Jump to content

jone

Members
 • Content count

  1,147
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jone

 1. Tv sarjat

  En ole sarjafriikki, itseasiassa katson tosi vähän sarjoja. Pitkäjänteisyys ei kuulu ominaisuuksiini. Maanantaina tulin kipeeksi ja kävin Prismassa katsomassa jotain boxia. Pako sarjan eka tuotantokausi oli hyvin hollilla ja en ikinä ollut nähnyt jaksoakaan. Ei muuta kuin kassan kautta himaan. Pari päivää myöhemmin koko boxi oli katsottu. Olipa loistava sarja, eilen piti hakea 2. tuotantokausi :-) Saikkua ei ole enään, mutta eiköhän senkin näe jollain aikataululla.
 2. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Tuleeko ylihuomenna kaksi päivää, kun et ole ottanut mitään ?
 3. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 En uskaltanut eilen vielä vastata mitään, mutta nyt se on virallista, mun tavoite on nousu ! Jos kerran pystymme ilman parasta pelaajaammekin voittamaan sarjan parhaan materiaalin ja hallussa on kärkipaikka, niin kaikki muut tavoitteet on vastuun pakoilua. Eilen radiosta nähtynä täysin ympäri- pyöreä ottelu, jossa Saints askeleen edellä ekan puoliajan ja Hammers puoli askelta edellä toka jakson. Lallana siis puuttui, joka siis johtaa sarjan syöttötilastoa ja on todella isossa roolissa. Tästä johtuen ylöspäin pelaaminen ei tainut olla niin hyvää, kuin mahdollista. Täysi tupa, koko englannin paras kotisaldo (17 voittoa putkeen) ja 5p sarjajohto. Muistaakseni joskus on ollut huonomminkin ?
 4. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Re: Mitä musiikkia kuuntelen nyt Tiedän, mussa on jotain vikaa vikaa vikaa, mutta on tää vaan hyvä :-) http://www.youtube.com/watch?v=hgFzuoVEWbE
 5. Iloinen, aurinkoinen OULU

  Tervehdys lajitoverit, Mikä on lähin paikka Scandic Oulua (saaristonkatu 4, oulu), missä näkyy Canal + sport eli valioliiga ? Ja olisiko aika lähellä joitain paikkoja, jossa kenties joku muukin katsoisi pelejä ?
 6. Iloinen, aurinkoinen OULU

  Re: Iloinen, aurinkoinen OULU Toki, oma koti kullan kallis ja täällähän Jesse Hackman:kin aina käy, siis silloin, kuin ei istu Liverpoolissa.
 7. Iloinen, aurinkoinen OULU

  Re: Iloinen, aurinkoinen OULU Kiitos privasta, Oluthuone Leskinen parinsadan metrin päässä on kuulemma hyvä paikka ko. toimintaan. Jos oikein muistia pinnistää, niin tosiaan, siellähän viimeksikin tuli pelit katsottua
 8. Kotimaan sarjat

  Re: Kotimaan sarjat Ykkösen dogfight livenä: http://www.hifk-bandy.fi/index.php?news&nid=296 Eli jos et pääse paikalle Poriin, niin olkaa hyvä ! Pikku pikku kuriositeettina mainittakoot, että pieni, mutta sitäkin sitkeämpi osa Stadin Kingejä menee tähän matsiin fillareilla :-) Toki sinne dösäkin lähtee.
 9. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Ts. kun mielestäsi Cesc on telluksen ylivoimainen ykkönen eli kansankielessä hän kestää vertailun muiden kärkijoukkueiden parhaisiin pelaajiin, niin senhän on tarkoitettava sitä, että muu joukkue ei sitä vertailua kestä ? Jos hieman provosoivasti käytin tästä laumasta sanaa "kura", niin älä anna sen häiritä.
 10. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Selittäkää minulle, kuin 3v lapselle, että miksi Cescia pidettiin / pidetään niin korvaamattomana, koska kaveri sai touhuta Arsenalissa kovinkin vapaasti ja jengi suorastaan rakennettiin hänen ympärilleen, mutta ne voitot ? Muistin varaisesti vetäisen, että Barcan miehelle jäi käteen yksi FA Cup kannu, missä Arsenal ei edes vielä ollut Cecsin jengi. Ts. jos kaikki ylistys pitää paikkansa, niin senhän on tarkoitettava, että muu jengi on täyttä kuraa ?
 11. Eiköhän tällekin, euroopan toiseksi suurimmalle yksittäiselle otteluparille voi avata oman säkeensä. Suurin on tietenkin Manu - Liverpool ja kolmosena tulee Celtic - Rangers. Nämä siis ihan vain globaalisti tv katsojien kautta mitattuna, sanottakoon vielä, että jenkkien maailman suurimpana pitämänsä Super Bowl on sellaista Bolton - Sunderland tasoa :-) Manu - Liverpool kerää maailmanlaajuisesti kolmekertaa enemmän katsojia, kuin Super Bowl ja siis silloin puhutaan "tavallisesta sarjapelistä". Mutta siis Madrid - Barca ja eilinen super cup. Mourinho on tuonut tämän otteluparin myös meikäläisen olohuoneeseen entistä suuremmalla mielenkiinnolla. Vielä, kun Barcan pelissä tuli käytyä ja nähtyä se turistirysä, niin vaikea sympata mitään, mikä liittyy Barcaan. Ihan vain sen tunnelman tai oikeastaan sen puutteen takia. Mourinholta taas eilen hienoa toimintaa. Peli hävitty, niin senjälkeen vedetään Fabregas kylmäksi ja syntyneessä hässäkässä Mou itse lähtee vääntämään korvasta jotain Barcan huoltajaa tms. :-) Mun mielestä, siinä vaiheessa, kun oppii häviämään voi lopettaa koko touhun. Mourinho ei osaa hävitä ja se on hänen suurin vahvuutensa. Kaikki rakastaa voittamista, mutta ne jotka oikeasti inhoavat häviämistä on niitä suurista suurimpia.
 12. Real Madrid - Barcelona

  Re: Real Madrid - Barcelona Pidän jalkapallosta, seuraan siis sitä. Se, mitä olet menettänyt tai hankkinut ei liikuta minua. Toivottavasti minäkin voin käyttää ke-to välisestä yöstä 2h katsomalla tämän matsin, jos haluan ilman, että se liikuttaisi sinua ? Jos kuitenkin katsot, että velvollisuutesi on huolehtia ajankäytöstäni ko. ajanjaksolla, niin pistä privana minulle ehdotuksia korvaavasta ajankäytöstä tuona samaisena ajanjaksona. Kiitos huolenpidosta.
 13. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Jaa niin, tikanpoika. Dirty JO:n ja kumpp. Upton Park vierailu tulevana sunnuntaina näytetään veikkaus tv:ssä.
 14. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Mä olen liekeissä, Sä olet liekeissä ja me ollaan liekeissä. Riittikö ? Nousukiimaa, ei vielä muuta. Nousujohde on kestänyt nyt reilut pari vuotta ja siinä on mukavaa olla mukana. Laskusuhdannehan alkoi 17 toukokuuta 2003, kun Arsenal voitti Southamptonin Cardifissa FA Cupin finaalissa 1-0. Siinä laskussa oli kurjaa olla mukana, koska kyseessä oli aika vapaa pudotus. Ny ollaa vaa Ehkä senverran johtopäätöksiä alkukauden ja eilisen johdosta, että Saints todellakin tulee olemaan keskitaulussa, ehkä jopa hieman yläpuolella ja Ipu ei ehkä ole aivan niin kova, kuin alunperin veikkailin (7.) ? Ipua vastaan viisi tehtyä, joista neljässä pelattiin jätkä mv:n kanssa 1 vs 1 tilanteeseen, joten Ipun keskuspuolustus oli/ on ? mätä ! Rampant Saints hit five at Ipswich = reheväkasvuiset pyhimykset löivät viisi ipswichissä
 15. Ensimmäiset ottelut uljaasta premier liigasta takana. Kolme isoa joutui tyytymään tulokseen, joka ei kelvannut, onneksi syylliset löytyvät helposti: Chelsea boss Andre Villas-Boas described the pushing and shoving by Stoke's players as "out of this world" after beginning his managerial career in the Barclays Premier League with a goalless draw at the Britannia Stadium. Dalglish: "You don't want to see people sent off and I don't know what the rule book says about a clear goalscoring opportunity when Luis Suarez is one on one with the goalkeeper I don't see a clearer goalscoring opportunity than that," he said. "They may say he is taking the ball away from goal so it is a yellow card but if you are in the middle of the goal and want to go around the goalkeeper you have to go away from goal. "I suppose nine-and-a-half out of 10 would have given Kieran the red card but we need to know where we stand and how they are going implement the rules and word them in the books - that is what we asked for." Wenger felt the referee was influenced by his assistant and suggested he might appeal against Gervinho's dismissal. He said: "I think Gervinho didn't deserve a red card, he should give a red to the two players or a yellow to the two. "I feel the referee has not seen it and the linesman has not seen it properly. I'm 100 per cent sure that the referee did not see the incident so I would like to know who made the decision." Pointtini siis ei ole siinä, että kuka on oikeassa ja kuka väärässä vaan siinä, että haluaisin näissä tilaisuuksissa enemmän puhetta pelistä eikä sitä ainaista syyllisten etsintää oman joukkueen ulkopuolelta. Esim. King Kenny olisi voinut perustella sitä typeryyttään, että miksi Flanagan ja Lucas pelasivat ? Eihän muissakaan lajeissa laiteta pelaajia väärille paikoille vai oletteko nähneet esim. jefussa, että juoksija laitetaan ratkaisuhetkillä vastaanottajaksi ?
 16. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Fantastinen pelaaja, en vain oikein ymmärrä, kun samaa paikkaa pelaa Harding mikä mun papereissa on yksi luotettavimpia pelaajiamme ? Tää kaverihan oli parivuotta sitten pelaajien valinta championshipin tähtikentälliseen. Southampton have signed defender Danny Fox from Burnley for an undisclosed fee. The 25-year-old left-back has put pen to paper on a four-year contract at St Mary's and will be in the squad to face Barnsley on Saturday if he gets Football League clearance in time. Boss Nigel Adkins added: "Danny is an experienced player having played in the Premier League and with Celtic and he's very talented.
 17. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Joo, unohdin Campbellin, kun kirjoittelin tarinaa, enkä tietenkään viitsinyt tarkistaa Parhaathan toki useimmiten lähtee tippuneesta jengistä, se on selvä. Aika pienin vaurioin kuitenkin selvisivät. Eiköhän ne jostain jonkin kelvollisen +10 maalin jätkän nappaa, vuokralle luultavasti.
 18. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Juu, en nähnyt Hammers-Cardiffia eilen. Eka Football league show katsottu ja päämatsina oli Brighton-Doncaster. Kyllä oli Doncasterilla huonoa tuuria, ennestään ohueen materiaaliin iskettiin tosissaan ja 2 kaveria lähti paareilla pois. Toinen kannettiin ulos, kun tilanne oli 1-1 ja kaikki vaihdot tehty. 8min lisäajan kohdalla sitten omissa soi ja näin yksi kauden heikoimmaksi rankattu sai kuraa niskaan oikein tosissaan heti avausmatsissa. Brighton voi sensijaan saada feelgood factoryn ja yllättää olemalla hyvinkin korkealla. Poyet on tehnyt hienoa duunia, muutama hyvä tulos kauden alkuun ja siihen kun lisätään, että he vihdoin saivat oikean kodin itselleen, niin voi hyvinkin poikia hyviä asioita jatkossa. Blackpool voisi hyvinkin olla vahva tähän sarjaan, vain 2 ? pelaajaa lähtenyt viimekaudella 39p premierissä raapineesta jengistä. Mutta ne hyökkääjät, perjantaina hyökkääjien yhteisikä oli yli 70v (phillips, ormerod) ! Leeds oli aika heikko Southamptonin vieraana ja maalipaikkoja he laskujeni mukaan taisi saada kaksi (+rankkarin käsivirheestä, joka ei ollut käsivirhe). Huomasitte varmasti, että kaikki nousijat voittivat pelinsä ja ennusteeni siitä, ettei yksikään nousija tipu näyttää jo ainakin siltä, ettei se ihan niin utopistinen ennuste ollut, etteikö se voisi jopa toteutua. Viime kauden league 1 oli vaan huomattavasti tasokkaampi, kuin se on totutusti ollut. Fa Cup:kin sen jo viimekaudella paljasti tai ainakin antoi siitä hajua. Alex Chamberlain sitten siirtyy tällä pvm:llä Arsuun Southamptonin ennätyssummalla, joka on lähteestä riippuen 12-15milliä. Omat kotisivut kertovat 15:sta millistä. On tää aika hurjaa arpapeliä, lähtö on ollut tiedossa ja olin aivan varma, ettei Cortesen pokka pidä, kun 6-8milliä tarjottiin, vaan mitä vielä tarjoushan sitten tuli vielä tuplattua. Kaveri on varmasti pelimies, hieman hitaampi, kuin Walcott, mutta myös hieman fyysisempi. En tosin oikein ymmärrä, miten ne mahtuu samaan jengiin, kun samaa paikkaa pelaavat ? Ok, Alex pystyy pelaamaan myös keskellä, mutta kyllähän se on luontainen laituri. Poika on siis viikon päästä 18v ja ei ole ikinä pelannut league 1:stä korkeammalla, joten eiköhän tämä ollut win-win situation ? Aika näyttää. Pakko kyllä hieman hymähtää ja/tai ihailla Wengerin itsepäisyyttä. Fanit huutaa kuorossa ostamaan pelaajia, jotka auttaa jengiä nyt, eikä aina näitä "one for future", mutta Wenger pitää oman päänsä. En ole ihan varma, että onko kyseessä rajaton luottamus omaan tememiseensä nuorten kanssa vai itsepäisyyden huippu, joka ei enään voi perääntyä ilman kasvojen menetystä ? En tiedä, on tää kauden alku vaan aina niin upeeta aikaa !
 19. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Jos sovitaan Lasse niin, että sä laitat veikkaukset ja mä laitan tässä miten käy ? 1. LEI 2. WH 3. BIR 4. REA 5. NOT 6. Boro 7. IPU 8. CAR 9. LEE 10. Saints 11. BLA 12. BUR 13. Brighton 14. POR 15. DER 16. MIL 17. Hull 18. Bristol C 19. CRY 20. PET 21. WAT 22. BAR 23. COV 24. DON Huomatkaa, heti avausviikonloppuna 3 matsia veikkaus tv:ssä !
 20. Championship 2011-12

  Re: Championship 2011-12 Fantasiaa... http://fantasy.football-league.co.uk/Index.aspx PIN:8698
 21. Viikinsaari in the future

  Re: Viikinsaari in the future Haluaisin kiinnittää suurta huomiota myös terassin hinnoitteluun. Minttusnapsi 6,- tämä ehdottomasti suurin epäkohta turnauksessa, mv:n avauksien pituus ei oikein sytytä.
 22. Viikinsaari 2011

  Re: Viikinsaari 2011 Yhdentekevää, Paavo Väyrysen sanoin, pää-asia, että nimi on oikein. Jos jotkut, jollain palstalla on nukkuneet huonosti ja haluavat purkaa pahaa oloaan, niin täysin yhdentekevää. Hieno päivä, paikat vaan on niin jumissa/kipeenä, että mitään uusia sankaritarinoita ei tarvitse vähään aikaan odottaa.
 23. Viikinsaari 2011

  Re: Viikinsaari 2011 Mä luulen, että fowlerin ja kumppaneiden pitää mennä vetämään ratinaan, koska viikinsaaressa ei varmaan talonmies ole viivoja valmiiksi laittanut Eli aika pitkä tuuletus nähtäneen huomenna, jos Maukka osuu. Tajusin just, kun kirjoitin, että ei ehkä kuitenkaan nähdä
 24. Viikinsaari 2011

  Re: Viikinsaari 2011 Mayday mayday KALEVI, pääsen paikalle vasta 2. ja 3. matsiin, mutta eka matsissa on vastassa vain liverpool, joten ei hätää. Kunhan toni ja topi toivola ottaa vaan ne niiden sukellukset pois, niin homma hoitunee.
 25. Perjantai!

  Re: Perjantai! Vaimo:"Aita on rikki, viitsitkö korjata?" Mies:-Vittu mä mikään timpuri ole! Seuraavana päivänä vaimo: "Pesukone ei toimi, viitsitkö katsoa?" Mies: -Vittu mä mikään sähkömies ole! Seuraavana päivänä aita oli korjattu, pesukone toimi. "Kuka ne korjasi?" -Naapurin Jarmo. Mies: "Paljonko tahtoi?" -Ei mitään! Sanoi anna pullaa tai pillua! Mies:"Sä sitten teit pullaa?" Vaimo:"Vittu mä mikään leipuri ole.
×