Jump to content

Liverbird

Members
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

About Liverbird

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/15/1966

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 1. Lukeminen kannattaa aina...

  Yritän myös tätä lukea, second try. Ekalla yritykselllä n.80 sivulle kun meni kirjaston laina-aika umpeen. Aivan hyvä alku, luultavasti loppukin. Nyt sain uudestaan mutta toisaalta milloin huvittaa aloittaa kun samalla haulla mukana Risto Isomäen Jumalan pikkusormi, Juha Vakkurin Afrikan poikki, sokerina pohjalla Sinikka Nopolan uusi; Eila, Rampe ja elämän tarkoitus. Marko Leinon Ansaa suosittelen, sai just vuoden johtolanka palkinnon. Jens Lapiduksen teokset Tukholman alamaailmasta aivan mahtavia. Lyönyt Ruotsissa suunnilleen kaikki myyntiennätykset. Kävi Suomessakin äsken James Ellroyta haastatteli kirjakaupassa. Ellroy melko erikoinen heppu, väitti että vasta Helsingissä kuuli aamiaisella theres black guy as a president...
 2. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Unibetin Fortune Teller: Matti Vanhanen and Sirkka Mertala to get married v.2010 kerroin 6.50, peliaikaa klo 00.59 1.1.2010 saakka. Vahva mutu että on yli 16%.
 3. ELK:n futsal-kausi 2009-2010

  Messissä ollaan alkukautta lukuunottamatta, milloinkahan nää alkais ?!?! Aikaisintaan 14.-15.11. vkonloppuna pystyisin tulemaan. Kesälomaa pukkaa
 4. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Sori jos tulin väärää infoa antaneeksi tuosta koopeeveestä, joltain vetosaiteilta olen näitä huhuja lukenut tässä loppukaudesta. Yleensä luotettava vetoveljet.com kirjoitti tästä eilen ja suositti kohteeseen 1X. Eli ilmeisesti huhu ei pidä paikkaansa ja pahoittelen huonoa vihjettä.
 5. Vakion S&M ja vetovihjeet

  04 lisää panosta, lisäksi RUS 2.40, UKR 2.80, Ipa X. Sinkkuina viikon liksa, nyt dösään, etupeleille ja matsiin. Good luck with your bets mates !
 6. Vakion S&M ja vetovihjeet

  KPV:a vastaan lujaa jos vielä kertoimia, ei ne halua nousta. Varmasti inhoittavaa pelaajille.
 7. Liverpool FC 08-09

  Upea esitys, tiedä sitten oliko pelaajiston tiedossa kuinka hyvin seuran syntymäpäivä 15.3 ? Sattumaa tai ei myös oma syntymäpäivä. Kaikkien aikojen listalla yksi makeimpia voittoja 34v kannatusuralla, viime mestaruus paikanpäällä tietysti se paras. Make
 8. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Illan TV-jännäriin Derby-Nottingham iskin Forest-myönteiset tulosvedot Centrebetille; 1-3 29 1-4 101 2-3 29 2-4 101 Sitten aloin hannaamaan ja varmistelin vielä; 2-2 15 3-3 81 Kutisee jotenkin runsasmaalisen suuntaan ja Forest on huimassa tikissä, tosin Pässitkin sai varmasti hyvin virtaa taisteluissa Manua vastaan. Toisaalta toisaalta - tiistaina pelattu toinen osa voi hyvinkin painaa jalkaa tänään. Tästä vinkistä välttämättä enää kellekään hyötyä kun 30min matsin alkuun mutta pistetään nyt kuitenkin, aikaisemmin ei vaan ehtinyt.
 9. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Torquay oli hieno vinkki Akilta, toki muillakin palstoilla tästä kesksustelua mutta kun oikein puheenjohtajan suusta.. 7/8 petseistä osui, kunnon rahasadetta pitkästä aikaa. Charlton se ei sitten vieläkään voittanut, kalliiksi tulee...
 10. Liverpool FC 08-09

  Tiedätkö tarkemmin asiasta ?
 11. Lukeminen kannattaa aina...

  En mä sitä Maz edes lainannut, oli pakko poistaa varauslistalta ajanpuutteen vuoksi, ehkäpä otan sen myöhemmin. Melko kiirettä pitänyt mutta jotain ehtinyt lukemaan, parhaimmat tässä ; Jens Lapidus: Rahalla saa, rankahko kuvaus Tukholman alamaailmasta. Staffan Bruun: Kadonnut Beatles-nauha, Burt Kobbat uusissa seikkailuissa tällä kertaa oikein Ameriikassa asti, rentoa ja hauskaa tekstiä. Olli Jalonen: 14 solmua Greenwichiin, ihan uusi tuttavuus mutta luin kun kovasti kehuttiin. Näköjään Finlandia-palkintoehdokas. Petri Karra: Haarautuvan rakkauden talo, esikoiskirjailija väänsi tätä 4 vuotta ja kannatti, hyvä lopputulos. Aika pitkälle tämmöistä ihmissuhdejuttua mikä ei yleensä ole ihan leipälajejani mutta tämä toimi hyvin. Mika Kaurismäki osti elokuvaoikeudet. Onneksi tulee Joulu ja vapaata että ehtii lukemaan kaikki hyvät loppuvuodesta ilmestyneet opukset, tai ainakin osan.
 12. Tähän ketjuun Kekeilemme

  Hyvin sijoitettu ! Kun tarkoittaa pelaajan hyvää liikkumista, sijoittumista. Etenkin kulmissa myös vapareissa usen kuultu. Keken kolumnit Veikkaajassa hyviä, etenkin uusin missä kertoo v.1980 OPS-Liverpool matsista, erotuomaripallosta with Graeme Souness. Ja jotenkin hyvä arvaus olisi kyllä Keke ja Tamu, paljonkohan Zicon sopimuksen arvo on ? Yllättävän vähän coachit ja pelajaat tienaa, veikkaan että alle 150000€ pääsee Kalevi Salonen ja kumppanit huippuvalmentajasta eroon.
 13. Taaskaan Viasat ei lähetä Hampparia

  Eikä tullut Poolin matsia eilen kun vasta jälkilähetyksenä , kielivalinnat aika suppeita noin yleensäkin...Leffathan on ihan perseestä...Viime su tuli väijyttyä Derby-Nottingham iltapäivällä kun kaveri oli paikalla, kaveri on Forest ja sen reissukaiffa pässi. Hieno peli paikalla varmasti. Ilmatteeksi kattelen 2kk Viasatia,aluksi. Ennen oli muuten leffatki parempia.
 14. Taaskaan Viasat ei lähetä Hampparia

  Nyt kaks samaa CL-matsia pyörii kolmella kanavalla, alaspäin on menty !
 15. Näissä karsinnoissa ei mun ja vedonvälittäjien näkemykset Suomesta kohdanneet, eli toivoa on Viimeeksi sai viimeiseen asti puristaa 12-kertoimista kisapaikkaa, EM-kisoihin. Arvio Suomi kisoihin nyt 5-6% vaan, viimeeksi 10-12. Canalilta varmaan moni kattelikin Wales-Azerit ja LIE-GER. 1-0 hikisesti ja 0-6 oikein odotetusti jälkimmäinen. Ketä lähdössä Suomea kannustamaan keskiviikkona ? Ite otin Suomen maajoukkueen kannattajien kausikortin E 52-E 53. Huonoimmat mestat mitä löytyy mutta fiilis on paras. Hinta 105€. Elkkiläisiä lähdössä mainiolle SMJK:n reissulle Moskovaan tai omin päin ?
×