Jump to content

Gilberto

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Gilberto

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/23/1988
 1. Maajoukkueen tulevaisuus

  Pointtihan oli nimenomaan siinä kuinka paljon hyötyä näistä junioriakatemioista mahdollisesti on itse kunkin kohdalla. Käytetään nyt taas Puustista esimerkkinä, mies on syntynyt 87 alkuvuodesta, eli on kohta 21-vuotias ja nimi löytyy veikkausliigasta "maalipörssistä suht korkealta". Voisinpa melkein sanoa, että on jotkut edenneet tuossa iässä pidemmällekin, ihan suomalaisetkin.
 2. Maajoukkueen tulevaisuus

  Tuskinpa kovinkaan monen juniorin haaveena on syyskuiset pelit sateessa Pietarsaaren Jaroa vastaan. Aikanaanhan Jami Puustisesta uskottiin suuria, mutta ei ole ManUn junioriakatemian opit pitkälle kantaneet, ei ainakaan niin pitkälle mitä tuolloin jokunen vuosi sitten uskottiin.
 3. Filmaaminen

  Olipas komea roolisuoritus Didalta illan ottelussa. Huomion arvoista jääpussi otsalla paareilla maatessa. http://www.dailymotion.com/video/x34j9t_dida-incident-vs-celtic_sport
 4. Ranska

  Eipä taida löytyä tällä kaudella Marseillen koneesta tuota kyseistä vaihdetta... Ja tosiaan, tuo Toulousen voitto tänään oli heille ensimmäinen Stade Vélodromella neljäänkymmeneen vuoteen. Sen sijaan Lyon on tehnyt ryhtiliikkeen alkukauden konttauksen jälkeen ja tänään teurastuksen kohteeksi joutui Metz. 5-1 päättyneessä ottelussa kunnostautui jälleen Karim Benzema kolmella maalilla. Osoitti jo viime kaudella näytteitä lahjakkuudestaan, mutta tällä kaudella kaveri on suorastaan räjäyttänyt pankin, lienee tulevaisuudessa Ranskan maajoukkeen kantavia voimia.
 5. 8.9.2007 Serbia-Suomi

  En sitten tiedä kumpi on huolestuttavampaa; se että lähdetään huonolla suunitelmalla pelaamaan vai se, että suunnitelmaa ei pystytä toteuttamaan 90min aikana. Pelissä ei nimittäin kovin montaa onnistunutta syöttökombinaatiota nähty ja ei Serbiakaan niin hyvä ole, että pystyy 90min ajan katkomaan jokaisen maata pitkin tulevan syötön. Kyllä tuota tappiota voi laittaa aika paljon Suomen huonouden piikkiin, ei pelkästään Serbian hyvyyden. Noh noh, eiköhän voitto ole päällimmäisenä mielessä, sen verran merkittäviä ovat nuo Serbian poissaolijat.
 6. 8.9.2007 Serbia-Suomi

  Tuo koko ottelu Serbiaa vastaan oli yhtä taktista munausta. Nämä korkeat pallot hyökkäykseen mitä Suomi koko ottelun ajan viljeli olivat kyllä täydellistä idiotismia kun vastassa oli ilmassa kovaksi tiedetyt Serbian tornitopparit. Voitto olisi jo tuolloin ollut mahdollinen jos peliin olisi lähdetty toisella game planilla. Aivan kuten Tumi sanoi, tässä ottelusaa jos jossakin on Suomen paikka ottaa täysi pistepotti, sen verran tärkeitä ovat nuo Serbian poissaolijat heidän puolustuksensa kannalta.
 7. Petri Pasanen

  Jestas! Aikamoinen tykki, harmi vaan että osuu kohdilleen liian harvoin.
 8. Ranska

  Kluivert Lilleen Lille onnistui tekemään mielenkiintoisen siirron hankkiessaan Hollanin maajoukkueen kaikkien aikojen parhaan maalintekijän Patrick Kluivertin riveihinsä. Saa nähdä onko mies saanut itsensä kuntoon vai piinaako miestä edelleen loukkaantumiset, edellisissä seuroissa meno on ollut tahmeata juurikin näiden loukkaantumisten takia. Todella hieno pelaaja, toivottavasti uusi nousu lähtee käyntiin Ranskanmaalla!
 9. Ranska

  Lyon paranteli asemiaan kukistamalla Saint Etiennen kotonaan 1-0. Olipahan vauhdikas ottelu, aivan kuten derbyjen kuuluukin olla. Maalintekijänä toimi jälleen Karim Benzema. Kymppipaita pääsi tökkämään pallon lähietäisyydeltä tyhjään maaliin Juninhon loistavasta esityöstä. Vahvan ottelun pelannut Juninho oli lähellä laittaa pallon toistekin pömpeliin, mutta Janot'n refleksit pelastivat Saint Etiennen tällä kertaa. Pauletan kuoppa sen kuin syvenee syvenemistään. Ottelussa Lilleä vastaan mies ryssi pilkun. Saapa nähdä kuinka kauan miehen pelit PSG:n paidassa jatkuvat.
 10. Ranska

  Lyon; Cleber Anderson sisään, Wiltord ulos Lyon hankki loukkaantunutta Crisiä paikkaamaan brasilialaisen Cleber Andersonin. Sopimuksen pituus on neljä vuotta. Wiltordin oletettu siirto on nyt julkaistu, ja miehen seura on seuraavan kahden vuoden ajan Rennes.
 11. Ranska

  Ensimmäiset ~30min olivat Lyonin hallintaa. Ainavaarallinen Karim Benzema pääsi muutamaan kertaan laukomaan boksin sisältä, ja vasemmalta laidalta tulleen juoksun jälkeen oli todella lähellä maalia pallon mennessä vain piirun verran ohi oikean tolpan. Toulousen paikat olivat lähinnä vastahyökkäyksiä ja Vercoutrea ei päästy juuri testaamaan. Asetelmat muuttuivat kun Källström lensi purnaamisesta/sylkemisestä ulos ja Govou ja Cris loukkaantuivat. Govoun tapauksessa kyseessä ei ollut mitään vakavaa, mutta Crisille taukoa tulee 6kk. Toulousen kunnosta ei tuon matsin perusteella kannatta liikaa päätellä, sillä eilinen esitys Liverpoolia vastaan oli jo todella väsynyt.
 12. La Liga

  Taisivat viime kaudet mennä Real Zaragozassa, kaudella 03/04 38 ottelussa 17 tehtyä maalia ja kaudella 04/05 35 ottelussa 15 maalia. Viisaammat korjatkaa jos olen täysin väärässä
 13. Musiikki, jalkapalloon liittyen...

  1. Youssou N'Dour & Axelle Red - Les Cours Des Grands 2. Ricky Martin - La Copa De La Vida 3. Wes - I Love Football 4. Jean Michel Jarre & Apollo Four Forty - Rendez-Vous 98' 5. Gipsy Kings - Oh Éh Oh Éh 6. Daniela Mercury - Pais Tropical 7. Chumbawamba - Top Of The World (Olé Olé Olé) 8. Fey - Tamborada 9. Slagerij Van Kampen - Kick Off 10. Soledad - Los Suenos Do Todo El Mundo 11. M'du - MaWe 12. Coco Lee - Colours Of The World 13. Rapasamba - Do Brazil 14. M.A.T.C.H - Hot Legs 15. Spagna - Il Bello Della Vita 16. Bellini - Samba E Go! 17. Jamaica United - Rise Up 18. Skank - E Uma Partida De Futbol 19. Jam & Spoon - It's Only A Game 20. Jean Michel Jarre -& Tetsuya "TK" Komuro - Together Now
 14. Kisojen "tunnusbiisi"

  Tämä kuulostaa alkuun huonolta vitsiltä. Mikäköhän ratkaisu tämä nyt on? Miten voi virittäytyä "kisatunnelmaan" kun alkuun pläjähtää oopperaa?! Mielestäni aikaisempien kisojen tunnarit ovat olleet oikeasti iskeviä, esim. 2002 Vangeliksen säveltämä tunnari ja 2004 Força-kipale.
 15. Suomi mm-kisoihin 2010

  Tämä 2010 oli arvio siitä milloin päästään viimeistään kisoihin, mikä asetettiin palloliiton toimesta jo aikaa sitten. Nyt ilmeisesti hieman lähempänä tuota vuotta on aloitettu ihan mainostaminenkin. Hyvä idea, stadionin lehterit täyteen ja sitten voisi myös huutaa muutakin kuin perinteikästä "SUOMI! - SUOMI!" veisua. Tai jos tuota sitten huudetaan niin mieluusti edes tahdissa
×