Jump to content

Jake

Members
 • Content count

  806
 • Joined

 • Last visited

About Jake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/25/1978

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki

Contact Methods

 • MSN
  wzenga@hotmail.com
 • Website URL
  http://inter.paitsio.com/
 1. Inter 2007/08

  Ja Milan -10, varhainen talvi tänäkin vuonna.
 2. Inter 2007/08

  Viime vuonna alkuohjelma oli hitusen vaikeampi. Tähän mennessä oli kohdattu myös Fiorentina. Nyt kovista on kohdattu vasta Roma. Hyvin joka tapauksessa menee, vaikka Livorno-matsi puppeloitiin pahemman kerran.
 3. Italian jalkapallokaaos

  Valitettava tosiasia, mutta sääntöjen mukaan tuo maali piti hyväksyä. Typerä sääntö, mutta kaikille sama. Gazzetta väänsi asian oikein rautalangasta. Tietysti omituista on se, että Treze jäi ilman korttia, vaikka heittikin paitansa maalin jälkeen. Ainakin sinimustat muistavat varmasti lämmöllä esim. viime kauden ensimmäistä Milanon derbyä.
 4. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Ensi sunnuntaina vaihteeksi jälkilähetystä luvassa ottelusta Viola-Juve, jossa ei todellakaan tunteita puutu. Suorana iltapäivällä tulee Parma-Roma (muuten huonompi valinta) ja Bolton-Chelsea sekä Totteham-Flipperpool. Kolme kanavaa ei yksinkertaisesti riitä.
 5. Serie A-televisioinnit Canalilla

  No tämä nyt menee jeesustelun puolelle. Totta kai arvojärjestystä löytyy vai pidätkö sanasi vaikka Serie A:n sijasta Canalilta tulisi suunnistusta. Canalilla on oikeudet ja riittävästi kanavia näyttämään joka viikko 5 suoraa Serie A-ottelua. Valitettavasti näitä oikeuksia on "väärinkäytetty" vuosikausia. Mikäli oikeuksia käytettäisiin kunnolla, niin myös te "mitättömien" seurojen kannattajat saisitte värinne ruutuun useammin. Joka tapauksessa sarjan kärkikamppailu on aina erikoisasemassa (olipa joukkueet mitkä tahansa). Yhtä lailla haloota on nostettu esim. viime viikon Roma-Juvesta ja silloin meteli tehosi. Vaikka oma seuravärini on mikä on (mikä luonnollisesti heijastuu vaatimuksissa) haluaisin silti mahdollisimman paljon muidenkin joukkueiden matseja ruutuun, koska katson mielelläni muutakin kuin Interiä. Mielestäni tässä on kyse kaikkien edusta ja jos vain hiljaa hyväksymme Serie A:n polkemisen emme pian näe tätäkään vähää enää eetterissä.
 6. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Kyllä tiesin, tosin tilatessani sieltä tuli vain futista. Lätkä tuli joskus siihen aikaan, kun kukaan ei ollut television ääressä. Ja totta helvetissä jalkapallo on arvokkaampi, tosin sillä nyt ei ole tässä väliä. Kyseessä on täydellinen sirkusottelu, pääpaino ei ole ottelussa vaan "tapahtumassa". NHL:sä taidetaan pelata yli 80 ottelua runkosarjassa ja playoffit päälle, kaiken lisäksi kyseessä ei ole mikään kärkiottelu vaan tusinamatsi joita sarja on täynnä. Siis tämä olisi ollut täydellinen jälkilähetykseksi. Valitettavasti nykymaailmassa ei saa vaatimatta edes sitä vähää. Ja siitähän tässä on kyse, että kun maksaa itsensä kipeäksi niin toivoisi edes rahoilleen vastinetta. Canalilla on oikeudet ja riittävästi kanavia. Nytkin tämä sirkustelu, Valioliigan perusmatsi ja Serie A:n kärkiottelu voitaisiin näyttää suorana yhtäaikaa, jos vaan halua olisi. Mutta ilmeisesti sitä ei saisi vaatia.
 7. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Nythän kävi niin, että ensin Canalin ohjelmatiedoissa oli lauantain klo 19 ottelu suorana. Sittemmin tämä Änärin sirkusmatsi tuli tilalle. Pahoin pelkään, että Salami and Mighty Ducks in London pysyy ohjelmatiedoissa ja me katselemme jälkilähetystä.
 8. Inter 2007/08

  Alkua lukuunottamatta peli oli koko ajan Inteirn hallussa. Pitkästä aikaa näytti kohtuulliselta, tosin ongelmia on vielä ja Sampdoriaa ei voi laskea kovaksi mittariksi. Lauantaina ollaan joka tapauksessa kusessa.
 9. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Ei ollenkaan huono ajatus. Kukaan tuskin tilaa kanavia elokuvien tai sarjojen takia. Jopa hinnoittelu kertoo karua kieltään.
 10. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Eli kyseessä on nimenomaan täydellistä markkinasontaa Amerikan malliin. Urheilullisesti pelin arvo on nolla. Haitta sille, että tulee jälkilähetyksenä on yksinkertaisesti se, että urheilu on tarkoitettu katsottavaksi suorana. Urheiluksi en siis laske jotain myynninedistämismatsia vieraalla maalla, jossa koko lajista ei olla edes kiinnostuneita. Itsekin olen palautetta antanut, mutta eipä ole auttanut. Mixiltä tulee viideltä kalinaa ja ysiltä Portugalin liigaa, joten seitsemältä olisi täydellinen paikka Roma-Inter-matsille, mutta silloin sieltä tulee joku konserttiuusinta tuhannetta kertaa. Olen tietysti lähettänyt asiallista palautetta.
 11. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Marraskuun alusta Canal uudistaa jälleen kanavapalettinsa ja saamme nykyisten kahden urheilukanavan lisäksi kolmannen.
 12. Inter 2007/08

  Peli on taas sitä itseään eli täyttä sontaa. Viime kaudella samaan aikaan sentään peli kulki paremmin vaikka tulokset olivatkin vähän nihkeitä. Nyt ei kulje edes peli. Vaikea ymmärtää Mancinin 4-4-2-taktiikkaa, kun koko viime kausi pelattiin toisin. Toivottavasti nyt herätys tulee ja viimeistään tulevan Roma-tappion jälkeen on tapahduttava ettei Moratti intoudu palkkaamaan Mourinhoa. Orastava kriisi pitäisi nyt saada blokattua.
 13. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Palautetta laitettu, suosittelen samaa kaikille. Siis oikeasti pelaako joku meidän-Teemu edes enää Anaheimissa vai miksi helvetissä tuo matsi on sinne pitänyt tunkea?
 14. Kausi 2007/2008

  Roma näyttää tällä hetkellä pelottavan vahvalta. Siinä missä molemmat sarjan ennakkosuosikit eli milanolaiset puppeloivat kokoajan, Roma jaksaa vaan. Eilen voitto ei olisi ollut kohtuuton, mutta puolustuspään tunarointi vei täyden pistepotin. Viola-matsi on varmasti vaikeampi kuin kotimatsi Interiä vastaan. Molemmat kuitenkin hoidettavissa. Mikäli Roma jaksaa takoa eroa, niin mestaruuspuheet eivät ole täyttä soopaa.
 15. Uskomatonta, mutta totta Canal siirsi kalinamatsin suoran Roma-Juventuksen tieltä. Ja sitten huonot uutiset: ensi viikon Roma-Inter siirrettiin jälkilähetykseksi, jonkun lätkämatsin takia.
×