Jump to content

lfcsmith

Members
 • Viestit

  4 521
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä lfcsmith

 • Taso
  Liverpool FC, OLSC Finland
 • Syntymäpäivä 10.12.1957

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kauniainen
 • Interests
  Jalkapallo, futsal, hiihto, sarjakuvat, sienestys
 • Minä kannatan:
  Liverpool

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Valioliigavalmentajien potkut

  Onneksi näin päin, että edellisen vika matsi oli Liverpoolia vastaan. Jos on kaudella käytetty 3 maalivahtia ja joka pelissä eri pakkilinjaa, eihän se pakka ole ollut kasassa. Tässä taas konkretisoitui, että nousu on yksi hyvä keino saada potkut.
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  BT Sportilla Owen ja MacManaman totesivat oikein, että Sturridgella on niin kauhea näyttämisen nälkä, että ei pysynyt päässä tolkku eikä järki. Tosin huvittu hitosti, että tuhlauksen yksi mallikuva Owen hirveästi viitsii kommentoida muiden tekemisiä. Yhä muistan, miten hän sössi pääsymme UCL-finaaliin välierässä Leverkusenia vastaan tuhlaamalla useita selviä paikkoja. Mutta Sturre teki kyllä sen ainoan jutun, millä siitä avaustilanteesta ei voinut saada maalia. Ei mitään hätää ja sitten otteet ovat kuin puulaakifutiksessa. Lallana tuhli myös alussa käsittämättömästi paikan. Lisäksi molemmilla oli muutama muu hetki, joissa fiksumpi toiminta olisi auttanut. Mutta noin yleisesti peli oli samanlaista tahmeutta kuin esim Huddersfieldia vastaan. Molemmat vastustajan maalit olivat sarja virheitä, toisessa Alisson ei kyllä esittänyt mitään, millä hän ansaitsisi maailman toiseksi kalleimman maalivahdin tittelin. Mutta joskus näitä tulee vaan. Ja kun päälle pistetään Mon tolppa ja Van Dijkin niukka ylipusku ja Borjanin hieno peli, niin mitäpä muuta tässä voi sanoa kuin että kohti uusia pettymyksiä ja ilon aiheita. Siinä lienevät kaikki yhtä mieltä, että Shaqiri olisi ollut paikallaan avauksessa. Lallana ja Gini jättivät vain negatiivistä mieleen. Ja samaa täytyy sanoa Sturresta ja Trentistä. Toivon mukaan majutauko nostaa porukan takaisin sille tasolle, jolla mentiin ennen edellistä taukoa.
 3. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ketsuppipullo aukesi, no joo. Missattu pilkku by Sadio ja 3-4 hukattua ns tuhannen taalan maalipaikkaa sitten vastapainona. Eikä se Mon pilkkukaan häävi ollut, vaikka menikin sisään. Siinä mielessä jäi vähän mixed feelings. Muuten peli oli omissa käsin ihan eri tavalla kuin Huddersfieldissa.
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Totalsportekissa on monia linkkejä, jotka F-Secure blokkaa. Mutta kyllä sieltä Napoli-pelin katsoin ja yllätyin kuvan laadusta. Välillä pätki, mutta kun siirtyi verkon tukiaseman viereen, näkyi loppu ihan ok.
 5. Paul Pogba

  No on teillä jutut. Lojaalius seuralle, no ei jumalauta. Tämän päivän jalkapallossa. Pogba on niissä peleissä, mitä olen Unitedilta katsonut, ollut porukan ykköskastia. Tosi heikolta näytti niissä tosiaan motiivi ja lojaalius.
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Perinteiset synnit eli viimeistely, kyvyttömyys jäädyttää peli johtoasemassa sekä erikoistilannepuolustaminen ja puutteet pelaamisessa puolustussuuntaan, joita on nähty tämän rotaatiomiehistön kanssa aiemmilla kausilla, ratkaisivat yhdessä Chelsean yhden vaihdon kanssa pelin. Homma oli hanskassa ja peli olisi voinut olla vaikka 5-0 siinä 79 minuutin kohdalla. Lukuun ottamatta Moratan tilannetta ihan alussa, Chelsea ei saanut oikein mitään tosi vaarallista aikaan ja meillä oli tukku niin sanottuja tuhanen punnan paikkoja. Mutta jos ei saada palloa tyhjään maaliin, niin peli jää elämään. Sitten tyhmä rike, Chelsealle vapari ja kas kummaa vapaa puskutila hyökkäävälle joukkueelle + meillä ei ole ketään siivoamassa mielestäni tosi hyvin pelanneen Mignoletin torjumaa palloa = 1-1. Ja sitten noin 5 minuuttia myöhemmin paljastui kunnolla, miksi Jordan Henderson ja Alberto Moreno ja tällä hetkellä myös Fabinho kuuluvat rotaatiomiehiin. Toki voi myös sanoa, että harvoin yksi vaihto voi niin paljon muuttaa joukkueen peliesitystä kuin muutti Hazardin tulo kentälle Chelsean peliesitystä. Siinä ensin Chelsea paransi keskikentän laatua vaihtamalla Willianin Hazardiin ja sitten heti perään meillä vä'hän heikennettiin keskikenttää, kun Hendo tuli Milnerin tilalle. Ratkaisivatko ne vaihdot ottelun? Mielestäni Kante ja Luiz eivät tuoneet Chelsean peliin mitään tullessaan Kovacicin ja Christensenin tilalle, mutta Hazard toi. Meillä samaten Firminon tulo Manen tilalle ei minusta näkynyt kentällä oikein mitenkään (jos ei sitä lasketa vaihdon syyksi, että Chelsea teki sen jälkeen 2 maalia) ja Salahin tulo Chelsean toisen maalin jälkeen Fabinhon tilalle ei auttanut meitä mihinkään. Mutta jos jossakin piti hävitä nyt ja jostakin piti tässä vaiheessa pudota, niin tämä oli varmaan ihan paras ottelu molempiin.
 7. Liverpoolin pelaajakohut

  Tällä rintamalla tuntuu olleen mukavan hiljaista, eipä siitä Mo Salahin "käytti autolla ajaessa kännykkää" -asiastakaan ole isommin kai melskattu. Päivän iso uutinenhan on Saido Berahino, joka oli ehtinyt pistää suunnilleen samalla viikolla paksuksi kolme eri naista. Nyt ovat 6 viikon sisällä synnyttämässä entinen tyttöystävä, entinen (?) salarakas sekä lisäksi vielä joku lapsuudenystävä. Kyllähän se on varmaan Saidoa lohduttanut, että on edes jossakin päässyt pelikentille ja osunut maaliin. Tosin luulisi noilla palkoilla olevan varaa ostaa kortsuja. Muistelen, että Saidoa olisi joskus Liverpooliinkin huhnuiltu. Hän olisi ollut varmaan oiva pari Raheem Sterlingin kanssa, jolla on muistaakseni myös tenavia jo aika liuta ja aika monen eri naisen kanssa.
 8. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Otteluhan oli aivan selvästi Liverpoolin, mutta kun ei tehty selvistä paikoista, Spurs pääsi liki tasoihin. Joe Gomezilla oli heikompi päivä eilen, Mo ja Sadio eivät saaneet palloa maaliin mitenkään ja olihan tuo syöttäminenkin välillä kuin tervanjuontia, mikä osaltaan hukkasi paikkoja. Me olisimme voineet tehdä kevyesti 6, mutta toisaalta Lucas Moura ja Lamela saivat aivan vapaat paikat, onneksi oli tuhlauspäivä heilläkin, ja lopuksi onneksi Sadion kopautus jalkaterällä Sonin jalkaan jäi nyt viheltämättä. Vähän tuli tasoitusta niihin Anfield-rankkareihin, jotka Spurs sai Anfieldilla viime kaudella.
 9. Ex-sinipaidat - kuka dominoi missäkin ja millä mausteilla.

  Kunnioitettavaa paneutuneisuutta asiaan.
 10. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Mielenkiintoista, että ohjelmatietojen mukaan mikään MTV3:n ilmaiskanava ei näytä mitään UCL-ottelua ensi viikolla. Taitaa olla CMoren urheilukanavien myynti heikoilla kantimilla, jos näin tosiaan mennään. Vai onko Telia-kauppa muuttanut kuvioita, keväällähän vielä tuli Subilta Super cupin finaali. Nyt on merkitty vain Subille kooste otteluista keskiviikolla klo 18.00 ja torstaina kello 18.00. Ohjelmaoppaiden mukaan siis tiistaina tarjolla on MTV3:ssa Kymmenen uutiset, Subilla amerikkalainen "toimintadraama" vuodelta 1991 ja Avalla Viettele vaatteilla. Keskiviikkona kattaus on uutiset, kymmenen vuotta vanha amerikkalainen toimintapaska ja C.S.I eli toisenlaista amerikkalaista toimintapuppua. Nyt kun Viaplayta ei enää näe Ruotsin ohjelmia muuttamalla Ruotsiin, menee striimihommiksi. Itse en aio 6 ottelun takia syksyllä pistää 25 euroa kuukaudessa Telian laariin.
 11. Ex-sinipaidat - kuka dominoi missäkin ja millä mausteilla.

  Ihan vain uteliaisuudesta kysyn, että syöttääkö joku sovellutus nämä tiedot automaattisesti?
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Mielenkiintoista, miten porukka näkee asiat eri tavoilla. Taisi useille normiesitys umpisurkeaa West Hamia vastaan pistää legopalikat sekaisin ja alkoi jo sitten heti ekan pelin jälkeen taas mennä suhteellisuudentaju ja mestaruuspokaali vilkkua silmissä. Sitä tunnetta ehkä pahensi vielä 0-2 voitto vaikeaksi koetun Crystal Palacen vieraana. CP:kin on osoittautunut alkukaudesta loppujen lopuksi kovin haavoittuvaksi, joten sekään ei ehkä ollut paras tason mittari. Minusta kaksi viimeistä vastustajaa eli Brighton ja Leicester ovat osoittaneet jo kauden alkupeleillään olevansa kova luu vastustajana kenelle tahansa,. joten pelillisesti voitto molemmista ilman päästettyä maalia on hyvä saavutus. Kyllähän esim. Siralexin menestys perustui aika pitkälle siihen, että hänen joukkueensa väänsi lopulta hikisen voiton, ei siihen, että olisi marssittu kepeästi muiden yli. Se Leicesterin maalihan ei tullut pelillisesti kuten edellä on jo riittävän hyvin todettu. Alisson poimi rikkaruohon pyrkiessään viljelemään maalivahdin roolia hyvin jalalla pelaavana kenttämiehityksen osana. Pää ajatteli peliä ylöspäin eikä muistanut, että Glenn Murray jo meinasi ryöstää pallon edellisessä ottelussa samanlaisessa tilanteessa. Ehkä nyt se meikäläisen maalivahtipelissä tuttu pallo pois maalilta ja lujaa poispäin hylkkääjistä -vaihtoehto on jo Alissoninkin aivoihin rekisteröitynä vaihtoehtona. Jos nyt kauden 4 avauspeliä summaa, on pystytty a) tekemään maaleja kaikissa otteluissa ja b ) on pystytty nollaamaan vastustajan loppuhetken vyörytykset toisaalta puolustamalla ja toisaalta jäädyttämällä peliä ja c) on selkeästi parannettu puolustamista viime kausiin verrattuna, minkä ansiosta on d) voitettu hankalat pelit vastustajan bussittamisesta huolimatta.
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Milner - Keita - Wijnaldum toimi hyvin, Hendersonin tulo Keitan sijaan heikensi sen koneen toimintaa. Kaikkineen pojilla oli vähän liikaa puolihuolimattomuutta ja sähellystäkin molemmissa päissä kenttää, mutta onnella ja Alissonilla pidettiin oma pää puhtaana ja Milnerin hyvällä prässillä ja Mon laukaisutekniikalla tehtiin itse yksi. Jos joukkue haluaa kerätä sarjassa pisteitä, tuo nollat omassa päässä ja vähintään yksi toiseen päähän, on se, mihin pitää pystyä, vaikkei aina kuljekaan ihan kunnolla. Tämä hoidettiin, vaikka Brighton on ottanut kovasti oppia aiemmista kohtaamisistamme, ja pelasi ihan hyvin. Toki tämäkin olisi voinut revetä vähän terävämmällä viimeistelyllä, mutta olisi tämä voitu sössiäkin. Enää ei kuitenkaan pelota niin paljon kuin aiemmilla kausilla. Alisson näytti, miksi on astetta parempi maalivahti.
 14. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Olipa sangen kypsä esitys. Tosin lopussa päästettiin CP turhaa vielä tilanteisiin, mutta sehän kääntyi sitten lopulta omaksi eduksi Sadion hienon läpijuoksun ja loppuun asti pelaamisen ansiosta. Mo sai Fantasyssa kai 2 syöttöpistettä, Sadio maalin, joten vain Bobby jäi nyt pisteittä. Viime pelissähän Bobby sai myös syöttöpisteet-
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kariusta BBC:llä huhuavat Turkkiin ja Origia taisivat arvella Saksaan. Harmi, että Mignolet on jumissa kuin purukumi kengänpohjassa porukassa. Tai no harmi ja harmi, jos Karius lähtee.
×