Jump to content

miiku

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About miiku

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Urheilu
 • Occupation
  Opiskelija
 • Minä kannatan:
  Tottenham
 1. Tottenham Hotspur F.C. kausi 2012/2013

  Eilen julkaistiin uudet Under Armourin pelipaidat: kotipaidassa ei mitään ihmeempää muutosta, vieraspaidan väri vaihtunut huomattavasti parempaan eli paidat ihan ok. Siirtomarkkinapäivityksiä: Huhujen mukaan Real olisi tehnyt 40M tarjouksen Modricista. AVB oli sanonut, että sopivalla hinnalla Modric lähtee, niin nyt olisi mielestäni se sopiva hinta jos huhut pitävät paikkansa. Lukan korvaajaksi on kaavailtu Porton Joao Moutinhoa, joka esiintyi mainiosti EM-kisoissa. QPR on kiinnostunut hankkimaan Jermaine Defoen 5M hintaan. AVB sanoi etsivänsä vielä ainakin hyökkääjää. Todennäköisin vaihtoehto on viimekauden lainamies Emmanuel Adebayor.
 2. Tottenham Hotspur F.C. kausi 2012/2013

  Tänään on julkaistu Spursin tulevan kauden pelipaidat: ihan komeiltahan ne näyttää Sitten vielä tuosta Modricin tilanteesta eli huhujen mukaan Real olisi tehnyt 40M tarjouksen. Tuo olisi mielestäni sopiva hinta myydä Luka joka on ilmaissut halunsa lähteä seurasta. Jos ja kun Modric lähtee niin korvaajaksi suunnitteilla Joao Moutinho joka on loistava pelaaja hänkin. QPR on kiinnostunut hankkimaan Jermain Defoen 5M hintaan. AVB kertoi myös vielä etsivänsä hyökkääjää joista mahdollisena vaihtoehtona pidetään viime kauden lainamiestä Emmanuel Adebayoria.
 3. Huhuja (AC Milan)

  mm. goal.comin mukaan Milan olisi hyväksynyt psg:n 65miljoonan euron tarjouksen silvasta & zlatanista. huhhu en kyllä itsekään nää mitään järkeä tälle siirrolle.
 4. Morjesta! Ajattelin pistää uuden kausitopicin tänne Spursin puolelle! Fani kun olen . Aiemmissa topikeissa ei samanlaista aktiivisuutta ole näkynyt kuin esim. Liverpoolin tai Man Unitedin ketjuissa, mutta eiköhän valioliigassa 4.sijoittunut joukkue oman ketjunsa ansaitse . Viime kaudesta sen verran vaan, että joukkuehan sijoittui liigassa neljänneksi vain pisteen erolla Arsenaliin, sijoitus ei kuitenkaan tuonut paikkaa ensi kauden mestarien liigaan kun Chelsea meni ja kaatoi finaalissa Bayernin eli siis joudumme tyytymään Eurooppaliigaan josta toivon mukaan irtoaa menestystä. Fa Cupissa joukkue eteni aina semifinaaleihin asti missä Chelsea oli kuitenkin vahvempi. Kesän aikana Tottenhamissa on sattunut ja tapahtunut ihan kiitettävästi. Kesäkuussa joukkue ilmoitti antavansa 4vuotta luotsanneelle Harry Redknappille potkut. Heinäkuussa seura kertoi palkkaavansa uudeksi manageriksi Chelseassa epäonnistuneen Andre Villas-Boaksen. Sen jälkeen AVB on hankkinut joukkueeseen Gylfi Sigurdssonin Hoffenheimista, joka pelasi menneen kauden lainalla loistavasti valioliigajoukkue Swanseassa. Liverpool oli myös vahvasti miehen perässä. Toinen hankinta Jan Vertonghen siirtyi Spursiin Hollannin mestarijoukkueesta Ajaxista. Vertonghen valittiin myös Hollannin vuoden pelaajaksi. Ovi on käynyt myös toiseen suuntaan kun Vedran Corluka matkasi Venäjälle ja Niko Kranjcar siirtyi Ukrainaan Kiovan Dynamoon. Huojentavia uutisia tarjoili myös Gareth Bale josta oli kiinnostunut useampi Euroopan huippuseura. Bale kertoi kuitenkin tehneensä uuden 4 vuoden jatkosopimuksen Tottenhamin kanssa!! Toinen siirtohuhujen kohteena oleva Luka Modric tuskin tullaan enään näkemään Spurs paidassa, nimittäin Real Madrid on erittäin lähellä kroatialaispelaajan hankkimista. Mutta se niistä alkulöpinöistä toivottavasti täällä kävisi edes joku joskus kirjoittelemassa. Mielenkiinnolla seurataan tuota siirtoikkunaa ja varsinkin tuota Modricin tilannetta.
 5. Inter 2012/13

  Kyllähän se Forlan siirtyi jo Brasiliaan Internacionalin riveihin 3 vuoden sopimuksella.
 6. Huhumylly, Spurs

  Jan Vertonghen on siis nyt Tottenhamin mies, loistava hankinta joka nousee varmasti heti toivotulle tasolle ainakin toivon niin:D Luka Modric puolestaan on ilmeisesti kohta Realin mies?
 7. Huhumylly, Spurs

  Huhumylly, Spurs Morjesta vaan kaikille jalkapallon ystäville! Suoraan asiaan eli Gylfin lisäksi Spurs on hankkinut Ajaxin topparin Jan Vertonghenin. Aivan loistava hankinta uskon että nousee nopeasti hyvälle tasolle Sitten Luka Modric on ilmeisesti kohta Realin mies? Joten korvaaja tarvitaan ainakin Joao Moutinho on pyörinyt huhuissa ja voin uskoa että AVB houkuttelee maanmiehensä White Hart Lanelle tosin miehestä on kiinnostunut myös United. Mutta nyt ei kun innolla odottamaan mitä tulee tapahtumaan tuossa siirtoikkunassa.
 8. Huhumylly, Spurs

  Morjesta! Tottenhamilla ei näytä olevan kovin aktiivisia kirjoittajia, mutta Jan Vertonghen tuli siis meille, loistava hankinta varmasti nousee heti hyvällä tasolle toivotaan ainakin Modric ilmeisesti on kohta Realin mies? Jos ja kun Luka lähtee niin siihen tarvitaan kyllä korvaaja muun muassa Joao Moutinho on pyörinyt huhuissa saas nähdä mitä tulee tapahtumaan nyt ei muutakun spekuloimaan!
×