Jump to content

Toffeemies

Members
 • Content count

  897
 • Joined

 • Last visited

About Toffeemies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/17/2000

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  Keski-ikää lähestyvä futisnuori. Everton on vaimo, Barca on rakastajatar. Kuopion Palloseuran sponsorina olen viihtynyt kohta kymmenen vuotta.
 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Everton FC, ping & pong, beer, tennis
 • Minä kannatan:
  Everton
 1. EVERTON kausi 2012/2013

  Benteke lienee pelannut jo itsensä Evertonia "suurempaan" (lue: varakkaampaan) seuraan. Olisi ilman muuta huippujätkä ja Evertonille varmasti olisi ensi kaudeksi tilausta hyvästä viimeistelijästä nyt kun Jelavicin ruutitynnyristä on irronnut jatkuvasti pelkkiä suutareita. Mutta seuran rahatilanteen tuntien ei hirveästi jaksa odotella. Tilanne saattaa hieman aueta, mikäli Fellaini myydään. Everton on osoittanut kausi toisensa jälkeen olevansa "potentiaalinen eurojoukkue". Mutta kapealla ringillä vaan kangistutaan ennen loppua. Jotenkin ajattelen meidän edelleen olevan esim. Spursin tasoinen nippu, vaikka heillä on Bale ja muutenkin leveä ja laadukas pelaajisto. Se *jokin* puuttuva tekijä on raha, eikä sitä Evertonissa tule kuin myymällä pelaaja. Sad but true.
 2. EVERTON kausi 2012/2013

  http://www.independent.co.uk/news/people/profiles/how-we-met-leighton-baines--miles-kane-8483819.html http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2260147/Leighton-Baines-talks-guitar-music-Miles-Kane-Arctic-Monkeys.html Jotain taustaa meidän Small Facelle. Ei ihan minkään rap-jynkytyksen ja r&b:n suurin fani! Hieno pelaaja, hieno musiikkimaku. Ja sori jos tulee joku sata vuotta myöhässä tämä. Forum-aktiivisuuteni on ollut viime aikoina varsin kehnoa. Mut huomenna kolmonen from WHL ja Lontoon jengeille vähän kuumotusta!
 3. Supporter 5/12 sisällöstä.

  Moys! Selailin tuossa juuri tuoreen Supporterin läpi. Puheenjohtajan kirjoituksen luin ja yhdyn hänen huoleensa. Moni hänen esittämänsä on eittämättä totta ja hyväksyttävä. Ei ole hyötyä yrittää olla (enää) 2010-luvulla ajankohtainen uutismielessä. Sisällön tulisi olla - näin varmaan me kaikki ajattelemme - syvällisempää, keskittyneempää, ajattomampaa. Jotain sellaista, miksi Supporter olisi odotettu ja haluttu julkaisu joka kerta. Nyt se on (ainakin vanhemmille jäsenille) enää ainoa konkreettinen vastine jäsenmaksulle. Itselleni jäsenmaksu on ollut puhtaasti kannatuslähtöinen. Täällä periferiassa asuessa, ei juurikaan ole mahdollista osallistua ELK:in tapaamisiin, vaikka halua olisikin. Tiedän Kuopiostakin lukuisan joukon ELK:in jäseniä tai -henkisiä immeisiä, mutta halua järjestäytyneeseen toimintaan ei ole. Ainakaan, mikäli se tarkoittaa junailua Helsinkiin tapaamisiin. No, tämä ei luonnollisesti ole helsinkiläisten jäsenien vika, mutta ongelma on yhteinen. Se yhtälö, jossa englantilaisen seurajalkapallon aktiivisia seuraajia on varmasti enemmän kuin ELK:in perustamisen aikaan, mutta samaan aikaan jäsenmäärä vähenee, on sanalla sanoen outo. No, tosin sama se on vaikkapa Veikkausliigan yleisömäärissä: itse sentään käyn säännöllisesti paikallisen Palloseuran peleissä, mutta kesällä Evertonin paita ja syksyllä kaulahuivi "värin tunnisteena". *Hymiö* En aio olla tässä mikään sateentekijä, mutta toivon että keskustelua ryhdytään käymään asian tiimoilta vaikkapa tässä avauksessani. Sen pikkiriikkisen verran lupaan tulevaisuudessa jeesata, että kirjoitan kattavan raportin tulevalta Englannin reissulta vuodenvaihteessa. Siihenkin toki pitää sisältöä miettiä, koska näitä - sinänsä loistavia - matkaraportteja on vuosien varrella julkaistu useita ja informaatio-osuus alkaa olla aika lailla saavutettu. En minäkään välttämättä välittäisi toistaa, millä bussilla pääsee Goodison Parkille Liverpoolin keskustasta jne. Mutta josko se sanainen arkku saataisiin täällä auki!
 4. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Rodwellin pelikielto oikeutetusti kumottu. Muuten aika lailla Lfcsmithin kanssa samoilla linjoilla. Kyllä tuomarin pitäisi tuolta etäisyydeltä pystyä näkemään ja tekemään oikea päätös, veti (Suarez) pelaaja sitten minkälaisen kuolevan joutsenen hyvänsä. Ja tämä ei tarkoita, että Suarez olisi tilanteessa (normaalia enempää) filmannut tai filmaisi ylipäätään. Tuomaritkin ovat vain ihmisiä, mutta juuri se inhimillisyys maksoi meille tämän matsin. Ja antoi oikeuden olla bittereitä! Selityksiä piisaa, mutta me emme voi (vielä ainakaan) vedota paitsiossa olleeseen ilmapalloon.
 5. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Vekkuleita noi naapuriseuran fanittajat. Piti käydä katsomassa hieman, miten se peli oli nähty punaisten kakkuloiden takaa ja olihan se nähty. Kuvakollaasi oli loistava; pitääpä kerätä moinen kokoon itsekin sinisistä tuuletuksista. Niitä kuitenkin jokunen ihan viime vuosiltakin on. Vaikka veli punaiset nyt kovasti ylistivätkin omiaan ja hupsuttelivat meidän typerillä kannattajilla, niin kyllähän tämän matsin ratkaisu tuomarin huonous, ei Poolin erinomaisuus. Joku Evertonia parempi jengi olisi saattanut pysyäkin alivoimalla kyydissä, mutta me ei. Atkinsonille propsit aiheuttamastaan darrasta, josta toipuminen on yhä vaiheessa tätä kirjoitettaessa. No ei kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Toivottavasti FA tajuaisi edes vähän paikata tilannetta ja kumoaisi Rodwellin pelikiellon.
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Myös minä olen lukenut (lähes) kaikki nuo samat jutut ja myös siteerauksesi. Olen vain edelleen hieman skeptinen syvimmän totuuden suhteen. Uskon, ettei Arteta varmaan pahaksi pistä mahdollisuutta pelata suuremmilla näyttämöillä, mutta kyllähän noi jutut ovat laadittu niin Everton-myönteisiksi, että läpi paistaa kuin pierunpuhkomista kalsareistani. Ja kun luki vielä siirtoikkunan päättymispäivänä julkaistuja uutisia, ei Mikelin jutuissa ollut puhettakaan moisesta. Tietenkään. No, yhtä kaikki, siirto on toteutunut ja eteenpäin mennään. Myöskään minä en tule Artetaa pitämään juudaksena vaan toivon Mikelille kaikkea hyvää jatkoon.
 7. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Evertonilla on hieno menneisyys mutta epävarma tulevaisuus. Olemme auttamatta muotoutumassa kasvattamoksi ja löytöjen välietappiseuraksi. Niin kauan kuin seura on Bill Kenwrightin hallinnassa ja omistuksessa, ei muutokselle näy mahdollisuutta. Eilispäivän jalkapalloromantikko voi pitää "seuran suurimman kannattajan" omistusta hienona vastapainona ulkomaalaisomisteisille seuroille, mutta tämä siirtoikkuna näytti tylysti tilanteen todellisen kuvan. Everton on pa. ja joutui luopumaan yhdestä 2000-luvun suurimmasta ikonistaan, Mikel Artetasta. Ja sitten plaaplaaplaat: toki Artetalla oli paha loukkaantuminen ja heikko jakso takanaaan, ja tuskin olisi saavuttanut samaa tasoa, joka sai kannattajat huutamaan hänen nimeään. Uskon kuitenkin että Arteta ei siirtoon painostanut vaan olisi jatkanut mielellään Evertonissa. Lisäksi pelkään (kuten mm. Sheedy jo kirjoitti) että tämä on paha signaali muille tärkeille pelaajillemme siitä, ettei Evertonilla ole halua eikä rahkeita nykyistä korkeammalle, parempiin sijoituksiin ja otteluihin. Taas tehtiin skottilaista bisnestä siirtoikkunassa, joka parhaimmillaan voi onnistuakin, mutta aikamoista uhkapeliä tämä nimettömien ja muualla epäonnistuneiden pelaajien jatkuva hankinta on. Joskus se saattaa kusta, josta voi olla seurauksena pitkä ränni alas. Beckfordin myyminen oli hyvää bisnestä, Yakubun myynti tarpeellinen. He varmasti jo ehtivät näyttää osaamisensa (tai osaamattomuutensa) riittävän monesti. On vaan jännä tunne ajatella että pari, muutama vuosi sitten ostettiin meidän (nyky)kapasiteettiimme nähden isolla rahalla pelaajia (Beattie, Andy Johnson, Fellaini...) ja nyt ei kyetä ei sitten mihinkään lainoja parempaan. Karavaani kulkee, pakko on mukana roikkua kun ei muutakaan voi. Seura on kuitenkin aina pelaajiaan suurempi ja täytyy toivoa että Nimihirviö ja Räppäri antavat meille monia, pikaisia ilonhetkiä ja auttavat osaltaan unohtamaan Mikelin menetyksen. COYB!
 8. Manchester City 11/12

  Re: Manchester City 11/12 Nyt tippui yksi apina selästä enkä odota yhtään pienempää selkäsaunaa omillekaan. City on kyllä kaameassa vireessä. Olen tuota Dzekon taituruuden totaalista esiinpuhkeamista brittikentillä odotellutkin. Nyt sitä on saatu todistella. Cityn pelaajat ovat maalikuninkuuskisassa korkealla, vaikka ykkösnimi ei olisikaan Tevez.
 9. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Pikaiseen haluan vielä hieman jankuttaa Beckfordista. Plussaa on että miehellä on kohdillaan hyökkääjän vaisto ja löytää paremmin maalipaikkoihin kuin moni muu hyökkääjä. Sen viimeistelyprosentin kun saisi kohtuullisemmaksi. ManU-pelin maali (jos silloin satuit sen näkemään) oli hienoinen onnenkantamoinen ja kaiken kaikkiaan melkoinen räpellys, mutta ei se Becksiltä mitään ota pois eikä ainakaan vähennä sitä tosiasiaa että hän teki hyvillä tehoilla maaleja Leedsissä. En pidä Sahaa paljoakaan parempana vaihtoehtona. Se, että loukkaantumisherkkä, hieman veltto ja iäkäskin ranskalainen on ykkösvaihtoehto kärkeen, kertoo vaan olennaisen Evertonin suurimmasta ongelmakohdasta: riittävän tasokkaan ykköskärjen puuttumisesta. Tämä puolestani tästä. Nyt oluelle. Joutunee sitä huomenna tölöviitsion avaamaan vaikka rakas Everton joutuukin vielä odottelemaan vuoroaan.
 10. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Faktat olivat kirjoittajalla hakusella, sillä Beckford teki "vain" kahdeksan maalia sarjassa ja yhden FA-cupissa sekä Liiga-cupissa. Mielestäni ennakossa ei Beckfordia haukuttu, mutta näkemykseni saattaa olla subjektiivinen. Beckford ei ainakaan minun mielessäni täytä ykköshyökkääjän kriteerejä. Toivottavasti "Becks" osoittaa epäilyni vääräksi!
 11. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Ihme, jos Bartonia ei olisi tälläkin forumilla jo aiemmin mutusteltu. Pelitaidoiltaan ja -asenteeltaan voisi kelvatakin Evertonin rinkiin, mutta se kaikki muu...Yleensä nuo jutut luonteesta jne. eivät kuitenkaan synny ihan tyhjästä. Bartonilla on tarinansa, eikä tiikeri ehkä vieläkään ole päässyt raidoistaan. Uskon että Moyes pystyisi keskivertoa paremmin kaveria käsittelemään, mutta eri asia on, olemmeko me missään vaiheessa todella edes olleet miehestä kiinnostuneita. Tuntuu siltä kuin yksi varma asia (se, että olemme p.a.) johdattaisi kaikkia turhaa spekulaatiota - jälleen - jokaiseen vapaaseen pelaajaan. Vielä enemmän jos taustalla on scouser-historia.
 12. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 On tämä jo aika säälittävää, että jotain Faddya oikeasti liputetaan takaisin. Ei ollut Evertonin avauksen tasoinen pelaaja silloin, eikä todellakaan olisi sitä nyt. Peliaikaa mieluummin Magaye´lle, Velliokselle jne... Hitzlsberger. Ei ole laitapelaaja eikä hänellekään välttämättä olisi käyttöä. Saattaa ampua muutaman nätin kaukolaukausmaalin kauteen, mutta sen tekee Rodwellkin. Materiaali on kapea, mutta itse (ja varmaan muutkin) haluaisin nähdä a) todellisen vahvistuksen pelipaikalle, jolle ei tällä hetkellä ole pätevää pelaajaa omissa tarjolla. Mutta kun fyrkat on kortilla, ne on kortilla. Ei tässä silti tarvitse huolissaan olla. Tullaan tekemään parhaamme, pelaamaan omilla vahvuuksilla ja katsomaan mihin se riittää! ;D
 13. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Paul Dickov on kuulemma hankittu kolmen vuoden sopparilla! Saman lähteen mukaan ollaan myös erittäin lähellä sopimusta Joao Moutinhon, Manny Fernandesin (taas), Jason Robertsin sekä Lee Trundlen kanssa! Upeaa siirtokesää odotellessa, Toffeemies
 14. 22.4. Manchester United vs. Everton @ Old Trafford

  Oli muuten jännä fiilis olla Bishop Blaizessa Evertonin paita päällä...alla. 300 punaista ja mä. Peli oli yksipuolista tuubaa ja parempi oli parempi. Silti jäi hivenen kaivelemaan, ettei bussi kestänyt koko 90 (+ VIITTÄ!) minuuttia. Näkihän sen jo kaukaa, että maali siitä hajuherneen paikasta tulee, vaikka toisesta päästä katsottiinkin peliä ja TV:stä jälkinäyttö kertoi kulman olleen aika pieni. Howard pelasi loistavasti vahnalla kotikentällä ja puolustus teki Manun hyökkäyksen yllättävän hampaattomaksi. Valitettavasti meille ei tullut edes paikkoja... Terveiset vielä täälläkin Kimmolle ja Peterille. Hienoja miehiä Utd-kannattajiksi. Ja turkulaisiksi!
 15. Kännissä baariin Manchesterissa tänään anyone, mjötaah?
×