Jump to content

Luis_Garcia#10

Members
 • Content count

  2,107
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Luis_Garcia#10

 1. New Anfield

  Elikkäs nyt päästään kiinni siihen aiheeseen, joka on pitkälti syypää siihen, että olimme köyhempiä kuin eräät kilpakumppanimme. Anfield ei vedä tarpeeksi väkeä. Gillett ja Hicks ovat hakeneet lupaa rakentaa 80 000 katsojan stadionin Liverpoolin kaupunkialueelle, eli emme muuta maaseudulle/lähiöön, kuten siniset serkkumme. Lupa on ilmeisesti myös annettu. Liverpool’s owners plan the best stadium in the world "Maailman paras", kuulostaa toki mukavalta, mutta voi tehdä tiukkaa kilpailla uuden Wembleyn kanssa. Eikä tämä uuden Kopin rakentaminenkaan hullummalta kuulosta.
 2. Rio Ferdinand

  Vieläkös olette pojjaat sitä mieltä, että Ferdinand on Englannin maajoukkueen avauskokoonpanon miehiä? Seuraan hänen toimintaansa tarkasti Spurs-ottelussa. Samoin RVN oli todella SURKEA ottelussa Sunderlandia vastaan, eikä kyllä ole tähän mennessä Tottenham-pelissäkään loistanut. Ihan amatööri tuo Ferdinand (ei tosin yhtä amatööri kuin Vidic), ainakin Carragheriin verrattuna. Käy kyllä Van Der Saria sääliksi. Kiistaton tosiasia. Hyvää päivänjatkoa!
 3. Opiskeluketju

  Avataan sitten aihe tällekin. Tänne saa siis jokainen kirjoitella omista opiskeluistaan tai koulunkäynnistään, ihan mukava kuulla muiden kuulumisia. Ei aina niin lämmin aihe, mutta ei kumminkaan ihan pelkkiä avautumisia tähänkään ketjuun. Itse otsikkoon vaan, niin itse käyn lukion kakkosluokkaa. Tänään ollaan foorumilla esiintyvät G.Rossin ja parin muun kanssa menossa "porukalla" (siis koulun) teatteriin, jonnekin Ypäjälle. Esityksessä siis Sound of Music Varsinainen kulttuuripläjäys siis tiedossa. "Musiikin" välttämiseen on varauduttu lähes kaikin keinoin. Tämä siis eräänlaisena vastineena mukavammalle velipojalleen eli Kesäloma-ketjulle.
 4. Cr#7

  Saadaan sitten tämäkin topikki ylös. Eli CR#7 palasi pitkän tauon jälkeen vanhoille poluille ja huilaa muistutuksena pari viikkoa siitä, että henkilökohtaiset loukkaukset ovat kiellettyjä foorumilla. Bänni päättyy: 21.12.2009, ~18:00
 5. Liverpoolin siirrot 07-09

  Sitten kun on saatu tämä mennyt kausi pakettiin, niin lienee aika avata tällekin aiheelle uusi ketju: Hankittiin kaksi nuorta unkarilaishyökkääjää: Krisztian Nemeth, 18 ja Andras Simon, 17. Molemmat pelasivat ennen MTK Hungariassa ja molemmat olivat myös tämän kevään U-17 EM-kisoissa. Nemeth voi myös pelata keskikentällä. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N156064070528-1217.htm Andriy Voroninin siirto Leverkusenista on siis varma. Myös Sebastian Leto siirtyy Pooliin Lanuksesta, Argentiinan pääsarjasta.
 6. matriisi - ikuinen banni

  Cule97 lähti apteekin kautta päiväunille.
 7. Liverpool uuteen omistukseen?

  Joukko dubailaisia sijoittajia on kiinnostunut ostamaan Liverpoolin n. 450 miljoonan punnan summalla, samalla yhtiö sijoittaisi n. 200 milj. puntaa uuteen stadioniin. Mahdollinen omistaja on ainakin minulle "hieman tuntematon", ilmeisesti omaa suhteita Dubain hallitukseen ja yhden pääsijoittajista kerrotaan olevan maailman viidenneksi rikkain ihminen (mitään todisteita en asian eteen netistä löytänyt). Lisätietoa Vähän epäilyttää, ja vaikka pätäkkää löytyisikin en toivo mitään uutta Chelskiä.
 8. Patrice Evra

  Niinno. Vaikea tuosta on liigan oikein muutenkaan rangaista. Vai pitäisikö järkkäreiden perseilystä antaa Lampardille pelikieltoa? Siitäkin voi olla montaa mieltä, että miten tätä rangaistusta tulisi jakaa. Periaatteessa tapahtumat kuitenkin olivat täysin pelikentän ulkopuolisia, niin liigan puuttuminen on jo sinänsä hieman kyseenalaista. En ole Evran tekoa ollut paikalla todistamassa, mutta vaikea uskoa, että teko olisi mikään esim. Guthrien alkukaudella tekemään teurastukseen verrattava, mutta silti ranskalainen sai pidemmän bännin pelikentille. Toisaalta taas teko kohdistui ulkopuoliseen (joka ei varmasti ollu mikään pulmunen itsekään), joten liiga haluaa ottaa kovemman linjan näissä.
 9. matriisi - ikuinen banni

  capel
 10. Synttärionnittelut

  Täältäkin suuret onnittelut Mazille
 11. Tomba

  messi_is_the_second_best liittyi kerhoon. Ja Tomba vapautuu bänneistään 30.01.2009, ~01:00. Hauskaa Joulun odotusta. ":D"
 12. Synttärionnittelut

  Suuret kiitokset kaikille onnitelleille Totta kai Coolina kaverina otan aina hillitysti
 13. heke_93_ - viikko

  Viikon bännit. Syy: Henkilökohtaiset hyökkäykset jotain nimimerkkiä tai vielä pahempaa nimimerkin takana olevaa henkilöä kohtaan ovat kiellettyjä. heke_93_ on tervetullut jälleen foorumille 16.11.2008 ~ 12.00. --- matriisin aiheuttamien hulinoiden jälkimainingeissa on myös muille - erityisesti foorumin uusimmille käyttäjille - jälleen muistutettava foorumin säännöistä.
 14. matriisi - ikuinen banni

  Uusin mukahauskuus, eli lakritsi, liittyi mukaan kerhoon. Mielenkiintoista, että henkilö, jonka kirjoitus ja aivokapasiteetti ovat tällä tasolla, on kykeneväinen kritiikkiin muita kirjoittajia kohtaan. No itsekriittisyys ei ainakaan ole kaverille tuttu termi. EDIT: Ja munakoiso meni myös pois. Ikä ei todellakaan ole mikään tason mittari, näemmä. EDIT2: IsoThoomas EDIT3: separatisti. Jokohan tälle riemuidiootille riittäisi? EDIT4: Klinsmann lensi roskakoriin. EDIT5: pikkunoita EDIT6: vinkuna meni samaan kasaan EDIT7: Junnu1996
 15. Vai kuuluisiko sitten huuteluita: "Mutku kaikki muutkin olis kaatuneet ja monet muutkin filmaa, itse asiassa kaikki jalkapalloilijat filmaavat joskus." No joo. Olihan tuo aivan järkyttävä filmi, eikä ollut todellakaan ensimmäinen kerta Gerrardilta. Ja koska tämä filmi ei tullut puun takaa, niin huolestuttavimpana seikkana pidän sitä, että miten ihmeessä tämä meni läpi ottelun tuominneelle ruotsalaiskolmikolle. Ei se kotiyleisö nyt niin kova paikka voi olla tuomarille, jos tälle tasolle pääsee viheltämään. No ilmeisesti Hansson ja linjamiehet pitivät Stiiviä rehellisenä kaverina
 16. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Ei tämä mielestäni mikään skandaalivalinta ole. Chelsean ylivoima omassa lohkossaan vie aika pitkälti tuosta pelistä oman mielenkiinnon, Roma toki yrittäisi vielä täysillä taistella jatkopaikan karkaamista vastaan, mutta en kuitenkaan sijoittaisi omia rahojani jo käytännössä jatkossa olevaa lontoolaisseuraa vastaan. Sitten tämä "toinen" "ehdokas" eli Liverpool-Atletico on käytännössä myös taputeltu peli, sillä Marseille ja PSV tuntuvat olevan lohkosta jo ulkona. Mistäs tämä tieto nyt tuli? Kahdessa viimeisessa Bremenin UCL-matsissa Peetu oli ainakin muistaakseni avauskokoonpanossa. Eli on se Petrin pelaaminen jonkun verran samin vastaavaa todennäköisempää. Eikös Niki ainoastaan todennut, että Pepe ja Amauri ovat maanmiehiä? Ja tämäkin on kaiken lisäksi ihan totta. Molemmat omaavat tietääkseni edelleen Brasilian passin, siitäkin huolimatta, että Pepe pelaa Portugalin maajoukkueessa ja Amauri ilmeisesti haluaisi edustaa futiksessa Italiaa.
 17. Cr#7

  Nyt on tältä nimimerkiltä jälleen tullut aika epäasiallisia viestejä kohdistuen pelaajiin, seuroihin ja mikä pahinta, muihin käyttäjiin kohdistuen. Muutaman seikan mainitakseni: On esiintynyt sekä ageismia (ikäsyrjintää) ja muiden käyttäjien viestien turhanpäiväistä kritisoimista. Tämä siis moderaattoritiimin alueella tehty yhteinen päätös. CR#7 on bannissa tästä päivästä lähtien kaksi viikkoa.
 18. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  Ei se Hodgsonin 0-0-taktiikka paljoa näiden unohtumattomien Brysselin ja Bakun vierailujen jälkeen kehuja kerännyt. Neljä nollanollaa taisi tulla putkeen. Muistakaa nyt hyvät ihmiset kuitenkin, että on lähtökohtaisesti aina parempi voittaa kaksi peliä ja hävitä kaksi peliä kuin pelata neljä kertaa tasan. Näin kerätään kuusi pinnaa, kun tasureilla saadaan neljä. Mielestäni Enemy on täysin oikeassa, että joku kultainen keskitie Hodarin sumpun ja Mursun (+Baxterin) EOM-taktiikan kanssa olisi löydettävä. Kummassakin on puolensa: Hodarin taktiikan hyvät puolet korostuvat suuria maita vastaan, kun taas EOM:llä otetaan kuonoon näiltä aika helposti, kun ei maalinteko onnistukaan. Sitten Hodgson on (tai oikeastaan oli) aivan jäässä näitä pikkumaita vastaan; Baxterin ajasta on vaikea vielä yleiskommenttia antaa, mutta ainakin Mursun aikakaudella pienet maat hoidettiin kiitettävästi. Tuo Eremenkon päälle sylkeminen matsin jälkeen on kyllä aivan naurettavaa. Pojalla oli hirveät paineet ja peli meni miten meni. Sitten poika saa kovasti lokaa niskaansa ja sitäkään ei olisi tullut, mikäli hän ei olisi juuri venäläissyntyinen. Itseensä saavat minun puolestani mennä myös ne hätähousut, jotka huutelevat Baxterille potkuja. Pientä kärsivällisyyttä on ilmeisesti aivan turha odottaa.
 19. matriisi - ikuinen banni

  Ja matriisi ei näemmä ottanut kerrasta opikseen ja lähtee nyt kahden viikon asiakirjoituskurssille. Banni päättyy 26.10.2008, ~22:00
 20. Veikkausliiga 2008

  Olen ehkä hiukan liian nuori ja kaiken lisäksi en ole vielä koskaan asunut Turussa, niin olen ehkä hiukan väärä ihminen ottamaan kantaa näihin. Mutta otetaan nyt kuitenkin Kyllä Inter ainakin itsessäni herättää tunteita, en voi toki puhua joidenkin itseäni jotain 30 vuotta vanhempien puolesta. Kuitenkin koko futiselämäni ajan Inter on ollut ennen kaikkea olemassa, pääsarjassa ja vielä oikeastaan pitkälti viime kautta lukuun ottamatta se Turun kovempi jengi. Interin peleissä varmaan käy enemmän ruotsinkielisiä kuin Tepsin matseissa. Åbo IFK taitaa olla se alkuperäinen suomenruotsalainen seura, mutta sekin toimii nykyään yhteistyössä Tepsin kanssa. En sen enempää Interin kannattamisen taustoista tiedä, mutta usein kuulee sanottavan, että Inter on "vaihtoehtoseura". Sillä ei ole niin kovaa mainetta "Turun symbolina", kendoseurana, ... Alix tai joku muu Inter-taustainen varmaan osaisi selittää enemmän.
 21. Veikkausliiga 2008

  Tämähän on juuri pitkälti turkulaisen futiksen ongelma, suosion kasvusta huolimatta kumpikaan seura ei oikein nouse kaikilla katsojilla sen toisen seuran yli. Tämä siis johtaa siihen, että derbyihinkin jotkut satunnaiskävijät tulevat aika neutraalina ja ehkä symppaavat jonkun verran toista seuraa, mutta toisenkin maaleille taputetaan. Molemmissa derbyissä olin toki paikalla ja kumpaisessakin pelissä tapahtui sama ilmiö: Peliin tultiin kenties TPS:n kannattajana ja alettiin sitten pelin tiimellyksessä huutaa Interille, kun sinimustat selvästi niskan päällä olivat. Uskallan veikata, että tilanne on juuri enemmän näin päin. Muutamassa Interin matsissa tällä kaudella käyneenä ainakin olen saanut sellaisen yleiskuvan, että näissä peleissä "tavallisella katsojalla" on enemmän seuran fanituotteita, kuten huiveja ja pelipaitoja, yllä kuin Tepsin matsien kävijöillä. Onko tämä sitten merkki siitä, että Interin peleissä käy enemmän vakituiskävijöitä ja todellisia kannattajia, kun taas Palloseuran matseissa käydään useammin satunnaisesti ja silloin, kun aikaa "viihteelle" riittää? Tämä ei tietenkään koske kaikkia otteluiden katsojia, mutta itse koen näin. Interin pienempään yleisömäärään sisältyy prosentuaalisesti varmaan enemmän todellisia jalkapalloihmisiä kuin TPS:n suurempaan katsojamäärään. Määrällisesti näiden seurojen kannattajakuntien kokoja on sitten vaikeampi arvioida. Vielä sananen tästä katsomokulttuurista. Näissä tuulipukukatsomoissa vielä ihmetellään, kun joku pelitilanne aiheuttaa seuran kannattajassa jonkinasteisen reaktion - varmaan luullan tai kuvitellaan, että huutelu ja kannustaminen (peliin reagoiminen) on ainoastaan faniporukoiden tehtävä. Itsekään en TPS:n faniporukkaan ainakaan vielä kuulu, joten ihan "rivikatsojana" näissä matseissa käyn. Pistää vaan välillä harmittamaan, kun ympärillä monet katsojat ihmettelevät, että miksi jotkut harvat taputtavat esimerkiksi pallonriistolle tai hienolle syötölle tai harhautukselle. Tämä johtuu varmaan ihan siitä, että monet katsojat eivät oikeasti ymmärrä, että jalkapallo-ottelussa tapahtuu monia muitakin hienoja - ja taputtamisen tai muun reaktion arvoisia - asioita kuin maalit.
 22. Nuoria Lupauksia..

  Ei ole ketjun taso oikein vakuuttanut. Keskustelua ei ole syntynyt, eikä tule syntymään. *Lukkoon*
 23. Veikkausliiga 2008

  Voi toki olla näin. Piti vaan päästä hiukan kuittaamaan, kun mielipiteet Roopen suunnalta ovat tulleet viime päivinä lievästi töksähdellen. Ja jos nyt yhtään vakavampia perusteita kirjoittaisin, niin todella harva Domagoj Abramovicia oikeasti nähneet pitävät häntä kovinkaan hyvänä hyökkääjänä; yhdistettynä siihen olettamukseen, että Helsingissä asuva Klubi-kannattaja varmaan harvemmin käy Turussa matseja katsomassa. Tästä Inter-Honka -väännöstä onkin sitten Palloseuran puolelta kaksi leiriä. Osa toivoo kummallekin turkulaisseuralle menestystä, varsinkin jos oma seura on ulkona. Itse kuulun tähän toiseen leiriin, eli jos menestystä Turkuun on tullakseen, se tulee nimenomaan Tepsille, ei Interille. Mitään oikeaa linjaahan tähän ei tietenkään ole, kai itse olen vaan sen verran katkera, että Interin mestaruusjuhlat ei paljoa hymyilyttäisi.
 24. Veikkausliiga 2008

  Roope näyttää tehneen varsin kattavat analyysit ainakin turkulaisjoukkueiden kausista; helppo se on tietenkin Helsingistä käsin analysoida, kun pelejä korkeintaan viisi plus tv-pelit yhteensä seurattuna. Abramovicia on näemmä muutkin teksti-tv-analysoijat (ei tosin tällä foorumilla) tarjonneet kaiken maailman tähtikentällisiin. Meriittejä saattaa miehellä olla, niistä en muutamaa hänen edustamaansa seuraa lukuunottamatta ole kyllä tietoinen. Tuomitsenkin miehen vain ja ainoastaan peliesitysten perusteella; on aika helppo sanoa, että hyvinkin moni nykyinen liigahyökkääjä olisi kroaattin paikoista iskenyt toista kymmentä kaappia. Interillä on tällä kaudella palvelu pelannut lähinnä Ojalan toimesta niin mallikkaasti, että maalintekijämateriaalin suhteellisen heikko laatu ei ole montaa peliä kaatanut. Gyan on tosiaan ihan hyvä pelaaja, ylipainoa tai ei - peliesityksissä se ei ole näkynyt. Palkkapussi on kuitenkin niin paksu, että mielestäni ghanalaisen voisi potkaista vaikka heti Tepsistä pellolle. Ymmärrän kuitenkin miehen hankinnan siinä pakkoraossa, mikä Turussa oli. Ja mestaruustaistelussa sympataan Honkaa, syynä tietenkin se, että olen "vain katkeroitunut töpseli".
 25. Liverpool FC 08-09

  Näinhän siinä varmaan kävi. BBC:n sivuilta tuli vielä kummallisempaa tietoa kyseisestä tapauksesta. Eli linjamies ei edes tilannetta liputtanut, vaan erotuomari Mariner päätti alkaa itse pätemään ja vihelsi tilanteen (ilmeisesti siis paitsioksi. "The referee told Jamie Carragher that it had been his decision, not the linesman's. It was a massive mistake." -Benitez. Periaatteessa olen samoilla linjoilla, mutta se hiukan epäilyttää, kun Babel on lähes järjestään ollut huono avauksessa ollessaan, Marseille-peli oli toki poikkeus. Keane on ollut alkukaudesta lähes umpisurkea, mutta hänelle on annettava minuutteja, jotta pääsisi peliin mukaan. Pelimies irkku kuitenkin on, sen tietävät kaikki. Spursissäkin mies useasti aloitti kauden hyvin tahmeasti ja on ollut sitten keväällä paremmassa tikissä. Kuyt onkin sitten mielenkiintoinen tapaus: Hyvin tärkeä pelaaja matseissa suuria valioliigaseuroja vastaan ja kova myös UCL:ssä. Sitten aika turha kaveri näitä Stokeja vastaan. Ja tällä en nyt tarkoita sitä, että Dirk olisi eilen pelannut huonosti; hän pelasi mielestäni ihan ok, ja paljon lähempänä omaa tasoaan kuin yllä mainitut hemmot. Babel oikealla ja Riera vasemmalla voisi hyvinkin toimia. Torresin (joka myös on ollut pahassa eurokrapulassa) rinnalle sitten Keane/Kuyt. Ja tuosta Stokesta vielä sananen. Mielenkiintoista sinänsä, että tällä tyylillä saatetaan muutama pinna paljon isommilta seuroilta napata, mutta uskallan väittää, että tämä joukkue häviäisi viime kauden Derbylle (joka oli surkeista tuloksista huolimatta melko pelaava joukkue). Jos ei häviäisi, niin tuskin Stoke ainakaan Derbyä voittaisi. Molempien joukkueiden pelaajien taitotaso on suorastaan ala-arvoinen, mutta Derbyn pelaajat sentään saivat joskus pelattua pallon omalle joukkueelleenkin. Nyt kun Stoke perustaa pelinsä ainoastaan pitkiin rajaheittoihin, ei voi ennustaa seuralle kovin pitkää jatkoa pääsarjatasolla. Harmittaa vaan, kun Pool kaatuu näihin. On vaan niin helppo kuvitella, miten esim. Arsenalin nuoret, nopeat ja arvaamattomat pelaajat olisivat paketoineet Stoken alle vartissa. Toivotaan, että muillekin sama kompurointi tapahtuu, mutta siihen en voi missään tapauksessa uskoa.
×