Jump to content

BoroHilu

Members
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by BoroHilu


 1. Terseeks!

   

  Viime lehdessä oli laitettu huhtikuun numeron deadlineksi 1.4., mutta viilataan aikataulua viikolla edemmäksi, kun olen reissun päällä. Eli lehteen tarkoitettu materiaali päätoimittajan sähköpostiin (kytoaho@gmail.com) perjantaina 8.4. mennessä.

   

  Kuvat mahdollisimman isolla resoluutiolla, välttäkää zip-tiedostoja. Tänks ja palataan astiaan, en pääse siis kevättapaamiseen.


 2. Hyvissä ajoin jo huhuilen, jotta voitte alka juttuloitanne naputtelemaan. Siis vuoden viimeisen, joulukuussa ilmestyvän Supporterin deadline on perjantaina 27.11.. Aineistot mieluiten sähköpostilla:kytoaho@gmail.com ja jos kuvia on, niin isolla resoluutiolla, pliis.

   

  Koittakaapas ryhtyä kirjoitushommiin myös te, jotka ette kotvaan ole sanaista arkkuanne avanneet, myös "ekakertalaisten" juttuset on erittäin tervetulleita.


 3. *huokaus*

   

  Gareth Southgaten potkut kyllä yllättivät :eek:

  Kyllä se vähän takavasemmalta itsellekin tuli, vaikka toissa viikonloppuna "kotikonnuilla" oltuani kaikki siitä puhuikin. Monet tutut sielä tokaisikin meidät nähtyään, että "Aijaa, tulitte katsomaan Southgaten viimeistä matsia." Asia oli kuulemma johtoportaassa päätetty jo pari viikkoa sitten, joten potkujen alla pelatulla Derby-voitolla ei ollut enää mitään seksuaalista merkitystä. Liigassa tuli kuitenkin vain NELJÄ tappiota, mutta tietysti kolme kertaa peräkkäin turpaan kotikentällä aiheutti närästystä kannattajillekin. Ilmeisesti putoamisen jälkeen Gibson oli vetänyt tiukan linjan tulos tai ulos, eli suora nousu on ainoa vaihtoehto.

   

  Edelleen on vähän ristiriitaiset fiilikset, ensimmäiset kolme päivää itketti, sitten kotvan vitutti ja nyt on pieni helpotus, kun kerta Strachan nimitetään iltapäivällä pestiin. Ei siis jouduta samanlaiselle tuuliajolle kuin pohjoiset toverimme. Eikä tarvitse tehdä peittokuvaa intiimialueelle väsätylle "me luvz GS" -tatuoinnille...


 4. Toinen kierros (pelataan 24.8. alkavalla viikolla)

   

  West Brom v Rotherham

  Norwich v Sunderland

  Tranmere v Bolton

  QPR v Accrington

  Bristol City v Carlisle

  Leyton Orient v Stoke

  Port Vale v Sheffield Wednesday

  Hull v Southend

  Leeds v Watford

  Cardiff v Bristol Rovers

  Portsmouth v Hereford

  Crystal Palace v Manchester City

  Wolves v Swindon

  Gillingham v Blackburn

  Blackpool v Wigan

  Southampton v Birmingham

  Preston v Leicester

  Newcastle v Huddersfield

  West Ham v Millwall

  Hartlepool v Burnley

  Nottingham Forest v Middlesbrough

  Reading v Barnsley

  Swansea v Scunthorpe

  Doncaster v Tottenham

  Peterborough v Ipswich


 5. Eka kierros (11.8.)- tulokset

   

  Accrington Stanley 2-1 Walsall

  Barnet 0-2 Watford

  After Extra Time

  Brentford 0-1 Bristol City

  Bristol Rovers 2-1 Aldershot

  Bury 0-2 West Brom

  Cardiff 3-1 Dag & Red

  Carlisle 1-0 Oldham

  Cheltenham 1-2 Southend

  Colchester 1-2 Leyton Orient

  Crewe 1-2 Blackpool

  Crystal Palace 2-1 Torquay

  Exeter 0-5 QPR

  Gillingham 2-1 Plymouth

  Hereford 1-0 Charlton

  After Extra Time

  Huddersfield 3-1 Stockport

  Lincoln City 0-1 Barnsley

  Millwall 4-0 Bournemouth

  MK Dons 1-4 Swindon

  Notts County 0-1 Doncaster

  Preston 5-1 Morecambe

  Reading 5-1 Burton Albion

  Rotherham 2-1 Derby

  Scunthorpe 2-1 Chesterfield

  Sheff Utd 1-2 Port Vale

  Sheff Wed 3-0 Rochdale

  Shrewsbury 3-3 Ipswich

  Ipswich win 4-2 on penalties

  Southampton 2-0 Northampton

  Swansea 3-0 Brighton

  Tranmere 4-0 Grimsby

  Wycombe 0-4 Peterborough

  Yeovil 0-4 Norwich


 6. Postissa on...

   

  Tänään lähti lehti postiin (meni jonojen vuoksi piirun päälle viiden, että lähtee liikkeelle oikeesti vasta huomenna), kakksopostilla eli olisko maanantaina huusholleissa sitten. Ja tulee kuoressa, jossa on huom huom mukana myös jäsenmaksun maksamislomake. Eräpäivä 20.3., siis siihen mennessä maksaneet on mukana enkunmatkan arvonnassa.


 7. Totnoinniin... Kiireitä on ollut, enkä ole ehtinyt viedä lehteä painoon kuin vasta tänään :embarassed:. Lupasivat hoitaasen mahdollisimman nopsaan kuntoon, jotta postittuisi jouluksi (posti tietysti kulkee nyt lähiaikoina etanavauhdilla ruuhkan takia, mut enihuu).

   

  Ensi vuonna sit taas läpyskät uusin energioin ajallaan, eiksvaan!


 8. Hiihoo, viime tippaan meni, vaan ehtipäs sittenkin! Supporter-juhlakirja Sata tarinaa englantilaisesta jalkapallosta saatiin tänään painettua ja jopa kuljetettua painosta pois. Tiukille veti jostain syystä, mutta parempi "melkein-myöhään" kuin vasta ensi viikolla.

   

  Olin ollut siinä uskossa, että painolafka hoitaa myös tuotoksen "kotiinkuljetuksen" (=työpaikalleni), mutta sieltä soitettiinkin tänään alkuiltapäivästä, että "Joo, kolmisensataa kirjaa on jo valmiina, voit tulla tänään hakemaan, mutta hae ennen neljää". Syksyn yks kiireisimmistä työpäivistä päällä, eikä todellakaan saumaa irrottautua sorvin äärestä, etenkin kun ei mulla ole edes autoa ja olisin joutunut ottamaan mittarin alle.

   

  Onneksi pomoni päätti olal höveli ja lähti hakemaan laatikoita Sörnäisistä. Suppo-lehdet on ylensä mahtuneet kahteen aika pieneen laatikkoon, ja arvelin että loodia olisi ehkä viisi... Niitä olikin ollut 12, jokaisessa yli 40 kirjaa eli painavat kuin synti. Tällä hetkellä on vielä arvoitus itsellekin, että miten saan laatikot duunin eteisestä himaan, fillarin tarakalle mahtuu vain yksi kerrallaan. (Ja vähän lupasin bossille että laatikot on poissa silmistä maanantaiaamuna...)

   

  Enihuu, 333 sivua luettavaa on myynnissä huomenna klo 14-21 Sports Academyssä, jatkossa toki muissakin ELK:n tapahtumissa, muutamia menee myös kirjakauppoihin, ainakin Akateemisiin missä Supporter on tuttu juttu lehtihyllyssä jo entuudestaan.

   

  Ennakkoon kirjansa tilanneet saavat omat kappaleensa alkuviikosta, omistan siivun sunnuntaistani postitushommeleille. Jatkossakin eeposta voi tilata postitse kotiinsa ja homma käy simppelisti näin:

   

  Laita 10 e tilile Aktia 405530-2146049 (saaja: Tmi Pallopää). Kirjoita tiedonantoja-kohtaan oma nimesi ja osoitteesi ja vaikkapa sanat "Supporter-kirja". Kymppi sisältää siis postikulut.

   

  Painos oli nyt alkuun 500 kpl, lulisi hetkeksi riittävän ja paperihan ei Suomesta heti lopu eli painetaan sit lisää jos on tarvis.

   

  Pisti muutes heti kirjan sisältöä selaillessa silmään muutama veemäinen kirjotusvirhe, osa typoista menee toki omaan piikkiin, mutta joitain on tyhmääkin tyhmempi tekstinkäsittelyohjelma mennyt itse "korjailemaan".

   

  :drunk1:


 9. Ylläreitä ja pylläreitä

   

  Toisen kieroksen satoa vielä tämä, eli rahalla ei aina saa eikä hevoisella pääse:

   

  Brighton 2-2 Man City (Brighton win 5-3 on penalties)

   

  Kolmatta kiekkaa:

   

  Aston Villa 0-1 QPR

  Blackburn 1-0 Everton

  Ipswich 1-4 Wigan

  Newcastle 1-2 Tottenham

  Portsmouth 0-4 Chelsea

  Arsenal 6-0 Sheff Utd

  Burnley 1-0 Fulham

  Leeds 3-2 Hartlepool

  Liverpool 2-1 Crewe

  Man Utd 3-1 Middlesbrough

  Rotherham 3-1 Southampton

  Stoke 2-2 Reading (Stoke win 4-3 on penalties)

  Sunderland 2-2 Northampton (Sunderland win 4-3 on penalties)

  Sunderland win 4-3 on penalties

  Swansea 1-0 Cardiff

  Watford 1-0 West Ham


 10. Vuoden viides Suppo ja samalla koko läpyskän :partyhat:SADAS:partyhat: juhlanumero ilmestyy lokakuun alkupuolella. Lehteen tulevan materiaalin viimeinen jättöpäivä on perjantaina 26.9., sähköpostilla kytoaho@gmail.com tahi kirjepostilla lehden kakkossivulla mainittuun osoitteeseen.

   

  Nythän olisi kertakaikkinen ässäpaikka aktivoitua myös pitkään hiljaiseloa eläneiden naputtelijoiden. Ja ihan uusienkin tyyppien!

   

   

  (Supporter-juhlakirja "Sata tarinaa englantilaisesta jalkapallosta" ilmestyy aboutsiin lokakuun puolivälissä, tuhti lukupaketti tulossa... Kattokaa viime Supporterista ennakkotilausohjeet, kirja myynnissä myös lokakuun ELK-tapaamisessa 25.10. Sport Academyssä.)


 11. Eka kierros pelattu eilen/tänään:

   

  Bournemouth 1-2 Cardiff

  Brighton 4-0 Barnet

  Bristol City 2-1 Peterborough

  Bury 0-2 Burnley

  Charlton 0-1 Yeovil

  Chester 2-5 Leeds

  Crewe 2-0 Barnsley

  Crystal Palace 2-1 Hereford

  Exeter 1-3 Southampton

  Gillingham 0-1 Colchester

  Grimsby 2-0 Tranmere

  Hartlepool 3-0 Scunthorpe

  Huddersfield 4-0 Bradford

  Ipswich 4-1 Leyton Orient

  Leicester 1-0 Stockport

  Luton 2-0 Plymouth

  Millwall 0-1 Northampton

  MK Dons 1-0 Norwich

  Notts County 1-0 Doncaster (aet)

  Preston 2-0 Chesterfield

  Rochdale 0-0 Oldham

  Sheff Wed 2-2 Rotherham (aet)

  Shrewsbury 0-1 Carlisle

  Southend 0-1 Cheltenham

  Swansea 2-0 Brentford

  Swindon 2-3 QPR

  Walsall 1-2 Darlington

  Watford 1-0 Bristol Rovers

  Wolves 3-2 Accrington (aet)

   

  Pari matsia vielä kesken ja eikös ne sitten jo arvo seuraavaa kiekkaa?


 12. Juu siis täähän tuli haettua passelisti painosta perjantai-iltana ja kerkesi jakoon Parsa-peliin, tosin lehdet loppui kesken ja muutamat joutu(i)vat venaamaan Kustin polkemista. Maanantaiaamuna vein läpyskät postitukseen eli pitäsi olla näinä päivinä luukuissa.

   

  Tuli pitkästä aikaa taas paksu lehdykkä (44 sivua), kiitos kortensa kekoon kantaneille!


 13. Koska pääsiäisenä ei kenelläkään kuitenkaan ole mitään muuta tekemistä kuin juttuloita seuraavaan Supporteriin,niin muistutettakoon jo nyt,että seuraavaan (huhtikuun alkupuolella ilmestyvään) lehteen tarkoitetun matskun vimppa jättöpäivä on perjantaina 28.3.

   

  Tekstit voi lähettää sähköpostilla kytoaho@gmail.com tai kirjeitse Supporterin kakkossivulla olevaan osoitteeseen. Kuvat mielellään mahdollisimman suurella resoluutiolla ja käsittelemättöminä.

   

  Tänks.

   

  :sweeteyes:


 14. Persana, kun Viasatin/Welhon tarjouksen takia sellaisetkin, jotka ei yleensä katso futista, onnistuivat töllöttämään eilisen turpasaunan. Kun jo valmiiksi vtuttaa niimmaanperusteellisesti, ei fiilistä ainakaan helpota että kaikenmaailman kumminkaimat on tekstailleet koko päivän ivallisia viestejä.

   

  Sou not! Toivottavasti WBA selviytyy finaaleihin, siellä sentään muutama ex-borolainen.

×