Jump to content

Theo_Walcott#32_AFC

Members
 • Content count

  382
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Theo_Walcott#32_AFC

 1. Turun Palloseura 2009

  Vannomatta paras Elikkäs Rautiaisen tulo Tepsiin vihdoin varmistui. Todella hieno homma. Rajamäki "nostettiin" kakkoseksi ja Allen suuntaa ÅIFK:n leipiin, sekä osallistuu Tepsin A-junnujen valmennukseen. http://fc.tps.fi/ajankohtainen_20081117%20140000 Uusista vahvistuksista ei vielä muuta tietoa, kuin Mikko Manninen Hakasta todennäköisesti tulossa. E2: Uusista pelaajista vissiin tiedotusta viikon päästä. E1: Miksiköhän tuo otsikko ei ota muita kirjaimia isoksi kuin tuon T:n?
 2. Tyylikkäimmät pelaajat

  Ei kai tähän topikkiin parempaakaan henkilöä löydy Elikkäs siis Sami Rähmönen kuvissa.
 3. Arsenal 07-09

  Tulihan voitto kieltämättä yllätyksenä ennakko-odotuksiin nähden. Mutta ei nyt valiteta, tällä kertaa näin. Olihan se ensimmäinen maali paitsio, mutta ei se juurikaan pisteitä pois vie Plussia: +++ Koko puolustus. Aivan uskomattoman varmaa koko matsin ajan. Missään vaiheessa Chelsea ei saanut kunnon painetta maalille. Djouroulla todella paljon epäonnea omassa maalissa. Jotain puolustuksen varmuudesta kertoo varmaan se, että Chelsealla ei ollut kuin yksi laukaus kohti maalia koko ottelulta ja sekin oli Lampardin pusku, joka suuntautui suoraan Almuniaa kohti. Jos joku on puolustuksesta nostettava esiin, niin sen on oltava Sagna. Aivan uskomaton esitys. ++ Van Persie. Kaksi maalia ja muutenkin "se parempi hyökkääjä". Adebayorin vaisu esitys on tosin selitettävissä loukkaantumisilla ja pelituntuman puutteella. + Fabregas. Aivan eri meininkiä kuin alkukaudella. Alkaa vihdoin päästä huippuvireeseen. Ilmeisesti kapteeninnauha saanut spanskin liekkeihin. Mistään mestaruuksista on aivan turha puhua toistaiseksi. Niin epätasaista on meininki ollut, että tappioita loppukauden aikana sallittaisiin korkeintaan yksi tai kaksi, mikäli joukkue meinaisi mestaruuden viedä. Mutta kuten on nähty, eväät eivät siihen vielä riitä. Ihan kiva voittaa välillä top-4 joukkueita, mutta tasaisuutta vaadittaisiin paljon liigan voittoon. No, ehkä UCL:ssä voi olla jotain mahdollisuuksia. Chelseasta sen verran, että pakko sanoa, että heidän taistelunsa loppui samalla hetkellä, kun Mikel vaihdettiin pois kentältä. Mikel voitti paljon palloja keskikentällä ja hänen poistuttuaan ei sinisillä ollut enää pallojen voittajaa, jolloin Arsenal sai helposti pakan kasaan ja palloa itselle. Siinä mielestäni Scolari teki selkeän virhearvioinnin ja olin vaihdon (Mikel <-> Malouda) aikaan täysin varma, että Arsenal tulee viemään kolme pistettä. Liigacupissa huomenna vastaan asettuu Burnley.
 4. Arsenal 07-09

  Täysin sama. Vaikka Senderos on hidas pelaaja, niin on todella paljon Silvestreä parempi ja varsinkin lahjakkaampi toppari. Silvestre on toki monipuolinen, toisaalta en tiedä onko se monipuolisuutta, että osaa pelata montaa paikkaa, eikä yhtään kunnolla. Hauskan tästä jutusta tekee vielä se, ettei Senderos tunnu saavan peliaikaa Milanissa, jonka topparitilanne on muuten melko surkea. Tai siis hyviä toppareita siellä on, mutta erittäin loukkaantumisherkkiä. Senderosin ainoa todellinen heikkous (nopeuden lisäksi, mutta se on paikattavissa sijoittumisella) on virheherkkyys ja tämäkin oli viime vuosina vähentynyt. Erittäin hyviä ominaisuuksia Senderosilla on loistava pääpelaaminen ja muodostaa sekä Touren, että Gallasin kanssa loistavan kaksikon puolustuksen keskustaan.
 5. Arsenal 07-09

  Kai Wengerin piti hankkia joku toppari kesällä ja Silvestre oli sopivalla hinnalla tarjolla ikkunan loppuhetkillä, kun Wengerin topparilistalla oli ruksi piirretty yhden jos toisenkin topparin paikalle. Silvestre on toki ihan hyvä puolustaja, ja vaikka karmeimmilta virheiltä ollaan vältytty, on myös nähty ettei taso vaan riitä. Ihan hyvä esim. nelostoppariksi (mitä hän kyllä tason puolesta onkin), mutta avaukseen ei missään nimessä. Toivottavasti palaa kuitenkin Ranskaan ensi kesänä, tuskin kuitenkaan. Wengerin ykkösnimi topparihankinnaksi oli ilmeisesti Udinesen superlahjakas parikymppinen Christian Zapata, mutta Wengerin tarjoama £9M ei ymmärrettävästi riittänyt Udineselle. Zapataa en pelaajana tunne kovinkaan hyvin, koska ei ole montaa kertaa tullut Udinesen pelejä katseltua, mitä nyt muutama Romanin takia aikanaan. Kuuleman mukaan Zapata on kuitenkin erittäin vahva ja hyvä pääpelaaja.
 6. Arsenal 07-09

  Olet tainnut siis katsella niitä pelejä, joissa miestä peluutetaan laidalla? Hyvin samankaltainen tilanne, kuin esim. Cesciä tai vaikkapa Paul Scholesia pidettäisiin laiturina. Keskustassa Ramsey on erittäin hyvä, mutta Cescin rinnalle ei eväät puolustuksellisesti riitä, ei nyt, tuskin tulevaisuudessakaan. Kaverilla on loistava pelisilmä, häikäisevä laukaus, ikäisekseen todella vahva jne. Ei ihan turhat kaverit voi kyykyttää esim. Wiganin keskikentän kolmikkoa (Palacios ykkösnimenä) Mark Randallin kanssa. Randall on toki kohtuu lupaava, mutta oikeastaan vain syöttötaito on riittävän hyvää huipputasolle, joten Ramsey sai tehdä hurjasti töitä. Voi siis hyvin sanoa, että pidän Ramseytä vähintään yhtä lupaavana kuin ketä tahansa muuta pelaajaa Arsenalista (mm. Vela, Wilshere...). Eväät vaikkapa Cescin tasolle on ja enemmänkin. --- Eilisestä pelistä sen verran, että laitapelaajia ei joukkueessa ole. Tämä oli toki tiedossakin, kun neljä parasta laituria oli sairastuvalla (Rosicky, Nasri, Walcott, Diaby). Ramsey voi kelvata laidalle jossain määrin, jos toisella laidalla on nopea kaveri, mutta jos Denilsonin kaltainen selkeä keskustan mies on laidalla, niin ymmärrettävästi siitä ei tule yhtään mitään. Tulevaisuudessa näissä tilanteissa on pakko alkaa ajaa Wilshereä avauksesta kehiin, ellei laituriosastolle ole tulossa lisäystä. Plussia vielä. +++ Cesc. Loistava aloitus kapteenina. Kauden parasta Cesciä. Aivan uskomattomia syöttöjä, vain yhdestä tosin maali. ++ Bendtner. Miehen liikkuvuus kärjessä toi paljon ongelmia Dynamon puolustukselle. Saanut mielestäni kohtuutonta kritiikkiä viime aikoina. Suurin osa ihmisistä ei ilmeisesti ymmärrä sitä, että väärä roolitus vaikuttaa peliesityksiin. Yksinäiseksi kärjeksi ei selvästikään sovi, kuten ei myöskään RvP:n kanssa kärkeen. Aden, Velan tai Eduardon kanssa homma kuitenkin toimii. + Gallas. Plussa tulee hirveästä yrityksestä. Voisi jopa puhua yliyrittämisestä. Puolustuksen selkeästi paras pelaaja, ei harhasyöttöjä toisin kuin kaikilta muilta. Yksi paha virhe omassa päässä laskee plussia. Todella hienoa, että on palannut takaisin. Osaa taas arvostaa miehen panosta, eikä kritisoi turhaan. Ja vielä miinus: - Silvestre. Ei vaan ymmärrä, mitä Wenger näkee tässä kaverissa. Viime aikoina todella paljon pahoja merkkausvirheitä, plussana vielä karmaiseva pelinavaaminen. Olkoonkin, että ottaa hyvin pääpalloja. Toure takaisin avaukseen, niin puolustuksen ainoa ongelma on pääpeli. Näkeehän sen nyt vaikkapa päästetyistä maaleistakin, että Touren ja Gallasin yhteistyö on kuitenkin reippaasti parempaa kuin Gallasin ja Silvestren, vaikka ominaisuuksiltaan ranskalaiset muodostaisivatkin paremman parin. Kuitenkaan Silvestren taso ei riitä.
 7. Arsenal 07-09

  -----Bendtner-----van Persie----- Diaby--Denilson----Song-----Nasri Clichy---Silvestre-Djourou-G.Hoyte -------------Almunia------------- Penkki: Fabianski, Vela, Ramsey, Wilshere, Lansbury, Gibbs, Simpson Nuorempi (ja lupaavampi?) Hoyte siis avauksessa puolustajapulan takia. Gallasista lisää kommenttia pelin jälkeen, jos siltä tuntuu Almunia siis ainakin tänään kapteenina. Toivottavasti ei tulevaisuudessa.
 8. Arsenal 07-09

  Itse asiassa hänen typerä pelikieltonsa on nyt jo lusittu, koska Carling Cupin matsi Wigania vastaan laskettiin mukaan tähän kolmeen otteluun.
 9. Arsenal 07-09

  On kunnossa, mutta saa nähdä kumpi aloittaa maalissa. Itse kallistuisin enemmän Fabianskin puolelle. Todennäköisesti Wenger valitsee kuitenkin Almunian.
 10. Wenger

  Enpä tiedä voisiko enempää eri mieltä olla. Jos vertaa ManUn, Chelsean tai jopa Liverpoolin käyttämiä rahoja Arsenaliin, niin voit nähdä selkeän eron. Wenger on loistava talouden ylläpidossa, varsinkin Emiratesin valmistuessa tämä oli hyvin tärkeää, tai muuten olisi saattanut jäädä selkeät velat. Muutenkin voi verrata vaikka pelaajamarkkinoita, tai vaikkapa avausten hintoja, ja huomaat, ettei Wengerillä ole oikeasti ollut liikaa rahaa käytettävissä. Hyvä esimerkki tästä on vaikkapa ManUn Tevez. Tällä hetkellä ei ole ykkösavauksen mies, mutta huhujen mukaan ManU on valmis lunastamaan hänet reilulla £20 miljoonalla. Siinä ei ole toki mitään väärää, mutta Arsenalilla ei ole todellakaan resursseja näihin. Jotain kertoo varmaan myös se, että aikanaan £13 miljoonaa maksanut Sylvain Wiltord taitaa yhä olla Arsenalin kaikkien aikojen kallein hankinta, kun taas sekä Manu, Chelsea että Liverpool ovat tämän hinnan ylittäneet vähintään kolme kertaa. On totta, ettei Wenger ole saavuttanut viime aikoina mitään pokaaleja. Mutta kuten Wenger itse sanoo, niin menestys ei ole pelkkiä mestaruuksia, vaikka ne pääosaa näyttelevätkin. Wenger on ja pysyy Arsenalissa ainakin vuoteen 2011 saakka, ellei itse eroa, ja sitä hän ei ole tekemässä. Ranskalaiset ovat tunnetusti sen verran kovapäistä sakkia, että ei pysty itse eroamaan. OT: Kohta ManUlta turpaan
 11. matriisi 3 viikkoa

  I'll get me coat, mate.
 12. matriisi 3 viikkoa

  Kannatetaan
 13. Arsenal 07-09

  Jos nyt pitäisi veikata, niin pistäisin rahani kyllä likoon ManUn puolesta. Niin paljon tasapainoisempi ja vahvempi jengi, niin taktisesti, kuin fyysisestikin. Suurimpana puutteena nykyiseen keskikenttään näen kuitenkin nopeuden puutteen. Jos esim. Denilson-Song-Cesc kolmikko pelaa huomenna ManUn kolmikko Anderson-Fletcher-Carrickia vastaan, niin kyyti tulee olemaan kylmää. Carrick ei ole nopea, ehkä Songin tai Cescin kanssa samalla tasolla. Fletcherkään ei ole liian nopea, mutta selkeästi vikkelämpi kuin yksikään Arsun vastaavista. Diaby pystyisi pistämään hänelle kampoihin, mutta en usko, että hän aloittaa, ainakaan keskustassa. Andersonille kukaan noista ei nopeudessa pärjää. Flamini olisi viime vuonna pärjännyt, mutta eipä ole Flaminia enää joukkueessa. Jos laidat ovat vielä mallia Nasri-Diaby, niin mitään supernopeita kavereita ei todellakaan ole keskikentällä. Eri asia on, jos (ja kun?) Walcott pelaa. Tosin Walcottin pelaaminen on ennenkin nähty kipeän olkapään kanssa, eli ei uskalla pelata kunnolla. ManUsta sen verran, että toivottavasti laittavat Tevez-Rooney parin kärkeen. Arsun topparit pärjäävät kyllä teknisille ja nopeille hyökkääjille, mutta Berbatov on aina ollut todella hankala pideltävä. Djourou voisi fyysisyydellään pärjätä hänelle. Silvestrellä ilmeisesti nenä murtunut ja pelaaminen epävarmaa, samoin Gallasilla pieniä ongelmia. Maalille Almunia () ja kärkeen yksinäiseksi Bendtner. Almunialla on kyllä nyt se kuuluisa parannuksen paikka. Aloitti alkukauden todella hienosti. Aina Tottenham-matsiin asti. Stoke-matsia en nähnyt, kuulemma sielläkin sössinyt. Wenger huomenna: ---------------Bendtner----------------- Nasri------------Cesc------------Walcott ---------Denilson------Song------------- ---Clichy-----Gallas----Toure---Sagna--- ----------------Almunia----------------- Itse pistäisin: ----------------Bendtner---------------- Diaby-------------Nasri-----------Walcott (Diaby ja Nasri vaihtelevat paikkoja) -----------Song---------Cesc----------- --Clichy-----Djourou---Toure----Sagna-- ----------------Fabianski--------------- Tulosveikkaus: 0-3. En vain pysty näkemään Arsua tekemässä maaliakaan, ja ManU iskee nopeilla hyökkäyksillä muutaman maalin ja kerran kulmasta. Tasuriin tarvittaisiin ylisuoritus ja voittoon joku onnenkantamoinen alkuun tai vastustajan veskarin hörppy.
 14. Arsenal 07-09

  Ok. Mutta en usko, että Arsenal hävisi viime vuoden mestaruustaistelua henkisen kantin petämisen takia, vaan enemmänkin ringin kapeuden takia. Kauden lopussa oli moni mies sivussa ja riittävän hyviä korvaajia ei vaan ollut. Arsenalillakin kuitenkin on todellista voitonnälkää omaavia pelaajia, erityisesti nyt Gallas, Fabregas, van Persie, Ade ja viime kaudella vielä vaikkapa Flamini. Tietysti oli Hlebin kaltaisia pelaajia, jotka eivät uskaltaneet tehdä omia ratkaisuja suuremmissa peleissä tai paikoissa. Viime kauden Liverpool-matsi kaatui tuomarivirheisiin. Chelsea-pelissä Chelsean loistavaan taktiikkaan lopussa, eikä ManU-pelissäkään Arsenal juurikaan huonompi ollut, pallo pomppi ManUlle toisella puoliajalla. Ihan hyvä, jos saa vaihteeksi lepoa. Ei ollut kesälomaa - saati preseasonia - ollenkaan, joten levätköön nyt. Toki nenän murtaminen ei ole parasta lepäämistä.
 15. Arsenal 07-09

  Kuka on ManUn raskassarjalainen? Tällä siis haetaan sitä, että mitään raskaan sarjan miehiä ei enää välttämättä keskikentälle tarvita. Johtuvatko siis nämä lukemattomat (viime kaudella kolme) tappiot sittenkin jostain muusta?
 16. Suomi u-21

  LOOOOOIIIIISSSSSSSTAAAAAVAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Juuri kotiuduttu Turusta ja voin vakuuttaa etten ole ennen vastaavanlaista tunnetta kokenut futiksen tai oikeastaan minkään muunkaan parissa. Kevyesti paras matsi minkä olen ikinä nähnyt. Ihmettelen, jollei tuosta porukasta nouse useampi kaveri aikanaan A-maajoukkueeseen. +++ Koko tiimi ja Kanerva Ja Vasaralle vielä erikseen MAAJOUKKUEESEEN! Ensi kesänä päästävä Ruotsiin
 17. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  Ei vielä mitään varmaa, Kolkan itsensä mukaan on mitä todennäköisimmin pelikunnossa. Toivotaan parasta
 18. Kaikkien offtopicien kohtauspaikka

  Pikku viilauksella näin
 19. Arsenal 07-09

  Oikeastaan olen aika lailla eri mieltä. Pitkät syöttöputket ovat melko turhia, jos ei ole ketään antamassa viimeisiä palloja sieltä laidalta (keskusta jo luonnollisesti bussin kanssa tukittuna). Toisaalta lyhytsyöttöpeli ei ole Walcottin vahvuus, mutta toisaalta ei heikkouskaan. Kentällä siis täytyy olla joku, joka kykenee vastaiskuihin, jos lyhytsyöttöpeli ei toimi. Sunderlandia vastaan ei vastaan voinut iskeä, koska S'land oli jopa hieman yllättäen tyytymässä pelkkään puolustamiseen kotikentällään. Vielä viimeinen ja tärkein pointti, että Rosickyn poissaollessa ei Walcottin paikalle ole yksinkertaisesti parempaa tai edes lähelle yhtä hyvää vaihtoehtoa kentälle. Nuo me ja te pronominit voi kyllä jättää pois, kun puhutaan englantilaisesta tai ihan mistä tahansa muunmaalaisesta joukkueesta. Vastaukseksi sen verran, että oikeiksi miehiksi eivät kelpaa esimerkiksi Mathieu Flamini, Bacary Sagna, Kolo Toure ym. kaverit? Ainoa totuus tuossa viestissä on se, että keskikentälle ei tosiaan ole sitä the bossia, jonka roolin Flamini jätti.
 20. Teemu Pukki

  Ja huikea osuma olikin [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8zo4R_4wF8c]YouTube - Sevilla Atlético 1-Real Sociedad 0[/ame] Maajoukkueeseen
 21. Arsenal 07-09

  Sunderland - Arsenal 1 - 1 Aika paskaa. Tuomarista jäi kyllä paska maku. Ensimmäisellä puoliajalla aivan paska molempiin suuntiin, mutta eihän tämä vielä riittänyt. Toisella nelivitosella piti sitten kelkka kääntää täysin Arsenalia vastaan. En usko, että antoi yhtään vaparia Arsulle toisella puoliajalla. Hyvä esimerkki vihellyksistä oli siinä lisäajan alussa, kun Vela harhautti kaksi pelaajaa ja yhtäkkiä ilman minkäänlaista kontaktia vapaapotku Sunderlandille. Toisaalta, myös linjamies kunnostautui melkoisesti hylkäämällä täysin selkeän maalin perusteitta. Tai kyllähän se siinä rajalla kävi, muttei tasan senttiäkään yli, joten aika hauskaa sinänsä. Eikös ne kuuluisi liputtaa vaan, jos on täysin varma tilanteesta? Arsenalista sen verran, että ensimmäinen puoliaika täysin perseestä. Toisella puoliajalla vauhti kääntyi aika lailla Bendtnerin ja Nasrin tullessa kehiin. Fabregasin puskulle Sunderland sumputti kyllä ihan hyvin, että pojot sinne. Ihan hyvin pelasivat ja Leadbitterin uskomaton laukaus oli jopa tuoda voiton
 22. Loukkaantumiset

  Kuten Tasapaino jo sanoi, niin Arsenalilla on jälleen ollut vaikeaa loukkaantumisten kanssa. Seuraavat kaverit ovat olleet sivussa alkukaudella: Cesc Fabregas, Alexandre Song, Kolo Toure, Mikael Silvestre, Johan Djourou, Samir Nasri, Robin van Persie. Näiden lisäksi koko ajan sivussa ovat olleet Tomas Rosicky, Amaury Bischoff (), Abou Diaby ja Eduardo, että kyllä siinä varmasti aivan riittämiin on. Ottaen toki huomioon sen, että on kulunut yli kolme vuotta siitä, kun viimeksi joukkue on päässyt pelaamaan ilman loukkaantumisia parhaalla yhdellätoistaan.
 23. Veikkausliiga 2008

  Ei ainakaan tarkoitus ollut hehkuttaa Paatelaista. Hyvä hyökkääjä ja selvästi aliarvostettu, mutta siltikin vain hyvä hyökkääjä. Gyanista taas eri mieltä. Johtunee tosin siitä etten odottanut sympaattiselta ghanalaiselta mitään ihmetekoja. Pelaa ihan simppeliä futista, muttei kykene mihinkään erikoisuuksiin. Palkka on kylläkin vitsi, mutta mies on ihan hyvä pelaaja, kunhan ei joudu Valakarin kanssa samaan aikaan kentälle, koska yksi junttaaja riittää tuohon keskelle.
 24. Veikkausliiga 2008

  Ihan oikeasti Furkka on ollut puoli vuotta pois, joten vain todella pahassa hädässä pelaa puolikkaan, eikä todellakaan pysty pelaamaan täysipainoisesti. Tuskin pelaa 20 minuuttia kauempaa, jos ei ole pakottavaa tarvetta. Oikeastaan Furkka on ainoita Interin pelaajia, joita tulee edes jonkin verran sympattua. No Gyan nyt oli ihan paniikkihankinta. Ihan hyvin toki pelannut, mutta ei palkkaansa vastaavasti tosin. Ja meriitit ei todellakaan ole mikään mittari, se on ennenkin nähty. Abramovicilta olen nähnyt todella useita pelejä tällä kaudella, eikä mikään erikoinen hyökkääjä ole. Suurin piirtein kaikki kaverin maalit on kuin suoraan pedattuna tulleita. Paatelaisen Migu on selkeästi parempi hyökkääjänä. Klubi-pelissä oli sentään Domagoj'lta ihan hyvää meininkiä, mutta siihen se sitten jäikin. Pidän näistä uusista hankinnoista Grotia todella paljon parempana pelaajana. Otetaas varmuuden vuoksi talteen. En kuitenkaan itsekään usko, että Job lähtisi, mutta eihän sitä tiedä. Jos hyvä tarjous tulee, niin taatusti lähtee.
 25. Veikkausliiga 2008

  Hongan puolellahan tässä (yllättäen ) ollaan. Ihan mukavaa futista pelaavat ja Interiä vastaan mikä vaan kelpaa, jopa HJK tai TamU. Eiköhän espoolaiset vielä tuon hoida ja Interin laskukausi alkakoon vaikkapa Hooiveldin, Chatton ja Dragtsman lähdöillä Huumorimiehiä selvästi Ja Furkka ei ole kuin 30 min pelikunnossa ja muutenkaan ei mikään maalinsylkijä ole alkukaudestaan huolimatta. Toisaalta Interissä jopa Abramovicin kaltainen turhake on tehnyt hyvin maaleja.
×