Jump to content

pnefanclubfinland

Members
 • Content count

  897
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pnefanclubfinland

 1. Pöllölän uudet uutiset 31

  Lähetetty Eilen, 17:16 Pöllölän uudet uutiset 31 Championship pelattu 35/46 kierrosta, tilanne:16. Sheffield Wednesday pld 35 w10 d12 l13, gd 43-42 +1, 42 pistettä! Vielä tarvittaisiin pisteitä lisää sarjapaikkaan,johon yleensä on riittänyt 50 p. Omistaja Milan Mandaric jahkaili manageriasiassa kauan,kunnes hän lopulta teki Stuart Gray kanssa tammikuun 26.päivänä 2,5 vuoden sopimuksen! Eli "Parempi vanha tuttu kuin vieras outo!" Kyllä Gray saikin joukkueen suunnan muuttumaan.Sinä auttoi ratkaisevasti myös laina Gonnor Wickham,joka teki 8 maalia 10 ottelusssa! Nyt hän näkyy olevan lainassa Leedsissä. Loukkaantuneet pelaajat: pitkään poissaollut Lewis Buxton (suosikkini) on palannut,sensijaan Michail Antonio loukkaantui uudelleen, Reda Johnson on edelleen poissa. Eniten profiiliaan on parantanut Kieran Lee eli penkkimiehstä aloituskokoonpanoon ja kuukauden pelaajaksi! Maalitekijäin kärjessä on Chris Muguire 6.Caolan Lovery terki eilen 2 maalia. Kun Wickhamia ei saatu uudellen lainaan, niin ovi on käynyt kuin hollituvasa eli lainamiehiä on niin paljon,että päät kolisevat. Mielestäni heitä on likaa ja turhia lainoja. Maalintekijäksi Blacburnista tuli Leon Best.Mielnkiintoinen tapaus on oma mies Gary Madine,joka on ollut tiilenpäitä lukemssa. Tietysti hyvästä lainasta aina voi saada hyvä vakituisen esim.Buxton! Tilanne näyttää nyt positiivisen toiveikkaalta! jkaivon
 2. Viikinsaari 2011

  Jos ja kun QPR nousee Valioliigaan, niin pakkohan Ärräporukan on taas vaihteeksi tulla menestyksestä taistelemaan myös Viikinsaaressa! Koko turnauksen onnistumisen kannalta olisi nimittäin tosi hyvä, että olisi (vain) kolme yhdistelmäjoukkuetta; neljään yhdistelmäjengiin kun on tosi vaikea kaikkiin saada riittävästi pelaajia. Ärrien lisäksi olisi hienoa nähdä oma joukkue jollain muullakin seuralla. Tottenham tulee tietenkin tässä ensimmäisenä mieleen, koska heillä on omaa maanlaajuista fanitoimintaa Suomessa sekä myös seurana nostetta (esim. tämän kauden Mestarien Liiga) viime vuosilta. Jos turnauksessa olisi vain kaksi yhdistelmäjoukkuetta, niin näissä kahdessa jengissä olisi todennäköisesti aika paljon pelaajia - tämä olisi kuitenkin vain positiivinen ongelma. Tehdään yhdessä Viikinsaaren 20-vuotisturnauksesta kaikkien aikojen turnaus! t. Aki (häiden ja muiden perheprioriteettien vuoksi mulla on kaks edellistä turnausta jäänyt väliin, mutta yritän nyt päästä paikalle)
 3. Valioliiga 2010-11

  Rönkä on tätä teemaa pitänyt esillä moneen otteeseen aikaisemminkin ja on varmasti tässä oikeassa. Ihmeellistä ja surullistakin on se, ettei Valioliigan kärkitaistelu ole nykyistä tasokkaampaa - isoimmilla seuroilla pitäisi kuitenkin olla sitä rahaa, jolla Unitedin valtaa haastaa ja murtaa. Kyllähän sitä tällaisessa tylsistyy jo Sir Alex Fergusonkin ;-). Itse omissa fantasioissani odottelen sitä hetkeä, kun Jose Mourinho saapuu Man Cityn manageriksi. Silloin viimeistään alkaa taas tapahtua Valioliigassakin. Kertokaapa te Valioliigaa (ja La Ligaa) seuraavat minulle, tapahtuuko tämä joskus lähivuosina, vai onko se vain mun omaa kuvitelmaa? ;-)
 4. Supporter 6

  Mats ja muut hallituksen jäsenet, Erittäin tärkeä asia tuohon Supporter 6:een liittyen on seuraava. Jotta vuosikokouksemme voi olla laillisesti kokoonkutsuttu, pitää vuosikokouksen kokouskutsun/ esityslistan olla saatettu jäsenistön tietoon ennen vuosikokousta. Tämä asiahan on meillä aina hoitunut sillä, että tuo kokouskutsu/ esityslista on julkaistu Supporterissa, nimenomaan tässä 6-numerossa. Nyt en tältä istumalta muista, onko yhdistyksemme säännöissä määritelty joku aikaraja sille, kuinka aikaisin vähintään ennen vuosikokousta kokouskutsun pitää olla jäsenistön tiedossa. Tämä asia pitäisi nyt tarkistaa säännöistä mahdollisimman pian. terveisin Aki
 5. Perjantai!

  Jep, Juhani otti muhun yhteyttä; hänellä oli pitemmän puoleinen juttu kadonnut bittiavaruuteen, juuri kun oli ollut lähettämässä sitä tänne foorumille. Harmin paikka. Noiden huutomerkkien takaa löytynee siis jotain Sheffield Wednesdayhin liittyvää; toivottavasti Juhani palaa uudelleen asiaan.
 6. Hulvattomimmat futisjuorut

  Jaahas, tulipa sitten lukaistua BBC:n kokoelma muiden medioiden tuoreista futisjuoruista: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/gossip_and_transfers/6166185.stm Siirtospekulaatioita, spekulaatioita Newcastlen jenkkiomistuksesta jne. mutta nää kaksi oli musta parhaat: Watford boss Aidy Boothroyd says he uses private detectives to check up on the off-field behaviour of potential signings. (Sunday Mirror) England boss Steve McClaren has emerged as a big fan of Take That crooner Gary Barlow and the pair have struck up a friendship. (Sunday Express)
 7. Tv sarjat

  Heartbeatia tänään Stradassa Stradassa, YLE TV 1 klo 21:30 - 22:00, tänään pe 26.2. yhtenä aiheena Heartbeat (Sydämen asialla), monen elkkiläisen kestosuosikki: http://tv1.yle.fi/ohjelmat/kulttuuri/strada Sydämen asialla Käsikirjoittaja miettii työkseen, millä katsoja saadaan koukkuun. 17 vuotta tauotta jatkunut Sydämen asialla on brittikäsikirjoittaja Jonathan Critchleyn hengentuote, jossa yhdistyy poliisisarja, sairaalasarja ja huumori.
 8. Kotimaan sarjat

  Pasin "oirehtiminen" Tepsissä alkoi kai jo siitä, kun Petri Jakonen otti ja lähti Palloliiton leipiin. Jakonen oli se henkilö, joka oli Pasin Turkuun houkutellut. Jakosessa Rautiainen menetti tärkeimmän tukijansa ja "liittolaisensa".
 9. HIFK-OPS sunnuntaina klo 13?

  Moi kuomat! Löytyykö meikäläisistä jääpallon ystäviä tai satunnaisia bandymatseissa kävijöitä? Mä en ole koskaan nähnyt livenä tätä jaloa lajia, mutta sunnuntaina olisi vihdoinkin tarkoitus paikata tämä aukko sivityksessäni: olen aikeissa mennä katsomaan HIFK-OPS -matsia. Peli Brahen kentällä alkaa klo 13, liput 8 e. Lisätietoja ks. http://www.hifk-bandy.fi/ t. Aki
 10. HIFK-OPS sunnuntaina klo 13?

  Jääpalloa tänään Taustapeilissä klo 17:30 Jäi sitten vielä jääpallodebyytti tekemättä, kun tuli muuta menoa sunnuntaille. HIFK:n seuraava kotimatsi on ke 19.1. Narukerää vastaan, eli silloin on taas uusi yritys suunnata Bragulle. Tänään muuten jääpallo on aiheena Radio Suomen Urheilun Taustapeilissä klo 17.30: ------------------------------------------- YLE:n sivuilta -------------------------------------- Taustapeilissä jääpallon pelimiehiä ja pyöreän pöydän säkenöivää väittelyä Maanantaina 11.1. Urheilun taustapeili puhuu jääpallosta. Jääpallo oli ensimmäinen joukkuepeli, jossa pelattiin Suomen mestaruudesta. Ensimmäisen mestaruuden voitti 1908 Polyteknikkojen urheiluseura. Miten voi perinteikäs laji kansallisesti ja kansainvälisesti runsaat sata vuotta Polyteknikkojen mestaruuden jälkeen? Mitä kehittymisvaatimuksia lajiin kohdistuu? Urheilun Taustapeilin vieraina ovat Suomen Jääpalloliiton toiminnanjohtaja Pekka Liikanen sekä Porvoon Akilleksen pelaajavalmentaja, useita vuosia Ruotsissa ammattilaisena pelannut Jari Hyttinen. Lähetyksen toimittaa Jouko Vuolle.
 11. HIFK-OPS sunnuntaina klo 13?

  Nimenomaan - ja tietääkseni jääpallokin on englantilaisten kehittämä laji. Sunnuntaille puolen päivän jälkeen on muuten luvattu Helsinkiin täyttä auringonpaistetta. Eli vaikka pakkanen lienee edelleen -10 ja rapiat, niin auringon pitäisi lämmittää mukavasti. Pitää ottaa myös hieman omaa lämmikettä mukaan eli teetä termariin.
 12. TV-pelit ja vehkeet

  FA Cup -kiitokset Urheilukanavalle vuosi sitten Tate + muut hallituksen jäsenet tiedoksi, Viime syksynä ELK muisti jo Urheilukanavaa ja kiitti suurenmoisesta kulttuuriteosta, kun alkoivat näyttää isolla setillä FA Cupia heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien. Poiminta vuosikertomuksesta 2008: Urheilukanavan panostus FA Cupiin heti 1. kierrokselta lähtien otettiin tyytyväisyydellä vastaan jäsenistömme keskuudessa. Tästä huomionosoituksena ELK lähetti Urheilukanavan toimitukseen kiitoksena tuoreen Supporter-kirjan ja Supporterin juhlanumeron näytekappaleita. Eli ottakaapa tuo huomioon, mikäli päätätte kiittää Urheilukanavaa nyt uudestaan. t. Aki
 13. Kylttyyriä

  Eikös tämä ole sitä, mistä (ainakin) tsekkiläiset ovat kuuluisia! Prahassa käytiin aikanaan katsomassa tuollaista esitystä, jossa oli noita marionettinukkeja. Tyylilaji oli muistaakseni juuri musta teatteri. Kappale silloin oli muuten Beatles-musikaali Yellow Submarine.
 14. Rockfutis SM 2009 Rauma

  Uusi Rauma -lehdessä näyttää olevan kahden aukeaman verran RF-ennakkoa http://www.ur.fi/epaper/470590976608546/ Onnea matkaan ELKin joukkueelle!
 15. Onko IS:n brittifutisspesiaalia näkynyt?

  Urheilulehden kausi-arvioista on mestarikandidaattien osalta oikein hyvä tiivistys tässä nettiartikkelissa: Valioliigassa tasainen mestaruustaistelu http://www.urheilulehti.fi/jalkapallo/uutiset/article161347-1.html Erittäin analyyttistä ja loogista tekstiä, asiantuntemusta ja näkemystä täynnä, vaikka toki kyseessä on pitkälti mielipideasiat. HBL on yksi Suomen parhaista urheilu- ja ennen kaikkea jalkapallomedioista, ja siellä futikseen erikoistunut toimittaja Jonas von Wendt ennustaa niinikään Liverpoolia mestariksi: http://www.hbl.fi/text/sport/2009/8/12/d30785.php HBLn toinen futisekspertti Christoffer Herberts veikkaa puolestaan Chelsea:ta mestariksi http://sport.blogg.hbl.fi/2009/08/13/sa-slutar-premier-league/
 16. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Hieno homma! Juuri tuollainen meininki välittyi myös viime sunnuntailta Jools Hollandin show'sta (FST5), jota tuli taas katseltua pitkästä aikaa. Simply Red veti siinä kaksi biisiä, olivat ilmeisesti molemmat uudelta levyltä nimeltään "Stay". En tiedä millaisella viiveellä FST tuota BBC:n huippusuosittua show'ta lähettää, mutta ei varmaan yli vuotta vanhempi jakso ollut. Aikamoisen soul-pitoinen Jools-jakso muuten oli. Mukana olivat myös (mm.) Joe Cocker ja Patty Smith, joista jälkimmäinen veti juurevalla otteella muutaman cover-biiisin. Show päättyi Smithin ja tämän tiukkaakin tiukemman bändin hurjaan revitykseen Van Morrisonin Gloria-klassikosta. En muuten tiennytkään, että Joe Cocker on kotoisin Sheffieldistä, en itse asiassa edes sitä, että mies on britti. (Luulin, että on amerikkalainen.) Ihanalla leveällä (ja käheän möreällä) pohjoisen aksentilla tuo Cocker jutusteli Joolsin kanssa! ---- Simply Red Helsingissä jäi väliin, mutta Pori Jazziin on taas tarkoitus mennä tänäkin kesänä, päivä on vielä avoin. Tänään sinne muuten varmistui Brian Setzer Orchestra lauantaille (Tom Jonesin korvaajaksi).
 17. Putoamistaistelua

  It takes two to tango Niinpä, Barton on sika ja idiootti, mutta kyllä se on Shearerkin sen sädekehänsä kaikenlaisien koiruuksien ja rikkeiden tekemisellä ansainnut. Näin siis Shearerista noin niin kuin kärjistettynä. Mistään herrasmiespelaajasta emme voi hänen kohdallaan puhua.
 18. Kotimaan sarjat

  Olosuhdeasiaa tänään radiossa Urheilun Taustapeili -ohjelmassa keskustellaan tänään kotimaisen jalkapallon olosuhdeasioista. ----------------------------------------------------- Yle Teksti-TV Sivu 355/1 YLE URHEILUN ERIKOISLÄHETYKSET URHEILUN TAUSTAPEILI 27.4. klo 17.33 Radio Suomi Veikkausliigan siirrettyjen ottelujen määrä ja kenttien huono kunto ovat herättäneet porua. Aiheita ovat pohtimassa Veikkausliigan toimitus- johtaja Jan Walden ja YLE Urheilun jalkapalloasiantuntija Martti Kuusela. Lähetystä isännöi Arto Teronen.
 19. Jalkapalloilullisia matkakertomuksia

  CAMRA = Campaign for Real Ale Kannattaa Ollie tsekata netistä ensimmäisenä CAMRA:n kotisivut ja sitä kautta lähteä hakemaan tietoa panimoista ja ylipäätään oluista (aleista). Monista (hyvän oluen) pubeista löytyy CAMRA:n aluejärjestöjen uutislehtisiä, niitä kannattaa selailla tai kysellä asioista suoraan landlordilta. Mikäli pubissa tarjoillaan paikallista olutta (real alea), niin varmasti henkilökunta tietää myös paikallisista panimoista. CAMRA;n vuosittain julkaisema The Good Beer Guide listaa kaikki Britannian (real ale) panimot. Kirja on myynnissä about kaikissa kirjakaupoissa. Suosittelen kirjaa erittäin lämpimästi. Itse olin pari vuotta sitten York Breweryssä tutustumiskierroksella. Visiitin hinta oli jotain luokkaa £5, johon sisältyi yksi pintti. Aika fantastisen ikimuistoinen olutperehtyminen oli, sillä olin ainoa osallistuja kierroksella. Siinä sitä oli mukava leppoisasti jutella oluen saloista, tuoksutella erityyppisiä maltaita ja humalaa, ja ihmetellä oluen kypsymistä. Hyvää reissua Pohjois-Englantiin!
 20. Shearer ruoriin??

  Kauhala Junior on puhunut Kauhala: Newcastle elää romantiikassa Poimintoina: Ei ole epäilystäkään, että hän (= Alan Shearer) voi tuoda joukkueelle sellaisen hengen ja hurmoksen, että joukkue pystyy ottamaan pari voittoa. Hänen kauan odotettu nimityksensä Newcastlen manageriksi myös rauhoittaa kannattajia.... ... Newcastlen suurin ongelma on se, ettei se osaa ikinä tehdä ammattitaitoisia päätöksiä missään asiassa. Se kulkee romantiikan ehdoilla. Alan Shearer on Newcastle-legenda, jota pidetään nyt messiaana, mutta millä perusteella hän olisi hyvä manageri.. Koko juttu: http://www.urheilulehti.fi/jalkapallo/uutiset/article159309-1.html
 21. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Radio Helsinki on fantastinen kanava! Mutta tänään Njassa oli hittolainen unohtanut Steely Danin kotiin. Tarkoitus oli ollut soittaa Danin "Reelin in the Years" heti Thin Lizzyn "Boys are back in Town":in jälkeen. Nimittäin Phil Lynott on itsekin myöntänyt, että on lainaillut ronskisti Steely Dania tuohon rock-klassikkoonsa. Tosi paljon noissa kahdessa biisissä onkin samaa! .. mutta vaikka molemmat biisit olen kuunnellut/ kuullut kymmeniä kertoja, niin ei tuota yhteyttä vain itse ollut tullut ajatelleeksi. No, nyt tuonkin asian tietää, ja sehän on aivan itsestään selvä asia. Hienoja biisejä ovat molemmat!
 22. Huomio kaikki liigafanit! IMG Media/ Premier League Production Lontoosta on tulossa tekemään Premier League World Show -ohjelmaa Suomeen tällä viikolla. Tämä ohjelmasarja pyörii ymmärtääkseni myös Canal+lla (esim. ottelutauoilla). Lauantaina 31.1. lontoolaisten kuvausryhmä on Sports Academyssä Helsingissä kuvaamassa ja tekemässä juttua suomalaisista brittifutisfaneista. Valioligan puolesta lauantaille onkin tarjolla hieno kattaus, mm. Arsenal - West Ham klo 17 sekä Evertonin FA Cup -uusinnan vuoksi lauantai-illalle siirretty ManU-Everton klo 19:30. Toivottavasti suomalaiset fanit pistävät myös tuolloin parastaan! Eli lauantaina kaikki sankoin joukoin Sporttiin! t. Aki
 23. Supporter 2/09 deadline perjantaina

  Hiluhan on tehnyt tätä aina aika ajoin. (Esim. silloin kun on tarvinnut tehdä hieman lisää matskua Supporteriin tarvittavan, neljällä jaollisen sivumäärän saamiseksi kokoon.) Mun mielestä kuitenkin tehokkaampi tapa aktivoida foorumia on suoraan täältä foorumilta käsin ja siinä voisi aloittaa ihan tollaisesta perus-ELK-infosta, jota tänne voisi laittaa, eli esim. - tietoa jäsenmaksusta 2009 ja jäseneduista - ohjeet jäsenmaksun 2009 maksuun - ELK-vastaavien 2009 yhteystietoja - jne. Jos ajattelee mitä tämä foorumi on ollut sen olemassaolonsa ajan, niin tämähän on ollut sekä tiedotuskanava että keskustelufoorumi (hyvinkin monenlaisille keskusteluille). Mun mielestä näitä molempia puolia foorumin toiminnassa ja tehtävissä kannattaa yrittää pitää aktiivisina; ne tukevat toisiaan ja pitävät foorumin mielenkiintoisena paikkana ja mediana jatkossakin.
 24. Mm-2010

  Varmasti tajuttoman tyhmä joka tapauksessa, vaikka voipi tosiaan olla jotain koukeroisia tyttöystäväkuvoita tms. taustalla. Irlantilaisistahan käytetään usein sanontaa "the luck of the Irish". Mutta tämä kaveri ei ollut ihan niin onnekas, sillä "valheella on lyhyet jäljet".
 25. Premier League World Show Sportissa la 31.1.

  Onko joku onnistunut näkemään tätä ohjelmaa? Oli nimittäin tullut Canalilta ainakin eilen myöhäisillalla. Ehkä tällä viikolla näkyy vielä uudestaankin. Itse en ole pätkää vielä nähnyt, mutta kovasti ilahdutti tieto siitä, että jutussa oli ollut kuvaa talvisesta Kannelmäestä! Sisäkuvissa puolestaan oli näkynyt muiden muassa kuuluisa Preston-lippuni - siis se sama, joka aikanaan pääsi maailmanmaineeseen (ainakin North End -perheessä ja kyllähän sitä oli BBC-asiantuntija, Sunderland-fani Steve Cramkin kommentoinut!) Yleisurheilun MM-kisojen naisten maratonlähetyksessä Paula Radcliffen rinnalla. Siellä on Premier League World Show on Canalin ohjelmatiedoissa vielä myöhemminkin tällä viikolla, ja voipi olla hyvinkin tuo Suomi-pätkä, jota näyttävät. (Suomi-aihe sopii tietenkin tähän viikkoon erityisen hyvin, kun on tuo Wales-matsi lauantaina.)
×