Jump to content

Ollie

Members
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

About Ollie

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/20/1979

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Occupation
  Accountant
 1. FA Cup 2010/11

  Nelonen Sport Pro näyttää oikein urakalla matseja. La 8.1. klo 14:45 Arsenal - Leeds United LIVE La 8.1. klo 17:00 Sheffield United - Aston Villa LIVE La 8.1. klo 19:25 Stevenage - Newcastle LIVE Su 9.1. klo 15:25 Manchester United - Liverpool LIVE Su 9.1. klo 17:55 Leicester City - Manchester City LIVE Ma 10.1. klo 22:00 Crawley Town - Derby County LIVE
 2. FA Cup 2010/11

  No ei se nyt siellä enää oo. Ehti jo siirtyy Oldhamin pelaajamanageriks. Jotain samaa täs hemmossa kuitenkin on kuin Bellamyssa. Vuonna 1969 voitettiin siis viiminen oikee pokaali ja sillon kaatu finaalissa just Leicester. Ja Peter Shilton siis niillä luonnollisesti maalissa. Toki sen jälkeen otettiin Cup-voittajien cup ja liigacup mut kuka niistä nyt ymmärtäis tänä päivänä enää yhtään mitään...
 3. FA Cup 2010/11

  Mua taas vähän pännii miten hieno jengi saatiin vastaan. Paul Dickov, The Legend!
 4. FA Cup 2010/11

  3rd round Ja taas mennään. Burnley v Port Vale Coventry v Crystal Palace Bristol City v Sheffield Wednesday Fulham v Peterborough Doncaster v Wolves Brighton or FC United v Portsmouth Huddersfield v Dover Crawley or Swindon v Derby West Ham v Barnsley Reading v West Brom Arsenal v Leeds Sheffield United v Aston Villa Leicester v Manchester City Bolton v York City Blackburn v QPR Swansea v Colchester United Wycombe v Hereford or Lincoln Stevenage v Newcastle Burton Albion v Middlesbrough Millwall v Birmingham Southampton v Blackpool Watford v Hartlepool or Yeovil Chelsea v Ipswich Sunderland v Notts County or Bournemouth Scunthorpe v Everton Manchester United v Liverpool Hull City v Wigan Stoke v Cardiff Tottenham v Charlton or Luton Preston v Nottingham Forest
 5. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Sueden hieno Singles -kokoelma vuodelta 2003 ja ekana biisinä Beautiful Ones. Ja seuraavana Animal Nitrate.
 6. Televisio on iloinen asia !

  Ei oikein Maria Lundin juontama ja laulama Obladibladaa purrut eilen seiskan jälkeen teevee kakkosella vaikka Perfect -biisiä aloittelikin. Stoken 90. minuutin tasoitus oli liian tuoreessa muistissa. Ehkä pitää antaa vielä tällekin viihdeohjelmalle mahdollisuus. Mut voisivat sitä ennen palauttaa brittifudiksen, vaikka divisioonan 2, näihin kakkosen lauantain alkuiltoihin niin ei tarvis valittaa koko ajan.
 7. Marrastapaaminen lauantai 20.11

  Ja jatkot sit Semifinalis missä skulaa Tumppi & Problems.
 8. Manchester City 10/11

  Onko se Boateng pakko sijoittaa laitapuolustajaksi kun meidän keskuspuolustus on muutenkin niin kuralla. Joten keskelle Kompany & Boateng ja kaikkien uumoilemat Toure/Lescott saa jäädä vaihtopenkille. Riittäähän sinne laitapuolustukseen vaihtoehtoja kuten Richards ja Zab. Mitä tulee keskikenttään olettaisin että De Jong löytää paikkansa automaattisesti avauksesta.
 9. Hyvää kuherruskuukautta sitten vaan! Jes ilmotaan lisää kyllä näistä jutuista kunhan saadaan vaan pyörät pyörimään. Hyvältä näyttää just nyt.
 10. Vihdoin pitkän jahkailun jälkeen kaikki suomalaiset Manchester City -kannattajat kokoontuvat yhteen nauttimaan kauden avauksesta ja mallailemaan omaa yhteistä tulevaisuutta. Turkulaisia Citizeneja on tulossa paikalle tämän hetken tiedon mukaan reilut kymmenkunta ja muualta Suomesta on tulijoita ilmoittautunut saman verran - ajatuksena siis tavata ja tutustua kauden avauksen merkeissä. Kaikki kynnelle kykenevät vaaleansiniset, lämpimästi tervetuloa! Ajankohta: 14. elokuuta · 12:00 - 21:30 Paikka: Bar Bristol, Hämeenkatu 16, Turku. Manchester City Supporters of Finland löytyy facebookista: http://www.facebook.com/group.php?gid=105056759524637
 11. Adebayor

  Hienosti poimittu Nimrod, tätä yhteyttä en ollu huomannutkaan!
 12. FA-cup 09-10

  Onneks olkoon Super Leeds, huikea esitys ja eilinen taltioidaan historiaan! Toki olis voinu olla 0-2 jos se ylärima ois menny lopussa sisään tai sitten lopussa jotain ihan muuta, Rooney tuhlaili urakalla avopaikkoja. Milloinkohan cupissa on viimeksi tapahtunut samaa kokoluokkaa oleva yllätys? Muistan että me hävittiin Oldhamille muutama vuosi sitten ja Wrexham pudotti Arsun 90-luvulla, mutta molemmat oli silloin yllättäjien kotikentällä.
 13. Manchester City 09-10

  Kyllä Hughesin lähtö ajatuksia herättää. Mies ois pitänyt heittää vuos sitten jouluna pihalle kun kausi lähti menemään päin helvettiä. Nyt tästä tehtiinkin pidempi työsuhde ja pidemmän suhteen päättäminen on aina ikävää. Nykyään Cityssä nää irtisanomiset tehdään aina todella kömpelön tavan mukaisesti. Ensin Dunne potkittiin pihalle ilman mitään kiitosta menneestä ja nyt Sparky saa lähteä voitollisen pelin jälkeen. Tuntuu että Cityssa ei osata rakentaa yhtään mitään pidemmän aikavälin suunnitelmia. Rahaa kyllä syydetään mutta hermot on omistajilla tiukalla. Juuri kun luulin että omistajilla on sittenkin kärsivällisyyttä niin Hughes pannaankin pihalle. Toki Hughesin otsaan on scum tatuoitu, mutta juuri kun miehen oli alkanut citylaiseksi laskemaan niin monoa tulee. Mancinista en osaa sanoa yhtään mitään. Italiassa valmentaminen on ihan eri juttu kuin Englannissa valmentaminen. Top-neloseen on vielä kaikki tsäänssit mut se tarkottais sitä että kymmentä uutta 20-30 miljoonan punnan pelaajaa ei voida ajaa sisään tammikuussa. Loppujen lopuksi aika huonot fiilikset tällä hetkellä.
 14. Tapahtumakalenteri ?

  Viikko mennyt jo, sekös on asap Toivottavasti miitinki on marraskuussa...
 15. Manchester City 09-10

  Puolisen kentällistä: Given, Toure, Barry, Ireland, SWP + viime kauden vakionaamat Onouha ja Zab. Weissia hehkutettiin, olis hienoa nähdä tänään kentällä Wolvesia vastaan, vaikka sitten vaihdosta!
×