Jump to content

Mosse

Members
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mosse

 1. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Täytyy kyllä yhtyä mielipiteisiin, että Arsenalin pojut pelaa kyllä surkeinta potkupalloa pitkiin aikoihin kahden ottelun voittoputkesta huolimatta. Aiempina kausina näitä höntsäpelejä on nähty aika-ajoin mutta nyt on jo niin monta kökköesitystä peräjälkeen että paniikki alkaa tulla. Pelaajia vaivaa valtava itseluottamuksen puute mikä kyllä näkyy Alexisia lukuunottamatta joka jampan kintuissa. Sama luottamuksen puute on kyllä jo huomattavissa ainakin täällä kotikatsomossa. Sitä manaamisen ja tuskastelun määrää. Itsekin ihmettelin miksi ei eilen Walcottia otettu kentälle vaikka Welbekin tai Oxin tilalle. Ensi viikonloppuna sitten toiveissa saada Theo avaukseen. Muutenkin viimmeistään silloin toivoisi muidenkin saavan hieman peliään jengoille ja onnistumisien kautta uuteen nousuun.
 2. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Kylläpäs Reini hyvin selitti tämän Arsenalin puolustuksen ongelman nopeita vastaiskujoukkueita vastaan. . Oli ensimmäinen puolikas kauheaa räpiköintiä. Selvästi 0-0 lähdettiin hakemaan mut turpaan tulee noilla otteilla. Dortmund pelaa kyllä juuri niin kuin meikäläisiä vastaan pitääkin. Onnittelut heille. No puolet vielä jäljellä. Ehkä vois Oxia koittaa laidalle ja Özil keskelle tai sitten mr. Rosicky kentälle. edit. Kyllä vaan aina välillä hävettää katsoa tuota tekemistä. Peli 2-0 ja 20 min aikaa ja joka mies näyttää siltä että me ollaan hävitty tää peli. Ja niin siinä yleensä käy. Nyt onkin sitten työtä saada pyyhittyä tämä peli historiaan.
 3. Arsenalin varmistuneet pelaajasiirrot

  Ryo Miyaichi vuoden lainalla Twenteen ja Miquel pysyvällä siirrolla Norwichiin. Ryo toki kirjoitti Arsenalin kanssa jatkosopimuksen ennen lainasiirtoa. Toivottavasti nyt kehitys menee oikeaan suuntaan
 4. Siirtohuhut (Arsenal)

  No ihan ok mut ei nyt aivan sitä tasoa, ainakaan vielä, kuin kuuluisi jos mestareiden- ja valioliigassa oikeasti meinataan taistella. Jos ostot tähän jää niin jep jep... E. Ja tämäkin kariutumassa
 5. Siirtohuhut (Arsenal)

  Welbeck ilmeisesti saapunut arsun treenikeskukseen. Saas nähdä seuraako mitään. Edit. Nyt jo terkkarilla
 6. Siirtohuhut (Arsenal)

  Bony ja Winston Reid ollut huhuissa. Marco Reusista on 40 miljoonan huhu ja lie monettako kertaa Carvalho otettu takaisin spekulointiin. 7 tuntia tasan aikaa mutta monta tuntia on jo kulunut.
 7. Siirtohuhut (Arsenal)

  Wengerillä ei vissiin ollu tälle päivälle muuta suunnitelmia, niin lähti sitten roomaan tuomaroimaan hyväntekeväisyys ottelua.
 8. Siirtohuhut (Arsenal)

  Mielenkiinnolla kyllä tämän päivän kulkua seurataan. Onneksi edelleen lomalla niin saa koko päivän pyhittää netin selaamiseen. Lähes jokainen mahdollisesti uuteen maisemaan siirtyvä pelaaja jälleen huhuissa linkitetty arsenaliin, mutta tähän nyt on totuttu ja se vaan lisää valitusta jos sitten suuret kalat jäävät muiden haaviin. No mutta aikaahan on runsaasti.
 9. Siirtohuhut (Arsenal)

  Juurikin näin.
 10. Siirtohuhut (Arsenal)

  Goalin mukaan Alex Song olisi tulossa lontooseen neuvottelemaan lainapestistä West Hamin kanssa... Siis WTF!!! En tiedä kultaako aika muistoja mutta miksi mies ei meikäläisille kelpaa? Vai onko kysymys tässäkin jostain Wengerin kunniasta? Kun samaa voi ihmetellä Fabregasin kohdalla. Nyt ei ainakaan ole kysymys siitä ettei mahtuisi kokoonpanoon. Mua ainakin vähän harmittaa...
 11. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Hieman jännää pukkaa......
 12. Siirtohuhut (Arsenal)

  Wenger ilmeisesti tullut katumapäälle Podolskin suhteen nyt kun Giroudkin loukkaantunut. Haastattelussa ilmoittanut ettei Poldi ole lähdössä mihinkään. Ehkä aivan viisasta kun miettii että hyökkäyspään pelaajista ei kukaan muu ole hirveästi pelannut joukkueessa.
 13. Siirtohuhut (Arsenal)

  Aamun poimintana Luiz Gustavo Wolfsburgista. Ollut huhuissa aikaisempinakin kausina eli ei varmaankaan tule tapahtumaan. Eikä mielestäni mikään "huippuhankinta" olisi mutta toki varmasti puolustavan keskikentän paikalle parannus.
 14. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Itse pidän kyllä faniuteni joukkueessa ja jokainen pelaaja on paska kun on paska ja päinvastoin. Eilisessä pelissä oli kyllä hurraa huudot vähissä. Vaikka kausi kovin vielä alussaonkin niin pieni pelko jo alkaa hiipimään, että jos nyt pariin seuraavaan otteluun ei saada tuota tekemistä sille tasolle tai edes lähelle mitä oltiin viimme kaudella, niin kaudesta saattaa tulla erittäin hankala. Eli paniikkinappi painettu pohjaan ja syvälle. Kolme ottelua ilman pokaalia!!!! No joo. Odotukset kauteen ehkä olleet nyt faneilla ja varmasti pelaajilla kovat kun nyt on niitä pelaajia ostettu, joka on ollut ainut este menestymiselle edellisillä kausilla. Siihen vielä Cupin voitto kauden loppuun ja kyllä itsellänikin oli kauden alussa oletus että nyt on kova porukka koossa ja voitosta voittoon mennään. No tappiolta on säästytty, mutta kyllä tämä valioliigan taso on vaan kova eikä siinä auta montako kymmentämiljoonaa uusiin pelaajiin käyttää. Suurin pettymys on ollut tuo kunnon maalipaikoille pääseminen. Vielä harjoituspeleissä nähtyjä Ramseyn zippejä ja syöttöjä olisin odottanut, mutta laatu on nyt vaan ollut heikkoa. Ramsey, Cazorla, Wilshere ja yhden pelin perusteella myös Özil ovat olleet kyllä melko jäässä. Hyökkäys vaan pysähtyy siihen viimeiselle kolmannekselle ja eilisessä pelissäkin välillä aivan käsittämättömiä syöttöhasseja ja välillä taas puurouduttiin liikaa. Tuntuu ettei nyt aivan ole selvää kuka pelaa missäkin vaan kaikki pyörii ympäriinsä eikä varsinkaan Sanchez istunut hyökkääjän paikalle. Ainakaan vielä. Kunhan pystysyötöt saadaan kohdilleen on tulos varmasti toinen. Hyvä että suunnitelma b toimi ja Giroudn tuominen kärkeen tuotti tulosta ja lopputulos huomattavasti parempi kuin viimme kaudella. Asia mikä huolettaan on edelleen tuo erikoistilanteiden puolustaminen. Kulmapotkuissa tämä ns. paikkapuolustus toimii mielestäni hieman hatarasti mikä nähtiin jo kauden avaus pelissä. Jos isot miehet rynnii vauhdilla pääpalloihin, on selvää kumpi vie voiton jos puolustajat menee samaan palloon seisovin jaloin. No siihen ei varmasti muutosta ole luvassa, mutta juuri näitä ennakkoon heikompia joukkueita vastaan annetaan turhaan maaleja ja mahdollisesti pisteitä. Keskiviikkona sitten ensimmäinen "kuoleman peli" tälle kaudelle.Täysin hoidettavissa oleva matsi, mutta jännitystä varmasti piisaa. Besiktas osoittautui todella pahaksi vastustajaksi kotonaan, mutta vielä pahempia pitäisi meikäläisten olla. Itse uskon 2-0 voittoon ja siitä kausi lähtisi kunnolla käyntiin ja peli lähtisi rullaamaan odotusten mukaisesti.
 15. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Miksi, oi MIKSI Fabregas ei meille kelvannut. Ei voi kuin ihailla kuinka mies on liekeissä, mutta vaan väärissä väreissä...
 16. Siirtohuhut (Arsenal)

  Kyllä tuo Jenkon lainaaminen valioliiga seuraan olisi hyvä vaihtoehto. Alkaa olemaan siinä iässä että niitä kovia näyttöjä pitäisi antaa ja ensi kaudella Arsenalissa niitä tuskin kauheasti kovissa peleissä olisi luvassa. Siinä sitten nähtäisiin onko Callessa sitä jotakin mitä huipulla tarvitaan. Champers osto nyt kyllä yllätti (jos nyt toteutuu) koska luulin jo ettei oikean pakin paikalle enää tule vahvistusta. Samaa ajattelin tästä Nani huhustakin mutta tämän jälkeen ei enää tiedä siitäkään.
 17. Arsenalin varmistuneet pelaajasiirrot

  No Eisfeldin siirtyminen Fulhamiin on ainakin varma. Kahden vuoden sopimus ja siirtosumma tuntematon. Hyvät jatkot poijalle.
 18. Siirtohuhut (Arsenal)

  Ja aamun uutinen on että eräs nuori lupaus nimeltä Leo Messi olisi neuvottelemassa siirtoa Arsenaliin... Tämäkin vielä XD Edit. Tai ollut neuvotteluissa mukana Fabregasin kanssa jo pari kuukautta sitten joten vanha vitsi.
 19. Arsenalin varmistuneet pelaajasiirrot

  En nyt vielä aivan varmana pidä mutta goalin sivuilla oli että Ospina olisi tehnyt 4 vuotisen sopimuksen ja liittyisi joukkueeseen amerikan reissun jälkeen.
 20. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  No en nyt tosissani usko että Diaby enää nousee juurin minkäänlaiseen rooliin joukkueessa. Valitettavasti. Ja kyllähän puolustava keskikentän hankinta hyvää tekisi mutta pärjättiin viimme kausikin ilman. Eli en vastusta Schniederlinin ostoa. Olisipahan taas nimi jota ei osaisi ikinä kirjottaa oikein. Balotellille tosin jyrkkä ei. Voi tosin olla että Wengerin nuukuus on tarttunut muhunkin
 21. Arsenal FC 2014-2015 - Joko odotus palkitaan?

  Laitetaanpa nyt jotain ajatuksia kun kauden alku lähestyy. Viimme kausihan meni viimmeistä rutistusta vaille hyvin ja oikeastaan paremmin kuin itse uskalsin odottaa. Tämän kauden odotukset ovatkin sitten jo korkeammalla. Avainpelaajat Sagnaa lukuun ottamatta ovat pysyneet ja siihen paikkaajaksi on saatu varmasti ainakin yhtä kykenevä korvaaja. Sanchezin tulo toi kyllä todella kovan lisäbuustin. Vielä jos Vermaelen saataisiin pysymään niin puolustus alkaisi olemaan kasassa. Itse kyllä uskon Kallen pystyvän paikkaamaan oikean pakin paikalla. Keksikentälle se monta vuotta haluttu puolustavampi vaihtoehto edelleen on hakusessa, mutta en itse usko sen välttämättä olevan pakollinen hankinta. Haluaisin kyllä nähdä että esim. Coquelin saisi todellisen näytön paikan. Tämä nyt vaan näyttää menevän niin että apua haetaan nykyään rahalla eikä omista "junnuista" jos Coquelin nyt enää niihin lukeutuu Jotenkin näkemieni pelien perusteella jäänyt mieleen että pojalla on hyvät ja oikein ajoitetut liut ja jalka varmasti nopeampi kun Artetalla niin miksipä ei voisi pärjätä kunhan saisi enemmän kokemusta ykkösmiehistössä. Ja onhan meillä aina Diaby. Jos nyt harjotusmatsin selviää ilman loukkaantumisia. Arteta/Flamini kaksikko jossain peleissä toimi ihan hyvin mutta koviin peleihin tarvitaan nopeampia jalkoja. Muutenhan keskikentälle löytyy jos jonkinnäköistä taituria. Itse myös ihmettelin miksi Özilin otteita on kritisoitu Braziliassa. Ei mies nyt varmaan huonouttaan ollut avauksessa. Vaihtoehtoja saksallakin olisi riittänyt. Paljon hyviä pieniä kikkoja ja syöttö tarkkuus oli ennallaan. Itse pidin näkemästäni ja odotan mm voiton nyt tuovan lisää hyvää myös meidän paidassa. Tuo Sanchezin peluutus on mielenkiintoista Walcottin näkökulmasta. Alkukauden paikkaa Theoa laidalla ja jos yhteispeli Giroudn kanssa klikkaa heti alkuunsa niin mikä on Theon rooli palattuaan sairastuvalta. Itse kyllä pidän että jalalla Sanchez on varmasti Walcottia parempi ja ainakin mm-kisoissa oli hyvin näkyvässä roolissa toisin kuin Theo joka tuppaa muutamassa pelissä kauden aikana pelaamaan aivan loistavasti mutta usein jää täysin muiden pimentoon. Tietysti on eriasia mm-kisoissa pelaaminen kuin pitkän kauden tahkoaminen. Alexis pystyy pelaamaan vasemmallakin mutta varmasti tämä antaa nyt vahvaa kilpailua Walcottille ja toivotaan että taso edelleen nousee eikä käy päinvastoin. Ja samalla myös Podolskin saa kilpailijan jos nyt enää lisää kaipasikaan.
 22. Siirtohuhut (Arsenal)

  Samat sanat sanchezin suhteen...
 23. Siirtohuhut (Arsenal)

  Juu kovasti tämä kolmikko nyt huhuissa pyörii ja jos verminator saataisiin pysymään niin eipä muuta kaipaisikaan. Eiköhän noilla maalivahdeillakin pärjätä. Lyödään vaikka Merte tolppien väliin jos ei muuten. Kyllä muutaman päivän sisällä varmistuksia odottelisin tai muuten jäädään jälleen nuolemaan näppejämme. Niitä onkin jo nuoltu sen verran että alkaa nahka sormenpäistä loppumaan ja kieli arastamaan.
 24. Lohko D

  Voi kun olis kerenny vähän kovempaa olkapäällä lyödä että olis nuo rotanhampaat tippunu. Maalintekijänä maailman kärkiluokkaa, muuten täysi pelle. Ei vaan voi käsittää MIKSI!???
 25. Arsenal F.C. 2013/14 - Time to take a big step forward?

  Aaaaarsenaaaaaaaaalll! Nyt on hjuva fiilis. Pitkästä aikaa! Kiitos kaikille mukana olleille. Ja mikä peli! Huh huh!!!
×