Jump to content

mongolia

Members
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About mongolia

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Gobin autiomaa
 1. Liverpool - Manchester United 13 September 2008

  kaksi lahja maalia liverpoolille. Ensimmäinen VDS+Brown akselilta ja toinen sit Giggsin hieno pelaaminen loppuun asti. Meidän peli meni muniksi tasoituksen jälkeen ihan totaalisesti. Pooli oli parempi joukkue, mut jotenki noi maalit kaivelee ja syvältä!
 2. UCL välierä: ManU - AC Milan

  Kyllä ketuttaa! Toinen maali taas puolustuksen tunaroinnin seurauksena. Kolmas maali oli odotettavissa...Noh paremmalle hävittiin tänään, ei voi mitään
 3. UCL välierä: ManU - AC Milan

  ROONEY!! Olipa hyvä että saatiin käännettyä voitoksi. Loppu se kämmäily puolustuksessakin kun ruvettiin hyökkäämään. Milanin toinen maali oli kyllä lahja. Mutta tästä on hyvä lähtä seuraavaan osaotteluun.
 4. Manchester City - Manchester United 14.1

  Eka puoliajalla omapeli oli kyllä surkeeta. Toisella puoliajalla oli jo vähä yritystä mutta Ronaldon ulosajo tuli pahaan paikkaan. Itselleni punainen oli kyllä tilanteesta yllätys. Ruudilta hieno maali, muuten maalintekopaikat olivat kortilla. No, pientä lohdutusta tuo että sain pelin tulosvedossa kiinni.
 5. United vs. B'Ham City Ke 28.12. klo 21:45

  Mistäs tämän pelin sais näkymään netistä käsin?
 6. Benfica- United 7.12.2005

  Ensimmäinen ottelu minulle, jonka sain katsottua tälle kaudelle. Täytyy sanoa , että peli oli aika suuri pettymys. Itse pelistä, Benfican liike oli aivan liikaa. Meidän miehet lähinnä seisoskeli tyyliin, "10 pelaajaa katsoi kun pallollinen yritti syöttää". Liike puuttui ihan täysin, paikkaa ei haettu joka näkyi lukuisina harha syöttöinä. Muutenkin pallo poltti kaikken jalassa. Benfican maaleille ei voinut mitään, ne oli hienoja suorituksia. Toisessa maalissa tosin oli onneakin mukana ku pallo muutti suuntaa puolustajan jalasta. En nyt ymmärrä miten me hävittiin tämä peli siihen etteikö muka Smith olis tarpeeksi hyvä keskikentällemme? Smith oli niitä harvoja pelaajia, jotka oli edes kohtuullisessa vedossa. Hyviä katkoja ja muutamia puhtaita taklauksia, mitä häneltä voi vielä odottaa? Keane olis tuonu varmasti tiettyä johtajuutta, mutta tuskin hänestäkään olisi ollut pelastajaksi, peli oli sen verta saamatonta. Onhan se todella noloa, ettei tuosta lohkosta päästy jatkoon, mutta kuten todettu,ei yhdellä voitolla ja kolmella tehdyllä maalilla tarvi päästäkkään. Mutta tästä ei ole suunta kuin ylöspäin..
 7. Fenerbahce - Manchester United 8.12.2004

  Kyllä se vanha sanonta pitää paikkansa tässä vaiheessa; kaikki käy, mutta mikään ei kelpaa :wink: Kun vältetään Juve,Milan,Barca,Real ja ehkä München niin saa luvan kelvata
 8. Siirrot tammikuussa

  Sama täällä, hänestä on aina jäänyt mieleen vain erittäin suuri keskinkertaisuus. Bayernin Beckenbauer kylläkin kehui miestä taivaisiin, mutta maajoukkueessa hänen esityksensä ovat olleet järjestään pettymyksiä. Sitten meillä on aikalailla sama kuva kyseisestä pelaajasta. Maajoukkue esitykset ovat olleet mitään sanomattomia, eikä Bayernissa irtoa kuin vaihtopelaajan rooli, miten sellainen pelaaja vahvistaa ManUn keskikenttää.? Joku aika sitten näkyi Mestareiden liiga ottelu Bayern - Juventus jossa owen tuli kentälle vaihdosta abaut 70 minuutin kohdalla.Siinä samassa tämän vaihdon myötä sain jo repiä moniveto lapun sillä Bayernin olis pitänyt voittaa 1-0
 9. Siirrot tammikuussa

  Minulla ei ole Hargreavesista oikein hyvää kuvaa pelaajana, joten en ole oikein innostunut hänen mahdollisesta siirrosta.Jos Kleberson lähtee ja Owen tulee tilalle niin mikä muuttuu?Ei mikään, sitten meillä on vain penkillä Brasilialaisen sijasta Englantilainen.No katellaan.. uutta maalivahtia ollaan (taas) hankkimassa.Van der saar olis viimeisimpien huhujen mukaan tulossa vapailla papereilla kesällä ja Carol Fulhamiin. Van der saar kuulostaa ihan hyvälle mutta ottaisin ilomielin vastaan Universumin parhaan pelaajan mainitseman Isaksonin. Mutta miksi ihmeessä Saha pitäisi myydä?Ei mitään järkeä...
 10. Rio Ferdinand

  Siis ihan ihme touhua FA:lta. :x Rio sai pelikieltoa 8kk testin "pakoilusta", jota verrattiin positiiviseen näytteen antamiseen. Mutu saa pienemmän tuomion, vaikka antoi positiivisen näytteen. Ei tässä ole mitään järkeä!! se on kahden vuoden kakku kaikille käyttäjille, eikä mitään banaanileivoksia.. :evil:
 11. Beckhamin kirja

  No niin minäkin sain kirjan hankittua ja luettua, enkä ole pettynyt Se oli todellakin lukemisen arvoinen. Kirja tuli suorastaan ahmittua, muutamaa kohtaan lukuunottamatta. Kirjassa oli ihan hauskoja kohtia joille sain nauraa, mutta vielä enemmän oli niitä jotka sai jo minullekin kylmiäväreitä. Kaikki ottelutapahtumat oli mukavaa luettavaa. Oli mukava muistella niitä tapahtumia joita itse seurasin niitä tv:stä tai teksti tv:stä jännittäen ja saada niihin vielä se pelaajan kokemus. Monissa kohdissa toistettiin kyllä minusta liikaa samoja asioita, mutta se kait kuuluu elämänkertaan..? Tämä oli ensimmäinen elämänkertani joten itse en sitä tiedä. Mutta pitää lukea kirja toisen kerran tässä jonkun ajan päästä jos siitä vielä avautuisi jotain. :wink:
 12. Missä katsot ottelun ? (netti, tv jne)

  niin, jos Ruud löydät noita linkkejä niin minun puolesta saat laittaa vaikka kaikki tänne, kun itse olen huono löytämään mitään..
 13. Missä katsot ottelun ? (netti, tv jne)

  liverpool peli kiinnostais...
 14. ManU:n ongelmat

  Nyt on kyllä hankala itse sanoa pelillisestä annista mitään kun ManUn esitysten seuraaminen on lähinnä jäänyt siihen että sunnuntai aamuna teksti-tv:ltä katson tulokset, mutta silti voin sanoa että ei hyvin mene. Näitä keskikentän ongelmia on ollut jo muutaman kauden ajan. Giggsin esitykset eivät ole olleet pariin kauteen kuin hiipumaan päin, mutta nyt jos Scholeskin. :? Eikai siinä muuta sitten kuin pistää pojat penkille istumaan ja sieltä hakemaan sitä peli intoa. Eaglesia sun muita nuoria kehiin vaan, sillä tätä huonommin ei voi enää mennä. :!:
 15. Ei oo Keanolla helppoo

  Joo, tasan ei käy nallekarkit! :wink: Ihan näin aiheen ulkopuolelta niin kyllä olet pRogressiivinen löytänyt komian kuvan itsellesi. Huh huh! :shock:
×