Jump to content

Toffeemies

Members
 • Content count

  897
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Toffeemies

 1. Hieno ele.

  Tuosta lainasin Paitsion uutissivulta ja oli tämä uutisoitu muuallakin.... "Liverpoolilta Tribute Ultimatum Anfieldillä ei tänään kotijoukkuetta tervehdi legendaarinen "You'll Never Walk Alone" vaan arkkivihollisen, Evertonin tunnuslaulu, "Johnny Todd". Keskiviikkona, 22. päivä elokuuta, Liverpoolissa murhattiin 11 vuotias Everton-fani, Rhys Jones, lähellä kotiaan raa'asti ampumalla kolmasti päähän lähietäisyydeltä. Rhys oli suuri Everton fani sekä kausikortin haltia ja piti surmahetkellä suosikkiseuransa pelipaitaa päällään. Vaikka ei ole mitään syytä epäillä, että murhaaja olisi murhannut Rhysin hänen kannattamansa joukkueen vuoksi, haluaa Liverpool FC osoittaa kunnioituksensa ja tukensa Rhysin perheelle ennen kuulumattomalla tavalla. Maailmanlaajuisesti tunnettu Liverpoolin tunnuslaulu "You'll Never Walk Alone" ei tänään tervehdi tutusti joukkueita sisääntulossa vaan tuolloin on määrä soittaa Evertonin tunnussävel "Johnny Todd". Sen lisäksi annetaan minuutin kestävät aplodit ja Liverpool pelaa mustat surunauhat käsivarsissaan läpi ottelun. Rhysin perhe tulee seuraamaan ottelun kunniapaikalta Anfieldillä." Ilman mitään skeptisiä motiivin hakuja totean, että on hieno ele Liverpoolilta ja osoittaa, että seuraan katsomatta nuoren pojan julma surmaaminen todella kosketti koko kaupunkia. Poolille
 2. EVERTON kausi 2012/2013

  Benteke lienee pelannut jo itsensä Evertonia "suurempaan" (lue: varakkaampaan) seuraan. Olisi ilman muuta huippujätkä ja Evertonille varmasti olisi ensi kaudeksi tilausta hyvästä viimeistelijästä nyt kun Jelavicin ruutitynnyristä on irronnut jatkuvasti pelkkiä suutareita. Mutta seuran rahatilanteen tuntien ei hirveästi jaksa odotella. Tilanne saattaa hieman aueta, mikäli Fellaini myydään. Everton on osoittanut kausi toisensa jälkeen olevansa "potentiaalinen eurojoukkue". Mutta kapealla ringillä vaan kangistutaan ennen loppua. Jotenkin ajattelen meidän edelleen olevan esim. Spursin tasoinen nippu, vaikka heillä on Bale ja muutenkin leveä ja laadukas pelaajisto. Se *jokin* puuttuva tekijä on raha, eikä sitä Evertonissa tule kuin myymällä pelaaja. Sad but true.
 3. EVERTON kausi 2012/2013

  http://www.independent.co.uk/news/people/profiles/how-we-met-leighton-baines--miles-kane-8483819.html http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2260147/Leighton-Baines-talks-guitar-music-Miles-Kane-Arctic-Monkeys.html Jotain taustaa meidän Small Facelle. Ei ihan minkään rap-jynkytyksen ja r&b:n suurin fani! Hieno pelaaja, hieno musiikkimaku. Ja sori jos tulee joku sata vuotta myöhässä tämä. Forum-aktiivisuuteni on ollut viime aikoina varsin kehnoa. Mut huomenna kolmonen from WHL ja Lontoon jengeille vähän kuumotusta!
 4. Supporter 5/12 sisällöstä.

  Moys! Selailin tuossa juuri tuoreen Supporterin läpi. Puheenjohtajan kirjoituksen luin ja yhdyn hänen huoleensa. Moni hänen esittämänsä on eittämättä totta ja hyväksyttävä. Ei ole hyötyä yrittää olla (enää) 2010-luvulla ajankohtainen uutismielessä. Sisällön tulisi olla - näin varmaan me kaikki ajattelemme - syvällisempää, keskittyneempää, ajattomampaa. Jotain sellaista, miksi Supporter olisi odotettu ja haluttu julkaisu joka kerta. Nyt se on (ainakin vanhemmille jäsenille) enää ainoa konkreettinen vastine jäsenmaksulle. Itselleni jäsenmaksu on ollut puhtaasti kannatuslähtöinen. Täällä periferiassa asuessa, ei juurikaan ole mahdollista osallistua ELK:in tapaamisiin, vaikka halua olisikin. Tiedän Kuopiostakin lukuisan joukon ELK:in jäseniä tai -henkisiä immeisiä, mutta halua järjestäytyneeseen toimintaan ei ole. Ainakaan, mikäli se tarkoittaa junailua Helsinkiin tapaamisiin. No, tämä ei luonnollisesti ole helsinkiläisten jäsenien vika, mutta ongelma on yhteinen. Se yhtälö, jossa englantilaisen seurajalkapallon aktiivisia seuraajia on varmasti enemmän kuin ELK:in perustamisen aikaan, mutta samaan aikaan jäsenmäärä vähenee, on sanalla sanoen outo. No, tosin sama se on vaikkapa Veikkausliigan yleisömäärissä: itse sentään käyn säännöllisesti paikallisen Palloseuran peleissä, mutta kesällä Evertonin paita ja syksyllä kaulahuivi "värin tunnisteena". *Hymiö* En aio olla tässä mikään sateentekijä, mutta toivon että keskustelua ryhdytään käymään asian tiimoilta vaikkapa tässä avauksessani. Sen pikkiriikkisen verran lupaan tulevaisuudessa jeesata, että kirjoitan kattavan raportin tulevalta Englannin reissulta vuodenvaihteessa. Siihenkin toki pitää sisältöä miettiä, koska näitä - sinänsä loistavia - matkaraportteja on vuosien varrella julkaistu useita ja informaatio-osuus alkaa olla aika lailla saavutettu. En minäkään välttämättä välittäisi toistaa, millä bussilla pääsee Goodison Parkille Liverpoolin keskustasta jne. Mutta josko se sanainen arkku saataisiin täällä auki!
 5. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Rodwellin pelikielto oikeutetusti kumottu. Muuten aika lailla Lfcsmithin kanssa samoilla linjoilla. Kyllä tuomarin pitäisi tuolta etäisyydeltä pystyä näkemään ja tekemään oikea päätös, veti (Suarez) pelaaja sitten minkälaisen kuolevan joutsenen hyvänsä. Ja tämä ei tarkoita, että Suarez olisi tilanteessa (normaalia enempää) filmannut tai filmaisi ylipäätään. Tuomaritkin ovat vain ihmisiä, mutta juuri se inhimillisyys maksoi meille tämän matsin. Ja antoi oikeuden olla bittereitä! Selityksiä piisaa, mutta me emme voi (vielä ainakaan) vedota paitsiossa olleeseen ilmapalloon.
 6. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Vekkuleita noi naapuriseuran fanittajat. Piti käydä katsomassa hieman, miten se peli oli nähty punaisten kakkuloiden takaa ja olihan se nähty. Kuvakollaasi oli loistava; pitääpä kerätä moinen kokoon itsekin sinisistä tuuletuksista. Niitä kuitenkin jokunen ihan viime vuosiltakin on. Vaikka veli punaiset nyt kovasti ylistivätkin omiaan ja hupsuttelivat meidän typerillä kannattajilla, niin kyllähän tämän matsin ratkaisu tuomarin huonous, ei Poolin erinomaisuus. Joku Evertonia parempi jengi olisi saattanut pysyäkin alivoimalla kyydissä, mutta me ei. Atkinsonille propsit aiheuttamastaan darrasta, josta toipuminen on yhä vaiheessa tätä kirjoitettaessa. No ei kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Toivottavasti FA tajuaisi edes vähän paikata tilannetta ja kumoaisi Rodwellin pelikiellon.
 7. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Myös minä olen lukenut (lähes) kaikki nuo samat jutut ja myös siteerauksesi. Olen vain edelleen hieman skeptinen syvimmän totuuden suhteen. Uskon, ettei Arteta varmaan pahaksi pistä mahdollisuutta pelata suuremmilla näyttämöillä, mutta kyllähän noi jutut ovat laadittu niin Everton-myönteisiksi, että läpi paistaa kuin pierunpuhkomista kalsareistani. Ja kun luki vielä siirtoikkunan päättymispäivänä julkaistuja uutisia, ei Mikelin jutuissa ollut puhettakaan moisesta. Tietenkään. No, yhtä kaikki, siirto on toteutunut ja eteenpäin mennään. Myöskään minä en tule Artetaa pitämään juudaksena vaan toivon Mikelille kaikkea hyvää jatkoon.
 8. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Evertonilla on hieno menneisyys mutta epävarma tulevaisuus. Olemme auttamatta muotoutumassa kasvattamoksi ja löytöjen välietappiseuraksi. Niin kauan kuin seura on Bill Kenwrightin hallinnassa ja omistuksessa, ei muutokselle näy mahdollisuutta. Eilispäivän jalkapalloromantikko voi pitää "seuran suurimman kannattajan" omistusta hienona vastapainona ulkomaalaisomisteisille seuroille, mutta tämä siirtoikkuna näytti tylysti tilanteen todellisen kuvan. Everton on pa. ja joutui luopumaan yhdestä 2000-luvun suurimmasta ikonistaan, Mikel Artetasta. Ja sitten plaaplaaplaat: toki Artetalla oli paha loukkaantuminen ja heikko jakso takanaaan, ja tuskin olisi saavuttanut samaa tasoa, joka sai kannattajat huutamaan hänen nimeään. Uskon kuitenkin että Arteta ei siirtoon painostanut vaan olisi jatkanut mielellään Evertonissa. Lisäksi pelkään (kuten mm. Sheedy jo kirjoitti) että tämä on paha signaali muille tärkeille pelaajillemme siitä, ettei Evertonilla ole halua eikä rahkeita nykyistä korkeammalle, parempiin sijoituksiin ja otteluihin. Taas tehtiin skottilaista bisnestä siirtoikkunassa, joka parhaimmillaan voi onnistuakin, mutta aikamoista uhkapeliä tämä nimettömien ja muualla epäonnistuneiden pelaajien jatkuva hankinta on. Joskus se saattaa kusta, josta voi olla seurauksena pitkä ränni alas. Beckfordin myyminen oli hyvää bisnestä, Yakubun myynti tarpeellinen. He varmasti jo ehtivät näyttää osaamisensa (tai osaamattomuutensa) riittävän monesti. On vaan jännä tunne ajatella että pari, muutama vuosi sitten ostettiin meidän (nyky)kapasiteettiimme nähden isolla rahalla pelaajia (Beattie, Andy Johnson, Fellaini...) ja nyt ei kyetä ei sitten mihinkään lainoja parempaan. Karavaani kulkee, pakko on mukana roikkua kun ei muutakaan voi. Seura on kuitenkin aina pelaajiaan suurempi ja täytyy toivoa että Nimihirviö ja Räppäri antavat meille monia, pikaisia ilonhetkiä ja auttavat osaltaan unohtamaan Mikelin menetyksen. COYB!
 9. Manchester City 11/12

  Re: Manchester City 11/12 Nyt tippui yksi apina selästä enkä odota yhtään pienempää selkäsaunaa omillekaan. City on kyllä kaameassa vireessä. Olen tuota Dzekon taituruuden totaalista esiinpuhkeamista brittikentillä odotellutkin. Nyt sitä on saatu todistella. Cityn pelaajat ovat maalikuninkuuskisassa korkealla, vaikka ykkösnimi ei olisikaan Tevez.
 10. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Pikaiseen haluan vielä hieman jankuttaa Beckfordista. Plussaa on että miehellä on kohdillaan hyökkääjän vaisto ja löytää paremmin maalipaikkoihin kuin moni muu hyökkääjä. Sen viimeistelyprosentin kun saisi kohtuullisemmaksi. ManU-pelin maali (jos silloin satuit sen näkemään) oli hienoinen onnenkantamoinen ja kaiken kaikkiaan melkoinen räpellys, mutta ei se Becksiltä mitään ota pois eikä ainakaan vähennä sitä tosiasiaa että hän teki hyvillä tehoilla maaleja Leedsissä. En pidä Sahaa paljoakaan parempana vaihtoehtona. Se, että loukkaantumisherkkä, hieman veltto ja iäkäskin ranskalainen on ykkösvaihtoehto kärkeen, kertoo vaan olennaisen Evertonin suurimmasta ongelmakohdasta: riittävän tasokkaan ykköskärjen puuttumisesta. Tämä puolestani tästä. Nyt oluelle. Joutunee sitä huomenna tölöviitsion avaamaan vaikka rakas Everton joutuukin vielä odottelemaan vuoroaan.
 11. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Faktat olivat kirjoittajalla hakusella, sillä Beckford teki "vain" kahdeksan maalia sarjassa ja yhden FA-cupissa sekä Liiga-cupissa. Mielestäni ennakossa ei Beckfordia haukuttu, mutta näkemykseni saattaa olla subjektiivinen. Beckford ei ainakaan minun mielessäni täytä ykköshyökkääjän kriteerejä. Toivottavasti "Becks" osoittaa epäilyni vääräksi!
 12. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Ihme, jos Bartonia ei olisi tälläkin forumilla jo aiemmin mutusteltu. Pelitaidoiltaan ja -asenteeltaan voisi kelvatakin Evertonin rinkiin, mutta se kaikki muu...Yleensä nuo jutut luonteesta jne. eivät kuitenkaan synny ihan tyhjästä. Bartonilla on tarinansa, eikä tiikeri ehkä vieläkään ole päässyt raidoistaan. Uskon että Moyes pystyisi keskivertoa paremmin kaveria käsittelemään, mutta eri asia on, olemmeko me missään vaiheessa todella edes olleet miehestä kiinnostuneita. Tuntuu siltä kuin yksi varma asia (se, että olemme p.a.) johdattaisi kaikkia turhaa spekulaatiota - jälleen - jokaiseen vapaaseen pelaajaan. Vielä enemmän jos taustalla on scouser-historia.
 13. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 On tämä jo aika säälittävää, että jotain Faddya oikeasti liputetaan takaisin. Ei ollut Evertonin avauksen tasoinen pelaaja silloin, eikä todellakaan olisi sitä nyt. Peliaikaa mieluummin Magaye´lle, Velliokselle jne... Hitzlsberger. Ei ole laitapelaaja eikä hänellekään välttämättä olisi käyttöä. Saattaa ampua muutaman nätin kaukolaukausmaalin kauteen, mutta sen tekee Rodwellkin. Materiaali on kapea, mutta itse (ja varmaan muutkin) haluaisin nähdä a) todellisen vahvistuksen pelipaikalle, jolle ei tällä hetkellä ole pätevää pelaajaa omissa tarjolla. Mutta kun fyrkat on kortilla, ne on kortilla. Ei tässä silti tarvitse huolissaan olla. Tullaan tekemään parhaamme, pelaamaan omilla vahvuuksilla ja katsomaan mihin se riittää! ;D
 14. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Paul Dickov on kuulemma hankittu kolmen vuoden sopparilla! Saman lähteen mukaan ollaan myös erittäin lähellä sopimusta Joao Moutinhon, Manny Fernandesin (taas), Jason Robertsin sekä Lee Trundlen kanssa! Upeaa siirtokesää odotellessa, Toffeemies
 15. 22.4. Manchester United vs. Everton @ Old Trafford

  Oli muuten jännä fiilis olla Bishop Blaizessa Evertonin paita päällä...alla. 300 punaista ja mä. Peli oli yksipuolista tuubaa ja parempi oli parempi. Silti jäi hivenen kaivelemaan, ettei bussi kestänyt koko 90 (+ VIITTÄ!) minuuttia. Näkihän sen jo kaukaa, että maali siitä hajuherneen paikasta tulee, vaikka toisesta päästä katsottiinkin peliä ja TV:stä jälkinäyttö kertoi kulman olleen aika pieni. Howard pelasi loistavasti vahnalla kotikentällä ja puolustus teki Manun hyökkäyksen yllättävän hampaattomaksi. Valitettavasti meille ei tullut edes paikkoja... Terveiset vielä täälläkin Kimmolle ja Peterille. Hienoja miehiä Utd-kannattajiksi. Ja turkulaisiksi!
 16. Kännissä baariin Manchesterissa tänään anyone, mjötaah?
 17. Everton FC kaudella 2010-2011

  Olipahan sitten sellainen nyhjäys. Varsinkin toka jakso vietiin näennäishallinnalla satanolla, mutta ihan vifun sama jos mitään konkreettista ei saada aikaan. Brumilla pari paikan tapaista; toisesta maali ja toisen pölvästi linja liputti paitseloksi. Meillä oli Waltonkin puolella, mutta ei riittänyt... Pelaajista: Artetan loukkaantuminen, ei suatana! Nytkähti saman tien selkä kun just forminsa löytänyt spanski nilkutti vaihtoon jo pelin alkuun. Kommentaattorit veikkasivat kuukaudesta puoleentoista huilia. Jep jep. Parhaita olivat Baines (Evertonin kiistatta paras pelaaja tällä hetkellä kun Fellikin on lasaretissa) ja ylläri ylläri OSMAN. Heitingalta upea töötti yläkulmaan, soi hänelle. Ja sitten ne huonot. No, taas tuli puolustukselle (Jagiekan paikalta!) se pakollinen torkahdus ja aika helponlaisesti annettiin maali. Muuten niitä töitä ei ollutkaan. Rodwell on aivan väärä kaiffari pyörittämään palettia keskellä (taidettiin noteerata jo aiemmin), ja Anichebea ei tosiaan tulisi ikävä, mikäli roudattaisiin kesällä sieraimista muualle. Aiempi Everton olisi hävinnyt ehkä järjestään isoille, mutta tällaiset bussi maalille-Brumit olisi pistetty halki, poikki ja pinoon neljämuna. No joo, on ne nihkeitä pelejä olleet ennenkin... Eipä tässä muuta. Merkityksettömät pelit jatkuvat. Aston Villa-peliin pitäisi saada lippuja iisisti ilman jäsenyyksiäkin. Toisin kuin meikäläisen kevät kohteeseen Old Traffordille, jossa käydään järkyttämässä Maunoa pääsiäismuna - yksi!
 18. Everton FC kaudella 2010-2011

  Pitää taas tulla julkisesti todistamaan rakkautta Evertoniin. Äsken oli suhde kriisissä kun Boltonille antoi, mutta ah tätä tunnetta tuon Chelsea-voiton myötä... Jotenkin olen onnistunut sössimään molemmat FAC:in Chelsea-kamppailut suorina oltuani reissussa. Ensin pettymys johtoaseman hukkaamisen myötä. Sitten epäusko Chelsean johtomaalin tultua lisäajalla. "Tässäkö tämä taas oli!" Livescoren tauotonta väijyntää ja WTF! Baines tasoittanut, Everton vienyt rankkareilla!!! Elämän makeutta taas hetken.
 19. Everton FC kaudella 2010-2011

  Sheedy (ja miksei muutkin asiassa "toisen puolen ottaneet"): Miksi Hibbo piti istuttaa toppariksi eikä omimmalle paikalleen laitapakiksi? Vaikkapa sitten vaihto Nevillen kanssa paikkojen suhteen. Hyödytöntä märehtiä, mutta pelejä voitetaan ja hävitään helkkarin usein yhdellä maalilla ja Evertonin nykykunnossa aika iso kädenojennus kaverille antaa yksi oma eteen. Aivan sama, miten pelaa siitä eteenpäin. Yksi ollaan alla ja se on fakta. Ei kai Moyes ole turhaan itkenyt uuden kärkipelaajan perään, mutta eihän me ketään kunnon pelaajaa saada lainalle. Jos Yakista 5 milliä saisi, ei kun lihoiksi. Ei sitä rahaa huonommin voisi käyttää. Ongelmat ovat tietenkin kärkipäässä. Sekä Saha että Yak ovat olleet oletettua paskempia, mutta toisaalta maaleja on tullut silti riittävästi otteluiden voittamiseen. Toisin sanoen monessa pelissä 1. Joitain kausia sitten mentiin neljänsiksi sarjassa ties kuinka monella 1-0 väännöllä. Kaiken A ja O oli puolustus. "We knew how to win ugly"! Mutta eiköhän Jags ole takaisin Strokea vastaan ja pidetään paletti kasassa ja Cahill nikkaa yhden. Parempaa Uutta Vuotta Fellow Evertonians ja myös muut vähemmän hyvän päälle ymmärtävät Paitsion lukijat!
 20. Everton FC kaudella 2010-2011

  Hibbolla oli tunnetusti pitkä kuiva kausi (0 vieraiden maaliin!) menossa, joten korkea aika oli osua jompaan kumpaan päätyyn... On se vaan paska. Yritys ja asenne kohdallaan, mutta kun ei vaan osaa. Jännäripaska oli housussa jo ennen kuin ottelu oli alkanut kun huomasi sekä Nevillen että Hibbertin olevan yhtä aikaa avauksessa. Eiiih!!! Melkoista sontaa tuo peli oli. Olisi voinut pomppia puolelle tai toiselle, mutta pomppasi tasuriksi ja kaipa se oikeutettu tulos olikin. Fellaini oli Distinin ohella meidän paras kun taas Arteta, Rodwell ja pari jo mainittua pakin tapaista täysiä turisteja. Coleman teki maalin ja pelasi mukiinmenevästi lähes koko ottelun. Baines ei päässyt edellispelin tasolleen. Onneksi Hammersin Obinna oli avauksessa - eikä tullut hankituksi meille. Ihan turha tapaus. Piquionne oli paljon vaarallisempi, vaikka tuomari ei ollutkaan samoilla linjoilla ja Colekin näytti pelimieheltä nigerialaiseen verrattuna. Tosin kun verrataan meidän nigerialaiskärkeen, tai -kärkiin, voi Obinnankin arvo nousta kummasti! Eipä toi sijoitus paljoa näillä tasureilla nouse. Periaatteessa kelpo piste, mutta nuo kotisössimiset kostautuu taulukossa kummasti.
 21. Everton FC kaudella 2010-2011

  Lyhyt tiivistys Evertonin ja Wiganin ottelusta niille, jotka eivät sitä nähneet: "Same Old Song". Kolme sanaa, vaikka "paska" tai "turha" olisi riittänyt yhtä lailla. Jälleen pidettiin painitermiä käyttääkseni sillassa Piirakanpurijoita 90 minuuttia, mutta viimeistely ei vaan luonnu. Ja kun paikat jäi käyttämättä, alkoi melkeinpä pelätä, koska umpiheikko Wigan saa yhden paikan ja siitä maalin. "Onneksi" eivät saaneet. En mä oikeastaan enää jaksa edes heristellä Canalinkaan suuntaan. Ei me ansaita tällaisilla tuloksilla ruutuaikaa. Ihan sama, onko peli muuten kuosissa vai ei. Tulos tai ulos. Plussat voisi kai antaa keskikentän keskustalle. Rodwell ja Fellaini ovat kelpo pari. Miinukset kaikille jotka eivät saa toimitettua paikoista palloa maaliin. Niitä paikkoja kun siunaantui muillekin kuin kärkipelaajille.
 22. Everton FC kaudella 2010-2011

  http://livefootballstreamshd.blogspot.com/p/everton-wigan-athletic-live.html http://www.gizawya.info/ Yrittäkää näillä alkuun. Ja terkkui taas Canalille!
 23. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Urheilulehti on täysi turhake. Isosti posottivat Realin ottavan homman haltuun. Sitten, 0-5 tappion ja täydellisen Barca-nöyryytyksen jälkeen ei seuraavassa numerossa halaistua sanaa koko ottelusta! Kysynpä vaan taas, mihin nämä Suuret Tietäjät toimituksessaan oikein nämä arvionsa perustavat? Moyesin en todellakaan antaisi lähteä yhtään minnekään. Ok, pelataan kautta jonka piti olla "se kausi", jolloin odotukset kohtaavat tulokset, ja joka tässä vaiheessa jälleen näyttää "siltä kaudelta", jolla käteen jää vain läjä paskaa. Siitä huolimatta ei Moyesin aikana ole tarvinnut juurikaan hätistellä putoamispeikkoa. Resurssit ovat rajalliset ja niillä Moyes tekee pieniä ihmeitä. Olisi kiva nähdä, miten mies pystyisi vetämään jengiä, joka olisi täynnä parasta A-ryhmää, jossa tulosvastuullisuus olisi ottelukohtaisesti läsnä, eikä kautta vedettäisi läpi pysyvänä under-dogina. Ja Lescott...Everton teki pelaajasta paremman, Man City palautti miehen omalle tasolleen. Kyllähän meillä käyttöä hyvälle topparille jälleen on, mutta se mies ei tule olemaan Lescott. Lescott-yhtälöön sopisi oivallisesti siirto Pooliin.
 24. Chelsea 10/11

  Olin suuresti yllättynyt kun Cahill selvisi tilanteesta ilman varoitusta. Tilannetta edelsi kontakti, jonka myötä Cahillin tasapaino meni, enkä millään jaksa uskoa että kukaan pelaaja tarkoituksella liukuisi napit edellä kollegan kasvoihin. Liikaa vauhtia, liian vähän aikaa reagoida. Keltainen olisi ollut kohtuu, punainenkin mahdollinen, mutta kova tuomio. Ja noi muut: pallo osui Distinin käteen, mutta hei, kuinka monta noita tulee yhden kierroksen aikana ja monestako pallo viedään pilkulle? Veikkaan jotakin 20-1. Tosin usein ne tulee isojen joukkueiden eduksi. Ja tuota Colen tilannetta kommentoinkin toisaalla. Kuten myös Anelkan rankkaritapausta. Punainen Howardille olisi tappanut pelin ja se olisi tilanteen huomioiden ollut kohtuutomman kova tuomio.
 25. Everton FC kaudella 2010-2011

  Kaato oli kiistaton, mutta mielestäni tilanne oli jo mennyt ohi Colelta. Mielipiteeni vain varmistui kun tilannetta näytettiin uusintana. Se ei rikettä poista, mutta lisää kynnystä tuomita rankkari. Muuten ottelusta kaksijakoiset fiilikset. Tasuri Chelskiä vastaan on aina jees, mutta toinen jakso oli niin täysin meidän, että pelkkä pinna jopa harmitti. Toki sieltä olisi voinut tulla se 90+4 maali omaankin päähän... Phil Neville, missä pelaa? Oli ihan kehällä läpi pelin, hieno syöttöpiste Chelsean maaliin ja typeriä taklauksia yms yms. On se nyt kumma, jos ei miestä kohta laiteta vaihtoon. Ehkä nyt sitten katson vähän Everton-lasien läpi, mutta ei toi mielestäni niin saletti rankki ollut. Anelka haki sen juoksemalla päin Howardia, eikä tuomarilla ollut pokkaa muuta puhaltaa. Tähän asti oltiin puolustettu hyvin ja siinä mielessä rankki oli raskas isku kasvoille. Mitäpä tästä muuta...Baines oli hyvä, Fellaini parantaa, Rodwell ok, Cahill onnekas. Ja Beckford...maali. Tilanteesta josta Hibbertkin olisi laittanut, mutta yhtä kaikki. On se tosiaan jännää, että hyvin Becks haalii palloja, mutta sitten jatko on aina kuraa. Ei se viisi maalia kaudella kuitenkaan ihan utopistiselta kuulosta. Summa summarum: enemmän tässä jäi kuva Chelsean huonoudesta kuin meidän hyvyydestä. Piste silti vieraista, josko se tästä.
×