Jump to content

Jage

Members
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

About Jage

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Jalkapallo, United
 • Occupation
  Opiskelija
 1. Videot

  Kun kysellään vähän väliä uusimpia maaleja... Kukaan ei kai tätä osoitetta ole vielä tänne laittanut? Mitä enemmän näitä maaleja täältä osoitteesta katsellaan, sitä kauemmin linkit pysyvät elossa. Tällä hetkellä sieltä löytyy mitä ilmeisimmin kaikki tämän kauden maalit pre-season -otteluista lähtien (mm. Dong Kaiser Chiefsia vastaan). Yleensä tulevat parin päivän viiveellä... Fulham-ottelun maalit löytyvät jo. Katsokaa siis varsinkin oransseja linkkejä, etteivät vanhene... Manchester United Goals
 2. Videot

  Redcafen forumilta löytyi tällainen linkki: http://www.rooneyforever.com/video.php Sieltä löytyy viime otteluiden maalit ja muita tapahtumia (esim. se Ronaldon punainen...). Siellä on jo eilisen Burton-matsin tapahtumia. Hieman Rossia niille, jotka eivät eilistä peliä nähneet.
 3. Manchester City - Manchester United 14.1

  Pari kysymystä: 1) Oliko Cityn ensimmäisessä maalissa edeltävä pitkä syöttö paitsio? Tiputtiko hyökkääjä pallon maalin syöttäneelle jätkälle vai oliko se Unitedin puolustaja? 2) Osuiko Ronaldo taklauksessaan Coleen vai oliko kyseessä filmi? Hidastuksessa en ollut näkevinäni kosketusta, mutta ehkä se vaan näytti siltä yhden kerran katsottaessa. Turha tosin sitä on tuollaisia miettiä. United oli tänään saamaton paska ja se siitä.
 4. Videot

  No nyt se löytyy täältä. http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=2KX959NBCCBG40XOZ6XU0XLRHE
 5. Sir Alex Ferguson

  Kyseessä voi olla Glazerien perseiden nuoleminen, jotta rahaa irtoaisi enemmän tammikuun siirtoikkunan aikana.
 6. Darren Fletcher

  Niin. Kyllä SAF varmasti on ammattitaitoisempi kuin kukaan täällä, mutta kaikki tekevät virheitä. On sitä Fergieltä historian saatossa nähty aika kummallisiakin hankintoja, niin kuin kaikki varmaan tietävät. Itse en ole koskaan Fletcheriä täysin teilannut, vaikka huonoksi toisissa otteluissa olen sanonutkin. Se, mikä antaa vielä toivoa Fletcherissä, on Fergien ja meidän katsojien mahdollisuus nähdä Fletcherin pelaavan. Me näemme Fletcherin kentällä ehkä 1-2 ottelua viikossa, kun Fergie näkee hänet joka päivä harjoituksissa, resereveissä ja ties missä. Ehkä siellä on vielä jokin kyky, joka ei paineen alla otteluissa ole vielä tullut esiin.
 7. Videot

  Sori vaan, jos tämä on täällä jo joskus ollut. Mutta taitaa silti olla aina uudelleen katsomisen arvoinen. Ronaldinho treenaa: http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=1GCUYPV8SMYCP34O3NHEPCD6AZ
 8. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Kiitos Ronaldo hyvästä tekstistä. Viimeisimpien tämän threadin keskustelujen perusteella voisi ehkä tehdä päätelmän, että on hyvin vaikea vertailla pelaajien paremmuuksia keskenään huipputasolla. Joku pelaaja sopii johonkin joukkueeseen, taktiikkaan, liigaan, eri vastustajia vastaan, ilmastoon, kentän kuntoon ja vaikka mihin. Parhaimmat pelaajat lienee niitä, jotka ovat todistaneet kykynsä useissa liigoissa ja joukkueissa? Ja vieläpä useilla kausilla, jotta kyseessä ei olisi hetken hurma. Tai ehkä ne pelaajat, jotka ovat selvästi erottuvia/ylivoimaisia omassa kategoriassaan/liigassaan? Esim. Zidane teki tämän monessa joukkueessa, liigassa, maajoukkueessa... Toki on näitä pelaajia, kuten Giggs, jotka eivät seuraa hevillä vaihda. Tämä monen joukkueen "vaatimus" ei siis ole mikään välttämättömyys. En tarkoita aloittaa tästä uutta haaraa tähän threadiin. Väittelyssä esiintyviä pelaajia on tietysti vaikea näillä aspekteilla vertailla, ovathan he vielä nuoria ja melko kokemattomia.
 9. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Ei varmaan olekaan. Enkä minkä varmasti tätä asiaa päätä ja olen tiukkis, mutta voisiko sen ilmaista asiallisemmin? Tämähän on kuin Football Managerin compare players -osiosta. Totta puhut, parempi keskiarvo. Mutta pystyykö Eto'o jatkamaan Ruudin tahdilla viittä vuotta? Ruud (lähde http://www.rvn10.com): Kausi, Valioliiga, Mestareiden liiga, Cupit (Maalit/Ottelut) 01-02 23/32, 10/14, 3/4 02-03 25/34, 14/11, - 03-04 20/32, 4/7, - 04-05 6/17, 8/7, 4/6 05-06 15/19, 2/9, 3/5 yht. 137/197 = 0,70 Puhuttiin kyllä tämänhetkisestä tilanteesta, jolloin nuo tilastot olivat vaan ManU-lisänä tähän keskusteluun. Barcelonan hyökkäys on maailman parhaimpia ellei maailman paras. Ei ManUllakaan itse hyökkäys ole ongelma, vaan keskikentän tarjoilu. Mitä Barcan kohde(?) Henry pystyisi tekemään Barcassa? Arsenalissa tehnyt tällä kaudella 10 maalia. Tilastot eivät mielestäni kerro koko totuutta... Mitä Eto'o on tehnyt maajoukkueessa? Jos yltää samaan kuin Barcelonassa, niin nostan hattua.
 10. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Tai sitten osaavat lukea ajatuksia. Mistä lukijat voivat tietää, että Barcassa pelaaminen tarkoittaa juuri ykkösmiehistöä eikä esim. reservejä? Juu. Ja monet täällä kirjoittavat paremmin. Tulee tästä Messi-jutusta mieleen hieman Sue Evisonin kirja Wayne Rooneystä. Lainaus: "My own satisfaction came from the fact that I had already warned the nation what to expect." Avauskappaleen perusteella kirja keskittyy kehumiseen. Ei Rooneyn, vaan sen kuinka kirjoittaja itse oli jo kauan sitten toitottanut, että Rooneystä tulee maailman parhaimpia jalkapalloilijoita. Messiä en ole tarpeeksi nähnyt, jotta voisin vetää johtopäätöksiä kenenkään paremmuudesta. En väitä, etteikö Messistä voisi tulla / tule maailman paras, mutta kieltämättä on hieman huvittavaa lukea näitä loputtomia ylistyksiä. Ja mitä Barca-vastaisuuteen tulee... Yritän olla mahdollisimman puolueeton, mutta luonnollisesti useimmilla meistä on varmasti pienet punaiset linssit silmissä.
 11. Chelsea

  Täysi tunnustus Fulhamille Chelsea-pelistä. Hieno nousu tasoihin ja muutenkin varteenotettava vastus Chelsealle. 3-2 maali oli veskalle hieman hankala, varsinkin kun vaihtopenkiltä kylmänä tulee kentälle. Juhlivat muuten maalia kuin mestaruutta... Jäi harmittamaan tuo lopun todella selvä käsivirhe boksissa, mikä blokkasi hyvän Fulhamin laukauksen. Olisi voinut siis olla 3-3... Kyllä Chelsea vielä kompastuu, toivottavasti.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Syntynyt 21.10.1981 Pituus 188 cm (189 cm lähteestä riippuen) Paino 84 kg (82-85 kg) Kansallisuus Serbia & Montenegro Edellisiä seuroja ainakin Spartak Moskow (ilmeisesti 106 ottelua, 16 maalia) ja Red Star Belgrade Pelaa pääsääntöisesti keskellä, mutta tarvittaessa myös vasemmalla Fergien kommenteista päätellen nopea ja kovaa pelaava puolustaja Tuskin tässä juuri uutta tietoa tuli. Odotellaan tammikuun otteluja.
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Football365 kirjoittaa mm.: Sir Alex Ferguson produced the perfect Christmas present for Manchester United by agreeing a fee with Spartak Moscow for highly-rated Serbia & Montenegro defender Nemanja Vidic. "I am delighted the two clubs have come to an agreement," said Ferguson. The fee remains undisclosed, but it is believed to be around the £7million mark. Vidic will now fly into Manchester to discuss personal terms and have his medical, both of which appear to be formalities. Koko artikkeli: http://www.football365.com/news/story_172308.shtml
 14. Jep, kävin kattomassa ovelta listasta. Kyllä ne näyttää.
 15. Videot

  No niin, tässä se lupaamani paketti: http://s16.yousendit.com/d.aspx?id=06BFGJAXHDUXU0F0YE3IWF5FQU
×