Jump to content

embii

Members
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

About embii

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/28/1991

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Oulu
 1. Arsenal - Utd

  Jäipä paha maku ottelusta, mikä kyllä on hyvin yleistä jos vastajoukkue tekee voittomaalin viimeisillä minuuteilla. Ottelu hyvä esimerkki englantilaisesta kärkipäänottelusta (vaikka arsenalian miehistöä ei oikein taaskaan voi englantilaispainoitteiseksi kehua). Kovaa vääntöä ja tilanteisiin mentiin lujaa. Evralta kokonaisuudessaan hyvä ottelu, tarkkoja syöttöjä ja hienoa puolustuspelaamista. Rooney sai puserrettua sen maalinsa ja Vidic taisteli paikoitellen hyvin. Ferdinandilta taas käsittämättömiä purkupalloja, ronaldolta turhautumista eikä paikoitellen jaksanut keskittyä olennaiseen. VDS olisi pienellä skarpilla voinut saada näppinsä henryn puskulle ja missä se Carrick kyykki koko ottelun ajan? Larssonkin yllättävän näkymätön hienoa puskua ja hiljaista laukausta lukuunottamatta. Arsenal vei tämän kauden pelit ottamalla molemmissa täydet pojot, mutta eihän tämä mitään tietenkään meinaa
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei SAF ole ronaldoa myymässä vaikka madrid nostaisikin hintaa tuosta jo osittain kuvitellusta 60milj. hinnasta. Hän kyllä ymmärtää pelaajan tärkeyden jokaisella osa-alueella, niin rahana kuin tärkeytenä seuralle joten hän ei ole tosiaankiin kauppoja hieromassa. Bales on todennäköisesti jäämässä Southamptoniin, mutta kerkeää hänet vielä hankkia myöhemminkin jos tarvetta on.
 3. Pelisarjojen tulevaisuus

  GTA sarjan uskollinen fani. Tuli pleikka kakkonenkin ostettua vain San Andreaksen takia, koska olihan sitä silloin pakko päästä pelaamaan sen ilmestyttyä. Kun GTA 4 sitten ilmestyy pakko kait sitä on sitten hommata se sitä pyörittävä pelikonsoli, vaikka hieman "hullulta" kuulostaakin. Toinen pelisarja nyt sitten on PES, tosin ensimmäinen pes johon tutustuin vasta toden teolla oli numeroa 4. Sen jälkeen on jälkimmäiset osat haalittu käsiin ja tullaan jatkossakin ilmestyvät haalimaan! Muita pelisarjoja ei oikein tule mieleen, pienempänä tuli hankittua aina uusin EA sportsin väsäämä NHL, mikä kyllä kelpasi pienelle pojalle todella hyvin. Sitten vähän vanhempana tajusin minkälaista p*skaa EA saa aikaan ja siihen sitten loppui sen firman sponsorointi.
 4. Villan siirto varmistui!

  Huh huh, Vice se vaan täällä viettelee aprillipäiviään. Villa se ei turhia tule vastaan vaan antaa hyökkääjän tehdä aloitteen
 5. Manchester United - Aston Villa (FA CUP)

  Pahoin pelkään kannaltasi, että yllätystä ei ole luvassa. Saha poissa ja Rooneykin puolikuntoisena joten Henkka Larssonin debyytti tullaan todennäköisesti näkemään, toivottavasti pohjoismainen kärkipari hoitaa hommansa kunnialla. Aston villalta löytyy varmasti paljon itseluottamustakin tselski tasurin jälkeen, joten varmasti hieno FA Cup peli tullaan näkemään. Pitääpä viritellä streamitkin pitkästä aikaa kuntoon, kun ei Viasatia taloudesta löydy.
 6. Siirtohuhut (ManUtd)

  Bale on tosiaan kovan luokan tulevaisuuden lupaus ja olisi hienoa jos hänet manchesteriin saisi. Kilpailu on kuitenkin kovaa, koska monet muutkin englannin huippuseurat ovat hänen perässään.
 7. Manchester United-Wigan 26.12.06 klo:17:00

  Missasin ensimmäisen puoliajan kokonaan muiden menojen takia, mutta ainakaan tilastojen varjossa en jäänyt paljosta paitsi. Kaksi maalia toisen puoliajan alkuun katkaisivat wiganin selkärangan, lopussa tosin saivat vielä pilkusta maalin. En nyt rupea kommentoimaan tarkemmin ottelua kun ei tullut sitä "taktisesti" seurattua. Tärkein tuli otettua, eli selvä 3-1 voitto. Ps. tulipahan nähtyä Olekin maalinteossa!
 8. Obafemi Martins

  Martins jälleen pahanteossa Spursia vastaan. Taisi olla jo kauden seitsemäs osuma. Alkukaudesta mies ei oikein säväyttänyt, mutta nyt syksyn loppua kohden miehen otteet alkoivat tulla paremmin näkyviin, parissa ottelussa iskenyt jo kaksi maalia. Viime kaudella todella vakuuttavaa pelaamista sinimustissa (ja tottakai hienoja volttejakin nähtiin). Toivottavasti iloiset peli-ilmeet jatkuvat jatkossakin.
 9. UCL Arvonta 2006

  Uskon kuitenkin barcan menevän jatkoon, vaikka tasainen kamppailu on varmasti luvassa. Niin kuin reddevilkarra sanoi, voiton nälkä on varmasti suuri Internacional häviön myötä. Manu taas selvästi ennakkosuosikkina Lilleä vastaan, mutta ei vielä innostuta "varmasta" jatkopaikasta.
 10. Hyvät Joulut!

  Hyvää joulua koko poppoolle, voi hyvillä mielin siirtyä joulun viettoon 3 pisteen johdosta!
 11. West Ham vs Manchester United 17.12. klo:18:00

  Jalkapallo on välillä kiinni niin pienistä asioista, chelsea pamauttaa viimeminuuteilla tarvittavat maalit ja reo-cockerit tulevat ja laittavat pallot kainalon alta maaliin. No jaa, aina ei voi voittaa, niin kuin jkohnny sanoi. Jotkut tuskailivat maalinteon tehottumuutta, mihin on kyllä aihetta tämän iltaisen perusteella, mutta muuten maaleja on kuitenkin tehtailtu ihan hyvään vauhtiin (2.1/ottelu). Koko kentän pelaaminen oli aika elotonta Ronaldon yrittämistä lukuunottamatta. West Hamin maalin syntyessä pelaajien sijoittumiset ja tilannekovuus maalin edessä oli luokatonta, joten vastapuolen pelaajan oli helppo pukata pallo sisään. Pitäisi Heinzenkin ruveta jo saamaan paremmin pelituntumaa, turhan hataraa toimimista puolustuksessa. Rooney näytti heränneen väärällä jalalla kun siihen malliin ilmeni kiroilua ja turhautumista läpi ottelun. Toivottavasti peli-ilme muuttuu paremmaksi ensi viikonlopuksi.
 12. West Ham vs Manchester United 17.12. klo:18:00

  On se nyt aina hieman "noloa" hävitä arsulle, varsinkin kotona . Sitten itse peliin. Vastassa West Ham, kovempi joukkue mitä sarjataulukko tällä hetkellä näyttää. Ei ole tulossa helppo ottelu joten turha lähteä takki auki kentälle. Curbishleylläkin varmasti riittää metkuja, vaikka heti ensimmäisessä pelissä tulee manu vastaan. Onpahan haastetta miehelle. Kokoonpanosta ei ole sen kummempaa toivomusta, perusmiehistöllä pelamaan vaan.
 13. Vuoden Foorumilainen 2006

  5p. BurnBlack - Paljon todella asiallista tekstiä. Ottaa kantaa aiheeseen kuin aiheeseen ja sydämmellä Rovers kannattaja. Ehdottomasti vuoden foorumilainen. 4p. Alix Rocklake - Hyvää tekstiä ja huumortintajukin paikallaan. 3p. lfcsmith - Ei turhia kirjoittele ja kirjoittaa hyviä ja selkeitä viestejä. Vankkaa sitoutumista ELK osastolla. 2p. Antiko - Foorumin Italialais väriä. Hienoa juttua Juvesta ja muutenkin italian kieli sujuu hyvin. 1p. quido - Tarkkaa ja hyvää raporttia otteluista. Olisihan vaihtoehdokkaita ollut enemmänkin, mutta hieman nopeahkon mietinnän jälkeen tulin tähän tulokseen.
 14. Paitsio.comin IRC-kanava avattu

  "Ircis irkataan ja se on semmonen... irkkaus" Hyvin video kuvaa tätä irc-gallerian massaväestöä.
 15. Paitsio.comin IRC-kanava avattu

  Huumorimielelläkö tänne viesteilet? Jos et, niin: ftp://ftp.freenet.de/pub/mirc.com/mirc621.exe Tuolta saisi mIRC:in, joka on helppokäyttöinen ja varmasti suosituimpia. Voin antaa semmoisen vinkin, että tämä irc-galleria perustettiin nimen omaan irkkaajia varten, mutta ajat ovat muuttuneet.
×