Jump to content

Minsterman

Members
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Minsterman

 • Rank
  Junior Member
 1. Moi, muutama tuttu lähtee ensi viikonloppuna katsomaan sunnuntain Pool-ManU-matsin. Heillä on sunnuntain peliajankohdasta johtuen aika tiukka aikataulu ehtiä Manchesterin kentälle matsin jälkeen, mikä on paras ja nopein tapa päästä Anfieldiltä ko. kentälle ja paljonko vie aikaa?
 2. ELK-suunnitelmat syksylle 2007

  Zetat kulkee hienosti, tunnin välein ja viimeinen klo 22.17 eli ei mitään kiirettä iltamatsinkaan jälkeen!
 3. Non-league review

  Konferenssin Pohjoisdivarissa syvällä kyntänyt Lancaster City on ryhdistäytynyt kevätauringon myötä ja nappasi eilen kotitililleen jo kauden toisen pisteen, jumbotaistosta Leigh RMI:n kanssa. Samalla Lancaster siirtyi miinuskerhosta nollakerhoon. Selvitystilan vuoksi saavutetut kymmenen pistettä ovat taulukosta poissa. Keväinen kiri ei kuitenkaan Cityä enää pelasta sillä viimeiseen säilyjään Vauxhalliin on matkaa kuusi kierrosta ennen sarjan päättymistä 42 pistettä. Perinteinen Konferenssilegenda Kettering Town löi eilen Farsleyn ja siirtyi sarjan piikkipaikalle. Allekirjoittanut toivoo kuitenkin Harrogate Townille kovaa loppurutistusta, olisi hienoa saada naapurikaupungin seura ensi kauden paikallisvastukseksi, onhan Townin riveissä useita entisiä minstermaneja:hopeful: Etelädivarissa Histon on jo käytännössä varma nousija. Ensikertalainen Konferenssin Nationaliin. Nationalissa Dagenham & Redbridge varma nousija, harmi kyllä sinänsä koska seuran puitteet eivät edusta liigatasoa. Helmikuun lopussa näkemäni Daggersin peli ei vakuuttanut, York hävisi huonoon viimeistelyyn vaikka pelillisesti oli seitsemän pykälää parempi. Paul Benson on toki loistava viimeistelijä. Exeter ja Stevenage näyttävät luovuttavan Play-offien tavoittelun, surkeita tuloksia taas. Burton ja Gravesend sen sijaan ovat varteenotettavia Play-offaajia come May.
 4. Korkeimmalta tasolta tippumattomat joukkueet?

  Wolves teki komean hissiliikkeen 80-luvulla. Ensimmäinen seura joka meni ylimmästä alimpaa sarjatasoon peräkkäisillä kausilla. Tämän päivän Accrington Stanley on tosiaan eri seura kuin alkuperäinen Accrington mutta myös eri seura kuin 60-luvun alussa konkkaan mennyt seura. Tuttuja entisiä liiganimiä, uusia seuroja kuitenkin, löytyy myös muita kuten Gateshead.
 5. Non-league 2006-07

  Eastleighin ja Southamptonin yhteydet ovat edelleen näemmä vahvat. Vahvan viime kauden jälkeen aika surkealta tuo kausi on näyttänyt. Eilen tuli Englannissa uusi Conferencen yleisöennätys; Oxford-Woking 11,065. Komiat on lukemat. Shwan Jawal pelasti pinnan Wokingille ottamalla näyttäviä koppeja. Sarja hieman tasoittui kärjestä kun myös Daggersin nalli nakutti tyhjää, sen sijaan Morecamben nousu taulukossa vakuuttaa. Myös Weymouth näyttää selvinneen hengissä surkeasta marraskuusta.
 6. Non-league Euroopan mestaruuden tavoittelu huipentuu 29.11! Squad named for decider England v Holland European Challenge Trophy 7.45pm, Wednesday 29 November 2006 Burton Albion FC National Game XI coach Paul Fairclough has named his 22 man squad for the forthcoming European Challenge Trophy decider with Holland. Included in the squad are Dagenham & Redbridge's Craig Mackail-Smith, one of the three scorers in the 3-1 win over Italy in February, and Clayton Donaldson, who has notched 11 times for York City this season. Another two players in goalscoring form are Steve Morison, of Stevenage Borough, and Grays Athletic's Michael Kightly, both of whom have hit double figures this term. However, the squad will be trimmed to 16 for the game, which kicks-off at 7.45pm on Wednesday 29 November at Burton Albion's Pirelli Stadium, where the result will determine the winner of the inaugural 'non league' European title. England, with victories over Italy and Belgium already, need just a point to secure the trophy. However, Holland will snatch the prize if they beat the hosts.
 7. Non-league 2006-07

  Kohtahan meillä on rahaa kuin rakennusmestareilla...siis sen yhden päivän kunnes maksetaan velgaa pois; It says in the Star (so it must be true) that Wolves are hoping to beat Hibs in the battle to sign the £200,000 rated York striker in january I can't see us getting £200,000 for Clayton i would have thought we would bite their hands off if offered half that amount Clayton Donaldson on kyllä maalintekijä isolla ämmällä, seurataan tilannetta. Nyt kun tiputetaan Bristol City Cupista ja vielä ehditään kolmoskierrokselle tammikuuksi niin sitten helpotetaan velallisen elämää.
 8. Liigacup

  Olihan hieno taistelu Southendilta ManU-matsissa. Matsi osoitti selkeästi että kovalla kokoonpanolla nimien puolesta ei pärjätä ennakkoon heikommalle jos ko. kokoonpano ei ole kovin paljoa nimenomaan yhdessä pelannut. Pelkkien nimien perusteella ManU:n pitäisi voittaa Valioliigassakin tuolla kokoonpanolla matseja. Oliko niin että säännöt ovat muuttuneet ja uhkasakon perusteella Liigacupissa pitää olla suurin osa ns. avaustason miehiä? Joka tapauksessa hieno tulos, onnea Dr Feelgoodin syntysijoille! Harmi kun Charlton väänsi pilkuissa voiton:-(
 9. Non-league 2006-07

  Hyvää päivää liigan liepeiltä, läheltä mutta sittenkin liian kaukaa. Jep, täällä sattuu ja tapahtuu. Meillä muuten kävi hyvä zägä kun saatiin FA Cupin ekalle kierrokselle miltei kovin mahdollinen vastus ja vieläpä kotikentälle; Bristol City! Tulee nostalgisesti mieleen 90-luvun Ykkösliigatason (2 div) vuodet ja onhan se vaihtelua Tamworthien jälkeen. Graysin tuhkimotarina tosiaan otti tuumaustauon. Olivat aika isoja suosikkeja tälle kaudelle Stevenagen ja Oxfordin ohella. Manageri Mark Stimson lähti floppaamaan Stevenageen viime kauden päätteeksi; syynä oli halu manageroida liigassa ja katsoi että sinne mennään Stevenagen kyydissä. Kivahan se on, että molemmat nyt sitten floppaa. Tämän kauden alkuun Conference teki oikein ohjelman jolla varmistettaisiin että nousut ja putoamiset Nationalin ja divareiden välillä perustuisivat todellakin sarjataulukkoon eikä erinäisiin taloudellisiin tai rangaistuksillisiin syihin. Parin vuoden sisään Canvey Island heitti pyyhkeen kehiin vapaaehtoisesti, Northwich Victoria pudotettiin stadionongelmien vuoksi ja Altrinchamin pelasti Scumboroughin talousongelmat. Tosin Scumborough oli sarjassakin jumbona mutta olisi säilytetty mikäli Pohjois-Yorkshiren itälaidalla ei olisi ollut asiat rempallaan muutenkin kuin kentällä. Tosin Northwichin ja Crawleyn talousasioita jouduttiin taas puimaan äskettäin Conferencen kuukausikokouksessa, tosin sarjasta ulosheittämistä ei edes agendaan oltu laitettu eli tilanteen rauhoittamista haetaan tosissaan... Täällä Minsterman, Conference National
 10. Non-league 2006-07

  sorry, äskeinen linkki oli väärä, tässä on oikea!
 11. Non-league 2006-07

  Niin, yo. linkistä siis highlightseja pelistä, ei siis koko matsi... Muuten, oikein säpsähdin kun huomasin eilen, että Veikkaajassa on nykyisin Conferencen tulos- ja sarjataulukkopalvelu. Onko ollut jo pitkään vai onko vain ajoittain, esim. kun on kohdeotteluina?
 12. Non-league 2006-07

  Kaukana on ne ajat jolloin liigan ulkopuolella pärjäsi pelkällä kovalla sykkeellä ja pitkillä palloilla. Tästä linkistä Oxford-York viime lauantailta. Kyllä meilläkin toki hyviä paikkoja oli, ei mikään huono esitys, mutta välillä kotijoukkue vei kuin litran mittaa.. http://www.youtube.com/watch?v=I9x7wB7Nd2g
 13. Non-league 2006-07

  Turpaan tuli lauantaina, tunnelma oli kuitenkin hyvä. Conferencen kauden ennätysyleisö, 6,602. Oxford on taitava jengi, vaikea niitä on voittaa. Kaukana on ajat jolloin non-leaguen kärjessä pärjäsi hoof-it-up-futiksella...
 14. Non-league 2006-07

  Katos vaan, mielenkiintoista. Tuo non leaguen 5. sarjatasohan on sellainen että nousu ei ole itsestään selvää vaan kärkijoukkueet anovat nousupaikkaa kriteerien perusteella. FC United of Manchester lienee kylläkin niin vahva puitteiltaan ja kannatukseltaan että paikka Isthmian Leaguen tai Northern Premier Leaguen divariin olisi vain leiman lyöntiä vailla. Täytyy nostaa hattua seuranne faneille, mielenkiintoinen yksityiskohta nettisivuilta iski silmään; FC Unitedin pienin yleisömäärä VIERASpeleissä on 1,028 eli tarkoittaa sitä että alhaisesta sarjatasosta huolimatta Unitedin faneja kulkee vieraspeleissä niin paljon että jokainen vastustaja saa takuuna yli 1,000:n katsojaluvun, aika heviä!
 15. Kovia tuloksia eilen, kakkosliigan jengit jyräsivät; Fulham-Wycombe 1-2, Boro-Notts County 0-1. Myös ykkösliigan Chesterfield löi ManCityn 2-1 eli jättiläisentappoja löytyi. Boro-Notts County oli erikoinen matsi, molemmat managerit käyttivät rotaatiota paljon; Notts Countykin 7 pelaajan osalta!
×