Jump to content

BoroHilu

Members
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

About BoroHilu

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/14/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Punk ja pyörälläajo ja potkupallo ja pussailu ja virkkaaminen
 • Occupation
  Pallopää

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.borofinland.net
 1. Supporter 2/2011 deadline

  Terseeks! Viime lehdessä oli laitettu huhtikuun numeron deadlineksi 1.4., mutta viilataan aikataulua viikolla edemmäksi, kun olen reissun päällä. Eli lehteen tarkoitettu materiaali päätoimittajan sähköpostiin (kytoaho@gmail.com) perjantaina 8.4. mennessä. Kuvat mahdollisimman isolla resoluutiolla, välttäkää zip-tiedostoja. Tänks ja palataan astiaan, en pääse siis kevättapaamiseen.
 2. Hyvissä ajoin jo huhuilen, jotta voitte alka juttuloitanne naputtelemaan. Siis vuoden viimeisen, joulukuussa ilmestyvän Supporterin deadline on perjantaina 27.11.. Aineistot mieluiten sähköpostilla:kytoaho@gmail.com ja jos kuvia on, niin isolla resoluutiolla, pliis. Koittakaapas ryhtyä kirjoitushommiin myös te, jotka ette kotvaan ole sanaista arkkuanne avanneet, myös "ekakertalaisten" juttuset on erittäin tervetulleita.
 3. Championchip 09/10

  *huokaus* Kyllä se vähän takavasemmalta itsellekin tuli, vaikka toissa viikonloppuna "kotikonnuilla" oltuani kaikki siitä puhuikin. Monet tutut sielä tokaisikin meidät nähtyään, että "Aijaa, tulitte katsomaan Southgaten viimeistä matsia." Asia oli kuulemma johtoportaassa päätetty jo pari viikkoa sitten, joten potkujen alla pelatulla Derby-voitolla ei ollut enää mitään seksuaalista merkitystä. Liigassa tuli kuitenkin vain NELJÄ tappiota, mutta tietysti kolme kertaa peräkkäin turpaan kotikentällä aiheutti närästystä kannattajillekin. Ilmeisesti putoamisen jälkeen Gibson oli vetänyt tiukan linjan tulos tai ulos, eli suora nousu on ainoa vaihtoehto. Edelleen on vähän ristiriitaiset fiilikset, ensimmäiset kolme päivää itketti, sitten kotvan vitutti ja nyt on pieni helpotus, kun kerta Strachan nimitetään iltapäivällä pestiin. Ei siis jouduta samanlaiselle tuuliajolle kuin pohjoiset toverimme. Eikä tarvitse tehdä peittokuvaa intiimialueelle väsätylle "me luvz GS" -tatuoinnille...
 4. Lokakuun Supporteriin mahtuu ja ehtii vielä materiaalia, juttujen deadline on nyt tän viikon perjantaina 2.10. Myös uusilta kirjoittajilta jutut erittäin tervetulleita! Matskut sähköpostilla kytoaho@gmai.com tai kirjeitse lehdessä mainittuun osoitteeseen. Tattistarallaa!
 5. Liigacup 2009-2010

  Toinen kierros (pelataan 24.8. alkavalla viikolla) West Brom v Rotherham Norwich v Sunderland Tranmere v Bolton QPR v Accrington Bristol City v Carlisle Leyton Orient v Stoke Port Vale v Sheffield Wednesday Hull v Southend Leeds v Watford Cardiff v Bristol Rovers Portsmouth v Hereford Crystal Palace v Manchester City Wolves v Swindon Gillingham v Blackburn Blackpool v Wigan Southampton v Birmingham Preston v Leicester Newcastle v Huddersfield West Ham v Millwall Hartlepool v Burnley Nottingham Forest v Middlesbrough Reading v Barnsley Swansea v Scunthorpe Doncaster v Tottenham Peterborough v Ipswich
 6. Liigacup 2009-2010

  Eka kierros (11.8.)- tulokset Accrington Stanley 2-1 Walsall Barnet 0-2 Watford After Extra Time Brentford 0-1 Bristol City Bristol Rovers 2-1 Aldershot Bury 0-2 West Brom Cardiff 3-1 Dag & Red Carlisle 1-0 Oldham Cheltenham 1-2 Southend Colchester 1-2 Leyton Orient Crewe 1-2 Blackpool Crystal Palace 2-1 Torquay Exeter 0-5 QPR Gillingham 2-1 Plymouth Hereford 1-0 Charlton After Extra Time Huddersfield 3-1 Stockport Lincoln City 0-1 Barnsley Millwall 4-0 Bournemouth MK Dons 1-4 Swindon Notts County 0-1 Doncaster Preston 5-1 Morecambe Reading 5-1 Burton Albion Rotherham 2-1 Derby Scunthorpe 2-1 Chesterfield Sheff Utd 1-2 Port Vale Sheff Wed 3-0 Rochdale Shrewsbury 3-3 Ipswich Ipswich win 4-2 on penalties Southampton 2-0 Northampton Swansea 3-0 Brighton Tranmere 4-0 Grimsby Wycombe 0-4 Peterborough Yeovil 0-4 Norwich
 7. Muistutan vielä viime tipassa, etä seuraavan, kesäkuun alussa ilmestyvän Supporterin viimeinen aineistonjättöpäivämäärä on poikkeuksellisesti keskiviikkona 27.5.. Olen lähdössä kesäkuun alussa haistelemaan maailman tuulia ja lehti pitää olla siksi postitettuna hyvissä ajoin. Eli matskut puoleen viikkoon mennessä sähköpostilla osoitteeseen kytoaho@gmail.com.
 8. Pikkasten viime tipan muistutus, mutta vielä ehtii! Eli huhtikuun alkupuolella ilmestyvän Supporter 2/09:n materiaalin deadline on nyt perjantaina 27.3. Matskut meilillä kytoaho@gmail.com. Tattistarallaa.
 9. Supporter 1/09 deadline 30.1.

  Postissa on... Tänään lähti lehti postiin (meni jonojen vuoksi piirun päälle viiden, että lähtee liikkeelle oikeesti vasta huomenna), kakksopostilla eli olisko maanantaina huusholleissa sitten. Ja tulee kuoressa, jossa on huom huom mukana myös jäsenmaksun maksamislomake. Eräpäivä 20.3., siis siihen mennessä maksaneet on mukana enkunmatkan arvonnassa.
 10. Vuoden ensimäiseen, helmikuun alkupuolella ilmestyvään Supporter-läpöskään tarkoitettu juttumatsku olis kiva saada pe 30.1. mennessä s-postilla osoitteeseen kytoaho@gmail.com. Kuvat mahdollisimman suurella resoluutiolla. Luvassa juttua mm. Treen vuosikokoukesta kaikkine likaisine yksityiskohtineen, mutta kaikenlainen juttumatsku siis erinomaisen tervetullutta...
 11. Supporter 6/08 deadline 28.11.

  Totnoinniin... Kiireitä on ollut, enkä ole ehtinyt viedä lehteä painoon kuin vasta tänään . Lupasivat hoitaasen mahdollisimman nopsaan kuntoon, jotta postittuisi jouluksi (posti tietysti kulkee nyt lähiaikoina etanavauhdilla ruuhkan takia, mut enihuu). Ensi vuonna sit taas läpyskät uusin energioin ajallaan, eiksvaan!
 12. Joulukuussa ilmestyvään vuoden viimeiseen Supporteriin tarkoitettu materiaali perjantaihin 28.11. mennessä siihen samaan vanhaan osoitteeseen kytoaho@gmail.com. Pari juttua on jo tullutkin, mutta lisää mahtuu aina, matkaraportteja, kolumneja, kirja-arvioita... kaikki kelpaa. Ja kuvat mielellään isolla resoluutiolla (eli esim. suoraan kamerasta) liitetiedostoina. Tänks!
 13. Etsitään: Konsolipelaajia radioon!

  Hyvä pojat! Tuo juttuputtu on tullut tänään jo rariosta ja kuultavissa Yle Areenassa 26.11. asti osoitteessa http://areena.yle.fi/toista?id=1612825. Kestoa 8:29.
 14. Kirja on pihalla!

  Hiihoo, viime tippaan meni, vaan ehtipäs sittenkin! Supporter-juhlakirja Sata tarinaa englantilaisesta jalkapallosta saatiin tänään painettua ja jopa kuljetettua painosta pois. Tiukille veti jostain syystä, mutta parempi "melkein-myöhään" kuin vasta ensi viikolla. Olin ollut siinä uskossa, että painolafka hoitaa myös tuotoksen "kotiinkuljetuksen" (=työpaikalleni), mutta sieltä soitettiinkin tänään alkuiltapäivästä, että "Joo, kolmisensataa kirjaa on jo valmiina, voit tulla tänään hakemaan, mutta hae ennen neljää". Syksyn yks kiireisimmistä työpäivistä päällä, eikä todellakaan saumaa irrottautua sorvin äärestä, etenkin kun ei mulla ole edes autoa ja olisin joutunut ottamaan mittarin alle. Onneksi pomoni päätti olal höveli ja lähti hakemaan laatikoita Sörnäisistä. Suppo-lehdet on ylensä mahtuneet kahteen aika pieneen laatikkoon, ja arvelin että loodia olisi ehkä viisi... Niitä olikin ollut 12, jokaisessa yli 40 kirjaa eli painavat kuin synti. Tällä hetkellä on vielä arvoitus itsellekin, että miten saan laatikot duunin eteisestä himaan, fillarin tarakalle mahtuu vain yksi kerrallaan. (Ja vähän lupasin bossille että laatikot on poissa silmistä maanantaiaamuna...) Enihuu, 333 sivua luettavaa on myynnissä huomenna klo 14-21 Sports Academyssä, jatkossa toki muissakin ELK:n tapahtumissa, muutamia menee myös kirjakauppoihin, ainakin Akateemisiin missä Supporter on tuttu juttu lehtihyllyssä jo entuudestaan. Ennakkoon kirjansa tilanneet saavat omat kappaleensa alkuviikosta, omistan siivun sunnuntaistani postitushommeleille. Jatkossakin eeposta voi tilata postitse kotiinsa ja homma käy simppelisti näin: Laita 10 e tilile Aktia 405530-2146049 (saaja: Tmi Pallopää). Kirjoita tiedonantoja-kohtaan oma nimesi ja osoitteesi ja vaikkapa sanat "Supporter-kirja". Kymppi sisältää siis postikulut. Painos oli nyt alkuun 500 kpl, lulisi hetkeksi riittävän ja paperihan ei Suomesta heti lopu eli painetaan sit lisää jos on tarvis. Pisti muutes heti kirjan sisältöä selaillessa silmään muutama veemäinen kirjotusvirhe, osa typoista menee toki omaan piikkiin, mutta joitain on tyhmääkin tyhmempi tekstinkäsittelyohjelma mennyt itse "korjailemaan".
 15. Liigacup 2008/09

  Ylläreitä ja pylläreitä Toisen kieroksen satoa vielä tämä, eli rahalla ei aina saa eikä hevoisella pääse: Brighton 2-2 Man City (Brighton win 5-3 on penalties) Kolmatta kiekkaa: Aston Villa 0-1 QPR Blackburn 1-0 Everton Ipswich 1-4 Wigan Newcastle 1-2 Tottenham Portsmouth 0-4 Chelsea Arsenal 6-0 Sheff Utd Burnley 1-0 Fulham Leeds 3-2 Hartlepool Liverpool 2-1 Crewe Man Utd 3-1 Middlesbrough Rotherham 3-1 Southampton Stoke 2-2 Reading (Stoke win 4-3 on penalties) Sunderland 2-2 Northampton (Sunderland win 4-3 on penalties) Sunderland win 4-3 on penalties Swansea 1-0 Cardiff Watford 1-0 West Ham
×