntuu oudolta, että Viasat yhtäkkiä vetää pois kaikki urheilukanavansa. Luulisi, että asiakkailla on nyt sitten mahdollisuus myös irtisanoa sopimuksensa, koska itse ainakin katselin pelkkää urheilua kun Kulta-paketin omistin, enkä todellakaan olisi valmis maksamaan tyhjästä. Viisaammat auttakoon, kiitos!
 6. FIFA Club World Cup 2008

  Kyllä se nyt valitettavasti taitaa mennä niin, että se 1 ottelun pelikielto ainakin tulee, ja nimenomaan UCL-peleihin. MM-kisoissa hankittu pelikielto kun astuu voimaan Euroopan osalta juuri UEFA Cupissa ja Mestareiden Liigassa. Harmin paikka...
 7. FIFA Club World Cup 2008

  Hieno taistelu ja voitto Unitedilta!!! Tuli vaan heti pelin jälkeen mieleen, että tuleeko tästä nyt jonkinlaista pelikieltoa Vidicille? Tuskin Valioliigan peleihin, mutta voiko tulla esim. Mestareiden Liigan peleihin? Olis kyllä paha isku, koska Zlatania vastaan tarvittais todella kovaa kaveria kuten Vidiciä!
 8. Inside United

  Eikö tota lehteä oikeesti oo kellään...?
 9. Inside United

  HUOMIO kaikki ManU-fanit (ja miksei muutkin)!!! Olisin halukas ostamaan ManUn omasta Inside United -lehdestä numeron 192 (july). Jos joltain löytyy tämä kyseinen lehti, pyydän että voisitte myydä kyseisen lehden minulle. Hinnasta voidaan sopia. Taustana kerrottakoon, että olen jo monen monta vuotta tilannut kyseistä lehteä Suomalaisen kirjakaupan kautta, mutta nyt on lopullisesti menny hermot! Vaikka kuinka monta lehteä on jäänyt saamatta, milloin mistäkin syystä. Rahallista korvausta olen sieltä toki saanut, mutta eihän se ole sama asia. Säälihän se on, jos satojen lehtien joukossa on yksi tyhjä kolo numeron 192 kohdalla. Yhteydenottoja odotellessa...
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Hieno homma, että saatiin sitte lopulta Bulgaari tekemään hyökkäyksestämme maailman ylivoimaisesti kovimman! Vielä vaan vähän askarruttaa tuo Campbellin tilanne... Meni siis loppukauden lainalle Tottenhamiin, mutta kai se sitten on siinä? Ei kai Spursilla ole mitään osto-oikeutta pelaajaan? En todellakaan halua menettää Frazieria, sillä siitä pojasta nimittäin kuullaan vielä ja paljon!
 11. Man Utd - Liverpool 23.3

  Tarkennetaan nyt vielä, että omalta kohdaltani ärsytti nimenomaan "Hapen" ääntäminen, ei todellakaan hänen huippukentällisensä. Ja mitä "Hapen" asiantuntevuuteen tulee, tässä ote tämän päivän (26.3.) Hufvudstadsbladet-lehdestä: "Christoffer Herberts undrar om någon "expertkommentator" någonsin varit lika dåligt insatt som Harri Kampman var i Canal+ fotbollsstudio under påskhelgen." Käännös: "Christoffer Herberts miettii, onko kukaan "asiantuntija" ikinä ollut niin huonosti perillä asioista kuin Harri Kampman Canal+:n jalkapallostudiossa pääsiäisviikonloppuna." Jokaisella on tietenkin oma mielipiteensä, mutta oman asiantuntija-listani kärjessä "Hape" ei todellakaan ole.
 12. Man Utd - Liverpool 23.3

  En tiedä onko oikea paikka kommentoida, mutta laitetaan nyt tänne, ku kerran kaikki tapahtui ManU-Liverpool -ottelun aikana: Eli kommentoisin Harri "Hape" Kampmanin otteita studiossa. Mielestäni aivan käsittämätöntä, että tuollainen tyyppi saa olla kommentoimassa pelejä ja antamassa analyysejä. ManUn valmentaja ei todellakaan ole VERKUSON, Arsenalin keskikentällä ei todellakaan pelaa VAPREEKKAS/VAPREKAS jne. Tässä vain muutama kommentti ja nimenomaan ääntäminen, joka todella sai minut kiehumaan. Kyllä mielestäni olisi asiallista että tuolla tasolla, eli live-studiossa jossa kaikki näkyy ja kuuluu, ainakin yritetään ääntää pelaajat sun muut oikein. Täytyypä tästä lähteä kuuntelemaan BENITEEN kommentteja... Kommentteja muilta, kiitos! Oliko joitain muitakin pelaajia, jotka Hape onnistui ääntämään omalla "hienolla" tavallaan? Olisi kiva kuulla, jos tämä ärsyttää myös muita.
 13. Canalin nykytila

  Bolton -peli näyttää tulevan tuolta HD:n puolelta. Mitäs se nyt sitte tarkottaa? Miten semmosen kanavan saa näkymään? Omassa tv:ssä kyllä lukee HD-ready, mutta mitä sitte pitäis tehdä... Ei ainakaan kanavaluettelossa löydy mitään HD-kanavaa.
 14. United FA Cupissa 07-08

  Onko kellään tietoa millon pelataan F.A. Cupin välierät? Eli välieräviikonlopun päivämäärää kiitos!
 15. Mitenkä toi lippujen hommaaminen Viagogosta oikeen toimii? Saako sieltä lippuja vain jos peli on loppuunmyyty muualla? Aattelin mennä kattomaan F.A. Cupin ManU-Arsenal -vääntöä, mutta miten pitäisi toimia? Pitääkö ensin vaan yrittää siinä arvonnassa vai voinko suoraan odotella, että lippuja tulee myyntiin Viagogoon ja ostaa sitten sieltä? (Meinaan vaan että jos peliä ei myydäkään loppuun ja kaikki halukkaat saavat lipun arvonnasta, ja minä raukka odottelen Viagogossa, vaikka sinne liput eivät ikinä tule myyntiin...) Nyt näköjään on Viagogossa myynnissä jo Bolton otteluun lippuja, vaikka jostain kumma syystä City-peliin ei pysty ostamaan... Ja Arsenal-peli on kokonaan pois Viagogon sivuilta? MIKSI IHMEESSÄ? Onko siis pakko vaan turvautua siihen arvontaan? (Tosin siinä arvonnassahan ne taitaa lähettää liput ihan kotiin, eli ei ne taida ehtiä ennen peliä Suomeen asti...?) AUTTAKAA!
×