Jump to content

Golden Age Milanista

Members
 • Content count

  2,870
 • Joined

 • Last visited

About Golden Age Milanista

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Italian alueiden epäillään peukaloivan koronatietoja, jotta yhteiskuntaa ei suljettaisi uudestaan Epäilyksen alla oleva Lombardia sanoo väitteiden olevan hyvin vakavia, loukkaavia ja ennen kaikkea vääriä. Italiassa terveysalan asiantuntijat epäilevät, että alueet saattavat peukaloida tietoja uusista koronatartunnoista, jotta ne välttäisivät uudet rajoitukset. Yksi epäillyistä on Lombardian alue, jota koronaepidemia on kohdellut Italiassa pahiten. Italiassa on alettu purkaa tiukkoja rajoituksia, jotka määrättiin keväällä koronaepidemian ryöpsähdettyä. 3. kesäkuuta on tarkoitus sallia italialaisten vapaa liikkuminen kotimaassaan sekä turistien tulo maahan. Hallitus on kuitenkin varoittanut, että joitakin alueita voidaan pitää edelleen suljettuina, jos niissä on suuri tartuntariski. Terveysalan säätiö GIMBE sanoo, että on perusteltuja syitä epäillä alueiden syyllistyvän temppuihin, jottei niitä suljettaisi uudelleen. "Liikaa outoja asioita" Säätiön johtaja Nino Cartabellotta sanoo Radio 24:n haastattelussa, että Lombardian tiedoissa on kolmen kuukauden aikana ollut liikaa outoja seikkoja. Ihmisiä on hänen mukaansa muun muassa tilastoitu parantuneiksi, kun he ovat päässeet sairaalasta, vaikka he olisivat olleet edelleen sairaita. Lisäksi tietojen ilmoittamisessa on ollut epätavallisia viiveitä myös epidemian toistaiseksi pahimman vaiheen väistyttyä. Joinan päivinä on myös testattu selvästi normaalia vähemmän ihmisiä. Cartabellottan mukaan tästä saa vaikutelman, että Lombardia pyrkisi välttämään uusien tapausten paljastumista. Lombardian alueen edustajat kiistävät epäilyt jyrkästi. Heidän mukaansa ne ovat vakavia, loukkaavia ja ennen kaikkia vääriä. Syytöksiä myös muilta asiantuntijoilta Perjantaina italialaislehti La Stampa kuitenkin kirjoitti, että kymmenet virologit ovat viime viikkoina arvostelleet koronatietojen epäjohdonmukaisuuksia, koska ne antavat tartuntamääristä liian alhaisen kuvan. Messagero-lehden haastattelema tartuntatautiasiantuntija Luigi Toma puolestaan sanoi, virustartuntojen jäljittämisessä ja seurannassa on jotain pielessä Lombardiassa, mutta myös Piedmontissa ja Liguriassa. Myös Italian hallitusta neuvova Maailman terveysjärjestön WHO:n asiantuntija Walter Ricciardi on sanonut, että on syytä epäillä, etteivät joidenkin alueiden tiedot ole luotettavia. Italian eteläiset alueet Campania, Sardinia ja Sisilia ovat uhanneet, etteivät ne päästä alueilleen pohjoisitalialaisia tai määräävät nämä karanteeniin. Italiassa on kuollut koronaan yli 33 000 ihmistä, joista liki puolet Lombardiassa. Lombardian tartuntaluvut ovat edelleen olleet maan suurimmat.
 2. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Serie A jatkuu kesäkuussa – lääkärit pessismistiä kauden päättämisestä Italian jalkapalloliitolla on suuria ongelmia ratkaistavana kauden loppuun saattamiseksi. Italian pääsarja Serie A sai torstaina hyväksynnän kauden jatkamiselle kesäkuun 20. päivä. Kolmen kuukauden pelikatko päättyy, kun yksi pahiten koronaviruksen jyrän alle jääneistä maista alkaa vähitellen lieventämään rajoituksia. Italian urheiluministeri Vincenzo Spadafora kertoo maan hallituksen hyväksyneen jalkapallojohdon turvamääräykset kauden jatkamiseksi. – Italia on palaamassa tavanomaiseen elämään. On oikein, että myös jalkapallo voi normalisoitua, Spadafora sanoo. Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Gabriele Gravina kertoi videopalaverissa ministerille, että sarjassa käytettäisiin pudotuspelisysteemiä, mikäli uusia häiriöitä ilmenee. Mikäli kausi päättyy kokonaan ennenaikaisesti, voimaan jää tuolloin olemassa oleva sarjatilanne. – Meillä oli todella hyödyllinen tapaaminen. Sanoin alusta alkaen, että jalkapallo voi jatkua, kun kaikki ehdot turvallisuuden puolesta täyttyvät, Spadafora kertoo. Italialainen jalkapallo kohtaa koronapainajaisen jatkeeksi kalenteripainajaisen. Serie A:n johto kokoontuu perjantaina neuvottelemaan jäljellä olevien liiga- ja cup-otteluiden aikataulutuksesta. Pelaamattomia otteluita on kaikkiaan 127. Useimmilla joukkueilla on 12 sarjaottelua jäljellä. Spadafora suosittelee, että Italian cup saataisiin päätökseen viikkoa ennen liigakauden jatkumista. Välierät Interin ja Napolin sekä AC Milanin ja Juventuksen välillä voitaisiin pelata 13.-14. päivä kesäkuuta. Finaali ajoittuisi 17. päivälle, kolme päivää ennen sarjan alkua. – Toivon voivani lähettää positiivisia merkkejä koko maalle hyödyntämällä kesäkuun 13.-20. väliset päivät cupin päättämiseksi, hän sanoo. Jalkapalloliiton puheenjohtaja Gravina on mielissään sarjan jatkosta. – Jalkapallon jatkuminen edustaa toivon viestiä koko maalle, hän iloitsee. Jalkapallolääkäreiden yhdistys varovaisena Ongelmia kuitenkin piisaa positiivisista merkeistä huolimatta. Päänvaivaa Italian jalkapallolla ottelukalenterin ratkaisemisen lisäksi aiheuttaa pelaaja- ja tv-sopimukset. Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Damiano Tommasi huomauttaa, ettei otteluiden pelaaminen iltapäivällä ole realistista Italian helteisessä kesässä. Suurin pulma on kahden viikon karanteeni, mikäli pelaajalla todetaan koronatartunta. – Olen valmis lyömään vetoa sarjan jatkon puolesta, mutta kahden viikon karanteenisäännön takia sarjan päättämisen mahdollisuus ei ole korkea, arvioi Italian jalkapallolääkäriyhdistyksen puheenjohtaja Enrico Castellaci. – Se on rikos. En aio asettaa 50 tervettä ihmistä karanteeniin. Emme tee niin, jos tehtaassa löytyy positiivinen koronatesti, kommentoi puolestaan Lazion lääkäri Ivo Pulcini. Roomalaisjoukkue on vankasti sarjajatkon kannalla, sillä joukkue majailee sarjataulukossa toisena, vain pisteen päässä johtoasemassa olevasta Juventuksesta. Lähde: AFP
 3. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Italian jalkapalloliiga Serie A jatkuu 20. kesäkuuta Italian jalkapalloliigan pääsarja Serie A jatkuu 20. kesäkuuta. Koronapandemian takia ennen maaliskuun puoliväliä tauonneen sarjan jatkumisesta ilmoitti torstaina Italian urheiluministeri Vincenzo Spadafora. Urheiluministerin mukaan viranomaiset ja jalkapallopäättäjät ovat vakuuttuneita, että kesäkuussa on oikea aika laittaa sarjakausi uudelleen liikkeelle. –  Tekninen ja tieteellinen komitea antoivat pöytäkirjaan suostumuksensa, ja liitto vakuutti minulle, että sillä on B- ja C-suunnitelma, Spadafora kertoi. Serie A:ta pelattiin Italiassa viimeksi 9. maaliskuuta, kun Sassuolo voitti Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin Brescian 3–0. Koronatautiin liittyviä kuolemantapauksia on kirjattu Italiassa yli 33  000. Serie A:ta johtaa 63 pisteessä oleva Juventus pisteen edellä Laziota.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Götze voisi olla potentiaalinen hankinta, mutta minua mietityttää asiassa yksi mutta. Vaikka Götze on saksalainen, niin luulen, että hän ei ole pelaajatyyppina täysin Rangnick -yhteesopiva. Luulen RR haluaa pelaajiltaan enemmän semmoista ajokoiramaista vipeltämistä ympäri kenttää. Tämä on minusta se syy, miksi Götze on ajautunut Dortmundissa vaihtopenkille ja mutenkin ura sivuraiteille. Minusta Dortmundin pelitavassa on samoja elementtejä kuin RR:llä: Dortmundin peliin kuuluu kolme olennaista prinsiippiä: Laitojen ylimiehittäminen Pelipaikkojen vaihto viimeisellä kolmanneksella Nopeat vastahyökkäykset Tässä ole hyvinkin samoilla linjoilla. Milanilla ei ole resursseja laittaa koko joukkuetta uusiksi eikä siinä sen puoleen ole järkeäkään. Milanin materiaali on edelleen paljon parempi kuin tämän hetkinen sarjasijoitus. Jos esim. paljon alisuorittanut Hakan saadaan pelaamaan sillä tasolla, kuin pitäisi, niin siirtoikunassa voi pyöritellä peukaloita.
 5. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Serie A jännittää Italian hallituksen päätöstä: heltiääkö pelilupa tänään? Keskeytetyn jalkapallosarjan jatko on ratkeamassa tänään keskiviikkona. Peliohjelmaa käsitellään perjantain kokouksessa, jos pelilupa heltiää. ITALIAN jalkapallosarjan Serie A:n johto neuvottelee tänään maan hallituksen kanssa ehdoista, joilla sarja voidaan käynnistää uudelleen. Sarjajohto toivoo, että lupa heltiää ja pelit Italiassa voidaan aloittaa Saksan Bundesliigan antaman esimerkin mukaisesti. Italian jalkapallosarjat keskeytettiin koronauhan takia 9. maaliskuuta. Pandemia on koetellut Italiaa rajusti, sillä maassa oli keskiviikkoon mennessä rekisteröity yli 230 000 koronatartuntaa ja lähes 33 000 koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta. Koronarajoituksia on alettu hiljalleen purkaa myös Italiassa. Jalkapallossa ryhmäharjoittelu alkoi 19. toukokuuta. Maan pääsarja pyritään käynnistämään kesäkuun puolivälissä. Jalkapallopiireissä uskotaan, että urheiluministeri Vincenzo Spadafora hyväksyy pääsarjojen jatkamisen loppuun kesän aikana sekä pelien jatkamiselle kaavaillut ehdot. Jos ministeri hyväksyy ajatuksen, Serie A:n seurat järjestävät perjantaina kokouksen, jossa selvitetään sarjan ja Italian cupin jatko-ohjelmaa. Liigajohdon alustavan suunnitelman mukaan pelejä jatkettaisiin viikonvaihteessa 13.–14. kesäkuuta. Avausviikonloppuna pelattaisiin neljä siirrettyä ottelua Atalanta–Sassuolo, Verona–Cagliari, Inter Milan–Sampdoria ja Torino–Parma. Seuraavana lauantaina 20. kesäkuuta Italiassa on tarkoitus pelata täysi sarjakierros. Italian cupin välierät ja loppuottelu pyritään pelaamaan elokuun alussa Serie A:n päätyttyä. Euroopan jalkapalloliitto on kaavaillut myös eurosarjojen jäljellä olevia otteluita elokuulle. SARJA pyritään viemään vauhdilla loppuun. Alustavan suunnitelman mukaan joukkueille tulisi kesän helteisinä kuukausina kolme peliä viikossa. Kaikki eivät pidä ajatuksesta. Pohjoisen seurat Brescia ja Torino ovat koko ajan vastustaneet kauden jatkamista. Brescian kapteeni Daniele Gastaldello on ilmaissut kantansa toistuvasti. ”Sarjapelien jatkaminen on mielestäni pakottamista. Jatkopäätös vaarantaa pelaajien turvallisuuden”, Gastaldelle sanoi alkuviikosta. Brescia on sarjassa viimeisenä, eikä sillä ole mitään saavutettavaa. Torino on sarjassa 15:ntenä. Seuran puheenjohtaja Urbano Cairo luopuisi mielellään jatkopeleistä. ”Olen huolissani siitä, että kuluvan kauden ja 1. syyskuuta alkavan kauden 2020–21 pelien väliin ei juuri jää taukoa”, Cairo kertoi. ”Kunnioitan silti enemmistön päätöstä.” Italian maajoukkuevalmentaja Roberto Mancini on huolissaan pelaajien loukkaantumisriskistä. ”Pelkään, että edessä on kaaos, jos kautta jatketaan. Jos puhun vain valmentajana, luopuisin tästä kaudesta ja keskittyisin syyskuussa alkavaan uuteen pelikauteen”, Mancini sanoi. SERIE A:n seuroista Lazio on ajanut voimakkaimmin sarjan jatkamista. Seura oli sarjan keskeytyshetkellä liigassa toisena ja vain pisteen päässä sarjajohtaja Juventuksesta. ”Meillä on ikävä jalkapalloa, enkä tarkoita tällä vain itseäni ja seuraani”, Lazion kapteeni Senad Lulic totesi alkuviikosta. ”Toivon nopeaa ja oikeaa päätöstä, jotta pääsemme pelaamaan kauden jäljellä olevat ottelut.” Seurat keskustelevat perjantaina myös vaihtoehtoisesta suunnitelmasta pelata kuluva kausi loppuun typistettynä. Esillä on ajatus ratkaista mestaruus ja paikat eurosarjoissa pudotuspeleinä. Ratkaistavana ovat myös pelaajien sopimusasiat, palkkaleikkaukset ja mahdollisten sairaustapausten vastuukysymykset.
 6. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Pohkeensa loukannut Ibrahimovic säästyi akillesvammalta AC Milanin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on loukannut pohjelihaksensa, muttei akillesjännettään kuten aluksi pelättiin. Seura antoi Ibrahimovicin loukkaantumisesta lisätietoa tiistaina. –  Ibrahimovic loukkasi eilisessä harjoituksessa oikean jalan pohjelihaksen. Akillesjänteeseen ei tullut mitään vammoja. Jalka kuvataan uudestaan kymmenen päivän sisällä, AC Milan ilmoitti. Italian mediassa on levinnyt tieto, että Ibrahimovicin, 38, toipumiseen menisi jopa neljä viikkoa. Seura ei antanut toipumisesta minkäänlaista ennustetta. Ibrahimovic teki AC Milanin kanssa sopimuksen talven siirtoikkunan aikana. Hän harjoitteli Hammarbyn joukkueen kanssa ennen kuin siirtyi Italiaan kaksi viikkoa sitten. Ibrahimovic loukkasi pohjettaan jo talvella allekirjoitettuaan uuden sopimuksen tammikuussa.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Kyllähän tuo päivä päivältä selvemmältä näyttää. Tekeekin mieli kysyä, että milloinka se sitten tapahtuu? Vetääkö Pioli kesäkuun lopuun vai kauden loppuun? Laiteestas vähän pelaajahuhujakin: Mario Götze: jalkapallon MM-sankari siirtyy, Italiassa heräsi kiinnostus Ainakin kolme merkittävää seuraa on jalkapalloilija Mario Götzen kintereillä. Lauantaina Borussia Dortmund vahvisti, että Götze jättää seuran kauden päätyttyä. Kesällä päätyy bundesliigaseuran ja pelaajan välinen sopimus. Kaikkein vahvimmin Götzeä ollaan viemässä Italiaan. Kiinnostuneita ovat molemmat roomalaisseurat - Lazio ja AS Roma - sekä AC Milan. Götze, 27, muistetaan parhaiten kesän 2014 MM-kisoista. Hän vei Saksan maailmanmestaruuteen tehtyään voittomaalin jatkoajalla Argentiinaa vastaan. Götze pelaa hyökkääjänä tai hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Koska Götzestä tulee sopimukseton pelaaja, ei hänestä tarvitse maksaa siirtosummaa.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Sportmediaset: AC Milanin luotsiksi huhuttu Ralf Rangnick voi suostua pitämään Zlatan Ibrahimovićin – yhdellä ehdolla Zlatan Ibrahimovićin lähtöä AC Milanista on pidetty hyvin mahdollisena. Huhuissa vaihtoehtona on pidetty jopa paluuta Ruotsiin. AC Milanin on kerrottu palkkaavan seuraavaksi päävalmentajakseen mitä todennäköisimmin saksalaisen Ralf Rangnickin. Rangnick tunnetaan nuorten kykyjen kehittäjänä ja löytäjänä, joten jalkapalloilijaksi vanhassa 39 vuoden iässä oleva Ibrahimović ei tiettävästi kuulu Rangnickin suunnitelmiin, jos Rangnick ottaa ohjat Milanossa. Bolognan päävalmentaja ja Ibrahimovićin hyvin tunteva Siniša Mihajlović ehti jo julistaa varmaksi, ettei ruotsalaistähti jatka AC Milanissa. Italialainen Sportmediaset kuitenkin kirjoittaa, että Rangnick on valmis pitämään huippuhyökkääjän joukkueessa yhdellä ehdolla: Ibrahimovićin on suostuttava pienempään rooliin. Tämä tarkoittaisi sitä, ettei Ibrahimović välttämättä pääsisi kovinkaan usein avauskokoonpanoon. Hänen pitäisi toimia nuorille pelaajille eräänlaisena mentorina. Rangnick ei ole halukas rakentamaan joukkuetta Ibrahimovićin ympärille, mutta jos hyökkääjä haluaa jäädä Rangnickin ehdoista huolimatta, on seuran ja Ibrahimovićin allekirjoitettava jatkosopimus. Nykyinen diili päättyy nimittäin tähän kesään. Lähde: Aftonbladet
 9. Milanin uusi stadion

  Lähde: Puretaanko legendaarinen stadion? – Milanon kaupunki näyttänyt vihreää valoa Milanossa sijaitseva San Siro on toiminut AC Milanin ja Internazionalen kotistadionina jo vuosikymmenien ajan. AC Milan siirtyi pelaamaan San Sirolla syyskuussa 1926, ja Inter saapui samaiselle stadionille 1947. Legendaarisella stadionilla ollaan pelattu lukuisia arvoturnausotteluita ja eurofinaaleita. Inter ja AC Milan julkaisivat viime kesänä tiedotteen, jossa seurat kertoivat suunnittelevansa uuden stadionin rakentamista San Siron viereen. San Siro purettaisiin, ja uusi stadionin pitäisi olla valmis vuoteen 2024 mennessä. Copen mukaan Milanon kaupunki on näyttänyt vihreää valoa San Siron purkamiselle ja uuden stadionin rakentamiselle. Kaupunginhallituksen mielestä San Sirolla ei ole enää jäljellä sellaisia yksityiskohtia, jotka tekisivät stadionista kulttuurillisesti tärkeän kohteen Milanolle. Uudelle stadionille mahtuisi alustavien tietojen mukaan noin 60 000 ihmistä, eli 15 000 katsojaa vähemmän kuin pystyssä olevaan San Siroon. Stadionin rakennuttaminen maksaisi kokonaisuudessaan noin 700 miljoonaa euroa.
 10. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Serie A:n joukkueiden yhteisharjoitukset saivat vihreää valoa – pelikauden jatkuminen selviää ensi viikolla Pelitoiminta ei käynnisty ainakaan ennen kesäkuun 14. päivää. Italian jalkapallon pääsarjan Serie A:n joukkueet saavat jatkaa yhteisharjoittelua, mutta päätöksiä kauden jatkamisesta pitää odottaa 28. toukokuuta saakka. Asiasta kertoi urheiluministeri Vincenzo Spadafora. Spadafora sanoi tiistaina Italian televisiolle, että asiantuntijat ovat hyväksyneet Italian jalkapalloliiton (FIGC) julkaiseman terveysprotokollan, jota noudattamalla kauden jatkaminen voisi olla mahdollista. – On erinomainen uutinen, että yhteisharjoitukset voivat nyt jatkua, Spadafora kertoi Rai-kanavalle. Spadafora kertoi, että hän tapaa 28. toukokuuta FIGC:n puheenjohtajan Gabriele Gravinan ja Serie A:n puheenjohtajan Paolo Dal Pinon. Silloin päätetään kilpailutoimintaan palaamisesta. – Päätämme silloin, käynnistetäänkö Serie A uudelleen ja milloin. Tärkeää on, että kun aloitamme uudelleen, vakaana aikomuksena on selvittää mestaruus. Liitot päättävät yksityiskohtaisista säännöistä ja muodoista, Spadafora viittasi hallituksen, jalkapalloliiton ja Serie A:n neuvotteluihin. Pelaajayhdistys varoittaa loukkaantumisista Serie A:n kausi on ollut tauolla 9. maaliskuuta alkaen Italian kärsiessä pahoin koronavirusepidemiasta. Maassa on kirjattu yli 32 000 koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Joukkueet ovat voineet järjestää yksilöharjoituksia 4. toukokuuta lähtien, mutta pelitoiminta ei käynnisty ainakaan ennen kesäkuun 14. päivää. Italian pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Damiano Tommasi sanoi tiistaina, että jalkapalloilijat tarvitsisivat vähintään kuukauden kunnon harjoittelua ennen kuin kilpailutoiminnan jatkaminen olisi järkevää. – Vaikka puhutaan kuudesta viikosta, niin tarvitaan ainakin neljä viikkoa, että voidaan välttää loukkaantumisia. Tommasi viittasi siihen, että loukkaantumisriski kasvaa, kun fyysinen kuorma kasvaa äkillisesti. – Varovaisuus ennen kaikkea, Italian maajoukkueen ja AS Roman entinen pelaaja tuumi.
 11. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Italian Serie A jatkuu aikaisintaan kesäkuun puolivälissä Italian pääministerin Giuseppe Conten ja maan jalkapallojohdon on määrä kokoontua lähiaikoina keskustelemaan siitä, milloin ja miten jalkapallokausi mahdollisesti jatkuu. Italian jalkapalloliiton FIGC:n mukaan maan jalkapallosarjat pysyvät keskeytyksissä vähintään 14. kesäkuuta saakka. Pääsarja Serie A oli aiemmin toivonut paluuta peleihin 13. kesäkuuta, mutta päivämäärä siirtynee FIGC:n linjauksen myötä. Jalkapalloliitto jätti kuitenkin takaportin auki mahdolliselle paluulle tositoimiin ennen kesäkuun puoliväliä, mikäli maan poliittisen johdon linjaukset muuttuvat. Italian jalkapallokausi on ollut keskeytyksissä 9. maaliskuuta lähtien koronaviruspandemian takia. Italian pääministerin Giuseppe Conten ja maan jalkapallojohdon on määrä kokoontua lähiaikoina keskustelemaan siitä, milloin ja miten jalkapallokausi mahdollisesti jatkuu. Pelit jatkuvat hyvin todennäköisesti ilman paikan päällä olevaa yleisöä.
 12. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Ja sitten tähän päivään.. Italian hallitus lykkäsi Serie A:n harjoitusten alkua – seurat eivät taipuneet ehdotuksiin Italian Serie A:ssa oli määrä palata joukkueharjoituksiin tänään maanantaina. Italian hallitus kuitenkin päätti perua harjoitusluvan sunnuntai-iltana, ja niinpä italialaisseurat harjoittelevat vielä tulevinakin päivinä vain yksinään. Syy harjoitusluvan perumiseen ei ole siinä, että Italian koronatilanne olisi merkittävästi pahentunut. Taustalla on pikemminkin se, etteivät italialaisseurat ole suostuneet vaadittuihin koronarajoituksiin kauden jatkamiseksi. Serie A -seuroille on ehdotettu koko joukkueiden karanteenia, jos yksikin joukkueen pelaajista antaa positiivisen koronanäytteen. Lisäksi joukkueiden toivotaan vetäytyvän yhteisiin majoitustiloihin otteluihin keskityttäessä. Kumpikaan ehdotus ei ole pelaajien ja joukkueiden mieleen. Serie A:n tavoitteena on kauden jatkaminen 13. kesäkuuta. Virallista päätöstä sarjan jatkamisesta ei ole kuitenkaan vielä tehty. Italian pääministeri Giuseppe Conte on sanonut toivovansa, että tällainen päätös voitaisiin tehdä pian. Kaikki Serie A:n seuratkaan eivät tosin ole olleet yksimielisesti sarjan jatkamisen kannalla. Lähde: AS
 13. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Eipä lisättävää paken analyysiin. Tai ehkä tämä. Kun vertasi peliä viikko sitten näkyneeseen `86 tai eiliseen `94 finaaliin, niin peli oli paljon nykyaikaisempaa. Siitä kiitos paljolti jalkapalloa muuttaneen Sacchin. Aiemmissa finaaleissa pelattiin miesvartiontia ja liberopelaamista. Italian pelissä näkyi Sacchin prässi ja suoraviivainen intensiivinen pelaaminen (ihan kuin näiden saksalaisten nykyvalmentajien..). Mitri Pakkanen on muuten joskus kirjoitellut siitä, että ennen Italiassa pelaajat oppi pelaamaan miesvartiontia ja vasta myöhemmin aluepuolustusta. Se näkyi pelaajien puolustustaidossa. Tämä saattaisi osittain selittää tuota Maldinin ja Baresin erinomaista pelaamista. Ei tuollaista nykyään näy muissakaan joukkueissa kuin Milanissa.
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Ylen Futiskesässä tulee parasta aikaa MM-finaali 1994, vaikka voittaja pelistä tiedetään, niin tämä on varsin mielenkiintoista katottavaa Milan -näkökulmasta. Italian joukkueessa on useampi Milan-legenda, mm. Maldini, Baresi ja Massaro. Mahtuupa Brasilian joukkuuessakin pelaava Cafu myös punamustiin legendoihin. Tässä avaukset: Ylellä juttu myös yhdestä suurimmista calcion legendoista, joka myöhemmin pelasi myös Milanissa: "Tapa minut, jos rakastat minua", Roberto Baggio vaikeroi äidilleen sairasvuoteelta – sitten hän uhmasi lääkärin karua ennustetta ja nousi maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi Myöskin valmennuksellisesti peli on hyvinkin ajankohtainen. Italiaa valmentaa Milanin peräsimestä tuttu Arrigo Sacchi. Jurgen Klopp on nostanut monta kertaa Sacchin esikuvaksi ja niin on tainnut tehdä moni muukin valmentaja. Siihen sarjaan taitaa kuulua myös Milanin (mahdollinen) tuleva valmentaja Ralf Rangnick. Niin, peli on myös Areenassa.
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Zlatan Ibrahimovicin lähtö AC Milanista on varmistumassa - "Hän ei varmasti jatka" Ruotsalaisen kulttijalkapalloilija Zlatan Ibrahimovicin ura italialaisessa suurseurassa AC Milanissa ei jatku enää ensi kaudella. Näin väittää ainakin Bolognan manageri Sinisa Mihajlovic. Ibrahimovicin lähdöstä on liikkunut huhuja pidemmän aikaa ja jopa uran loppumisella on spekuloitu. Ruotsalaisen ura saattaa kuitenkin vielä jatkua, mutta se ei tapahdu enää ensi kaudella ainakaan Milanin paidassa. - Hän (Zlatan) soitti minulle pari päivää sitten ja nähtäväksi jää, mitä hän tekee kesällä, Mihajlovic sanoi serbialaiselle Vece sa Ivanom Ivanovicemille. - Hän ei varmasti jatka Milanissa, mutta nähtäväksi jää siirtyykö hän meille vai palaako hän sitten Ruotsiin, Mihajlovic sanoi
×