Jump to content

Maalipyssy

Members
 • Content count

  377
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maalipyssy

 1. Kaikki ongelmat ja virheet tänne + talkoot!!!

  XP + Firefox= koko sivusto alhaalla... Error! Configuration Error: 404 page "/var/www/paitsio_com/fileadmin/templates/main/notfound.html" could not be found.
 2. Kesän siirtoruletti

  Äh, niin tietysti.
 3. Kesän siirtoruletti

  Paitsio.comin sivuilla uutinen mainittiin kolmisen tuntia aiemmin (tietolähde?) ja siinä oli myös nuo faktat kohdallaan. Mikä muuten on UV?
 4. Juve ottelut 07-08

  Ihan ottamatta kantaa mihinkään muuhun, niin Romalta löytyy Euroopan sarjojen kovin viimeistelijä viime kaudelta. Eli tuo pointtisi on nyt ihan vain hieman erikoinen..?
 5. Coppa Italia 2006-2007 Roma-INTER

  Kiitos onnitteluista. Mitä tahansa pokaalia on tässä nyt ehditty odotella, mutta en vielä lähde juhlimaan. Jos joku tämän jotenkin mahdollisesti pystyy vielä tyrimään, niin se on Roma.
 6. Veikkausliiga Täytti Katsomot

  Todella loistava keksintö TPS:ltä! Kerrankin Turussa on osattu tehdä jotain oikein Jossain lehdessä oli nuo teesit ja mietin, että onko tämä oikeasti keksitty Turussa. Ensi vuonna sitten normaalihinnalla samat naamat katsomoon...
 7. Miten lippu Roma-Lazio peliin?

  Seuraile vaan Listicketin nettisivuja, niin joku päivä ne sinne tupsahtaa. Tuntuu siltä, että vähän vaihdellen tulevat ennakkoon myyntiin. Itse veikkaisin, että ensi viikolla ilmestyvät. Listicket on Roman lippujen virallinen välittäjä nettimyynnissä, joten ne kaikki muut todella kalliit paikat kannattaa unohtaa, ellei sitten käy ohrasesti.
 8. Manchester United - AS Roma

  Mielestäni matsin ratkaisi pallopojat. Ilman niiden panosta tulos olisi varmaankin ollut toisinpäin. Vakavasti sanottuna: ManU teki sen mitä pitikin, sillä kyllähän näiden joukkueiden välillä on jo niin valtava ero resursseissa, että näin sen pitikin mennä. Toki nuo lukemat hieman liiottelevat, mutta näin käy kun toisella natsaa kaikki ja toinen tekee normaalia enemmän virheitä. Doni on hyvä maalivahti, mutta eilisen kaltaisten esitysten takia häntä ei voi aivan terävimmän kärjen edustajana pitää. Laskisin eilen hänen piikkiin ainakin ensimmäisen ja viimeisen maalin. Samoin Ronaldon ensimmäinen, mutta siinä oli näppinsä pelissä enemmän Chivulla, joka odotti ja odotti. Samoin toinen maali menee pitkälti Chivun piikkiin: en oikein ymmärrä, mitä hän tilanteessa koomaili, sillä syöttö oli täysin katkottavissa. Doni tosin pelasi suunnilleen samalla tasolla kuin muukin joukkue. Fakta on se, että Roma ei pysty panemaan kampoihin yhdelle maailman suurimmista ökyistä, kun siltä puuttuu kokoonpanosta Perrotta, Taddei, Tonetto, Tavano ja Aquilani. Tosin näiden taakse en lähtisi piiloutumaan, koska jatkoon olisi todennäköisesti mennyt silti sama joukkue, vaikka pelaajat olisivat olleet käytössä. Olen kuitenkin todella tyytyväinen Roman tämän kauden suoritukseen CL:ssä. Voitto Lyonissa ja ManUn kaataminen Olimpicolla jäävät muistoihin.
 9. Manchester United - AS Roma

  Onneksi olin toisessa baarissa, sillä pidän Kaiser Chiefsistä Näkyykö matsi missään baarissa/näyttääkö ylipäänsä mikään kanava tätä matsia? Ei viitsisi tällaista kohokohtaa tuijottaa streamilta...
 10. Manchester United - AS Roma

  Rauhotutaanpas nyt. Pallopojat oli jo isku vyön alle
 11. Onko muita menossa Roma-Manu matsiin?!

  Palautetta voi kyllä laittaa, mutta tuskin se mitään muuttaa. Perusteluja sen sijaan kannattaisi miettiä uudemman kerran, sillä ainakin oman käsitykseni mukaan Manchester on Englannissa.
 12. Miten lippu Roma-Lazio peliin?

  Suosittelen nyt lämpimästi uhraamaan sen muutaman euron enemmän ja tilaamaan liput listicketistä. Kuinka paljon sitten harmittaa, kun on paikalla eikä ole lippua? Osta etukäteen netistä, kun kerran siihen on olemassa mahdollisuus. Distintien liputkaan eivät varmaankaan tule listicketin listoille, mutta Tevere Centrale ja Monte Mario varmastikin. Osta etukäteen!! Paskat siinä mistään kakkossijasta pelataan, mutta lazio pelaa vielä paikasta auringossa (CL). Tämän takia en usko, että viime kausien trendi laimeiden "kevätderbyjen" suhteen jatkuu. Saathan sinä lipun ostaa vaikka juuri Karl Marxin nimellä, mutta stadionilla tulisi sitten olla Karl Marxin henkilöllisyystodistus mukana. Tässä on tapahtunut suuri muutos Catanian mellakan jälkeen.
 13. Miten lippu Roma-Lazio peliin?

  Roma-osiossa on täydelliset ohjeet Roman peleihin lippujen ostamisesta... Mustaanpörssin liput kannattaa jättää ostamatta. Olimpicoa ympäröivä puistikko on nykyään täysin suljettu muilta kuin lipus omistavilta, ja siinä tarkistetaan lippu ensimmäistä kertaa. Toisen kerran lippu tarkistetaan vielä luonnollisesti portilla. Tuttaviltani, jotka olivat viimeisessä Roman kotipelissä tsekattiin nimen täsmääminen lippuihin molemmilla porteilla ja kopiot ei riitä.
 14. Listicketin kautta liput Roman peliin

  Saat Listicketistä vahvistuksen varauksestasi maililla, jota vastaan voit noutaa liput Olimpicon nurkilla sijaitsevasta myyntikojusta muistaakseni kahta tuntia ennen peliä (en ole koskaan varannut lippuja etukäteen, joten en tarkalleen tiedä sijaintia (kysymällä selviää)). Muista ottaa kaikkien passit mukaan, jotka lippuja ovat nimellään tilanneet. Helppo homma, noin periaatteessa (kuten kaikki Italiassa ) .
 15. Lippuja Roman peleihin?

  http://www.paitsio.com/Lippuinfo.54.0.html Tuonne olen kirjoittanut infoa Roman matsien lipuista, ja jos vähän paitsio.comin Roma-osiota surffaat, niin löydät suht kattavat ohjeet koko tapahtumasta. Milania vastaan tuskin ongelmia ja Laziotakin vastaan luultavasti lippuja saa vielä paikanpäältä, mutta hintaluokka tulee olemaan suurempi kuin Curvan halvimmat liput, koska molemmat Curvat ovat tietystä syystä täynnä noissa otteluissa. edit. Mikäli tilanne scudetto-kamppailussa on vielä se, että Romalla on viimeisellä kierroksella siihen mahdollisuuksia, niin silloin mainitsemaasi Messina-peliin voi olla hyvinkin vaikeaa saada lippuja.
 16. Kaikki ongelmat ja virheet tänne + talkoot!!!

  Formulaa seuraavaksi?
 17. Mikä mättää?

  No, eihän se sitten hyvä ollut. Itselläni alkoi näkyä tuon operaation jälkeen.
 18. Mikä mättää?

  Laita kuvien selausikkunassa options-valikosta "show thumbnails" päälle, niin kuvat ilmestyivät.
 19. Italian siirtoikkuna

  Roma nettosi Midosta 6,75 miljoonaa euroa. Eli enemmän kuin moni osasi odottaa.
 20. Italian siirtoikkuna

  Taisi olla Gazzettalla vielä talouspuoli hieman hakusessa Vucinicin sopimuksen suhteen. Jos viitsit Antiko italiankieltä kunnolla taitavana tarkistaa, että ymmärsin sopimusehdot oikein (ensimmäinen linkki Vucinicin siirtoa koskevassa jutussa paitsio.comissa). Hankinta rahoitettiin varmaankin pitkälti Midosta saaduilla rahoilla. Cufren siirto Monacoon tuli puun takaa, kun Roman johto ilmeisesti kuvitteli Tottenhamin korealaisen tulevan Romaan, mutta näinhän ei sitten käynytkään. Nyt ilman Cufrea Romalla ei ole enää ollenkaan mittoja täyttävää vasenta puolustajaa. Huhuissa Romaan tuodaan Brescian Gilberto Martinezia, joka ei tosin aivan täysin ainakaan allekirjoittanutta vakuuta.
 21. Italian siirtoikkuna

  Kysymys on 'hiukan' sekava, mutta jos ennen joulua ainoa pelaamaton viikonloppu on 7-8.10, niin aivan varmasti Roomassa pelataan tuolla jaksolla. Serie A:n ohjelmat julkaistaan kaiketi tänään klo 20 Suomen aikaa. http://www.lega-calcio.it/
 22. Italian jalkapallokaaos

  Pienellä muokkauksella jutut kävisivät molempiin tarkoituksiin... Vai meneekö liian työlääksi, jos joutuu postailla kahteen paikkaan? edit. Tämä oli vain yksi ehdotus...
 23. Italian jalkapallokaaos

  Antiko: miksi et samantien naputa typolla uutisia, joita tykität tänne foorumille?
 24. Mikä mättää?

  En oikein ymmärrä, että missä itselläni mättää, koska muut osoitteet ovat toimineet moitteitta. Silloin kun sivut itselläni pätkii, niin en pääse mihinkään muualle Paitsioon liittyvään kuin Foorumille. Typo, tpl ja pääsivu ovat poissa pelistä...
 25. Mikä mättää?

  Käytätkö Firefoxia?
×