Jump to content

Golden Age Milanista

Members
 • Content count

  2,507
 • Joined

 • Last visited

About Golden Age Milanista

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Huhuja (AC Milan)

  Nuori espanjalaistähti ei halua jatkaa Zidanen alaisuudessa Espanjan alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen tähtikaartiin lukeutuva Dani Ceballos on lähtökuopissa Real Madridista. Espanjalaislehti AS:n mukaan Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane on antanut Ceballosin ymmärtää, että tällä ei olisi asiaa ensi kaudella avausmiehistöön. Ceballos on vetänyt tästä nopeasti oman johtopäätöksensä ja kertonut, että hän ei halua jatkaa Zidanen alaisuudessa. Ceballosilla riittää vientiä, sillä hänestä ovat kiinnostuneet ainakin Italian Serie A:n seurat AC Milan ja Lazio. AS:n mukaan mahdollista on myös se, että Ceballos siirtyisi ensi kaudeksi Englannin Valioliigaan.
 2. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kun Leonardo lähti PSG:hen, niin jäi urheilutoimenjohtajan paikka vapaaksi. Nyt sitä paikkaa on fiksailtu Milan-legenda Zvonimir Bobanilla, joka on nyt kokonaan uudessa virassa nimeltään the Club's Chief Football Officer (CFO). Ja samalla Maldinista tuli uusi tekninen johtaja, the Club's new Technical Director.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Voisiko Ivan Gazidis olla vielä vihatumpi Pohjois-Lontoossa? Tämä siirto mahdollistaisi sen Arsenalin entinen toimitusjohtaja Ivan Gazidis ei juuri positiivista sanaa osakseen seuran kannattajakunnalta saa. Etelä-afrikkalaisen katsotaan laajalti oleva syyllinen taloudelliseen ahdinkoon, johon jätti lontoolaiset, siirtyessään AC Milanin pomoksi. Mikäli viime päivien juoruissa olisi hivenkään perää, voisi Gazidis-antipatia yhä nousta. Huhumyllyssä ollaan taas yhdistelty asioita maailman eri laidoilta, ja päästy ajatukseen, jonka mukaan viime kesänä Emiratesille saapunut Lucas Torreira saattaisi olla siirtymässä Milaniin. Uruguaylais-keskikenttämies antoi maajoukkuekomennuksensa aikana lausuntoja kotimaansa Ovacionille. – En tiedä, onko Englannissa juurikaan asioita, joista nauttisin. Italiassa asiat olivat paremmin. Englanti on kuin toinen maailma. Goonereiden suosikiksi varsinkin alkukauden hyvien otteittensa myötä pelannut 23-vuotias täsmensi vielä sopetumisongelmiaan. – Kielimuuri estää minua kommunikoimasta joukkuetovereitteni, ja muiden ihmisten kanssa. On hyvin vaikeaa, kun ei pysty keskusteluun. Vauhtia AC Milan -huhulle antavat luonnollisesti seuran valmennuksessa tapahtuneet muutokset. Milanolaisten ohjat ottaa Gennaro Gattuson tilalle nimetty Marco Giampaolo – joka oli Torreiran valmentaja Sampdoriassa. Uruguaylaismedian julkaisemat lyhyet lausunnot ovat melkoisessa ristiriidassa sen kanssa, mitä terrierimäinen peluri on puhunut Lontoossa ollessaan. Arsenalin ja Torreiran välinen sopimus on voimassa vuoteen 2023.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Jostain luin, että tämä Krunic on hankittu Jose Maurin korvaajaksi. Tässä on vertailua:
 5. Huhuja (AC Milan)

  Sky: Liverpool-toppari herättänyt kiinnostusta Serie A -jätissä – vaihtuuko Englanti Milanoon? Sky Sport Italian mukaan AC Milan on kiinnostunut Liverpoolin Dejan Lovrenista. AC Milan aloittaa joukkueen uudelleenrakennusprojektin kesällä ja seuran ykköstavoite puolustukseensa on 29-vuotias Lovren. Milan vahvistaa muutenkin joukkuettaan, mutta puolustuksen vahvistaminen on seuran suurin tavoite kesän aikana. Milanolaisjätti ei ole tehnyt Liverpoolille vielä tarjousta Lovrenista, mutta aikoo tehdä sen sitten, kun seura varmistaa Marco Giampaolon saapumisen päävalmentajakseen. Kroatian A-maajoukkuetoppari pelasi päättyneellä kaudella ainoastaan 18 ottelussa loukkaantumisten ja muiden Liverpool-puolustajien vahvojen peliesityksien vuoksi. Lovren on edustanut Liverpoolia viiden vuoden ajan ja oli voittamassa muutama viikko sitten Mestarien liigaa seuran mukana Madridissa, vaikkei pelannutkaan ottelussa minuuttiakaan.
 6. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Huuhkajien ryhmitys Liechtensteinia vastaan:
 7. Huhuja (AC Milan)

  Italialaislähteet: Atlético Madrid nappaamassa AC Milanin espanjalaispelaajan 40 miljoonalla eurolla Nukkuva jättiläinen AC Milan on tällä hetkellä vaikeuksissa Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n taloudellisten reilun pelin sääntöjen kanssa. Joukkueen tulee tasata tilejä ennen kesäkuun 30. päivää eli edessä on pelaajamyyntejä. Yksi todennäköisimmistä lähtijöistä on 25-vuotias espanjalaispelaaja Suso. Hän on tuoreimman jatkosopimuksensa myötä joukkueen parhaimpien palkattuja pelaajia ja hänellä on sopimuksessaan 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Näin ollen hänen myynnillään olisi saavutettavissa suuri taloudellinen hyöty. Useiden italialaislähteiden kuten Corriere dello Sportin mukaan Suson todennäköisin ostaja on Atlético Madrid, joka on yhdistetty pelaajaan aikaisemminkin. Pelaajan lähtöhaluihin kerrotaan voimakkaasti vaikuttavan se, että AC Milan ei selviytynyt Mestarien liigaan ensi kaudella. Atléticossa hän pääsisi kyseiseen kilpailuun mukaan. Suso on edustanut milanolaisseuraa tammikuusta 2015 alkaen, kun hänet ostettiin Liverpoolista reilulla miljoonalla eurolla. Juuri päättyneellä kaudella hän teki Serie A:ssa seitsemän maalia ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Lähde: AC Milanilla kaksi ehdokasta uudeksi päävalmentajaksi AC Milan etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa purettuaan yhteisymmärryksessä sopimuksensa Gennaro Gattuson kanssa. Seuralegenda Gattuso luotsasi Milania viimeiset 1,5 vuotta ja johdatti joukkueen tällä kaudella Serie A:ssa viidenneksi ja siten Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Sport Mediaset kertoo, että Milanin ykkösvaihto uudeksi käskyttäjäksi on Lazion päävalmentaja Simone Inzaghi. Lazio tuli tällä kaudella Italian pääsarjassa vasta kahdeksanneksi, mutta se pääsi ensi kauden Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen Italian cupin mestaruuden ansiosta. Vuodesta 2016 lähtien Lazion edustusjoukkuetta valmentanut Inzaghi, 43, ei todennäköisesti ole helposti irtoamassa seurasta. Hänen ja Lazion sopimus kattaa vielä ensi kauden, ja seuran presidentti Claudio Lotito on sanonut, että haluaa pitää Inzaghin Roomassa. Lotito tunnetaan lisäksi kivikovana neuvottelijana. Inzaghi on ollut viime päivinä yhdistettynä myös Juventukseen, joka on niinikään etsimässä uutta päävalmentajaa. Mediasetin mukaan Milan on tarjoamassa Inzaghille kolmen vuoden sopimusta 2,5 miljoonan euron vuosipalkalla. Mediaset kertoo, että toinen vaihtoehto Milanin peräsimeen on Sampdorian päävalmentaja Marco Giampaolo. Giampaolo, 51, on valmentanut Sampdoriaa kesästä 2016 alkaen. Hän on johdattanut joukkueen kahdesti Serie A:ssa kymmenenneksi, ja tällä kaudella Sampdoria nousi yhden pykälän yhdeksänneksi. Myös Giampaolon sopimus kattaa vielä ensi kauden. Hän on ollut yhdistettynä myös AS Romaan.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Ja Leo.. AC Milan vahvisti Gennaro Gattuson lähdön – seurajohtaja poistui samalla ovenavauksella AC Milan ja päävalmentaja Gennaro Gattuso ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Milan kertoi työsuhteen päättymisestä tiistaina verkkosivuillaan. Gattuso, 41, toimi Milanin päävalmentajana 18 kuukautta. Hän johdatti päättyneellä Serie A:n kaudella joukkueen viidenneksi. Kaiken kaikkiaan Gattuso toimi Milanin päävalmentajana 82 ottelussa, joista joukkue voitti 40 ja hävisi 20. Hän nousi Milanin päävalmentajaksi marraskuussa 2017 Vincenzo Montellan saatua potkut. Gattuso on valmentanut aiemmin Italiassa Milanin alle 19-vuotiaiden joukkuetta, AC Pisaa ja Palermoa. Ulkomailla hän on luotsannut kreikkalaista OFI Creteä ja sveitsiläistä Sionia, jossa hän toimi pelaajavalmentajana. Pelaajaurallaan Gattuso edusti AC Milania 467 ottelussa vuosina 1999-2012. Hän voitti seurassa pelaajana mm. kaksi Serie A:n ja Mestarien liigan mestaruutta. Gattuso kertoi lähdöstään itse jo aiemmin tiistaina ja ilmoitti samalla, ettei hän vaadi Milanilta saataviaan kahdesta sopimusvuodesta, jotka hänellä olisi vielä ollut jäljellä. Milan tiedotti tiistaina myös, että seuran urheilutoimenjohtaja Leonardo on eronnut tehtävästään. Niinikään pelaajaurallaan Milania edustanut Leonardo, 49, siirtyi seuran urheilutoimenjohtajaksi viime kesänä. Hänen vastuullaan oli hoitaa seuran asioita siirtomarkkinoilla.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Samaa olen miettinyt..No Gattuso lähti jo.. Yllätysuutinen! Gennaro Gattuso lähtee AC Milanin päävalmentajan paikalta Gennaro Gattuso on jysäyttänyt uutispommin italialaisessa jalkapallossa. Gattuso, 41, on ilmoittanut, että hän jättää AC Milanin päävalmentajan pestin. Seura ei ole tätä tosin vielä virallisesti vahvistanut. Entinen aktiivipelaaja Gattuso on valmentanut Milania vuoden 2017 marraskuusta lähtien. AC Milan päätyi Serie A:ssa viidenneksi, eli jäi ulos Mestarien liigan ensi kauden lohkovaiheesta. Gattuso on avannut tilannetta Repubblica-lehdelle, jossa hän myöntää lähtevänsä AC Milanista. - Päätös lähteä Milanista ei ollut helppo, mutta se oli päätös, joka piti tehdä.
 11. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Tein viime suurpiirteisen pelaaja-arvion. Kopsasin itseäni taas tämän vuoden suhteen. Onnistujat: Samu Castillejo Samun depyyttikausi jäi kuitenkin plussalle. Kova poika yrittämään ja touhuamaan, mutta ei oikein saa mitään aikaan. Fabio Borini Boriniin sopii samat sanat kuin Samuun. Taidot on rajalliset, mutta asenne on rajaton. Alessio Romagnoli Romangnoli kantaa ihan aiheesta kipparin nauhaa. Muutamaa heikompaa esitystä lukuunottamatta suoriutui erinomaisesti kaudesta. Tiémoué Bakayoko Alun umpisurkeiden esitysten kautta joukkueen tärkeimmäksi pelaajaksi ja siitä takaisin pataluhdaksi ja jotain. Kausi yhtä vuoristorataa, mutta pelimies kunnossa ollessa. Cristián Zapata Zapata pelasi yllättävän hyvän kauden. Tuo kävelevä kohelluskone oli joissain peleissä jopa vakuuttava. Hoiti nelostopparin ikävää tonttia ja sai peliaikaa, kun muut oli poissa. Pepe Reina Pepe on varmaan sarjan paras kakkosmolari. Olisi monessa seurassa heittämällä ykkönen. Ei aina tehnyt elämää suurempia gamesavereita, mutta pelasi hyvin ja erinomainen pelaamaan jalalla. Lucas Paquetá Brassi tuli ja dominoi. Sitten tuli loukkaantumista ja pelikieltoa. Eli melkoista vuoristorataa. Gianluigi Donnarumma Donnarumma oli ottanut opiksi kevään siirtohölmöilystä ja pelasi hyvän kauden. Kannattaa muistaa, että kaveri on yhä vain 20v. ja silti tuntuu jo seuralegendalta. Ihan ok: Davide Calabria Calabria kärsi loukkaantumista. Kunnossa ollessa pelasi vähän miten sattuu. Ei oikein vakuuttanut. Ura polkee paikallaan. Giacomo Bonaventura Bonan loukkaantuminen pilasi koko kauden. Siihen asti avauksen mies eikä tarvetta mollata. Suso Susolla oli ihan maaginen syyskausi ja nousu spanskien La Rojaan. Sen jälkeen oli synkkä talvi ja vähän parempi kevät. Parhaimmillaan joukkueen paras ja huonoimmillaan lähinnä edessä, mutta kaikesta huolimatta joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Krzysztof Piątek Mieletön maaliputki talvisiirron myötä ja sitten totaalinen hyytyminen. Milanin tulevaisuuden pelaaja kuitenkin. Ignazio Abate Viimeinen kausi punamustissa ja vaihtelevalla menestyksellä. Toivottovasti seuralegenda pääsee vielä johonkin mukavaan paikkaan pelailee. Mateo Musacchio Argo oli ehjänä ollessa avauksen kamaa, vaikka ei ollut kovin vakuuttava. Patrick Cutrone Cutrone oli hiukan kakkosviulun soittaja koko kauden. Ei varsinaisesti huono kausi, mutta ei loistanut kuten edellisellä kaudella. Ricardo Rodríguez Sveitsiläisen kausi oli parempi kuin debyyttikausi, mutta vieläkin on parantamisen varaa. Oli kuitenkin avauksen mies ihan aiheesta. Epäonnistujat: José Mauri Mauri voisi periaattessa olla ihan ok kategoriassa, mutta koska kaveri mahdu kentälle, niin ei sitä voi ylistää. Pelatessaan ei pettänyt, mutta myöskään tarjoa mitään erityistä. Hakan Çalhanoğlu Turkkilaisella oli todella huono kausi. Taitoa on, mutta esitykset oli kamalia. Heräsi ihan viimeisissä peleissä. Andrea Conti Conti kärsi taas kerran loukkaantumista ja niiden takia esitykset oli aika heikkoja. Kaverille toivoisi parempaa onnea ja ehjää kautta. Lucas Biglia Lucas loukkaantui ja kentällä ollessa oli aika vaisu. Parempaa olisi voinut toivoa. Franck Kessié Norsunluurannikon lahjalta oli kokonaisuutena vaisu kausi. Debyyttikaudella Kessie oli huima, mutta nyt oli välillä vastuuton ja kuriton nuorimies. Joka tapauksessa välillä väläytti osaamistaan, mutta se vaan oli suurimman osan piilossa. Diego Laxalt Ei saanut paljoa peliaikaa, mutta kentällä ollessa ei varsinaisesti pettänyt, mutta ei oikein tarjonnutkaan mitään. Ei arviota: Andrea Bertolacci Ei mahtunut pelaamaan, kun on yksinkertaisesti niin huono. Riccardo Montolivo Samat sanat kuin Bertolaccin kohdalla. Lisäksi taitaa olla jotain Sarvinkuonon hampaan välissä ex-kipparia kohtaan. Ivan Strinić Sairastumisen vuoksi jäi pelit pelaamatta. Harmillista. Mattia Caldara Loukkaantumisen vuoksi kausi meni lasaretin puolella. Alessandro Plizzari Ei saanut peliaikaa. Antonio Donnarumma Ei saanut peliaikaa.
 12. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  , ja jos molemmat Inter ja Atalanta ei voita. Nämä sanat unohtui eilen. Kuinka ollakaan, molemmat voitti. niinpä sarjataulukko on tämän näköinen: 1. Juventus (ML, LV) 2. Napoli (ML, LV 3. Atalanta (ML, LV) 4. Internazionale (ML, LV) ——————– 5. AC Milan (EL, LV) 6. AS Roma (EL, K) ——————– 7. Torino 8. Lazio (EL, LV) 9. Sampdoria 10. Bologna 11. Sassuolo 12. Udinese 13. SPAL 14. Parma 15. Cagliari 16. Fiorentina 17. Genoa ——————– 18. Empoli 19. Frosinone 20. Chievo ML=Mestarien liiga EL=Eurooppa-liiga LV=Lohkovaihe K=Karsinnat Milanin viimeinen oli aika hyvä esitys. Toki voitto oli taas kerran melkein suli, mutta eilen oli kuitenkin pelaamisen makua touhua eikä sitä onnetonta nyhjäämistä, mitä pahimillaan se ollut. Pelin tilastot. Eilisessä pelissä oli parhaimmistoa koko kauden alisuorittaneet Calhanoglu ja Kessie. Nyt pojat oli omalla tasollaan ja onhan ne silloin pelimiehiä. Laitan MOTM:ksi Kessien, kun teki pari häkkiä, vaikka toisen pilkulta. Tässä SempreMilanin pelaaja-arviot. Gattuson kommentit: Personal summary “It’s paradise working here, we’ve done a great job. These 18 months at Milan have taken their toll and perhaps, at times, I wasn’t good enough at dealing with the pressure. I never felt just like a Coach, but rather I felt everything. Only at this club will I experience this. For the umpteenth time, I want to thank the club hierarchy. There’s great respect there. I must give credit to Milan for what they’ve given me. We’ve always been in contact, as you do in a big club.” The club “I’ve always said the truth. Milan is in great hands, there’s a strong hierarchy consisting of talented individuals. I’ll speak with the club over the next few days and we’ll make the necessary evaluations. I’m not alone, I have 10 people behind me who give me their all and who I put through the mill on a daily basis. We need to talk to each other and look to see in which direction we want to go and what type of football we want to play. There’s always been frankness with Gazidis, Leonardo and Maldini, I’ve always said how this team could be improved. We haven’t been in the Champions League for many years now. There’s plenty of expectations and a huge amount of responsibility. I like to have players capable of playing a certain type of football.” The team "This team has big margins for improvement, people who bring certain things to the dressing room are needed. The team is young, some more experienced people are needed. You don’t just need to skill to send a team out and have it express itself at its best. Today, you can drop lots of points due to certain behaviours. These guys have given me a lot, the greatest disappointment is missing out on the Champions League by a point. After the derby, we lost our spirit." The fans "I spoke about it with Maldini before arriving at the stadium. We were discussing how they've always behaved in the right way. They’ve always supported us, we’ve had over a million fans in at San Siro across the league and European competition. I’ve always loved the Milan fans, they always show great encouragement. They deserve praise." Pelin highlightsit: Siinä se oli se kausi. Kauteen mahtui iloja ja suruja. Ehkä loppujen lopuksi jäi semmoinen pieni pettymksen maku, kun Eurooppaliiga meni ihan persielle, Coppa kusi ja Herkkutattiliiga jäi haaveeksi. Tämä tulee tarkoittaa todennäköisesti muutoksia vakmennuksessa ja/tai seurajohdossa. No ehkä ensi kaudella osuu paremmin..
 13. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Avauskokoonpanot: SPAL: Antenucci Petagna Fares Kurtic Murgia Valoti Lazzari Bonifazi Vicari Cionek Viviano Milan: Borini Piatek Suso Calhanoglu Bakayoko Kessie Rodriguez Romagnoli Musacchio Abate G Donnarumma
 14. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Tänään on Serie A:n viimeinen pelikierros. Milanilla se tarkoittaa Emilia-Romagnan alueelle, jossa reilun 130 00 asukkaan Ferreran kaupunkiin, jossa vastassa on heidän jalkapalloylpeytensä Società Polisportiva Ars et Labor, elikkä S.P.A.L elikkä SPAL. Viime kaudeksi SPAL nousi Serie A:han ja kaikki odotti, että SPAL tippuu. No ei tippunut, vaan joukkue oli sarjan 17. ja säilyi just ja just pääsarjassa. Tällä kaudella SPAL on jatkanut hyviä otteita ja on tällä hetkellä sarjassa 12. ja on kerännyt 37:stä pelissä 42 pistettä. Se tarkoittaa varmaa säilymistä sarjassa. Milan on sarjassa 5. ja on kerännyt 37:stä pelistä 65 pistettä. Milanilla on sarjassa vielä paljon pelissä, josta myöhemmin lisää. Myös Milanin vire on hiukan parempi kuin SPAL:in. Milanilla 5:stä viimeisestä 3 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappio. SPAL:illa on 5:stä viimeisestä 2 voittoa, 1 tasuri ja 2 tappiota. Gattuson kommentit: SPAL-Milan “I know SPAL very well because their core started off in Serie C when I was also in that division – Semplici has improved year-on-year. We must pay close attention tomorrow because they’re a really good side. They have Lazzarri and Fares on the wings who’re both extremely fast. We must focus on ourselves without looking at what the others are doing. It’ll be a battle, it’s going to be a tough game. We can’t afford to put in a similar first half to the one against Frosinone. In the end, we hope that what has to happen will happen…” Team and the club “We’re just missing the cherry on the cake. It’s been an important campaign. My players deserve a big hug and a lot of respect. I haven’t seen bags packed this week or any empty lockers, instead, I’ve seen great professionalism on behalf of the players. We’ve trained well. Nothing has changed also for the club. We have a strong owner behind us and the fans must expect the best. Those working in this club have great experience and we must be confident. We have a lot to play for and we’ve prepared in the best possible fashion.” One last push “We’ve picked up more points than in other years. Apart from Atalanta, who’re enjoying a sporting miracle, we’re ahead of more highly-rated teams. I was never asked to reach the Champions League in an obligatory manner, but rather to try. And we’re fighting for it right until the final day. We’ll take stock of everything next week, but for now, we’re only focused on SPAL. First, we must do our duty and then we’ll see.” Dreams and reality “Coaching Milan was a dream for me and I hope it can continue. Taking charge of this team was an honour and I would do it all again. I am not one to make calculations, I’m spontaneous and I prefer it this way. There have been some stressful months since taking over at Milan, but I think I’ve improved a lot in terms of character. Perhaps I’ve committed some technical and tactical mistakes and I’ll look to correct them. I was the first to raise the bar and we’ve done so, it’s not been a negative season. We’ve always reacted in moments of difficulty. The biggest regret is having dropped points when we were comfortable.” Individuals “Seeing how Abate has played at centre-back has been a surprise, we had to convince him but he showed great willingness. This has been the biggest surprise. For a long period of time, we were missing Calhanoglu’s quality. It’s a shame that he’s only scored once in the league. Abate and Zapata? These are decisions the Club has made, I respect whatever the Club decides because it wants to follow a clear line. I would like to thank them for the professionalism they’ve shown right until the very end.” Fans and the environment "As regards our fans, all you can say is thank you. The fact that over a million supporters have come to the stadium to watch us demonstrates the passion and hunger they have. They were also incredible during our match against Frosinone. They’ve displayed their love and deserve so much more. I would like to thank the journalists and media who have followed us, there have been highs and lows and perhaps myself or you have exaggerated things slightly at times." S.P.A.L. - A.C. Milan SPAL:in valmentajan Leonardo Semplicin miehistö: Maalivahdit: Fulignati, Gomis, Poluzzi, Viviano Puolustajat: Bonifazi, Cionek, Felipe, Simic, Vicari Keskikenttäpelaajat: Costa, Dickmann, Fares, Kurtic, Lazzari, Missiroli, Murgia, Valdifiori, Valoti Hyökkääjät: Antenucci, Floccari, Jankovic, Petagna, Spina Gattuson miehistö: Maalivahdit: Donnarumma A., Donnarumma G., Reina Puolustajat: Abate, Conti, Laxalt, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Zapata Keskikenttäpelaajat: Bakayoko, Biglia, Kessie, Mauri Hyökkääjät: Borini, Calhanoglu, Castillejo, Cutrone, Piatek, Suso La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Milan pääsee Herkkutattiliigaan, jos A: Milan voittaa SPAL:in B: Milan pelaa tasurin ja Inter sekä Atalanta häviää sekä Roma voittaa C: Milan pelaa tasurin, Inter välttää tappion sekä Atalanta häviää. Tämän lisäksi Milanilla on myös mahdollisuus päästä suoraan Eurooppaliigan lohkovaiheeseen tai joutua Eurooppaliigan karsintoihin. Elikkä Milanilla riittää pelattavaa. Sen sijaan SPAL:illa ei ole mitään pelattavaa, joten SPAL voi lähteä takki auki peliin. Ehkäpä sen takia kaikki Freesupertips.co.uk, Goonersguide.com sekä Whoscored.com ehdottaa Milanin 2-1 vierasvoittoa. Kun on noin yksimielistä, niin vaikea sitä on olla eri mieltä.
 15. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Eilisen pelin tulos oli odotettu ja pelin kuvakin oli aika odotettu. Milan piti palloa ja eikä saanut yhtään mitään aikaiseksi pelin alussa. Toisella puoliskolla taas kerran mentiin sen vaikeimman kautta. Viimeinen jonkun sortin senaattori Abate rikkoi Frosinonen jannua rankkarialueella ja rankkarihan siitä seurasi. Frosinonen rankkari oli aika huono ja Donnarumma torjui sen hienosti. Tämä saattoi herättää Milanin. Pari hyvää maalipaikkaa tuhrinut Borini yritti laukoa ja hiukan epäonnistui laukauksessa. Pallo tuli Piatekille, joka ohjasi sen Frosinonen verkkoon. Seuraava maali oli sitten Suson huikea vapari, joka meni ihan yläkulmaan. Pallo jopa tippui ylähirren kautta alas maaliin. Yksi kauden upeimpia vaparimaaleja (ainakin Milanissa, jossa ei niitä liiemmin ole tullut). Milan otti kyllä ansaitun voiton umpisurkeasta vastustajasta, mutta taas kerran ei niin vakuuttavasti. Jotenkin tämä jätti niin kaksijakoisen fiiliksen. Pelin tilastot Tällä kertaa olisi useampikin noston arvoinen Milanin ukko. Valitsen Donnarumman MotM:ksi. Pelastettu rankkari ja peelin lopussa uskomaton gamesaver sekä nollapeli. Ei vois enempää vaatia. Tässä SempreMilanin arviot. Gattuson kommentit: Donnarumma’s penalty save "This Frosinone game reflected our whole season. We had to suffer and there were ups and downs. We needed a penalty to wake up. Gigio’s save symbolises our whole season. He was born with real quality, now he has to keep it up because Champions League experience is the only thing he lacks. He should do well there as well, the whole world of football will talk about him." Our away trip to SPAL “It’ll be really tough in Ferrara. We're coming up against a team that always gives it a good go whoever they’re playing. However, I’m happy. The attitude and mentality have changed during our last few league matches. For us, our biggest regret is that five-point tally from seven matches during our difficult spell.” The fight for fourth place “Let’s not waste time talking about fourth or fifth place, on a professional level it would be a dream for everybody to qualify for the Champions League. Our assessment of the season wouldn’t change even if we finished fifth.” The future “I want to focus on SPAL, too many things are being said about my future but AC Milan is the priority, as I’ve already said. I only want to be judged on what I’ve done since becoming Coach a year-and-a-half ago.” Pelin highlightsit: Kun kierroksella oli sopivasti ristiinpelaamista, niin Milan varmisti europaikan. Se on joko Mestareiden liiga tai Eurooppaliigan lohkovaihe tai tai karsinnat. Tämä noin periaatteessa. Huhutaan, että Milan voisi niiden kirottujen talouspykälien takia jättäytyä pois Eurooppaliigasta ja sovittaa vanhat rikkomukset sillä. Saas nähdä..
×