Jump to content

Liverbird

Members
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Liverbird

 1. Lukeminen kannattaa aina...

  Yritän myös tätä lukea, second try. Ekalla yritykselllä n.80 sivulle kun meni kirjaston laina-aika umpeen. Aivan hyvä alku, luultavasti loppukin. Nyt sain uudestaan mutta toisaalta milloin huvittaa aloittaa kun samalla haulla mukana Risto Isomäen Jumalan pikkusormi, Juha Vakkurin Afrikan poikki, sokerina pohjalla Sinikka Nopolan uusi; Eila, Rampe ja elämän tarkoitus. Marko Leinon Ansaa suosittelen, sai just vuoden johtolanka palkinnon. Jens Lapiduksen teokset Tukholman alamaailmasta aivan mahtavia. Lyönyt Ruotsissa suunnilleen kaikki myyntiennätykset. Kävi Suomessakin äsken James Ellroyta haastatteli kirjakaupassa. Ellroy melko erikoinen heppu, väitti että vasta Helsingissä kuuli aamiaisella theres black guy as a president...
 2. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Unibetin Fortune Teller: Matti Vanhanen and Sirkka Mertala to get married v.2010 kerroin 6.50, peliaikaa klo 00.59 1.1.2010 saakka. Vahva mutu että on yli 16%.
 3. Näissä karsinnoissa ei mun ja vedonvälittäjien näkemykset Suomesta kohdanneet, eli toivoa on Viimeeksi sai viimeiseen asti puristaa 12-kertoimista kisapaikkaa, EM-kisoihin. Arvio Suomi kisoihin nyt 5-6% vaan, viimeeksi 10-12. Canalilta varmaan moni kattelikin Wales-Azerit ja LIE-GER. 1-0 hikisesti ja 0-6 oikein odotetusti jälkimmäinen. Ketä lähdössä Suomea kannustamaan keskiviikkona ? Ite otin Suomen maajoukkueen kannattajien kausikortin E 52-E 53. Huonoimmat mestat mitä löytyy mutta fiilis on paras. Hinta 105€. Elkkiläisiä lähdössä mainiolle SMJK:n reissulle Moskovaan tai omin päin ?
 4. ELK:n futsal-kausi 2009-2010

  Messissä ollaan alkukautta lukuunottamatta, milloinkahan nää alkais ?!?! Aikaisintaan 14.-15.11. vkonloppuna pystyisin tulemaan. Kesälomaa pukkaa
 5. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Sori jos tulin väärää infoa antaneeksi tuosta koopeeveestä, joltain vetosaiteilta olen näitä huhuja lukenut tässä loppukaudesta. Yleensä luotettava vetoveljet.com kirjoitti tästä eilen ja suositti kohteeseen 1X. Eli ilmeisesti huhu ei pidä paikkaansa ja pahoittelen huonoa vihjettä.
 6. Vakion S&M ja vetovihjeet

  04 lisää panosta, lisäksi RUS 2.40, UKR 2.80, Ipa X. Sinkkuina viikon liksa, nyt dösään, etupeleille ja matsiin. Good luck with your bets mates !
 7. Vakion S&M ja vetovihjeet

  KPV:a vastaan lujaa jos vielä kertoimia, ei ne halua nousta. Varmasti inhoittavaa pelaajille.
 8. Liverpool FC 08-09

  Upea esitys, tiedä sitten oliko pelaajiston tiedossa kuinka hyvin seuran syntymäpäivä 15.3 ? Sattumaa tai ei myös oma syntymäpäivä. Kaikkien aikojen listalla yksi makeimpia voittoja 34v kannatusuralla, viime mestaruus paikanpäällä tietysti se paras. Make
 9. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Illan TV-jännäriin Derby-Nottingham iskin Forest-myönteiset tulosvedot Centrebetille; 1-3 29 1-4 101 2-3 29 2-4 101 Sitten aloin hannaamaan ja varmistelin vielä; 2-2 15 3-3 81 Kutisee jotenkin runsasmaalisen suuntaan ja Forest on huimassa tikissä, tosin Pässitkin sai varmasti hyvin virtaa taisteluissa Manua vastaan. Toisaalta toisaalta - tiistaina pelattu toinen osa voi hyvinkin painaa jalkaa tänään. Tästä vinkistä välttämättä enää kellekään hyötyä kun 30min matsin alkuun mutta pistetään nyt kuitenkin, aikaisemmin ei vaan ehtinyt.
 10. Vakion S&M ja vetovihjeet

  Torquay oli hieno vinkki Akilta, toki muillakin palstoilla tästä kesksustelua mutta kun oikein puheenjohtajan suusta.. 7/8 petseistä osui, kunnon rahasadetta pitkästä aikaa. Charlton se ei sitten vieläkään voittanut, kalliiksi tulee...
 11. Liverpool FC 08-09

  Tiedätkö tarkemmin asiasta ?
 12. Lukeminen kannattaa aina...

  En mä sitä Maz edes lainannut, oli pakko poistaa varauslistalta ajanpuutteen vuoksi, ehkäpä otan sen myöhemmin. Melko kiirettä pitänyt mutta jotain ehtinyt lukemaan, parhaimmat tässä ; Jens Lapidus: Rahalla saa, rankahko kuvaus Tukholman alamaailmasta. Staffan Bruun: Kadonnut Beatles-nauha, Burt Kobbat uusissa seikkailuissa tällä kertaa oikein Ameriikassa asti, rentoa ja hauskaa tekstiä. Olli Jalonen: 14 solmua Greenwichiin, ihan uusi tuttavuus mutta luin kun kovasti kehuttiin. Näköjään Finlandia-palkintoehdokas. Petri Karra: Haarautuvan rakkauden talo, esikoiskirjailija väänsi tätä 4 vuotta ja kannatti, hyvä lopputulos. Aika pitkälle tämmöistä ihmissuhdejuttua mikä ei yleensä ole ihan leipälajejani mutta tämä toimi hyvin. Mika Kaurismäki osti elokuvaoikeudet. Onneksi tulee Joulu ja vapaata että ehtii lukemaan kaikki hyvät loppuvuodesta ilmestyneet opukset, tai ainakin osan.
 13. Tähän ketjuun Kekeilemme

  Hyvin sijoitettu ! Kun tarkoittaa pelaajan hyvää liikkumista, sijoittumista. Etenkin kulmissa myös vapareissa usen kuultu. Keken kolumnit Veikkaajassa hyviä, etenkin uusin missä kertoo v.1980 OPS-Liverpool matsista, erotuomaripallosta with Graeme Souness. Ja jotenkin hyvä arvaus olisi kyllä Keke ja Tamu, paljonkohan Zicon sopimuksen arvo on ? Yllättävän vähän coachit ja pelajaat tienaa, veikkaan että alle 150000€ pääsee Kalevi Salonen ja kumppanit huippuvalmentajasta eroon.
 14. Taaskaan Viasat ei lähetä Hampparia

  Eikä tullut Poolin matsia eilen kun vasta jälkilähetyksenä , kielivalinnat aika suppeita noin yleensäkin...Leffathan on ihan perseestä...Viime su tuli väijyttyä Derby-Nottingham iltapäivällä kun kaveri oli paikalla, kaveri on Forest ja sen reissukaiffa pässi. Hieno peli paikalla varmasti. Ilmatteeksi kattelen 2kk Viasatia,aluksi. Ennen oli muuten leffatki parempia.
 15. Taaskaan Viasat ei lähetä Hampparia

  Nyt kaks samaa CL-matsia pyörii kolmella kanavalla, alaspäin on menty !
 16. Yksi thread on jo Tikan Lassen aloittamana MM 2010, mutta rohkenin avata uuden koska keskustelua tulee varmasti. Suomen lohkoon tietysti oma kans. Hienoa että Englannin jo ehkä hieman menetetty fudismaine palautui tänään kertaheitolla upealla 0-2 (0-0) voitolla Andorrasta. Paha paikka varmasti pelata, Suomikin sai tyytyä 0-0 siellä. :smile:
 17. Lukeminen kannattaa aina...

  Maz, varmaan sama opus v.2003 Penguin Books kun löytyy kirjastolaitoksesta kolmena kappaleena ? Pistin varaukseen, Leppävaarassa ja Omenassa hyllyssä eli alkuviikosta käsissä. Hyeenalle: Hienoa että vielä elämää edessä kun Aidantekijät lukemamatta... Täysi hiljaisuus, kynttilät palamaan Hotkaisin välipalaksi tossa Zoom juhlii jälleen, hyvää tekstiä by Jukka Virtanen & Mika Wickström. Aika sisäänpäinlämpiävää arvosteltiin jossain lehdessä, näinhän se menee väkisinkin mutta oikein hyvä teos. Taas paljon hyvää faktaa 60-, 70 lukujen touhusta urheilu ja viihde-elämässä. Hieno yhteisö. Lähimmäksi tätä pääsen kai kun olen Nybergin Arton kanssa jutskaillut, viime karsinnoissa samat mestat.66-syntynyt Poolin mies maalivahti, Zoomissa kentällä. Arto on selkeästi ELK-ainesta, Supporter käteen miehelle.
 18. Live? Live!

  Stray Cats jäähallissa Farewell Tourillä keskiviikkona, alkoi 21.00 niikuin lipussa luki, katsomot oli kyllä hävettävän tyhjät mutta täyttyi pikkuhiljaa. Täyttä tavaraa alusta loppuun ! Suomihan on ollut aina special country, eka kultalevy, Brianin suomalainen daami ja täällä vietetty aika.
 19. Lukeminen kannattaa aina...

  Maz, relaa, lue jotain muutakin välillä ! Mitä muuta lukenut ?
 20. Lukeminen kannattaa aina...

  Jokos Teke Aidantekijät saanut hyppysiinsä ? Taas ihmettelen kun ei ole Magnus Millsiä enempää käännetty, The scheme for full employment 2004, tätä 3kpl pääkaupunkiseudun kirjastoissa ja oli lainassakin mutta en jaksanut syventyä vielä, idea täystyöllisyydestä kuullosti kyllä tosi nerokkaalta... Explorers of the new country 2006, 1 kpl löytyy Kivenlahdesta scifi-hyllystä. WSOY näköjään julkaissut suomennokset, sieltähän voisi kysyä mikä mättää. Like tai Sammakko tai kuka vaan voisi hyvin mielellään kääntää nämä mä luulen. Jos ei asiaan saada selvyyttä lähdetään Hyyenamiehen kanssa kirjalliselle manifestille eli pitämään mellakkaa kirjankustantamoiden eteen Ps. Pikku korjaus edelliseen viestiini, MM-skabat on jo 2010 ! Vuoden päästä lippuja !
 21. Lukeminen kannattaa aina...

  Tällaista aloin lukemaan kun on kehuttu kovin, kymmenosaiseksi suunnitellusta "Mma Ramotswe tutkii"-sarjasta ilmestynyt nyt kai 9 osaa joista 7 suomennettu. Tähän mennessä lukenut 3 ekaa Alexander McCall Smith: Naisten etsivätoimisto nro.1 Kirahvin kyyneleet Siveysoppia kauniille tytöille Kirjailija on vuosia Afrikassa asunut ja siellä syntynytkin skotti. Kepeän hyväntuulista ja mukaansatempaavaa tekstiä Botswanan ja yleisemminkin eteläisen Afrikan meiningistä päähenkilönä Mma Ramotswe, "Botswanan neiti Marple". Samalla hyvä muistutus siitä että tähän valtavaan maanosaan mahtuu paljon muutakin kuin sotia ja köyhyyttä. En ole itse vieraillut mutta alkanut kiinnostaa, MM 2012-skaboihin lähtee lippuhakemus varmasti ! Näitä kirjoja voi suositella kaikille lukutaitoisille mutta lukekaa aikajärjestyksessä !
 22. Rockfutis SM 2008 Hämeenlinnassa

  Jep, olipa taas nastaa pelata nurtsikentällä mukavassa porukassa, tai siis pelata sen ajan minkä dumari salli ja ennenkuin polvi sanoi poks. Hieman paremminkin olisi voitu pärjätä mutta kyllähän taso oli tosi kova tänä vuonna. Suomenmestareita ollaan edelleen, vaan ei enää hallitsevia
 23. Rockfutis SM 2008 Hämeenlinnassa

  Sokoshotlassa vapautuu pian 2hh pe-su 95€/yö kun perun varauksen. Hihkaiskaa jos kiinnostaa. Pelaamaan tulen toki mutta olosuhteiden pakosta päiväreissut tällä kertaa.
 24. Lukeminen kannattaa aina...

  Voi lukea missä järjestyksessä vaan, ihan omia omituisia tarinoita ovat. Itse koitan aloittaa uutta tuttavuutta aikajärjestyksessä mutta ainahan se ei ole mahdollista. Toivottavasti diggailet, joskus liikahypetys voi tuottaa pettymyksen...Vaan en usko näin käyvän tässä tapauksessa !
 25. Lukeminen kannattaa aina...

  Onkohan toi Tervo se missä sanoo ekassa lauseessa kuolleensa ? Jos on niin ei helpoimmasta päästä, luin loppuun mutta en oikein tykännyt. Kaikki Tervot luettu Ohranaan asti ja nythän ilmestyy Troikka, ilmeisesti jatkumoa ns. vaaran vuosista Suomessa tokan maailmansodan jälkimainigeissa, valvontakomissiota etc. Fiksu ja tietävä äijä jos kuka mutta omaan makuun on parhaimmillaan lyhyissä nasevissa iltapäivälehtityyppisissä jutuissa. Aika vähälle huomiolle jäänyt "Kallellaan" on parasta mitä lukenut, kertoo poikansa syntymästä ja alkumetreistä. Eikä huono ole vaimokaan, Kati Tervo:Kesäpäiväkirja tuli luettua myös, suosittelen !
×