Jump to content

lmob80

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by lmob80


 1. Sky Sportsin mukaan oltaisiin kiinnostuneita Moussa Sissokosta, uskoo ken tahtoo:

   

  LIVERPOOL IN BATTLE WITH CITY FOR SISSOKO

  Liverpool are locked in a £17m battle with Manchester City to sign Newcastle midfielder Moussa Sissoko, according to theDaily Star.

   

  Borinin myynnille iso peukku jos pitää paikkansa!


 2. Itse kuulun siihen porukkaan joka toivottaa Marion ilomielin Anfieldille. Falcao tai Cavani olisi vielä kovempi hankinta, mutta heitä ei varmastikkaan ole saatavilla joten seuraavana hyökkääjä listaltani tulee sitten Balotellin tai Tevezin nimi. Mario käy näistä nuorempana varsin hyvin eikä hintakaan ole paha jos sitä verrataan esimerkiksi tuohon yllämainittuun Shane Longiin.

   

  Kaveri on parhaimmillaan huikea kuten City fanit ja varmastiikkin Manunkin kannattajat tietävät (tulee mieleen ottelu joka taisi päättyä 6-1 Citylle pari kautta sitten).

   

  Juna kulkee ja koirat haukkuu, jos siirto tapahtuu niin paita lähtee välittömään tilaukseen Balotellin nimellä!


 3. Mestari kiittää ja kuittaa! Menihän loppujen lopuksi tiukaksi ja viimeisellä kierroksella tuli vielä kärsittyä tappio joka laittoi mestaruuden uhatuksi. Kiitos kuitenkin Ronin porukalle joka kaatoi Martyrdomin jengin ja näin mahdollisti mestaruuden :hug: . Harmi ettei Pool loppujen lopuks pystynyt samaan Valioliigassa, mutta sentään Mestarienliiga kutsuu taas ensi kaudella.

   

  Kiitos kaikille liigaan osallistuneille tiukoista väännöistä ja mikäli ensi kaudella sama sarja järjestetään, olen varmastikkin mestaruuttani puolustamassa!


 4. Itselläni on myös alkanut mukava nousu kohti kärkeä. Tällä hetkellä painetaan sijalla viisi, mutta kärkeen ei ole matkaan kuin yksi voitto. Lukaku, Sturridge ja Ramsey tämän viikon tähdet, mutta kapteeni valinta ei tunnu osuvan kohdalleen millään kierroksella...

   

  Ensi viikon kierroksen vaihdot jo tehty ja nyt sitten jäädään miettimään tulevaa kapteenia.


 5. Olen aiemmin syksyllä tilannut Poolin verkkokaupasta tuollaisen Bill Shankly takin, mutta valitettavasti L koko on itselleni vähän nafti niin takkia ei tule käytettyä. Takki on siis täysin uuden veroisessa kunnossa. Voin takin myydä suoraan 40€, jos kiinnostuneita on niin laittakaa yksityisviestiä tulemaan. Kauppojen teko onnistuu Helsingin kesksustassa tai takin voi noutaa Leppävaarasta. Voin myös takin postittaa. Tässä vielä linkki poolin verkkokauppaan

   

  http://store.liverpoolfc.tv/Bill-Shankly-Jacket/pid-36048


 6. Nuo olivat jo lopulliset, voimaanjääneet pisteet... lukuunottamatta vastustajamanagerille lisävaihdoista aiheutunutta -4 pistettä, jota en huomannut aiemmin, eli sain kuin sainkin avausvoittoni pistein 68-66. :boogy:

  Pisteet näyttää sen verran tutuilta, että onnittelut vaan voitosta. Meillähän tais olla ylivoimasesti tiukin kamppailu tällä viikolla. Oishan se pitänyt arvata ettei Evertonin (Baines) pelaajasta ole kun harmia :D. Noh täytyy yrittää palata voitto kantaan ens kierroksella.


 7. Terve vain arvon palstalaiset. Tuli nyt sitten itsekkin rekisteröidyttyä tänne sivustolle. Olen jo pidemmän aikaa seurannut suosikki seurani Liverpoolin keskusteluja täällä ja päätin rekisteröityä ja ilmoittautua samalla fantsu premman liigaan =). Joukkueeni on MaksaAllasFC.

   

  Tulevaa kautta odotellaan toiveikkaana, mutta myös pelon sekaisin tuntein.. Luotto Rodgersiin on kova, mutta toimintaan siirtomarrkinoilla täytyy olla vielä pettynyt.

×