Jump to content

lmob80

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lmob80

 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Sky Sportsin mukaan oltaisiin kiinnostuneita Moussa Sissokosta, uskoo ken tahtoo: LIVERPOOL IN BATTLE WITH CITY FOR SISSOKO Liverpool are locked in a £17m battle with Manchester City to sign Newcastle midfielder Moussa Sissoko, according to theDaily Star. Borinin myynnille iso peukku jos pitää paikkansa!
 2. LFC Paitsio Suomi 2015-16

  Kävin liittymässä eli viimenen paikka meni siinä ilmeisesti
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Itse kuulun siihen porukkaan joka toivottaa Marion ilomielin Anfieldille. Falcao tai Cavani olisi vielä kovempi hankinta, mutta heitä ei varmastikkaan ole saatavilla joten seuraavana hyökkääjä listaltani tulee sitten Balotellin tai Tevezin nimi. Mario käy näistä nuorempana varsin hyvin eikä hintakaan ole paha jos sitä verrataan esimerkiksi tuohon yllämainittuun Shane Longiin. Kaveri on parhaimmillaan huikea kuten City fanit ja varmastiikkin Manunkin kannattajat tietävät (tulee mieleen ottelu joka taisi päättyä 6-1 Citylle pari kautta sitten). Juna kulkee ja koirat haukkuu, jos siirto tapahtuu niin paita lähtee välittömään tilaukseen Balotellin nimellä!
 4. LFC Paitsio Suomi 2014-2015

  Viime kauden menestyksestä innostuneena voisin tulla puolustamaan mestaruuttani myös tällä kaudella.
 5. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  Mestari kiittää ja kuittaa! Menihän loppujen lopuksi tiukaksi ja viimeisellä kierroksella tuli vielä kärsittyä tappio joka laittoi mestaruuden uhatuksi. Kiitos kuitenkin Ronin porukalle joka kaatoi Martyrdomin jengin ja näin mahdollisti mestaruuden . Harmi ettei Pool loppujen lopuks pystynyt samaan Valioliigassa, mutta sentään Mestarienliiga kutsuu taas ensi kaudella. Kiitos kaikille liigaan osallistuneille tiukoista väännöistä ja mikäli ensi kaudella sama sarja järjestetään, olen varmastikkin mestaruuttani puolustamassa!
 6. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  Itselläni on myös alkanut mukava nousu kohti kärkeä. Tällä hetkellä painetaan sijalla viisi, mutta kärkeen ei ole matkaan kuin yksi voitto. Lukaku, Sturridge ja Ramsey tämän viikon tähdet, mutta kapteeni valinta ei tunnu osuvan kohdalleen millään kierroksella... Ensi viikon kierroksen vaihdot jo tehty ja nyt sitten jäädään miettimään tulevaa kapteenia.
 7. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  Kiitokset lfcsmithille koodi oli saapunut ja joukkueeni MaksaAllas FC on nyt liitettynä liigaan =).
 8. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  Jos sarjaan mahtuu mukaan niin mielelläni osallistuisin
 9. Liverpool kamat/tuotteet

  Olen aiemmin syksyllä tilannut Poolin verkkokaupasta tuollaisen Bill Shankly takin, mutta valitettavasti L koko on itselleni vähän nafti niin takkia ei tule käytettyä. Takki on siis täysin uuden veroisessa kunnossa. Voin takin myydä suoraan 40€, jos kiinnostuneita on niin laittakaa yksityisviestiä tulemaan. Kauppojen teko onnistuu Helsingin kesksustassa tai takin voi noutaa Leppävaarasta. Voin myös takin postittaa. Tässä vielä linkki poolin verkkokauppaan http://store.liverpoolfc.tv/Bill-Shankly-Jacket/pid-36048
 10. LFC Paitsio Suomi, kutsu pelaamaan

  Pisteet näyttää sen verran tutuilta, että onnittelut vaan voitosta. Meillähän tais olla ylivoimasesti tiukin kamppailu tällä viikolla. Oishan se pitänyt arvata ettei Evertonin (Baines) pelaajasta ole kun harmia . Noh täytyy yrittää palata voitto kantaan ens kierroksella.
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Terve palstaveljet! Kävin jo kirjoittamassa tuonne fantasialiigapuolelle, mutta tuodaan nyt tännekkin itseä esille. Huomasin juuri pettymyksekseni, että viime kauden ehkä parhaimmasta Pool pelaajasta ollaan luopumassa. Laituriosasto näyttää kyllä heikolta ja uusia hankintoja tässä odotellaan kuumeisesti. http://www.cardiff.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=289155
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Terve palstaveljet! Kävin jo kirjoittamassa tuonne fantasialiigapuolelle, mutta tuodaan nyt tännekkin itseä esille. Huomasin juuri pettymyksekseni, että viime kauden ehkä parhaimmasta Pool pelaajasta ollaan luopumassa. Laituriosasto näyttää kyllä heikolta ja uusia hankintoja tässä odotellaan kuumeisesti. http://www.cardiff.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=289155
 13. LFC Paitsio Suomi, kutsu pelaamaan

  Terve vain arvon palstalaiset. Tuli nyt sitten itsekkin rekisteröidyttyä tänne sivustolle. Olen jo pidemmän aikaa seurannut suosikki seurani Liverpoolin keskusteluja täällä ja päätin rekisteröityä ja ilmoittautua samalla fantsu premman liigaan =). Joukkueeni on MaksaAllasFC. Tulevaa kautta odotellaan toiveikkaana, mutta myös pelon sekaisin tuntein.. Luotto Rodgersiin on kova, mutta toimintaan siirtomarrkinoilla täytyy olla vielä pettynyt.
×