Jump to content

tomine

Members
 • Content count

  10,031
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tomine

 1. Kirjallisuus

  Lukeekos porukat paljon kirjoja ? (siis muutakin kuin koulukirjoja ) Itsellä tupannut melkoisen vähiin jäävän tämä osasto, pakko myöntää. Toki jos sitä jonkin mielenkiintoisen kirjan sattuu käteen saamaan niin sen sitten monesti ahmii siltä istumalta ja yks sivu viel tahdilla nopsaan mutta jos onnistuu jotain tylsempää käsiin osumaan niin sitten se tappaa innostuksen lukemiseen aina todella pitkäksi ajaksi. Jotain elämänkertoja niin futispelaajien kuin muultakin alalta (lähinnä muusikoita) tullut lukastua, jotain sellaisia mistä on väsätty myös elokuva, niin on aina mukava vertailla keskenään niitä kuten vaikka The Beach (Alex Garland), Vieras Tulevaisuudesta (Michael Chrichton) tai Poika (Nick Hornby) leffat. Myös nuorempana joku yksittäinen fantasiakirja (Forgotten Realms) tuli mutta niitä ei ole nyt todella pidempään aikaan.
 2. FC Zenit St Petersburg

  Elikkäs Pietarin joukkue satsannut viime aikoina melkoisen rajusti myös rahallisesti kun kesken edelliskauden (2012/2013) hankkivat riveihinsä suurella rahalla Axel Witselin sekä Hulkin. Myös Andrei Arshavin palasi kotiinsa ensin lainalla ja sittemmin pysyvästi harharetkiltään Arsenalissa.. kärjestä löytyy myös aiemmin Valenciassa pelannut Alexander Kerzhakov.. joten ainakin paperilla tulivoimaa pitäisi löytyä.. eri asia toki hitsautuuko peli kentällä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.. löytääkö Arshavin kadonneen pelihuumorinsa ja nousee takaisin vanhaan loistoonsa, vai onko pelaamisen nälkä jo tyydytetty ? niin ja eräs nimekkäämpi paluumuuttaja tuli sitten Bayern Munchenin suunnalta kun Anatoliy Tymochuk palasi myös taivaansinisten riveihin. Tällä kertaa AA saa myös takaisin ”oman” numeronsa, tai kun lähti niin oli 10 mut sittemmin tainnut toi 23 vakiintua.. itselläni tuo laina-ajan aito 29 paita täten tottakai kyrillisin aakkosin kirjailtuna, joten omalla tavallaan ”erikoinen keräilyharvinaisuus” tuo .. on sitä vähän muutakin paitaa ja pipoa kans mut se siitä.. Joukkueessa pelaa satsi Venäjän A-maajoukkueesa esiintyneitä pelaajia ja nykyään jo melkoinen liuta myös maailmalta hankittua ”seminimekkäitä”pelaajia joten kansallisuuksien kirjo on melkoinen jo tässäkin todella suurseuraksi hamuavassa seurassa.. harmillisesti joukkuetta on muutaman näiden hyvien pelaajien kohdalla nyt kiusana olleet loukkaantumiset ja ajoittain melkoista taiteilua ollut saada tasapainoinen kokonaisuus kentälle. Luotsina on tällä hetkellä Luciano Spalletti joka lienee monille tuttu nimi lähinnä AS Roman peräsimestä.. kovati mies tuntuu ainakin Zenitissä vannovan 4-3-3 taktiikan perään, ei Rooman aikakautta tullut niin aktiivisesti seurattua että peluuttikoa joukkuetta samalla ideologialla ja taktiikalla myös siellä, vai velvoittaako enempi Zenitin tämän tyyliseen peliin.. mitä tässä nyt on harkkamatsit nähnyt ja useamman sarjapelin ja ekan Mestareiden liigan kamppailun niin vähän on hakemista, varsinkin muutamalle pelipaikalle jotta homma kohdilleen saataisiin loksahtamaan.. saas nähdä löytääkö ”jääräpää” pari sopivaa palasta puuttuviin rakoihin tilkitsemään, vai joutuuko vähän formia muuttamaan sitten ajan kanssa ? Seuralta löytyy myös äärimmäisen fanaattisia faneja ihan kiva satsi, kuten myös vähän hillitympää sakkia kans sekaan toki mahtuu. Venäläiselle seuralle yllättävän mainiot enkkukieliset kotisivut jotka päivittyvät hanakkaasti varsin mielenkiintoisilla haastattatteluin joko tekstein tai välillä videoitunakin.. ja onpa koko homma kaikkien katseltavissa ilman mitään erillisiä maksuja.. Jos ei paikanpäälle hurauta seuran matseja katsomaan niin todella hyvin tuntuu erityisesti tuota Venäjän liigaa noista streameista tuntuu näkyvän.. vieläpä yleensä todella mainiolla kuvanlaadulla varustettuna. Mainiot ENG kotisivut.. http://en.fc-zenit.ru/main/
 3. TV-sarjat

  Tällä hetkellä tulee melkoisen mielenkiintoisia sarjoja useampikin telkusta… 24 (4.kausi) aiemmat kaudet tullut katsottua toki. Alkaahan tämä peruskuvio tässä olemaan melkoisen tuttua juttua ja toistaa jo vanhaa kaavaa mutta jaksaahan tuota melkoisen nopea tempoista ja ”yllätyksellistä” sarjaa kuitenkin katsomaan vielä toistaiseksi. Deadwood Tokihan lännenmeininkin kiinnostaa, varsinkin jos se on tuollain realistisen tyylisesti tehtyä tavaraa. Tätä en tosin ole vielä katsonut mutta sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa että jossain vaiheessa pitää katsella jos ei muuten niin DVD.lle hankkia. Lost Alku sai ainakin mukavasti veden kielelle ja mielenkiinnon heräämään todella ensimmäisen jakson perusteella ! toivottavasti meno pysyy vähintään samanlaisena tai parantaa vaan entisestään. Tosin liian harvakseltaan tulee kun osa per viikko. Taitaa mennä tämäkin hankintaan jotta voi hiukan tiuhempaa tahtia katsella. Rome tätä sitten pari osaa tullut nähtyä ja ihan kelvolliselta vaikuttaa. Mielenkiintoista nähdä ”realistista Roomaa” sen ajan elämänmenoa jne… Vanhemmista pitänee mainita… Rooman Sheriffi Tuo iski mukavasti mietiskelemään yleisiä asioita joita tässä sarjassa käsiteltiin, jotain tässä sarjassa oli miksi tätä aikoinaan jaksoi seurata. Xena Soturiprinsessa Oli tää niin hupaisan ylilyötyä menoa että huhheijaa. Pisteitä toki monista viittauksista moniin eri ”legendoihin ja satutarinoihin” Onhan noita jotain muitakin ihan ok Mr.Bean oli ihan hupaisa välillä. Aikoinaan sitä ihan pikkupenskana tuli katseltua mm. Ritari Ässää ja tottahan toki MacGyver oli kova sana tuolloin, sekä Adam Westin tähdittämä Batman Ei oikein ole muistikuvaa millainen oli sarjana tuo Vaarallinen Tehtävä (Mission Impossible), ilmeisesti ei kovin hyvä vai ??? kun eivät sitä tunnu uusintana näyttävän kun taas jotkin uusinnat tuntuvat tulevan melkein vähintään joka toinen vuosi. Uutisvuoto taas hieman toisentyylistä mukavaa hupaisaa sanailua ja viikon uutisia tulee siinä sivussa kertailtua.
 4. Eipä näytä pelittävän tässäkään tuo aikaisempi topicci, jotta sinne mitään kirjoitella vois, joten tehdään tällekin uus sit..
 5. Elokuvat (part 2)

  Aiempaa Elokuvat topiccia ei kiinnosta juurikaan enää aueta niin että sinne vois jotain kirjoittaa joten lykätään tällainen sit ilmoille..
 6. Sekalaista uutisointia

  Tälläistä Aston Villan suunnalta kuuluu. Ei kovin mairittelevaa ja taida kovin paljon kyseisen herran suosiota tuolla suunnalla lisätä, eikä ole tainnut kovin korkealla miehen suosio enää kovin pitkään aikaan muutenkaan ollut. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/a/aston_villa/5181952.stm
 7. Ei mitään uutta alla auringon ja tuokin kyseinen alkuperäinen topicci piiputtaa menemään (jos sinne jotain yrittää kirjoittaa), joten uutta putkeen..
 8. ...vaikkapa jollain aasinsillalla, jos ei muuten Tänne topicciin voi pistellä jotenkin jalkapalloon liittyvää juttua musiikinsaralta ! ------------------- Tässäpä virallinen musa-albumi EM 2004 kisoista... OFFICIAL Euro 2004 Album 1. The Farm - All Together Now 2. U2 - Beautiful Day 3. Charlatans - You're So Pretty 4. The Jam - That's Entertainment 5. Oasis - Supersonic 6. Ocean Colour Scene - Riverboat Song 7. The Wonderstuff - Welcome To The Cheap Seats 8. Dodgy - Going Out For The Summer 9. Stone Roses - Love Spreads 10. Black Grape - England's Irie 11. Twisted X - Born In England 12. The Hives - Hate To Say I Told You So 13. New Radicals - You Get What You Give 14. Shed Seven - Going For Gold 15. Collapsed Lung - Eat My Goal 16. Nelly Furtado - Forca 17. The Cardigans - My Favourite Game 18. The Wannadies - You And Me Song 19. Cast - Walk Away
 9. Musiikkia (Part 2)

  Elikkäs tuonne vanhaan musaosioon (Loistavaa musiikkia) ei vähemmän yllättäen ainakana meikäläinen pysty enää mitenkään mitään uutta lykkäämään joten pistetään uutta topiccia pystyyn tällekin... ..tässä taas ei ilmeisestikään pysty liittäämään viestiin kuin aina yhden videon per viesti.. aiemminhan pystyi useammankin..
 10. Musiikkia (Part 2)

  Elikkäs aika aikaansa kutakin, eiköhän tämä foorumi ole meikäläisen osalta nyt sitten nähty. Bye bye
 11. Blackburn Rovers FC

  Täytyypä sanoa, vaikka välillä ovat hermot joukkueen esityksiä seuratessa olleetkin hieman koetuksella :cursing: ja usko kateissa tuleeko tuosta touhusta (syksyllä 2005) yhtikäs mitään sen parempaa kuin viimeisinä vuosina on meno seurassa ollut… niin täytyy kuitenkin myöntää että tämän hetkinen joukkue pelaa ajoittain ! sellaista jalkapalloa jota on pitkästä aikaa ihan mukavaa ja nautinnollista katsella faninkin silmin :thumbup: Mark Hughes tuntuu saaneen puhaltamaan porukan hyvin yhteen hiileen… jätkät jaksaa tukea toisiaan pelata joukkueena niin hyökkäys kuin puolustussuuntaan ja palloakin saadaan huomattavasti nopeammin ja näppärämmin liikuteltua kuin pariin viime vuoteen. Graeme Souness onnistui loppuaikoina sekoittamaan pakan niin totaalisesti että Rovers ei oikein pystynyt kentällä yhtikäs mitään peliä hallitsemaan vaan jätkät olivat kuin yksilöitä ihan väärillä pelipaikoilla joukkueessa… …no ei sitä luovuutta tietenkään ole vieläkään liikaa jotta pystyttäisiin johonkin Barcamaiseen peliesitykseen mutta täytyy kyllä nostaa Mark Hughesille hattua että on kyllä pistänyt jätkät siinä mielessä ojennukseen että nyt siellä kentällä jokainen tietää mitä tekee ! ja mitä keneltäkin odotetaan jotta oma pelipaikka tulevaisuudessakin säilyisi… …eikä nämä Sounessin luokittelemat "kusipäät & joukkuehengentuhoajat ongelmalapsukaiset" ole päässeet toistaiseksi vielä rellestämään ja hyppimään managerinsa silmille etunenässä mm. Toddin ja Bellamyn johdolla sekä uudet oppilaat perässä mm. Kuqi ja kenties Mokoena ? joka joutui nyt uuden maajoukkuevalmentajansa kanssa tukkanuottasille. Tällä hetkellä Roversin ryhmässä ei säntäile lauma yksilöitä päättömästi jotka ovat ihan rapakunnossa ja juoksevat itsensä jo pelin alussa näännyksiin yrittäessään epätoivoisesti saada sitä palloa pois vastustajilta… …tähän soppaan vielä pari hyvää ja halpaa hankintaa jotka ovat tulleet tilkitsemään niitä pahiten vuotavia kohtia ja tämänhän Sparky on tehnyt hiljalleen melkoisen olemattomilla rahavarannoilla, siis jos verrataan siihen rahamäärään minkä Souness sai pistää menemään. Yksi asia joka myös herättää meikäläisessä kunnioitusta Mark Hughesia kohtaan on miehen suorat kommentit peleistä, mies myös tuntuu seisovan sanojensa takana ja omien pelaajiensa tukena jos aihetta ilmenee mutta osaa myös antaa sapiskaa omille jos aihetta on. Mies ei selitä ties mitä potaskaa (onnettaren hylkäämisestä ja tuomareiden silmätikkuna olemisesta) mitä Graeme Souness loppuaikoinaan teki järjestäen joka pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Mark Hughes kehuu joukkuetta ja sen peliesitystä jos on aihetta, oli se sitten oma tai vastustajan ja sanoo suoraan mihinkä oli pelissä oman joukkueensa esityksessä tyytyväinen ja mihin asiaan ei. Hughesin touhusta myös huokuu itsevarmuus siihen mitä ollaan tekemässä ja sitä kautta tavoitteet ovat asetettu vaativalle tasolle eikä sinne mistä aita on matalin, kuten ehkäpä jokin ex-manageri tuntuu tyytyvän. Liekö tässä sitten koko valmennustrion ja muidenkin taustahenkilöiden kädenjälkeä myös mutta sanotaan että tällä hetkellä näyttää ihan mukavalta. Toivottavasti tämä valonpilkahdus (alkutalvi 2006) ei jää vain hetkelliseksi tapahtumaksi vaan jatkuu koko kevään ja ensi kesän jälkeen jos mahdollista vieläkin suurempana leimahduksena. Taitaa se vaan niin olla että Fanin on parempi elellä toivossa kuin epätoivossa Pitäisikö tässä sitten itseasiassa kiittää että Graeme Souness lopulta itse halusi lopulta lähteä huomattavasti suuremman seuran peräsimeen, taistelemaan niistä kärkipään sijoituksista ja jättää ”uppoavan laivan” hädän hetkellä kun ei löytänyt enää keinoja kurssin korjaamiseen. No tällä hetkellä Mark Hughes on tuonut sijoituksissa melkoisen roimasti Blackburnia ylöspäin siitä jamasta jolloin Sounness purren ajelehtimaan jätti. Vaan milläköhän sijoituksella Newcastle oli silloin kun Souness sinne meni ja millä nyt. Toki onhan Castlessa huomattavan paljon suurempi potentiaali saada tällä hetkellä ja varmasti (lähi)tulevaisuudessakin todellinen huippujoukkue kasaan. Mark Hughesille & kumppaneille siitä duunista mitä ovat toistaiseksi Roversin peräsimessä tehneet :thumbup1:
 12. Paras jalkapallopeli ikinä

  Console Shock 22 - Dino Dini Interview In the latest episode of CS, we have a very special guest the legendary Dino Dini! We chat to the father of the modern football games and cover: - What inspired Dino to make games - How the Kick Off dribbling mechanic came to be - The true origin of the term "after touch" - Dinos thoughts on Sensible Soccer - Goal! on the Amiga - Dino Dini Soccer on the Mega Drive & SNES - Kick Off Revival on PS4/Vita - How terrible Kick Off on the NES was - Dino's thoughts on PSVR and Kinect - Dino's daily live stream on twitch!
 13. Uutinen: Tältä näyttää ajopeliklassikko Micro Machinesin paluu https://www.pelaajalehti.com/uutiset/talta-nayttaa-ajopeliklassikko-micro-machinesin-paluu ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Horizon Zero Dawn – The making of the game ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tuolta Steamista saattaa kyllä välillä löytää vahingossa ihan mitä vain ! http://tippinggoat.com/blog/super-slam-dunk-touchdown/ What is Super Slam Dunk Touchdown? SSDT is Action! SSDT is Teamwork! SSDT is SPORTS. Assemble a crack squad of different pro-sports players to pass, punt and punch your way to victory! Super Slam Dunk Touchdown offers up to TEN THOUSAND BILLION PERCENT more sports than the leading sports video game! If you want exciting local multiplayer sports action, without all those pesky things like rules, then grab some friends and a couch and get ready for Super Slam Dunk Touchdown: The sports game for everybody! Super Slam Dunk Touchdown serves up elements of Football, Hockey, Soccer, Roller Derby, Basketball, Bowling, Tennis and more! Battle for supremacy on turf, ice, and court surfaces against streaking fans, ice resurfacers, banana peels, and oh yes, the opposing team. -- Super Slam Dunk Touchdown is a retro styled, local multiplayer, couch-competitive, all-sports mashup driven by a 3D physics engine. Assemble a crack squad of sports athletes and use their unique shot styles and abilities to score goal units and demolish the opposing team. American football players tackle, soccer players steal, roller derby players skate and everybody dunks! Battle for control of baseballs, basketballs, bowling balls, tennis balls, and more. Configure your matches your way, and play with up to six players locally, 3-on-3. Watch out for banana peels, streaking fans and ice resurfacing trucks, not to mention the opposing team!
 14. Tim Schafer on making Full Throttle and remastering it for a new generation An interview with the creator of the classic LucasArts adventure. http://www.pcgamer.com/tim-schafer-on-making-full-throttle-and-remastering-it-for-a-new-generation/ Q: What’s it like returning to something you made 22 years ago? Q: Do you have fond memories of working on the game? Q: Was there a lot of pressure on you as project leader on a game from a big, respected company like LucasArts? Q: Did George ever stick his head through the door? Q: A lot of people read the game as being post-apocalyptic... Q: What about the game’s distinctive art style? Q: One of the biggest threats in the game isn’t the end of the world or anything like that, but a motorcycle company moving into producing minivans... Q: Authenticity seems to be a major theme in then game: the idea of staying true to a fading way of life... Q: The intro sequence sets the tone of the game perfectly. What can you tell me about how it was written? Q: Roy Conrad is perfectly cast as Ben. His performance is brilliantly understated, despite being a leather-clad tough guy. Can you remember casting him? Q: And, of course, the game wouldn’t be the same without the music of The Gone Jackals. How did they get involved? Q: Full Throttle saw a shift from the old wall of verbs to a verb ‘coin’. What was the thinking behind that? Q: Full Throttle mixes pre-rendered 3D models and 2D art. Did that make the remaster more difficult? Q: Were you tempted to go in and change anything? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The big Star Wars Battlefront 2 interview http://www.eurogamer.net/articles/2017-04-21-the-big-star-wars-battlefront-2-interview Q: How linear will the campaign be? Will it be something like Battlefield 1's War Stories or is it a full linear story with beginning middle and end? Q: And the heroes you can be, it's not just the Rebellion, right? Q: How hard was it to make a relatable character when they side with the Dark side of the Force? Q: One thing I noticed about the trailer is that a version of the Emperor features in it, which is strange considering it's set after his death. Q: I'd like to talk a little about the droid buddy that Iden has. How will it work in the moment-to-moment gameplay? Is it something that will be used for hacking or combat or stealth, or a variety of these things? Q: One of the biggest fan requests for Battlefront 2 is the return of Galactic Conquest mode. Have you thought about bringing that back? Will it be in? If not, why not? Q: Can I just clarify that the story is 100 per cent canonical with the films? Q: You mentioned that all eras will be coming to multiplayer. What I didn't hear mention of was Rogue One or Star Wars Rebels. Will those feature in any way? Q: Will we get to see Jar Jar Binks? Will he be a hero? Or maybe a villain? Q: Multiplayer wise you mentioned there was going to be classes, can you elaborate on how those will work? Q: How are you approaching the load outs for these classes? Will you be removing Star Cards and going for a different approach? Q: The resource based system? Q: Why did you decide to get rid of the blue pick ups? Q: You did mention the resource system would also allow you to turn into vehicles. Does that mean there will be no seamless ground to vehicle transitions in the game? Q: OK so I'm presuming then you mean smaller things like rideable Tauntauns will have seamless transitions then, like the Speeder Bikes on Endor? Q: But other vehicles will be? Q: Will you be having any of the original cast members in to provide voices for the Heroes? Some of them sounded a bit off last time. Q: Oof, the media training is strong with you guys... Q: Alright, that's fair enough. I noticed in the concept art that it showed Jango Fett chasing Obi Wan over Kamino. Are those... Q: What are you bringing to the space battles to make it more than just flying around in circles above a Star Destroyer? Q: One of my stand out moments from EA's first Battlefront was the VR mission. Will be seeing any more VR missions in the future? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ An exclusive look at the creation of Nier:Automata’s beautiful concept art A behind the scenes guide to how one of the action RPG’s key areas came together https://blog.eu.playstation.com/2017/04/20/an-exclusive-look-at-the-creation-of-nierautomatas-beautiful-concept-art/
 15. Musiikkia (Part 2)

  On kyllä täydellinen biisi tuonon Full Throttle nimisen pelin ”themeksi”. The Gone Jackals - Legacy
 16. Watch Star Wars Battlefront 2's full-length reveal trailer and get ready to avenge the Emperor The full-length reveal trailer for Star Wars Battlefront 2 is here and it's set from an unexpected perspective. The video teases the events of the single-player campaign, which stars an elite soldier named Iden Versio, who leads the Empire's special ops Inferno Squadron. Take a watch. http://www.gamesradar.com/watch-star-wars-battlefront-2s-full-length-reveal-trailer-and-get-ready-to-avenge-the-emperor/ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8 Star Wars Battlefront 2 things you need to know: being the bad guy, customisable heroes and every era's playable http://www.gamesradar.com/x-star-wars-battlefront-things-you-need-to-know-now-about-right-now/ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 17. Blackburn Rovers FC

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tulee kaudelle melkoisen hurja loppu tuolla putoamisväännössä… näköjään Birmingham City tulla tupsahti myös taistoon mukaan ! Tilanne häntäpäässä… kaikilla siis vielä neljä peliä jäljellä tätä kautta 2016/2017 ja mm. Birmigham City tulee pelaamaan Burtonia vastaan seuraavalla kierroksella ja Bristol Cityä vastaan päätöskierroksella… Bristol City 47 points Birmingham 47 points Nottingham 45 points Burton 45 points ------------------------------- Rovers 43 points Wigan 40 points Rotherham 18 points …..ja Roversin jäljellä olevat pelit…. 17.04. Bristol City (H) 22.04. Wolves (A) 29.04 Aston Villa (H) 07.05 Brentford (A)
 18. Elokuvat (part 2)

  Rogue One : A Star Wars Story Harvassa on Star Wars leffoissa ne ”sankarit”, joita pohjustettu noin pienestä hamaan loppuun saakka tai jos onkin niin ovat vaatineet monta elokuvaa ympärilleen, nyt sellainen päräytetään poikkeuksellisesti yhden leffan ajan puitteissa… kuitenkin sillain kompakti paketti että on vain yhden leffan pläjäys eikä monta leffaa jatkuva pidempi eepos. Joten siltä osin jopa poikkeuksellinen Star Wars leffa kyseessä tämä ns. spin off loikka. Todella kivasti kuitenkin saatu nivottua siihen päätarinaan mukaan. Jos edellinen Star Wars leffa oli onnistuneella tavalla nostalgiapommi ja kokosi mainiosti menneet yhteen, pitäen kuitenkin ehdan ja aidon SW hengen mainiosti yllä, tämä vetelee hitusen omaa uraansa mutta silti tämän tunnistaa mainiosti kyseiseen saagaan kuuluvaksi mutta silti täysin omaksi jutukseen. Tais porukat pelätä kun Disney ”otti homman nimiinsä” että lopullinen perikato olis koittanut mutta ovat kyllä nämä pari leffaa olleet todella positiivisia ylläreitä.. …menneisyyden juttuja on todella kunnioitettu oikealla tavalla ja käsitelty myös, jottei niistä ole painolastia tullut vaan enempikin voimavara… sen verran klassisia tapauksiakin siellä on että homma ei ihan helppoa ole ollut pitää näin hyvin ruodussa kuin mitä ovat toistaiseksi tehneet ja ripaus uutta tuulta (okei aika samantoistoa sinänsä, ehkäpä tämä naisten suuret pääosat ovat lopulta suurin muutos) mutta todella sitä perimmäistä seikkailullisuutta saatu kivasti hengen ja fiiliksen muodossa.. sehän se on kaikki kaikessa tälle sarjalle, olipa sitten jo vanha tuttu tai ihan tuoreeltaan mukaan matkaan hypännyt katselija. Kumpainenkin katselijaryhmä ja kaikki siltä väliltäkin varmasti saa ammennettua irti ainakin jotain, katselipa hommaa mistä perspektiivistä tahansa. Hahmokatras sen verran uutta toki (vaikka jokunen vanha tuttukin menossa mukana on), että alussa vähän kestää että hommaan pääsee mukaan, toki alusta asti tämä mimmi jota esittää Felicity Jones nousee heti esille alusta pitäen korkeimmalle jalustalle, jo pelkästään sen puolesta että mimmi esitellään jo ihan lapsuudestaan asti. Samalla heistä tulee etäisesti (kuitenkin todella etäisesti) mieleen myös Mass Effect 2 peli tai se retki mille heidän polkunsa heidät viekään tässä elokuvassa.. hassusti myös eräästä hahmosta tulee mieleen uusimman Mad Maxin eräs hahmo ja yhdessä kohdassa oli paikka jossa piti hieraista silmiä että ollaan nyt Taru Sormusten Herrasta menossa, joten tuollaisia hauskoja pieniä ”viittauksia” vähän muihinkin suuntiin. Kuitenkin kun on "sivuloikka" jutskasta kyse vaikka Darth Vaderkin mukana menossa, niin kyllähän tuosta paistaa että astetta pienemmällä budjetilla ja pienimuotoisemmin toi on kuitenkin tehty kuin ne pääsarjan leffat. Joten aivan niin isoihin sfääreihin ei päästä kuin sarjassa parhaimmillaan, myös tarina ei aivan sinne asti kanna minne olisi voinut.. asetelmat olis tarjonnut vielä paljon kovempaan trippiin mahikset.. tuossa kuitenkin tulee vastaan varmasti tuo kokonaisuus vastaan että koko perheen seikkailu on pakko olla ja liian tummaksi ja likaisen räkäiseksi sodaksi ei hommaa ole kuitenkaan alettu vetämään.. joka on hyvä omalla tavallaa mutta samalla myös se kaikista pahin rasite erityisesti minkään sortin uusiutumiselle… ..joten hitusen vajaaksi jäi että tästä mitään klassikkoa saataisiin aikaan, ihan kiva leffa kuitenkin SW avaruusfantasiointeihin.
 19. Elokuvat (part 2)

  Kun Tuntematon Soittaa Jos on uskominen siihen mitä Hollywoodista tulee leffojen muodossa, niin yksi maailman vaarallisimmista ammateista lienee lapsien vahtiminen. Tuntuu että juuri heitä kaikenmaailman pösilöt tuntuvat erityisesti maalitauluikseen ottavan ! tosin tällä kertaa taru taitaa olla totta ihmeellisempää. Paikka missä pentuja pitäisi tällä kertaa silmällä pitää on superuberhyper’mainen ”talo”, melkoinen luksuslukaali kaikkine herkkuineen siellä jossainmetsikön keskellä.. neliöissä ja sisustuksessa ei totta tosiaan ole pihtailtu kun kyseinen tönö on pystyyn pistelty.. alussa talon asukit (isukki ja äiti) esittelevät talon ja käskevät nauttimaan olostaan ja jääkaappikin ois täynnä ruokaa joten mikänä siinä.. tosin lapsia ei tässä vaiheessa viel oo näkynynnä, ei ensimmäistäkään… jonkisen ajan päästä tulee joukko erikoisia puhelinsoittoja ja siitä se sitten lähtee ! eikä kaikki ole ihan sitä ”miltä näyttäis”.. ..alkupuoli tuntuu muistuttavan enempi jotain kummitustalo jutskaa (säikyttelyt) mutta muuttuu siitä sitten hiljalleen enempi perinteisen jännärin suuntaan, varsinkin kun puhelimilla ”leikittelemään” oikein todenteolla aletaan. Lopulta leffan pahis jää who & why ? tasolle.. eipä oikein minkäänsortin valaistusta sille asialle saada, jonkin sortin ”kasvot” hänelle lopulta kuitenkin annettiin mutta se siitä.. jo pelkästään tuon asian takia jää lopulta vähän mitäänsanomaton ja haahuileva olo katojalle, kun leffa ohitse on. Pääosassa lapsenvahtina toimii näyttelijä nimeltään Camilla Belle joka takakannen mukaan mainostetaan olleen mukana Jurassic Park : Lost World leffassa, joten liekö tuolloin vielä ollut lapsinäytellijä kun ei tässäkään vielä ikä ihan hirmuisesti hartioita kasaan paina.. muista näyttelijöistä voitaneen varmaan mainita Katie Cassidy joka on viimeaikoina tullut tutuksi Arrow tv-sarjasta. Ohjauksesta vastaa Simon West.
 20. Nex Machina: Seasons, challenges & replay mode revealed in new video for Housemarque’s shooter Compete in leaderboards or remixed gameplay types in upcoming PS4 title https://blog.eu.playstation.com/2017/04/14/nex-machina-seasons-challenges-replay-mode-revealed-in-new-video-for-housemarques-shooter/ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 7 things we learnt from watching Naughty Dog’s Neil Druckmann & Guerrilla’s Hermen Hulst discuss Horizon Zero Dawn The Last of Us Part II Creative Director talks to Guerrilla’s Managing Director in brand new video https://blog.eu.playstation.com/2017/04/12/7-things-we-learnt-from-watching-naughty-dogs-neil-druckmann-guerrillas-hermen-hulst-discuss-horizon-zero-dawn/
 21. Classic open-world crime remake Yakuza Kiwami gets a PS4 release date The PS2 classic gets an overhaul and limited edition steelbook https://blog.eu.playstation.com/2017/04/12/ps4-remake-yakuza-kiwami-releases-this-summer-in-europe/ ----------------------------------------------------------------------------------- Story details on Nioh’s upcoming DLC update, Dragon of the North New armour, enemies and ninja skills await in PS4 action RPG on 2nd May https://blog.eu.playstation.com/2017/04/12/story-details-on-niohs-upcoming-dlc-update-dragon-of-the-north/ ------------------------------------------------------------------------------------- NBA Playgrounds gets new trailer and gameplay details Check out footage from Saber's upcoming sports throwdown, hitting PS4 next month https://blog.eu.playstation.com/2017/04/12/nba-playgrounds-gets-new-trailer-and-gameplay-details/ ----------------------------------------------------------------------------------- From GoldenEye To Yooka-Laylee: Grant Kirkhope Reflects On His Career http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2017/04/11/from-goldeneye-to-yooka-laylee--composer-grant-kirkhope-reflects-on-his-storied-career.aspx ----------------------------------------------------------------------------------- The 10 best Star Wars games of all time http://www.gamesradar.com/best-star-wars-games/ ------------------------------------------------------------------------------------ You’re not done with Skyrim until you’ve found these 10 hidden quests http://www.gamesradar.com/youre-not-done-with-skyrim-until-youve-found-these-10-hidden-quests/
 22. Artist Makes Tribute To Yoshi With Over 16,000 Dominoes http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2017/04/09/artist-makes-tribute-to-yoshi-with-over-16-000-dominoes.aspx --------------------------------------------------------------------------------------------- From Donkey Kong to Snake Pass: the music of David Wise http://www.eurogamer.net/articles/2017-04-05-from-slalom-to-snake-pass-the-musical-life-of-david-wise --------------------------------------------------------------------------------------------- XCOM Lead Explains Why Some Triple-A Games Fail https://www.gamespot.com/articles/xcom-lead-explains-why-some-triple-a-games-fail/1100-6449248/ Q: I wanted to start with something that you spoke about in your speech last month. One of the subjects you touched on was failure and how it's an important step in building toward success. Q: So my question is, do you think that triple-A development currently leaves room for failure? Is there time and money for people to iterate and experiment and fail on their way to creating something great? Q: This word is going to sound harsh, but that almost makes developers sound disposable, to an extent. Is that true, and if so, how do you escape that mindset? How do you go into a project knowing, "Maybe this will be my last one; maybe I won't matter after this"? Q: The question is, what does that money actually allow you to do as a developer? Is that trade-off worth it? Is raising the stakes to that degree worth that kind of monetary investment? Q: It's inescapable, though. Games are a business. And to hear you talk about it, it almost sounds like game development is somewhere between an arms race and a gold rush. Is the current system sustainable? Where does this end? Q: Do you have a project or an idea that you would pursue if you didn't have to worry about money from publishers or even fan expectations? Q: So what you're saying is, you're not going to make a space sim? Q: Your most recent game, XCOM 2, is a strategy game. Strategy's not really known for being a big triple-A seller. How do you approach making a triple-A strategy game knowing that it's not traditionally a high-selling genre? Q: At the end of the day, whose opinion about what happens in the game is more important: the fans or the developers? Q: At the same time, though, most fans are not developers. They don't necessarily know what's going to work in the context of the game. So if you're turning creative control over to people who don't know how to make games, could you ultimately end up with something that doesn't work or make sense? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll : Has Persona 5 been worth of the hype ? http://www.pushsquare.com/news/2017/04/poll_has_persona_5_been_worth_the_hype ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hands On : 10 of our indie favourites from EGX Rezzed 2017 http://www.pushsquare.com/news/2017/04/hands_on_10_of_our_indie_favourites_from_egx_rezzed_2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Origin Story: How Yooka-Laylee creator Playtonic formed to reboot classic ’90s platforming Studio head Gavin Price explains how six veteran developers turned passion into reality https://blog.eu.playstation.com/2017/04/11/origin-story-how-yooka-laylee-creator-playtonic-formed-to-reboot-classic-90s-platforming/ ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 7 things I wish I knew before I started Yooka-Laylee http://www.gamesradar.com/yooka-laylee-tips/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Uncharted: The Lost Legacy releases 23rd August, new footage revealed Plus preorder at participating retailers to receive a free digital copy of Jak and Daxter: The Precursor Legacy https://blog.eu.playstation.com/2017/04/11/uncharted-the-lost-legacy-releases-23rd-august-new-footage-revealed/
 23. Robinho, One-on-One: "Beckham was always with the Brazilians – he could speak Portuguese better than Spanish!" Was it tough being ‘the next Pele’? Why did his move to Chelsea fall through? And did he really get the bus around Manchester? Your questions answered... https://www.fourfourtwo.com/features/robinho-one-one-beckham-was-always-brazilians-he-could-speak-portuguese-better-spanish#tjqx6HUfJ28BLUT0.99 Q: I once watched a documentary on Falcao, the futsal player, and you turned up for a kickabout. How vital was futsal to your development? Q: Pele bigged you up from a very young age, even comparing you to himself – did you feel pressured by his praise? Q: Was your signature move – the ‘pedalada’ – your own invention or did you see someone else do it first? Q: What actually happened during the ‘Shorts Dropping Crisis’ of 2004? Q: Is it true you made your Real Madrid debut 24 hours after landing in the city? It’s the best debut performance I have seen. What are your memories of that match and the reaction to your good performance that day? Q: Why Real Madrid and not Barcelona ? Q: What was it like walking into the Real dressing room as a 21-year-old with the likes Zidane, Raul and Ronaldo around? That can’t have been easy... Q: What is David Beckham like? Is he as great a guy as he seems? Q: How well did you get on with Fabio Capello? It seemed like you had a hard time convincing him you should be playing regularly… Q: Do you regret leaving Real Madrid ? Were you unhappy that they tried to offer you to Manchester united in exchangefor Cristiano Ronaldo ? Q: What happened regarding the confusion about you signing for Chelsea ahead of your move to Manchester city ? How close were you to moving to London instead ? Q: Did you really believe that Man City’s ‘project’ was going to work? Q: What was your relationship with Craig Bellamy like? He wrote in his book there was tension between you both? Q: It was reported that you used to get the bus around Manchester – would you agree the city has the best bus system in the world? Q: What really happened when Man City accused you of going AWOL when you went back to Rio de Janeiro during their training camp in Tenerife? How angry was Mark Hughes at the time? Q: Did you feel like winning Serie A in your first season in Italy with Milan proved a point to any of the doubsters back in England ? Q: Ibrahimovic, Pato and Robinho was arguably Milan’s last great forward line: how fun was it to play in? Q: What’s your best Zlatan story ? Q: You spent a few months playing for Guangzhou Evergrande – what is the appetite for football like in China? Can you see it becoming the biggest league in the world in the future? Q: What’s the music like in China ? Q: You have played in La Liga, the Premier League and Serie A – so which league was the best and why? Q: You’ve been stuck on 99 Brazil caps since 2015 - how keen are you to get to 100? Do you think it will happen? Q: Was Copa America 2007 your best moment with the national team? What was it that went so right at that tournament in Venezuela? Q: Do you think that your old mate Neymar will be able to surpass Lionel Messi, as well as Cristiano Ronaldo, to become the best player in the world? Q: What will you do when you retire? Will you become a coach one day? And if you could do any other job in the world, what would it be?
 24. Jonatan Johansson

  Viimeinkin mies kyllästyi Charltonin penkillä torkuskeluun ja päätti lähteä (tosin taitaa vielä olla laina toistaiseksi ?) sarjaporrasta alemmaksi Norwich Cityyn. Erinomainen päätös kuitenkin ! jos meinaa vielä uraansa mm. maajoukkueessa herätellä henkiin (pitää seurajoukkueessa peliaikaa tulla ja tulostakin) niin jotain oli ehdottomasti tehtävä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan tässä tapauksessa. Norwich hankki myös riveihinsä Robbie Earnshawn, saas nähdä tulevatko muodostamaan loppukaudella kärkiparin tämä kaksikko pidemmän päälle ? vai joutuuko toinen penkillä norkoilemaan. Ainakin maalihanan sai JoJo avattua uudessa seurassaan suht nopeaan ja se saattanee luvata peliaikaa ja toivottavasti lisää maaleja. Joukkuehan kuitenkin kamppailee Valioliigasta putoamisen jälkeen perinteisesti enempikin siellä keskikastissa kuin ihan kärkipäässä. Vaikka joukkueen runko käsittääkseni aika hyvin kasassa pysyi putoamisesta huolimatta ? on meno ollut melkoisen nihkeää ja vaikeaa divarin sarjaporrasta alempana, kuten niin usein tipahtaneella joukkueella. Onko Jonatanista vielä palaaman Suomen maajoukkueeseen ja kenties siksi odotetuksi maalintekijäksi ? sekä seuratasolla Valioliigassa (tai jossain muussa pääsarjassa, tiedä sitten minne kesällä siirtyykään) vielä tulevaisuudessa uusimaan nuo pari hyvää kautta jotka aikoinaan Charltonissa pelasi ?
×