Jump to content

lfcsmith

Members
 • Viestit

  4 526
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä lfcsmith

 • Taso
  Liverpool FC, OLSC Finland
 • Syntymäpäivä 10.12.1957

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kauniainen
 • Interests
  Jalkapallo, futsal, hiihto, sarjakuvat, sienestys
 • Minä kannatan:
  Liverpool

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Bayern on ollut viime ajat kovassa iskussa. Sellaisiin puolustussekoikuihin kuin tänään ei ole Allianzilla varaa. Oli rike 0-1 -maalissa, mutta missä olivat meidän pakit? Ja miten 3-2 -maali päästettiin syntymään? No voi myös kysyä, miten voitimme vain 4-2?
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Jos oikeasti katsotaan, missä tuo peli meni perseelleen, niin oikea vastaus on se viimeinen kosketus palloon. Taisi ainakin 10 viimeistä syöttöä maalintekopaikkaan jäädä ekaan ManU-pelaajaan tai leijailla ties minne, ja maalintekoyrityksistä ei oikein voi edes puhua, niin luokatonta se puoli oli eilen. Kun Ole Gunnar joutui vaihtamaan Alexiksen kentälle, peli tasottui ja meidän päähän tuli painetta selvästi lisää, mutta olisihan tämä meille jäänyt, jos olisi pystytty luomaan edes se yksi tekopaikka, josta ei voi erehtyä. Kahta asiaa joutui ihmettelemään tosi paljon. Toinen oli, miksi Sturridge tuotiin kentälle. Ja toinen se, miksi Alexis tuotiin kentälle vasta pakosta.
 3. LFC Paitsio Suomi 2018-19

  Jaaha. Kierroksella 25 oli viisas veto pistää Laporte kapteeniksi. Saldo oli tosin vain + 40 pistettä, kun se ekan pelin maali hylättiin paitsiona. Muutenhan siitä olisi napsahtanut ainakin 12 bojoa lisää. Muutenkin ihan kiva kierros 103 pistellä. Moka oli jättää Alisson maaliin Fosterin asemasta ja Robertson pakiksi Wan-Bissakan sijaan. Olisi saanut 9 pistettä enemmän, kun ei olisi luottanut Liverpoolin puolustukseen.
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kaksi peliä on mokattu erikoistilanteissa omassa päässä sekä heittämällä liikaa pitkää palloa vastustajan omia hyökkääjiämme selvästi pitempien pakkien päihin. Ei tässä nyt tunnu se olevan mikään etu, että ei ole cup-otteluita kiusana. Joku vaan nyt tuntuu tökkivän, että ei saada enää pidetyksi omaa päätä puhtaana. Koska lie se viimeinen nollapeli omissa ollutkaan, en edes muista. Syksyllähän nämä voitettiin 1-0, nyt viimeisin voitto tuli 4-3. Näköjään tammikuun 12. voitettiin Brighton vieraissa 0-1 ja sitä ennen Newcastle kotona 4-0 Tapanina. Se tässä minua huolettaa eniten, että Tapanin jälkeen on pelattu 7 kertaa ja pidetty nollat vain kerran. Noista setsemästä on hävitty 2 ja pelattu tasan 2, jos cup-ottelu Wolvesia vastaan lasketaan mukaan. Tapania ennen oli 10 pelissä hävitty vain 2 UCL-vieraspeliä ja pelattu liigassa marraskuun alussa tasan Arsun vieraana, mikä siis oli sarjassa ainoa pistemenetys marras-joulukuussa. No vielä on kaikki omissa käsissä kuten oli UCL:n alkulohkossakin ennen Napoli-peliä. Nythän on pojilla taas saumaa näyttää, että kantti kestää pienet vastoinkäymiset.
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Bobbylla jos etenkin ekassa vetopaikassa kun olisi lähtenyt parempi veto = matalampi siinä, olisi saatu se kaksi maalia, jolloin se yksi merkkausvirhe ei olisi vienyt 2 pistettä. En tiedä, olisiko Joel ylettänyt siinä Maquiren maalissa hipaista palloa päällään. Se olisi varmaan riittänyt, jos olisi. Nyt näytti tämä paitsiosääntö ja hänen takanaan merkkaus yhdessä vieneen Joelin ajatuksen väärille urille ja mies näytti jättävän sen hyppynsä kesken. Ketuillahan oli 3 miestä paitsiossa, mikä ei tietenkään mitenkään vaikuta peliin, ja sitten neljäs tuli onside-asetelmasta tekemään maalin. Sitä en ymmärrä, miten Atkinson ei nähnyt Pereyran tallovan Nabyn jalan päälle juuri silloin, kun Naby oli vetämässä. Tuon päivänselvempää pilkkua ei juuri voi jättää viheltämättä. No eipä Viasatin suomenkielinen selostajaurpo kyllä nähnyt monen uusinnankaan jälkeen, missä oli rike, vaan höpötti repimisestä koko ajan. Ihmetystä aiheuttaa meikäläiselle myös se, että Atkinson ei heittänyt Maquirea ulos suoralla punaisella. Jos kaataa alimpana miehenä yksi läpi menossa olevan pelaajan, kyllä se nyt minun järkeni mukaan on punainen. Eipä olisi ollut tekemässä maaliakaan sitten enää, jos olisi saanut sen punaisen eikä vain keltaista. Meillä hyökkäyskuvio oli pitkät ajat tosi huono. Hirveästi pantiin pitkää Maquiren tai Evansin päähän tai sitten sorruttiin omaan näppäryyteen. Oletin itse, että Gini olisi ollut laitapakkina, mutta olihan Hendo ihan kohtuullinen. Aiheutti turhan keltaisen Joelille tyhmällä kantapääkikalla ja oli vähän hukassa erikoistilanteissa, mutta olihan sitten vastapainoksi aivan asiallista työtä myös. Harmi kuitenkin, että typerillä syötoillä aiheutettiin Jamesille ulosajo edellisessä ottelussa. Ehkäpä homma olisi kuitenkin toiminut paremmin hänen kanssaan. Toisaalta tuo sää ja kenttä olivat mitä olivat, mistä ehkä Ketuille oli enemmän hyötyä kuin meille.
 6. Valioliigavalmentajien potkut

  Onneksi näin päin, että edellisen vika matsi oli Liverpoolia vastaan. Jos on kaudella käytetty 3 maalivahtia ja joka pelissä eri pakkilinjaa, eihän se pakka ole ollut kasassa. Tässä taas konkretisoitui, että nousu on yksi hyvä keino saada potkut.
 7. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  BT Sportilla Owen ja MacManaman totesivat oikein, että Sturridgella on niin kauhea näyttämisen nälkä, että ei pysynyt päässä tolkku eikä järki. Tosin huvittu hitosti, että tuhlauksen yksi mallikuva Owen hirveästi viitsii kommentoida muiden tekemisiä. Yhä muistan, miten hän sössi pääsymme UCL-finaaliin välierässä Leverkusenia vastaan tuhlaamalla useita selviä paikkoja. Mutta Sturre teki kyllä sen ainoan jutun, millä siitä avaustilanteesta ei voinut saada maalia. Ei mitään hätää ja sitten otteet ovat kuin puulaakifutiksessa. Lallana tuhli myös alussa käsittämättömästi paikan. Lisäksi molemmilla oli muutama muu hetki, joissa fiksumpi toiminta olisi auttanut. Mutta noin yleisesti peli oli samanlaista tahmeutta kuin esim Huddersfieldia vastaan. Molemmat vastustajan maalit olivat sarja virheitä, toisessa Alisson ei kyllä esittänyt mitään, millä hän ansaitsisi maailman toiseksi kalleimman maalivahdin tittelin. Mutta joskus näitä tulee vaan. Ja kun päälle pistetään Mon tolppa ja Van Dijkin niukka ylipusku ja Borjanin hieno peli, niin mitäpä muuta tässä voi sanoa kuin että kohti uusia pettymyksiä ja ilon aiheita. Siinä lienevät kaikki yhtä mieltä, että Shaqiri olisi ollut paikallaan avauksessa. Lallana ja Gini jättivät vain negatiivistä mieleen. Ja samaa täytyy sanoa Sturresta ja Trentistä. Toivon mukaan majutauko nostaa porukan takaisin sille tasolle, jolla mentiin ennen edellistä taukoa.
 8. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ketsuppipullo aukesi, no joo. Missattu pilkku by Sadio ja 3-4 hukattua ns tuhannen taalan maalipaikkaa sitten vastapainona. Eikä se Mon pilkkukaan häävi ollut, vaikka menikin sisään. Siinä mielessä jäi vähän mixed feelings. Muuten peli oli omissa käsin ihan eri tavalla kuin Huddersfieldissa.
 9. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Totalsportekissa on monia linkkejä, jotka F-Secure blokkaa. Mutta kyllä sieltä Napoli-pelin katsoin ja yllätyin kuvan laadusta. Välillä pätki, mutta kun siirtyi verkon tukiaseman viereen, näkyi loppu ihan ok.
 10. Paul Pogba

  No on teillä jutut. Lojaalius seuralle, no ei jumalauta. Tämän päivän jalkapallossa. Pogba on niissä peleissä, mitä olen Unitedilta katsonut, ollut porukan ykköskastia. Tosi heikolta näytti niissä tosiaan motiivi ja lojaalius.
 11. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Perinteiset synnit eli viimeistely, kyvyttömyys jäädyttää peli johtoasemassa sekä erikoistilannepuolustaminen ja puutteet pelaamisessa puolustussuuntaan, joita on nähty tämän rotaatiomiehistön kanssa aiemmilla kausilla, ratkaisivat yhdessä Chelsean yhden vaihdon kanssa pelin. Homma oli hanskassa ja peli olisi voinut olla vaikka 5-0 siinä 79 minuutin kohdalla. Lukuun ottamatta Moratan tilannetta ihan alussa, Chelsea ei saanut oikein mitään tosi vaarallista aikaan ja meillä oli tukku niin sanottuja tuhanen punnan paikkoja. Mutta jos ei saada palloa tyhjään maaliin, niin peli jää elämään. Sitten tyhmä rike, Chelsealle vapari ja kas kummaa vapaa puskutila hyökkäävälle joukkueelle + meillä ei ole ketään siivoamassa mielestäni tosi hyvin pelanneen Mignoletin torjumaa palloa = 1-1. Ja sitten noin 5 minuuttia myöhemmin paljastui kunnolla, miksi Jordan Henderson ja Alberto Moreno ja tällä hetkellä myös Fabinho kuuluvat rotaatiomiehiin. Toki voi myös sanoa, että harvoin yksi vaihto voi niin paljon muuttaa joukkueen peliesitystä kuin muutti Hazardin tulo kentälle Chelsean peliesitystä. Siinä ensin Chelsea paransi keskikentän laatua vaihtamalla Willianin Hazardiin ja sitten heti perään meillä vä'hän heikennettiin keskikenttää, kun Hendo tuli Milnerin tilalle. Ratkaisivatko ne vaihdot ottelun? Mielestäni Kante ja Luiz eivät tuoneet Chelsean peliin mitään tullessaan Kovacicin ja Christensenin tilalle, mutta Hazard toi. Meillä samaten Firminon tulo Manen tilalle ei minusta näkynyt kentällä oikein mitenkään (jos ei sitä lasketa vaihdon syyksi, että Chelsea teki sen jälkeen 2 maalia) ja Salahin tulo Chelsean toisen maalin jälkeen Fabinhon tilalle ei auttanut meitä mihinkään. Mutta jos jossakin piti hävitä nyt ja jostakin piti tässä vaiheessa pudota, niin tämä oli varmaan ihan paras ottelu molempiin.
 12. Liverpoolin pelaajakohut

  Tällä rintamalla tuntuu olleen mukavan hiljaista, eipä siitä Mo Salahin "käytti autolla ajaessa kännykkää" -asiastakaan ole isommin kai melskattu. Päivän iso uutinenhan on Saido Berahino, joka oli ehtinyt pistää suunnilleen samalla viikolla paksuksi kolme eri naista. Nyt ovat 6 viikon sisällä synnyttämässä entinen tyttöystävä, entinen (?) salarakas sekä lisäksi vielä joku lapsuudenystävä. Kyllähän se on varmaan Saidoa lohduttanut, että on edes jossakin päässyt pelikentille ja osunut maaliin. Tosin luulisi noilla palkoilla olevan varaa ostaa kortsuja. Muistelen, että Saidoa olisi joskus Liverpooliinkin huhnuiltu. Hän olisi ollut varmaan oiva pari Raheem Sterlingin kanssa, jolla on muistaakseni myös tenavia jo aika liuta ja aika monen eri naisen kanssa.
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Otteluhan oli aivan selvästi Liverpoolin, mutta kun ei tehty selvistä paikoista, Spurs pääsi liki tasoihin. Joe Gomezilla oli heikompi päivä eilen, Mo ja Sadio eivät saaneet palloa maaliin mitenkään ja olihan tuo syöttäminenkin välillä kuin tervanjuontia, mikä osaltaan hukkasi paikkoja. Me olisimme voineet tehdä kevyesti 6, mutta toisaalta Lucas Moura ja Lamela saivat aivan vapaat paikat, onneksi oli tuhlauspäivä heilläkin, ja lopuksi onneksi Sadion kopautus jalkaterällä Sonin jalkaan jäi nyt viheltämättä. Vähän tuli tasoitusta niihin Anfield-rankkareihin, jotka Spurs sai Anfieldilla viime kaudella.
 14. Ex-sinipaidat - kuka dominoi missäkin ja millä mausteilla.

  Kunnioitettavaa paneutuneisuutta asiaan.
 15. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Mielenkiintoista, että ohjelmatietojen mukaan mikään MTV3:n ilmaiskanava ei näytä mitään UCL-ottelua ensi viikolla. Taitaa olla CMoren urheilukanavien myynti heikoilla kantimilla, jos näin tosiaan mennään. Vai onko Telia-kauppa muuttanut kuvioita, keväällähän vielä tuli Subilta Super cupin finaali. Nyt on merkitty vain Subille kooste otteluista keskiviikolla klo 18.00 ja torstaina kello 18.00. Ohjelmaoppaiden mukaan siis tiistaina tarjolla on MTV3:ssa Kymmenen uutiset, Subilla amerikkalainen "toimintadraama" vuodelta 1991 ja Avalla Viettele vaatteilla. Keskiviikkona kattaus on uutiset, kymmenen vuotta vanha amerikkalainen toimintapaska ja C.S.I eli toisenlaista amerikkalaista toimintapuppua. Nyt kun Viaplayta ei enää näe Ruotsin ohjelmia muuttamalla Ruotsiin, menee striimihommiksi. Itse en aio 6 ottelun takia syksyllä pistää 25 euroa kuukaudessa Telian laariin.
×