Jump to content

Luis_Garcia#10

Members
 • Content count

  2,107
 • Joined

 • Last visited

About Luis_Garcia#10

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/28/1990

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Jalkapallo, tennis ja muu urheilu
 1. Cr#7

  Saadaan sitten tämäkin topikki ylös. Eli CR#7 palasi pitkän tauon jälkeen vanhoille poluille ja huilaa muistutuksena pari viikkoa siitä, että henkilökohtaiset loukkaukset ovat kiellettyjä foorumilla. Bänni päättyy: 21.12.2009, ~18:00
 2. matriisi - ikuinen banni

  Cule97 lähti apteekin kautta päiväunille.
 3. Patrice Evra

  Niinno. Vaikea tuosta on liigan oikein muutenkaan rangaista. Vai pitäisikö järkkäreiden perseilystä antaa Lampardille pelikieltoa? Siitäkin voi olla montaa mieltä, että miten tätä rangaistusta tulisi jakaa. Periaatteessa tapahtumat kuitenkin olivat täysin pelikentän ulkopuolisia, niin liigan puuttuminen on jo sinänsä hieman kyseenalaista. En ole Evran tekoa ollut paikalla todistamassa, mutta vaikea uskoa, että teko olisi mikään esim. Guthrien alkukaudella tekemään teurastukseen verrattava, mutta silti ranskalainen sai pidemmän bännin pelikentille. Toisaalta taas teko kohdistui ulkopuoliseen (joka ei varmasti ollu mikään pulmunen itsekään), joten liiga haluaa ottaa kovemman linjan näissä.
 4. matriisi - ikuinen banni

  capel
 5. Synttärionnittelut

  Täältäkin suuret onnittelut Mazille
 6. Tomba

  messi_is_the_second_best liittyi kerhoon. Ja Tomba vapautuu bänneistään 30.01.2009, ~01:00. Hauskaa Joulun odotusta. ":D"
 7. Synttärionnittelut

  Suuret kiitokset kaikille onnitelleille Totta kai Coolina kaverina otan aina hillitysti
 8. heke_93_ - viikko

  Viikon bännit. Syy: Henkilökohtaiset hyökkäykset jotain nimimerkkiä tai vielä pahempaa nimimerkin takana olevaa henkilöä kohtaan ovat kiellettyjä. heke_93_ on tervetullut jälleen foorumille 16.11.2008 ~ 12.00. --- matriisin aiheuttamien hulinoiden jälkimainingeissa on myös muille - erityisesti foorumin uusimmille käyttäjille - jälleen muistutettava foorumin säännöistä.
 9. matriisi - ikuinen banni

  Uusin mukahauskuus, eli lakritsi, liittyi mukaan kerhoon. Mielenkiintoista, että henkilö, jonka kirjoitus ja aivokapasiteetti ovat tällä tasolla, on kykeneväinen kritiikkiin muita kirjoittajia kohtaan. No itsekriittisyys ei ainakaan ole kaverille tuttu termi. EDIT: Ja munakoiso meni myös pois. Ikä ei todellakaan ole mikään tason mittari, näemmä. EDIT2: IsoThoomas EDIT3: separatisti. Jokohan tälle riemuidiootille riittäisi? EDIT4: Klinsmann lensi roskakoriin. EDIT5: pikkunoita EDIT6: vinkuna meni samaan kasaan EDIT7: Junnu1996
 10. Vai kuuluisiko sitten huuteluita: "Mutku kaikki muutkin olis kaatuneet ja monet muutkin filmaa, itse asiassa kaikki jalkapalloilijat filmaavat joskus." No joo. Olihan tuo aivan järkyttävä filmi, eikä ollut todellakaan ensimmäinen kerta Gerrardilta. Ja koska tämä filmi ei tullut puun takaa, niin huolestuttavimpana seikkana pidän sitä, että miten ihmeessä tämä meni läpi ottelun tuominneelle ruotsalaiskolmikolle. Ei se kotiyleisö nyt niin kova paikka voi olla tuomarille, jos tälle tasolle pääsee viheltämään. No ilmeisesti Hansson ja linjamiehet pitivät Stiiviä rehellisenä kaverina
 11. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Ei tämä mielestäni mikään skandaalivalinta ole. Chelsean ylivoima omassa lohkossaan vie aika pitkälti tuosta pelistä oman mielenkiinnon, Roma toki yrittäisi vielä täysillä taistella jatkopaikan karkaamista vastaan, mutta en kuitenkaan sijoittaisi omia rahojani jo käytännössä jatkossa olevaa lontoolaisseuraa vastaan. Sitten tämä "toinen" "ehdokas" eli Liverpool-Atletico on käytännössä myös taputeltu peli, sillä Marseille ja PSV tuntuvat olevan lohkosta jo ulkona. Mistäs tämä tieto nyt tuli? Kahdessa viimeisessa Bremenin UCL-matsissa Peetu oli ainakin muistaakseni avauskokoonpanossa. Eli on se Petrin pelaaminen jonkun verran samin vastaavaa todennäköisempää. Eikös Niki ainoastaan todennut, että Pepe ja Amauri ovat maanmiehiä? Ja tämäkin on kaiken lisäksi ihan totta. Molemmat omaavat tietääkseni edelleen Brasilian passin, siitäkin huolimatta, että Pepe pelaa Portugalin maajoukkueessa ja Amauri ilmeisesti haluaisi edustaa futiksessa Italiaa.
 12. Cr#7

  Nyt on tältä nimimerkiltä jälleen tullut aika epäasiallisia viestejä kohdistuen pelaajiin, seuroihin ja mikä pahinta, muihin käyttäjiin kohdistuen. Muutaman seikan mainitakseni: On esiintynyt sekä ageismia (ikäsyrjintää) ja muiden käyttäjien viestien turhanpäiväistä kritisoimista. Tämä siis moderaattoritiimin alueella tehty yhteinen päätös. CR#7 on bannissa tästä päivästä lähtien kaksi viikkoa.
 13. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  Ei se Hodgsonin 0-0-taktiikka paljoa näiden unohtumattomien Brysselin ja Bakun vierailujen jälkeen kehuja kerännyt. Neljä nollanollaa taisi tulla putkeen. Muistakaa nyt hyvät ihmiset kuitenkin, että on lähtökohtaisesti aina parempi voittaa kaksi peliä ja hävitä kaksi peliä kuin pelata neljä kertaa tasan. Näin kerätään kuusi pinnaa, kun tasureilla saadaan neljä. Mielestäni Enemy on täysin oikeassa, että joku kultainen keskitie Hodarin sumpun ja Mursun (+Baxterin) EOM-taktiikan kanssa olisi löydettävä. Kummassakin on puolensa: Hodarin taktiikan hyvät puolet korostuvat suuria maita vastaan, kun taas EOM:llä otetaan kuonoon näiltä aika helposti, kun ei maalinteko onnistukaan. Sitten Hodgson on (tai oikeastaan oli) aivan jäässä näitä pikkumaita vastaan; Baxterin ajasta on vaikea vielä yleiskommenttia antaa, mutta ainakin Mursun aikakaudella pienet maat hoidettiin kiitettävästi. Tuo Eremenkon päälle sylkeminen matsin jälkeen on kyllä aivan naurettavaa. Pojalla oli hirveät paineet ja peli meni miten meni. Sitten poika saa kovasti lokaa niskaansa ja sitäkään ei olisi tullut, mikäli hän ei olisi juuri venäläissyntyinen. Itseensä saavat minun puolestani mennä myös ne hätähousut, jotka huutelevat Baxterille potkuja. Pientä kärsivällisyyttä on ilmeisesti aivan turha odottaa.
 14. matriisi - ikuinen banni

  Ja matriisi ei näemmä ottanut kerrasta opikseen ja lähtee nyt kahden viikon asiakirjoituskurssille. Banni päättyy 26.10.2008, ~22:00
 15. Veikkausliiga 2008

  Olen ehkä hiukan liian nuori ja kaiken lisäksi en ole vielä koskaan asunut Turussa, niin olen ehkä hiukan väärä ihminen ottamaan kantaa näihin. Mutta otetaan nyt kuitenkin Kyllä Inter ainakin itsessäni herättää tunteita, en voi toki puhua joidenkin itseäni jotain 30 vuotta vanhempien puolesta. Kuitenkin koko futiselämäni ajan Inter on ollut ennen kaikkea olemassa, pääsarjassa ja vielä oikeastaan pitkälti viime kautta lukuun ottamatta se Turun kovempi jengi. Interin peleissä varmaan käy enemmän ruotsinkielisiä kuin Tepsin matseissa. Åbo IFK taitaa olla se alkuperäinen suomenruotsalainen seura, mutta sekin toimii nykyään yhteistyössä Tepsin kanssa. En sen enempää Interin kannattamisen taustoista tiedä, mutta usein kuulee sanottavan, että Inter on "vaihtoehtoseura". Sillä ei ole niin kovaa mainetta "Turun symbolina", kendoseurana, ... Alix tai joku muu Inter-taustainen varmaan osaisi selittää enemmän.
×