Jump to content

Tykkimiehet

Members
 • Content count

  240
 • Joined

 • Last visited

About Tykkimiehet

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Nokia, Suomi.
 • Minä kannatan:
  Arsenal
 1. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Mike Dean, the newest signing of Manchester City.
 2. Paitsio FC PS3 | Season 13 - Uutta nousua hakemassa

  Jumalauta Jahnny, ottanut niin paljon sydämeen, annatko minulle paikkani takaisin kun tiputit mut.
 3. Mario Ballotelli

  Eikös tämä Balotelli saanut jotkut sakot Manchesteriltä? 375K hinnaksi tuli? Ja mistäs tämä ne sai. Olen onelinerf*g, anteeksi.
 4. Siirtohuhut (Arsenal)

  M'Vilalle Stade Reims(?) laitto 8 miljoonan punnan hintalapun, ja kyllä kelpaisi! Mielestäni parempi kuin Capoue. Villa. Mitä hienoa siinäkin nytten on, niinkuin PouPou sanoi, vanha ja loukkaantumisista kärsinyt pelaaja. Jos joku sieltä epsanjasta ostettaisiin, niin itselleni tulisi mieleen se Adrian, josta on Goalissa puhuttu että 12 miljoonan hintalappu, ja Wenger yrittää kymmenellä.
 5. Paitsio FC PS3 | Season 13 - Uutta nousua hakemassa

  Otan tämän syvällisesti sydämmeen kun minut tiputettiin, saisinko paikkani jossainvaiheessa takaisin?
 6. Huhuja (AC Milan)

  Jumalauta mä oon sekasin näistä Sissokoista..
 7. Siirtohuhut (Arsenal)

  http://m.goal.com/s/en/news/3639448 Vaikka Goal.Com on täynnä paskaa, tämä olisi silti ihan näppärä.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Tulen vähän myöhässä, mutta eikös Moussa vai Moso vai mikä onkaan, Sissokoo PSG:stä teihin linkattu? Ikää hänellä ei paljoa, 25, ja paikkaisi hienosti puolustavan keskikenttämiehen paikan jos Ambrosini nyt sitten lopettaa kun eikös hän sitä paikkaa pelannut?
 9. Huhuja (AC Milan)

  http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2012/12/28/3632685/ac-milan-prepare-balotelli-bid-as-pato-robinho-near-san-siro Tälläisen löysin goalista, että laina + osto-optio 20M.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Boateng Bayerniin velipuolensa luo on yhtä todennäköistä kuin Van P****e:n paluu Lontooseen.. Riitaahan niille tuli siitä Ballack-taklauksesta?
 11. Fifa Ultimate Team

  Kyyhky, kuulutko sinäkin niihin ihmisiin jotka pelaavat ultra defensivellä ja counter attackillä, heti kun pallo saadaan pois nii pitkää päähä ja SWEAAAATYYYYYYY GOOOOOOOOOOOOOOOAAAAALLLLLL. Itse rakensin joukkueen IF David Luizin ympärille :DD Siirsin David Luizin kärjeksi, koska halusin testata sitä. Kyllähän se maksoi vähän siirtää CDM-CM, CM-CAM, CAM-CF ja lopuksi sitten se CF-ST. David Luiz kärkenä yhtä hyvä kuin Heskey, eli jumala 352, parina ylhäällä IF Neymar joka maksaa sen 600K tai jotain nykyään, en muista paljon maksoin siitä, CAM toimii Oscar, RM Hatem Ben Afra, CDM Tiote ja Ramires, LM Bastos, CB Santana, Dante ja IF Naldo. Makso ihanasti joukkue, mutta 20peliä ja record sen 19-0-1
 12. Huhuja (AC Milan)

  Tuohan kuulostaa myös todella Patomaiselta.. Nuori, mutta ei pysy jätkä vaan kasassa. "I am in my fourth year in Spain and soon I will become Villarreal's all-time top-scroer. I feel like GOD here." Johan osaa olla jätkä omahyväne Mutta myös itse ottaisin, jos olisin Milanin couchi, niin sen riskin, sillä eihän jätkä ole edes vanha, ja hyvinhän se pelaa, myös varmasti ei tule sitä ettei ns. osattaisi pelata italian Serie A:ssa sillä jäpiskä on italiaano. Jos laittaisit hintalaput Boatenggille, Patolle ja Robinholle, millatteet ne olisivat? Itse voisin ajatella että Boateng olisi kai jo siellä 20M niinkuin Pato, ja Robinho about 15M?
 13. Huhuja (AC Milan)

  Teistähän alkaa muodostumaan Arsenaalimainen joukkue.. Ostetaan nuoria, vanhat ripustaa naulakkoon kengät, panostetaan juuri siihen junnujoukkueeseen ... Taisin jossain nähdä että Villareal CF vai mikäs joukkue se on, jossa Giuseppe Rossi pelaa, olisi joku huhu hänestä että tulisi takaisin kotimaahansa. Mielestäni tuo kuulostaisi ihan hyvältä siinä mielessäkin että jos Pato ja Robinho lähtevät niin pääsee Rossi sinne kärkeen.
 14. Huhuja (AC Milan)

  "Torino vaatii 20 miljoonaa Ogbonnasta" MITÄH En kyllä uskoisi että se on 20M arvonen pelaaja! Ennemminkin menee maksimissaan 15M? Ja tuosta rahasta, eikös teillä kai ollut rahaongelmia? Itse ainakin niin luin jossainvaiheessa, tosin vähän aika sitten mutta, onkos? Tulipahan nyt vain mieleen.
 15. Fifa Ultimate Team

  Iniesta 75-110K? ORLY? OERLY? Tuohan irtosi vähän aika sitten 352 LF 50K.
×