Jump to content

Mosse

Members
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

About Mosse

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/17/1982

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Arsenal
 1. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Täytyy kyllä yhtyä mielipiteisiin, että Arsenalin pojut pelaa kyllä surkeinta potkupalloa pitkiin aikoihin kahden ottelun voittoputkesta huolimatta. Aiempina kausina näitä höntsäpelejä on nähty aika-ajoin mutta nyt on jo niin monta kökköesitystä peräjälkeen että paniikki alkaa tulla. Pelaajia vaivaa valtava itseluottamuksen puute mikä kyllä näkyy Alexisia lukuunottamatta joka jampan kintuissa. Sama luottamuksen puute on kyllä jo huomattavissa ainakin täällä kotikatsomossa. Sitä manaamisen ja tuskastelun määrää. Itsekin ihmettelin miksi ei eilen Walcottia otettu kentälle vaikka Welbekin tai Oxin tilalle. Ensi viikonloppuna sitten toiveissa saada Theo avaukseen. Muutenkin viimmeistään silloin toivoisi muidenkin saavan hieman peliään jengoille ja onnistumisien kautta uuteen nousuun.
 2. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Kylläpäs Reini hyvin selitti tämän Arsenalin puolustuksen ongelman nopeita vastaiskujoukkueita vastaan. . Oli ensimmäinen puolikas kauheaa räpiköintiä. Selvästi 0-0 lähdettiin hakemaan mut turpaan tulee noilla otteilla. Dortmund pelaa kyllä juuri niin kuin meikäläisiä vastaan pitääkin. Onnittelut heille. No puolet vielä jäljellä. Ehkä vois Oxia koittaa laidalle ja Özil keskelle tai sitten mr. Rosicky kentälle. edit. Kyllä vaan aina välillä hävettää katsoa tuota tekemistä. Peli 2-0 ja 20 min aikaa ja joka mies näyttää siltä että me ollaan hävitty tää peli. Ja niin siinä yleensä käy. Nyt onkin sitten työtä saada pyyhittyä tämä peli historiaan.
 3. Arsenalin varmistuneet pelaajasiirrot

  Ryo Miyaichi vuoden lainalla Twenteen ja Miquel pysyvällä siirrolla Norwichiin. Ryo toki kirjoitti Arsenalin kanssa jatkosopimuksen ennen lainasiirtoa. Toivottavasti nyt kehitys menee oikeaan suuntaan
 4. Siirtohuhut (Arsenal)

  No ihan ok mut ei nyt aivan sitä tasoa, ainakaan vielä, kuin kuuluisi jos mestareiden- ja valioliigassa oikeasti meinataan taistella. Jos ostot tähän jää niin jep jep... E. Ja tämäkin kariutumassa
 5. Siirtohuhut (Arsenal)

  Welbeck ilmeisesti saapunut arsun treenikeskukseen. Saas nähdä seuraako mitään. Edit. Nyt jo terkkarilla
 6. Siirtohuhut (Arsenal)

  Bony ja Winston Reid ollut huhuissa. Marco Reusista on 40 miljoonan huhu ja lie monettako kertaa Carvalho otettu takaisin spekulointiin. 7 tuntia tasan aikaa mutta monta tuntia on jo kulunut.
 7. Siirtohuhut (Arsenal)

  Wengerillä ei vissiin ollu tälle päivälle muuta suunnitelmia, niin lähti sitten roomaan tuomaroimaan hyväntekeväisyys ottelua.
 8. Siirtohuhut (Arsenal)

  Mielenkiinnolla kyllä tämän päivän kulkua seurataan. Onneksi edelleen lomalla niin saa koko päivän pyhittää netin selaamiseen. Lähes jokainen mahdollisesti uuteen maisemaan siirtyvä pelaaja jälleen huhuissa linkitetty arsenaliin, mutta tähän nyt on totuttu ja se vaan lisää valitusta jos sitten suuret kalat jäävät muiden haaviin. No mutta aikaahan on runsaasti.
 9. Siirtohuhut (Arsenal)

  Juurikin näin.
 10. Siirtohuhut (Arsenal)

  Goalin mukaan Alex Song olisi tulossa lontooseen neuvottelemaan lainapestistä West Hamin kanssa... Siis WTF!!! En tiedä kultaako aika muistoja mutta miksi mies ei meikäläisille kelpaa? Vai onko kysymys tässäkin jostain Wengerin kunniasta? Kun samaa voi ihmetellä Fabregasin kohdalla. Nyt ei ainakaan ole kysymys siitä ettei mahtuisi kokoonpanoon. Mua ainakin vähän harmittaa...
 11. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Hieman jännää pukkaa......
 12. Siirtohuhut (Arsenal)

  Wenger ilmeisesti tullut katumapäälle Podolskin suhteen nyt kun Giroudkin loukkaantunut. Haastattelussa ilmoittanut ettei Poldi ole lähdössä mihinkään. Ehkä aivan viisasta kun miettii että hyökkäyspään pelaajista ei kukaan muu ole hirveästi pelannut joukkueessa.
 13. Siirtohuhut (Arsenal)

  Aamun poimintana Luiz Gustavo Wolfsburgista. Ollut huhuissa aikaisempinakin kausina eli ei varmaankaan tule tapahtumaan. Eikä mielestäni mikään "huippuhankinta" olisi mutta toki varmasti puolustavan keskikentän paikalle parannus.
 14. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Itse pidän kyllä faniuteni joukkueessa ja jokainen pelaaja on paska kun on paska ja päinvastoin. Eilisessä pelissä oli kyllä hurraa huudot vähissä. Vaikka kausi kovin vielä alussaonkin niin pieni pelko jo alkaa hiipimään, että jos nyt pariin seuraavaan otteluun ei saada tuota tekemistä sille tasolle tai edes lähelle mitä oltiin viimme kaudella, niin kaudesta saattaa tulla erittäin hankala. Eli paniikkinappi painettu pohjaan ja syvälle. Kolme ottelua ilman pokaalia!!!! No joo. Odotukset kauteen ehkä olleet nyt faneilla ja varmasti pelaajilla kovat kun nyt on niitä pelaajia ostettu, joka on ollut ainut este menestymiselle edellisillä kausilla. Siihen vielä Cupin voitto kauden loppuun ja kyllä itsellänikin oli kauden alussa oletus että nyt on kova porukka koossa ja voitosta voittoon mennään. No tappiolta on säästytty, mutta kyllä tämä valioliigan taso on vaan kova eikä siinä auta montako kymmentämiljoonaa uusiin pelaajiin käyttää. Suurin pettymys on ollut tuo kunnon maalipaikoille pääseminen. Vielä harjoituspeleissä nähtyjä Ramseyn zippejä ja syöttöjä olisin odottanut, mutta laatu on nyt vaan ollut heikkoa. Ramsey, Cazorla, Wilshere ja yhden pelin perusteella myös Özil ovat olleet kyllä melko jäässä. Hyökkäys vaan pysähtyy siihen viimeiselle kolmannekselle ja eilisessä pelissäkin välillä aivan käsittämättömiä syöttöhasseja ja välillä taas puurouduttiin liikaa. Tuntuu ettei nyt aivan ole selvää kuka pelaa missäkin vaan kaikki pyörii ympäriinsä eikä varsinkaan Sanchez istunut hyökkääjän paikalle. Ainakaan vielä. Kunhan pystysyötöt saadaan kohdilleen on tulos varmasti toinen. Hyvä että suunnitelma b toimi ja Giroudn tuominen kärkeen tuotti tulosta ja lopputulos huomattavasti parempi kuin viimme kaudella. Asia mikä huolettaan on edelleen tuo erikoistilanteiden puolustaminen. Kulmapotkuissa tämä ns. paikkapuolustus toimii mielestäni hieman hatarasti mikä nähtiin jo kauden avaus pelissä. Jos isot miehet rynnii vauhdilla pääpalloihin, on selvää kumpi vie voiton jos puolustajat menee samaan palloon seisovin jaloin. No siihen ei varmasti muutosta ole luvassa, mutta juuri näitä ennakkoon heikompia joukkueita vastaan annetaan turhaan maaleja ja mahdollisesti pisteitä. Keskiviikkona sitten ensimmäinen "kuoleman peli" tälle kaudelle.Täysin hoidettavissa oleva matsi, mutta jännitystä varmasti piisaa. Besiktas osoittautui todella pahaksi vastustajaksi kotonaan, mutta vielä pahempia pitäisi meikäläisten olla. Itse uskon 2-0 voittoon ja siitä kausi lähtisi kunnolla käyntiin ja peli lähtisi rullaamaan odotusten mukaisesti.
 15. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Miksi, oi MIKSI Fabregas ei meille kelvannut. Ei voi kuin ihailla kuinka mies on liekeissä, mutta vaan väärissä väreissä...
×