Jump to content

Golden Age Milanista

Members
 • Viestit

  2 017
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Golden Age Milanista

 • Taso
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tänään meksikaanit taisi olla just sen verran parempia, että ansaisivat voittonsa. Korealaiset kyllä taisteli, mutta viimeiset ratkaisut oli ihan kuraa. Vasta lisajalla jäänyt kavennus jäi laihaksi lohduksi.
 2. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Saksan jpukkue on täynnä tähtiä. Yksi nuorimmista tähdistä 22-vuotias hyökkääjä Timo Werner, joka pelaa RB Leipzigissa. Faneille.com on tehnyt hyvän henkilökuvan ennen peliä. Tänään Werner on avauksessa:
 3. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tähän ei ole paljoa lisättävää. Tasoero oli huima. +
 4. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  F -lohkon tilanne: Etelä -Kotealla ei kamalan suuria tähtiä ole. Mielenkiintoinen pelaaja on hedän kapteeni sekä keskikentän johtaja 29-vuotias Ki Sung-yueng, jonka sopimus loppuu Swansean kanssa tämän kuun lopussa. Silloin kaverista tulee vapaa agentt ja vaihtanee seuraa johonkin muualle. Muunmuassa Milanin väitetään olleen kiinnostunut. Tänään luonollisesti kippari on Meksikoa vastaan kentällä:
 5. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ylen stiodiossa ollaan sitä mieltä, että Belgian rankkariin johtanut rike oli sisäpuolella. Maikkari on eri mieltä.
 6. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  G-lohkon tilanne: Belgian ha Tunisian ottelussa kannattaa seurata 25-vuotiasta keskikenttäpelajaa Edenin velipoika Thorgan Hazardia. Thorganin ura Englanissa ei oikein ottanut tuulta urjeeseen, mutta siirryttyään Borussia Mönchengladbachiin Thorganista on tullit yksi sarjan parhaista keskikenttäpelaajista. Tänään sekään ei riitä pääsemään Belgan avaukseen:
 7. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Päivän pelit: 15:00 Belgia–Tunisia, Moskova Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 3-0 Goonersguide.com: 3-0 18:00 Etelä-Korea–Meksiko, Rostov Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 0-2 Goonersguide.com: 0-2 21:00 Saksa–Ruotsi, Sotshi ESS:Puheet on pidetty – Saksan on aika ryhdistäytyä MM-pelikentällä Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 1-1 Goonersguide.com: 3-0
 8. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Eilisessä Serbian ja Sveitsin pelissä Serbia alkoi liikaa varmistelemaan ja päästi Sveitsin peliin mukaan. Sen Sveitsi sitten hyödynsi ja otti ansaitun voiton. Tuomariryökentely jätti toivoimisen varaa, kun Mitrovicia revitiin kahdella ukolla ja siitä Sveits sai vaparin..
 9. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ahmed Musa järjesti Nigerialle rokkifestarit, kun iski 2 maalia Islannin verkkoon. Islannilla oli vielä sen jälkeen mahdolisuuus, kun sai VAR-rankkarin, mutta Gylfi Sigurdsson ampui sen yli. Parempi voitti ja antoi samalla mahdolisuuden Argentiinalle vielä jatkopaikkaan.
 10. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Serbian ja Sveitsin kohtaamisessa voi nostaa Sveitsin 21 .vuotiaan Breel Embolon, joka oli oikeastaan 2 vuootta sitten pelattujen EM-kisojen läpimurtopelaajia. Sen jälkeen kaveri siirtyi Schalkeen, jossa ei ole ejkä mennyt ihan niin hyvin, mutta kavari on vieläkin nuori ja lupaava. Tänään Embolo aloittaa vaihdosta:
 11. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Joukkue pallaamisen kannalta voisi olla hyvä veto, mutta toisaalta Neymar on niita pelaajia, jotka voivat ratkaista vaikeita pelejä yksnäänkin .Faneille.com pohtii samaa asaa.
 12. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tänään Braslia oli aika avuton. Vasta lisäajalla Coutinhon maali ratkaisi pelin. Neymar kaunisteli sitten tulosta.
 13. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ups. Tupla.
 14. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Avauskokoonpanot:
 15. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Yle on tehnyt hyvän jutun Paulinhosta. Paulinho floppasi täydellisesti Tottenhamissa. Nyt kaveri pelaa Barcelonassa ja Brasilian maajoukueessa avainpelaajana loistavasti. Paulinho on hyvä esimerkki siitä, että floppipelaajat ei aina ole huonoja pelaajia, vaan väärässä ympäristössä ja joukkueessa. Luonnollisesti Paulinho on tänäänkin avauksessa:
×